Imponuje mi zadaný muž: Riešenie dilemy vo vzťahoch?
Ahojte, momentálne si poslednú dobu píšem s jedným mužom, je to presne môj typ, dáva mi pozornosť, paci sa mi, presne tak ako ma byt. Žije ale v otvorenom vzťahu, kedy jeho polovička a on majú milencov (teda aspoň tak mi to vysvetľoval) a že im to normálne funguje, keď to je s druhými iba o tom jednom. Strašne ma to ťahá s ním skúsiť, ale keďže viem že iste ma aj ine, a navyše ma aj vztah, tak mi je to trocha proti srsti, ale na druhu stranu ma to veľmi ťahá to skúsiť, keďže je to pre mňa “pán dokonalý” a vie mi dať pozornosť a seba, a veľmi k nemu imponujem. Viem že to neni úplne asi ok, uvedomujem si to, preto vas poprosím o váš názor na celu vec. Ďakujem.
Uz len to ze spi aj s niekym inym ako so svojou zenou by mi dalo stopku.
No fakt pan dokonaly😃
Si predstav ze si s tak uzasnym chlapom rok a potom to navrhne aj Tebe vo Vasom vztahu...
Ale ak nechces vztah tak budis.. daj pozor na choroby 🙃
Môj názor je, že ak by som nemala záujem o milenca alebo otvorený vzťah hneď by som skončila komunikáciu ako by som sa to dozvedela. Bolo by mi jasné, čím viac s ním budem komunikovať tým ťažšie sa to bude končiť. Zbytočne sa s ním trápiš a bude to horšie ak to neskončíš alebo nezmeníš názor na milenca, je to na tebe.
Ruky od neho preč.
Charizmaticky clovek, co ti lichoti a otvorene priznava ze nechce vztah len sex = narcis. Vyjdes z toho doranana psychicky, lebo si budes zelat viac a navravat ze to dostanes. A vies co? Nedostanes to. Ten muz nehlada vztah.
Toto je ozaj pan dokonaly.. srdce pre jednu ale k*kot pre vsetky 😀
Vymyslene
Dokonale ťa oblbol a tam ta dokonalosť aj končí. Ja by som o takého chlapa ani nezakopla....
Ty do toho chces ist, lebo si oblbnuta romantickou predstavou byt milenkou chlapa, co je nepolapitelny, neskrotitelny, no u teba mu nahle (narozdiel od mnohych inych zien) nejde len cisto o sex, ty si specialna, ty si ho zaujala svojou osobnostou, dusou,…
Taka temna horuca romanca s alfasamcom.
Nez mu vhupsnes na kolena, pozistuj si o nom.
Aby si potom neostala v soku, ze vsetko je uplne inak, on je iba skvely rozpravkar a ty jedna z mala naivnych, co na to aj skocili. Ze ma uspesnost 2 z 10, a ty si sa prave zaradila.
Ak ani ten sex nakoniec nebude stat za to, tak budes mat zarobene na par rokov hrabania z toho.
Dobre porozmyslaj.
Pre takehoto chlapa si totiz specíalna iba raz. Kym mu nedas.
@janinah Presne tak, dokonale ju oblbol a ona je taká naivná, že je z toho ešte aj nadšená.
😂🤦🏽♀️ áno - presne takto vyzerá pán dokonalý 😂😂🤦🏽♀️
Tento chlap je sen každej ženy 🤣 . Nechápem čo riešiš . Keď sa chceš s ním vyspať , smelo do toho , nebude mat s tým problém , ale že ti navlečie prsteň a sľúbi ti v chorobe aj vyzdraví, nebodaj vernosť , tak na to zabudni .
“Presne moj typ”. Takze tvoj typ je proste zadany muz. Neviem co cakas ze kto ti tu napise ze je to okej a v pohode?
Co od toho vztahu ocakavas?
Znies ako 16 rocne naivne dieta ktore potrebuje prefackat zivotom.
ty "imponácia", takých kurevníkov ešte pri svojom obdive k nižšej úrovni chlapov stretneš habadej...
Chces byt dalsia do haremu? 😅🤮
Ďakujem za každé rady, kazda ma nieco do seba, aj ta pozitívna aj negatívna, jednu vec co musím povedať tak je to, že si dovolím tvrdiť, že nie som hlúpa, mám dosť iných prednosti, ale nejako mi to s chlapmi proste nejde, a bojím sa že proste nestretnem niekoho, kto bude viac úrovni, alebo nebudem pre neho iba “matrac” tak proste beriem co je a keď vidim tu pozornosť, a ako ma vzrušuje tak tomu dosť podlieham… :/
Prosim vas, vysvetlite mi niekto, co znamena veta citim z neho velku imponaciu ku mne?
@deborahzelenkava Zle je vyjadrená, neslo mi to opraviť “ cítim veľkú imponáciu k nemu” 🙂
ja nerozumiem ani vete citim velku imponaciu k nemu. Co to vlastne znamena, co si chcela povedat?
Asi som prepracovaná, 3x som si prečítala, že cíti impotenciu ku mne :D
Poznam taky parik, pan dokonaly sa ti zda byt preto lebo ma prax vie presne ako namotat a dostat co chce, nerob si ilizie, je to len obycajne divadlo, ziadny pan dokonaly
Autorka - s chlapmi ti to nejde, bojíš sa, že už nestrestnes nikoho "na úrovni"..
Toto mi napovedá, že ty vlastne nehladas flirt, ty hľadáš muža na vzťah, nechceš byť sama,bojíš sa toho...
A toto je problém... Lebo ty sa na pána dokonale-viem-zeny-oblbnut namotas tak, že to budeš ťažko rozdychavat, keď chlapík začne "imponovať " inej..
Ak je aj pravda, že majú so ženou voľné manželstvo (čo ty nevieš naisto, lebo on môže tvrdiť kadečo..), on sa s tebou pobaví, samozrejme aj ty s ním, je pre teba pán dokonalý už teraz, zrejme budeš spokojná a potom príde prúser...
On začne obhanat ďalšiu/ ďalšie a tebe, zamilovanej až po uši, zostanú len oči pre plač..
Naozaj toto chces??
Tu pozornost ti da len dovtedy,kym ta bude lovit. Vyspis sa s nim a on ide dalej a tebe ostane uz iba trapenie dostat sa z toho ocarenia.
@beronsche tak ja sa snažím to tak nastaviť, že ma priateľku to rešpektujem, ale je mi mimo iného vekmi sympaticky, a co aj hovoril, tak to nemusi byt iba o jednom večeri, ale môže to byt opakovane.
A celé to bude iba strata času, či to bude jedno stretnutie a ešte viac ak opakovane.
Je na čase si dat dole ružové okuliare, je to jednoducho chlap co si neváži ženy - nech ti zloží aj celú básnicku zbierku ver tomu, že to píše každej,len aby si ju namotal a dosiahol svoje. Okej nemusí to byť jednorázová záležitosť ale prečo si myslíš, že ma potrebu obmieňať sexuálne partnerky ako ponožky, tam nie sú žiadne city!!!!! Čisto pudova záležitosť, ako u zvierat. Prepáč ale takýto muži nestoja ani len za povšimnutie - pre neho si nič len ďalšia príležitosť ukojiť svoje chute. Žena máš na viac!!!!!! Osobne som 8 rokov sama nie preto, že musím ale som náročná a poznám svoju hodnotu(nie ako zlatokopky... , ale ako človek) Nedovolila by som žiadnemu mužovi urobiť si zo mňa sexuálnu hračku, alebo byť niekomu na spríjemnenie chvíľ. Neznamená to, že ak si doteraz nestretla toho pravého, že ho v živote nenájdeš. Ale ver mi ak spravíš takúto neskutočnú hlúposť klesnes v svojich očiach, bude ta to veľmi bolieť kým sa z toho dostaneš a nič tým nezískas - jemu nejde o Teba!!!! Len o seba. Skus neozývaj sa mu možno pár správ ti ešte skúsi poslať co sa stalo,preco si sa odmlčala. Ale akonáhle príde na to, ze teba mat nebude nájde si inú naivku a na teba si ani nespomenie.....

To si taká zúfalá lakomiť sa ma zadaneho chlapa!? Odkiaľ vieš, že jeho pani ma bokovky? Lebo on povedal!? Je to úbožiak nie chlap. Zaujimal by ma Tvoj vek.,,