Dieťa v bytovke
Ahojte chcela by som sa vám vyrozprávať a poradiť že čo robiť alebo akoby som to mala ináč nazvať bývame bytovke kde nad nami býva majiteľova mama starsia pani Malý je dosť hyperaktívny taký pojašenec Samozrejme sa nevyhneme krikom lebo Pánko nevie ešte rozprávať Tak väčšinou kričí samozrejme že ho učím rozprávať aj vedel niečo no nejako sa nám to zastavilo ide o to že mi je dosť nepríjemné keď malý kriči a je to počuť na celú bytovku :( Samozrejme ho upozorňujem že sú tu starší ľudia a že musí byť potichu viem že to nepochopí keďže má len rok a pol a idú nám posledné dva zuby čo myslíte ako ďalej postupovať decembri/ januári Pribudne ďalšie bábätko a bojím sa ako to bude vedel by mi niekto poradiť ako ďalej ďakujem
@natalka25122017 ty sa bojíš, že jeho mama zariadi, aby vás vysťahoval, lebo ju rušíte a dal byt niekomu inému do podnájmu?
@luccija Ja nie ale nechcem aby ma priateľ problémy
@andrejka1974 Toto je staršia pani to už deti nikto nemá iba vnúčence má ktoré tam chodia v nedeľu a tiež tam veľký rachot ale nevnimam to ked že aj malý kričí
@zuzuliennka1 Áno viem že je to počuť lebo minule susedka spomínala že počula ako malý plač že či sa niečo nestalo a podobne preto som sa tu pýtala nechcem aby vznikli nejaké komplikácie takisto knej chodia vnúčence A tie má veľa potom začnú búchať a je to tiež počuť ale vôbec nereagujem na to
@oli18 tak toto bol komentár za milión!!!!A čože je aký problém,že budeat tretie?A k autorke,keď sa niekomu niečo nepáči,tak existujú aj domy.Aj tá suseda mala pravdepodobne deti,a aj tie boli hlučnejšie,keď boli menšie.Ako budú deti rastú,tak ak krik bude pomaly ustupovať.Kazdy ide bývať do bytu s tým,že musi rátať,že to nebude ako keď bývate v dome, bohužiaľ.
@natalka25122017 ale nebudes mat nijake komplikacie 🙂 prosim ta. Ved dieta je dieta. Place, vela. Niektore aj fakt cele noci nespia, nocne desy, koliky,… ako co by si chcela robit? umlcat si vlastne dieta? 🙂 suseda si zvykne, byva v bytovke, v bytovkach vsetko pocut, hold. Kto s tym ma problem - moze ist do domu.
A aj to tvoje dieta za chvilu podrastie a bude menej hlucnejsie a bude aj lepsie spat.
Aj ta suseda raz bola dietatom, a mozno este hlucnejsim. Toto je viac o tebe - ze tebe je neprijemne kvoli susede, ze mas hlucnejsie dieta. Pre svoje dobro sa rychlo nauc prestavit si mysel a sustredit sa na vlastne dieta, nie sa umarat v myslienkach a riesit susedu, ze susede vadi plac dietata, a riesit, kto si co pomysli. Suseda si zvykne.
Chápem, ono to nie je príjemné ani pre jednu stranu, ale hold, proste aj o tom je bývanie v bytoch, že tam je proste všetko počuť. Malý ako bude rásť, tak to bude lepšie neboj ty nič. Ono keď sa to tak vezme, tak susedom zakaždým niečo vadí
Je to tehlova bytovka? Je zateplena? To ovplyvnuje, ako moc je vas pocut. Kazdopadne, stare babky maju doma ticho ako v kostole, ak nebezi telka, tak jasne, ze od vas nieco pocuje. Ma ta pani vnucata? Ako vies, ze sa stazovala majitelovi bytu, on vam nieco hovoril? Prinajhorsom sa stane, ze vam nepredlzi zmluvu... a veru , riesenie je chodit vela von.
@basska_b chodime vela von je to starsia bytovka a neni zateplena aspon si myslim ano ma vnucata a strasne vela a kazdu nedelu chodia k nej na obed uz zmluvu predlzil tu je pocut aj ked stolicku posunie ona hore takze asi tak 😀 len sa zvykne stazovat ked priatel sa rozprava s majitelom bytu on byva hned vela bytovky s nami problem on nema majitel
@wikiwiki ano to mi je jasne ze cim viac bude rast tak tym to bude lepsie
@zuzuliennka1 So spánkom problém nemáme len cez den tym ze nevie rozpravat tak emocie dava von tak ze krici hej na hlas sa smeje alebo sa snazi daco povedat len hlasnejsie s majitelom sme v pohode len jeho mama je taka no ze vsetko jej vadi zatial mi nehovorila nic sem tam upozorni ze maleho pocula a tak
@natalka25122017 neries 🙂 fakt nie. Takym niecim si prejde asi kazda rodina s malym dietatom. Proste dieta je hlucne😁 a v najnevhodnejsiu chvilu🤣 place, jasi sa, potom ked sa nauci chodit, tak aj dupe, aj sa hra a rozsypa kocky po zemi,… proste z bytu s detmi ide hluk 🙂 a s tym suseda neurobi NIC, zvykne si, prisposobi sa.
nerobite nic napriek, nerusite nocny klud ani nerobite diskoteky,.. na to sa ona stazovat nemoze, dieta je dieta
(a nemyslim si, ze riesenie je chodit vela von, ved aj ty si len clovek, a musis doma aj upratat, navarit, aj si proste len sadnut, kvoli tomu ze mas male dieta, co teda este prirodzene nerozprava, len place, nebudes cele dni vonku, kvoli susedom🤦🏼♀️ to by sa dalo potom aplikovat na hocico, taki fajciari, nech sa obuju a vyjdu z bytu dole aspon 10m pred bytovku, lebo ja nechcem mat v obyvacke smrad z balkona podomnou. Uz vidis fajciarov sa prisposobovat😂🤦🏼♀️ a ti teda “za to mozu”, je to zlozvyk, to nie je ze “inak to nevedia”, ako male nerozpravajuce dieta)
@natalka25122017 necitam komentare, ale pani sa stazuje na vas? Lebo my sme brutal hlucni mala 2r a maly 5r a je to tornado, stretla som pani pod nami a sa len usmiala, ze je to normalne. A pod nami je urcite viac pocut ako nad nami, to ani neriesim, a skusili by - pol roka prerabali byt a ani som necekla. Drzim palce
@luccija ja mam deti dve, ale nikto s a nikdy nestazoval. Dokonca s a nás pýtali kde máme deti, že ich nepočut. Aj ty budeš stará , treba sa navzajom rešpektovat, alebo si treba kupit dom.
@silvia2013 nepochybujem ty máš všetko ideálne😏v bytovke je počuť všetko aj buchnutie dverí, splachnutie, rozprávanie.Dakujem máme dom
@natalka25122017 normalne ži,su to deti,je to normálne
@luccija v tehlovej bytovke nie. A ako si to zariadis tak to mas.
Dom mám už aj ja 🙂) Zelam Ti pekny den.
@natalka25122017 nech si da suseda koberce a bude to menej pocut 😉
Je to bytovka, tu pocujes vsetko...u mojej mamy pocut ako detom nad nou spadnu koralky alebo co. Ved je to normalne ze deti pocut, niekto zase musi pocuvat hadky opilca...tak to radsej tie deti...
@silvia2013 boli sme v telhovej a tam vadilo prejst stolickou po podlahe...a ze sme poculi krik a hadanie sa rodicov ani nehovorim.
@euka210 vychodisko je dom.
@natalka25122017 suseda nad vami sa sťažuje? To som dosť prekvapená, lebo ja som ľudí pod nami nikdy nepočula. A majú tam dieťa, aj viem že buchotali , ale od susedov zboku. My sme nikdy nič nepočuli. Zato zhora všetko. Každý pohyb ..... aj hlasy ....no skrátka všetko. Nevymýšľa si to? Možno počuje cez okno v lete....keď je otvorené.
@suezana Hej keď mali Place zvykne sa sťažovať majiteľovi ale je to predsa proste dieťa keď sa buchne tak place alebo sa mu nieco nepaci ja pocujem este ako ona si vytiahne stolicku takze aj z hore aj z dola je pocut dost
@euka210 Toto mám aj ja že počujem keď vytiahnu stoličku po podlahe Takisto aj keď spláchnu vécko
@hortenziaj natalia, najhorsi syndrom maju retardovane matky typu ja som matka, kto je viac..nikto nie je zvedavy na rev deti, ludia maju pravo na oddych po praci, nemusia znasat to, ze si nepouzila ochranu
@natalka25122017 a v com vlastne chces poradit?
Takisto máme problém so susedmi nad nami my tiež máme dieťa čiže viem pochopiť že dieťa pobehne po byte dieťa plače dieťa kričí ale keď nám nad hlavou nonstop behá dieťa v papučiach akoby mal na nohách kopytá, vreští a brucha o podlahu hračkami a kade čím tak je to na nervy máme každý deň akoby niekto prerábal a pani povedala že jej dieťa si môže robiť v ich byte čo chce 🤷 a to nehovorím keď prídu domov a trestnú s dverami tak že čakám kedy im odletia. Neviem či je normálne aby sa vo vlastnom byte človek nemohol vyspať alebo kľudne pozrieť telku alebo len tak si kľudne posedel len preto lebo sused sa nevie prispôsobiť. A nech mi nikto nehovorí že sa mám presťahovať do domu prečo by som mala ja keď som mnou problém nie je.

@natalka25122017 a čo nech si kričí ,však je to dieťa každý raz pochopí keď bude mať svoje ja som mala doma troch chalanov v priebehu siedmich rokov a vermi často bol krik hádka skriepka a nikdy sa nikto nesťažoval proste aj susedia mali deti