icon

Je jeho pitie na rande varovným signálom?

14. mar 2025

Ahojte ženy, začala som randiť s jedným mužom, pri písaní sa zdal byť úplne super, vyzorovo úplne úžasný chlap, vysoký pekný. Mali sme 4 rande, máme podobne názory, vela smiechu, chémia funguje, len problém je ten že on na každom rande pri večeri vypil minimalne fľašu vina… a na druhom sa po fľaši vína priznal že je 3 mesiace po rozchode a dokonca už s bývalou planovali dieťa… do toho minimalne 1-2x chodi s partiou popíjať po večeroch..a čo sa mi nepáči, že vlastne začal na ňu tak troska nadávať… považovali by ste toto za red flags? Môže byť že sa ten muž stimuluje po rozchode alkoholom? Na otázku kto sa s kým rozišiel mi nechce vôbec odpovedať…

ivik4
14. mar 2025

Hnus

lienka9
14. mar 2025

Fuh tak to je brutal..akoze este to vino,tri pohare budis..ale to ostatne by som netolerovala

stanulienkat
14. mar 2025

Na rande sa podla mna este drzal na uzde. O par tyzdnov uvidis kolko toho realne stiahne.😁
Ked na rande da tolko alkoholu, tak normu vynasob troma.

mandzula
14. mar 2025

Kazdy normalny chlap sa na rande odprezentuje tak, aby vyzeral co najlepsie. Ak toto bolo to najlepsie, co potom bude bezna realita?

mimikarol
14. mar 2025

Čože? Veď to musel byť ožratý s toho ako prasa. Takého zablokovať a čav, viac neexistujes. Fuj

bg92
14. mar 2025

Ak by si niekto dal somnou na rande vino pivo a slivovicu v zivote by ma viac nevidel a z rande by som sa pratala cim skor s vyhovorkou.mohol by to byt aj brad pitt

mamutka
14. mar 2025

Víno, slivovicu a pivo k tomu? A ty si tam normálne sedela. Ved on nie je normálny…

mischy00
14. mar 2025

Prosím ťa a to ste kde boli, keď si ho videla vypiť fľašu vína? To si vkuse objednával ďalši a ďalši pohar vína či si sám nalieval z fľaše? Plus pivo, slivovica 🙄
No mňa by nebolo, keby vidím ze toto dokáže na posedenie vypiť len tak, bez príčiny. Predpokladám ze ste tam nesedeli pol dňa...

stanulienkat
14. mar 2025

@mischy00 mozno je chlapec hanblivy, tak si dal na povzbudenie.😂

mischy00
14. mar 2025

@stanulienkat nejako dlho sa hanbí, mali 4 krát rande 😁

janickacrazy
14. mar 2025

U mňa by ani druhé rande nebolo. Akože toto je už trochu moc. Doma chlasta určite viac. Toto fakt nie.

hefo
14. mar 2025

@janickacrazy "trochu" 🙈

luccys
14. mar 2025

Paneboze to je kombinacia😃😃 Metaxu a Gin si nedal?😃 Utekaaaaj, bude len horsie.

sevrin
14. mar 2025

@mischy00 podľa mňa on rovno pil z fľaše 😂

mischy00
14. mar 2025

@sevrin hlavne ze je pekný a rande plné smiechu 🤭

zero1
14. mar 2025

alkohol ani nekomentujem, to je jasné že má problém. ale ak v tvojej spoločnosti nadáva na niekoho blízkeho, tak v tvojej neprítomnosti nadáva na teba. takto to funguje vždy.

gerber58
14. mar 2025

Chlap po rozchode, hotove neštestí. Esteze bol taky uprimny aspon pri 4tom ozratí a isiel s kožou na trh. Chodi s partiou popijat kazdy tyzden? A ty ake mas poziadavky na partnera? Nejaky k svetu, co uz ma jasne co chce, alebo trosku co chodi popijat kazdy tyzden a este ma ex v hlave. Ty asi nemas moc vysoke naroky na partnera. Len sa dodrbes.

darina77
14. mar 2025

Tak aspon mas odpoved na otazku, kto koho nechal a preco

miroslava21
17. mar 2025

Daj na svoje pocity a vnutorny hlas, mas pochybnosti. Uz teraz si si vsimla, ze je to cez, takze ono to casom bude viac prekazat. A ano, je to problem. Zakazdym flasa vina, uf.

zooeynka
17. mar 2025

S byvalou planovali dieta....este ze aspon ona mala rozum a hentoho pekneho a vysokeho poslala do pecka a on to dodnes nema predychane. Ty mu sluzis ako barlicka, aby mal dobry pocit ze zbalil bez problemov dalsiu....

pusinka263
17. mar 2025

Samej sa ti to zda v neporiadku. Daj na intuíciu. Pre mna jednoznacne red wine flag

jednorozec007
17. mar 2025

Fu s takým ani do postele.Raz sa mi podobne rande stalo a dotyčný sa po sexe rozplakal za bývalou.

srbskalizzy
17. mar 2025

Fuh, tu chlapec asi velmy zle pochopil pojem "pitny rezim" vino slivovicu aj pivo😂 pff myslim ze mimo rande toho pije ovela ovela viacej cize, predpokladam ze posledny vztah s(z?)troskotal priamo na tomto probleme a to, alkohol.

hederamonstera
17. mar 2025

Este ked si napisala, ze flasu vina, tak som si povedala, ze vsak nic hrozne, to su tri pohare vina a ked je to dlhy vecer, tak co…mala som take tazke obdobie a tiez som vypila aj viac ako flasu vina za vecer a tu som, ziadny alkoholik zo mna nie je, uz nevypijem ani pohar, len som musela sa dostat z blbeho obdobia (potrat). Tak ak je aj on po rozchode…

Ale ako si napisala ze este pivo a tvrdka…no tak to uz je red flag. Opytaj sa ho na to, ci takto stale pije a uvidis aka bude reakcia ;)

sim_mi
17. mar 2025

Nevola sa Boris? 😂

samik88
17. mar 2025

Tak toto nie. To si mala hneď napísať, že aj slivovica aj pivo a víno. Ten rozchod určite nemá doriešený. A je možné ,že sa rozišli kvôli alkoholu. Keďže chodí pravidelne popíjať aj s kamarátmi. Prosím nájdi si lepšieho. Radšej "nudný" muž ,ktorý vôbec nepije ako alkoholik,ktorý nadáva na ex.

tamtamka26
17. mar 2025

omg, pár rokov dozadu som randila s rovnakým týpkom. nie je to ten istý? lebo tiež veľký fešák, príjemný, vysoký....vraj bývalá ho obviňovala, že je alkoholik a nakoniec mu bez slova vyniesla iba kufre do pivnice 😀 doma mi vypil všetky zásoby vína, ktoré ja som nebola schopná spotrebovať za celé mesiace (niekedy aj 2 fľaše počas návštevy!!). síce to nebolo na ňom vidieť, ale mne to stačilo a okrem iných dôvodov, toto bol jeden z hlavných na rozchod...

iwesska
17. mar 2025

Skus hadat,preco sa s byvalou rozisiel🤔

ceresnicka111
17. mar 2025

Tak vidíš nie každý krásavec, vysoký, krásny, úžasný je vhodný na vzťah.... A konkrétne ten tvoj je ožran, ani s ním nestrácajú čas.

lavender273
17. mar 2025

Flasu vina + na rande?... UTEKAJ !!!