Dostala som len kyticu. Som nevďačná?
Baby ahojte dostala som od muža na narodeniny kyticu nevravím krásna veľká. Ale zamrzelo ma, že len kyticu. Mohol mi za tie peniažky kúpiť niečo čo budem mať ako pamiatku.... som zla?
@ibatanecnica presne ved clovek si moze aj sam sebe dat darcek a mna osobne to aj viacej potesi ked si nieco doprajem co chcem ako ked dostanem nieco mimo vkusu
autorka, ja som takto naposledy bola sklamana zo zlatych nausnic, mimo vkus a dost drahych ale nespravis nic🤣jedine povedat narovinu ze toto do buducna nie, niektore zeny by boli zase nahnevane ze dostali nieco hmotne a ze nebol ochotny “vyhodit” peniaze za kyticu😅ludia sme rozni
@autorka Mňa zaujíma, či si bola predtým zvyknutá dostávať on neho aj iné darčeky ako iba kvety. Povedala si mu niekedy, ako si predstavuješ svoje narodeniny? Dala si mu najavo, že ku svojej spokojnosti potrebuješ na narodeniny dostať aj niečo viac ako kvety?
Bez odpovedí na tieto otázky sa tu budú ženy zbytočne dohadovať, lebo každá má iné nároky a inak ich prezentuje pred svojím partnerom.
Ak ti kúpil veľkú krásnu kyticu v presvedčení, že ti spraví veľkú radosť, je to ok, ale skús ho nabudúce lepšie nasmerovať.
Ak ti kúpil kyticu, hoci vedel, že kvety veľmi nemusíš a vedel, že si si priala niečo iné, tak to odflákol a v tom prípade sa ho vôbec nezastávam.
Tak, kazdy to ma inak, niekomu kytica staci, niekomu nie.
Ja na darceky nie som zatazena, kupujeme si aj prilezitostne mimo sviatkov, ak zacujeme, ze by partner nieco chcel.Cakat do sviatku sa nam nechce. A tak to sem tam dopadne tak, ze staci aj kvet na sviatok. Lebo vsetko mame a co aktualne chceme, si aj tak kupime v podstate hned. Pre nas je podstatne, ze sme v ten den spolu, ci s darcekom, ci len s kvietkom.
Môj má zakázané kupovať mi kvety, sú to vyhodené peniaze a áno naštvalo by ma to, keď nevie čo má kúpiť nech nekupuje nič, kvety po týždni zvednú a skončia v koši, čo to je za darček? Pre mňa určite nie
Taká veľká kytica z kvetinárstva stojí aj 30 €. Musíš predsa mužovi povedať čo si želáš na narodineny. Ja napríklad nikdy neviem čo by som od neho mohla chcieť tak si želám práve tú kyticu.
@lenicka999 presne tak, treba povedať, ja som povedala hneď na začiatku
Tak mu to povedz, ako to citis. Nabuduce urcite vyberie nieco ine 🙂
Potesila by ta nejaka lacna bizuteria, vonavka, ktora ta nevystihuje, saty, ktore ti nesadnu a ty by si si kupila nieco lepsie? Ja dostavam "len" kyticu, nadhernu, velku a drahu. Dva krat do roka mam tu najkrajsiu kyticu, dokonca si muz zapamata aj kvety, ktore sa mi momentalne pacia, teraz su to iskerniky. Ine veci si kupim sama a idu zo spolocnych penazi, tak aky darcek. Ak ta to sklamalo, posli mu presne link, po com tuzis a nech ti to objedna, budes mat darcek a budes spokojna. Aj, ked rokmi ja osobne nevidim zmysel v darcekoch, ale v spolocne stravenych chvilach, dobrej veceri, dovolenke.
Naposledy som oslavovala narodeniny asi v 20tke. 😀 Väčšinou si na ne vzájomne zabudneme. Ale tohto roku som dostala darček - nabíjačku 😄 potešilo by ťa to viac? 🤣
@lenicka999 no neviem pojem veľká ale u nás cez veľkosklad pocitaj aspoň 50.
@bykaterina no jasné samozrejme záleží aká veľká a aké kvety tam sú. Chcela som tým len povedať že takáto kytica aj niečo stojí a človek to musí vedieť aj oceniť. Ja som za takúto kyticu od manžela vždy rada a kochám sa ňou každý deň,. Pre autorku je to asi zbytočnosť tak za tých 50 eur by mohla dostať niečo iné. Len mu to musí povedať.
@lenicka999 u nás za 30 eur kúpiš malú, fakt malú kyticu v kvetinárstve
Tie, ktoré sa tu pomaly vysmievate z tých, podľa vás, skromných žien, ktoré nepoznajú svoju hodnotu (?!), atď ... Skúste si prečítať 5 jazykov lásky a možno budete schopné prijať fakt, že nikomu sú darčeky fakt ukradnuté.
Ano si. Ved nie si mala. Mam v okoli zeny, ktore si aj povedia co by prijali a ziju pre materialne veci akoby merali svoju hodnotu cez peniaze. Zalozis diskusiu lebo si dostala obrovsku kyticu, ale ty si chcela nieco ine. Tak si to kup. Urcite zarabas, nemusis cakat na manzela, on ti darcek uz dal...ja neviem zeny, dolezitejsie veci v zivote treba riesit.
@maribell ja poznam take zeny aj v praci a naozaj tomu nerozumiem. Zvacsa su to zeny, krore vzdy boli v role tej slabsej, byvali len u rodicov a nasledne s manzelom, akoby nemali moznost byt sebestacne a tak to materialno hladaju aj u muza...ak fungovali same, hladali by vo vztahu nieco ine... kedysi sa zeny osamostatnovali tiez vydajom, ale nebolo vsetkeho tolko a ludia viac praktizovali aj vieru, tak tie hodnoty pochytili tam...teraz je svet rychly...a ak by sme sa bavili o velmi drahych daroch, potom by mi to prislo ako vydrziavanie a je jedno v akom vztahu by to takto fungovalo.
Toto je niečo, čo si treba vyjasniť hneď na začiatku randenia. Ja som už po prvých kvetoch nežne ale jasne vysvetlila, že ma veľmi poteší, keď na mňa takto myslí, ale osobne ma viac poteší jedlo 😄 namiesto ruže radšej pizzu a namiesto mega kytice mega večeru a som happy 😁
Paradoxne ma potesi skor kytica z natrhanych kvetov ci tulipany z Tesca ako honosna kytica za desiatky eur. Honosna kytica je pre mna taky nedostatok fantazie a vyhodene peniaze, skonci v kosi za par a ozaj radsej daco trvale. Ale nedostavam uz roky nic, takze aj kytica je ok
Presne preto ja stale poslem manzelovi foto co chcem alebo si to rovno kupim a dam mu to lebo nechcem byt sklamana.
Tak to by si bola nešťastná z toho čo som dostala ja. Dostala som krásnu kyticu. A k tomu nejaké srandy na vyrábanie so starsiu dcérkou 😀 Ja som bola vďačná. Bol vybrať pre mna kyticu, Resp dal urobiť podľa toho čo sa mi páči. A dal nám čas so staršou na vyrábanie 😊 Ja som sa ani nezamyslala že by to nebolo dosť
ja uz som si tu vsimla taku diagnozu, ze zeny vzdy zareaguju uplne opacne ako napisu ze by reagovali :D takze, ked si to das do opozita..tak nie si divna 🙂
Ja som nedostala nic, akurat sme sa boli najest v restauracii, kedze sme spolu rok tak aspon na tieto narodeniny som cakala aspon drobnost,,, tiez ma to zamrzelo ale uz na Vianoce ked sme mali naplanovane ako ich spolu stravime, zial nepodarilo sa nam byt spolu tolko dni kolko sme planovali boli sme chori som si povedala ze radsej by som nedostala nic ale chcela by som byt s nim, cize su dolezitejsie veci,, takze odpoved je ze je uplne normalne ze ta to zamrzelo ale ked ste spolu, lubite sa tak na nicom inom nezalezi

Mna by to vobec nepotesilo ale moj chlap to dobre vie.
Kazdy sme nejaky