Je normálne, keď môjmu manželovi volá jeho matka každý deň?
Pride vám normalne ze manželova mama mu vola kazdy den ? A ked sa neozve dva dni uz mu vola a vycita preco nezavolal.
@anonym_autor obidvaja voláme s rodičmi denne
dokým žila moja máma každý deň raz zavolala ona mne potom na druhý deň ja jej. Ked žila svokra v našom meste tak sme zašli aspoň na pol hodinku každý deň.
Ked sa lucim s rodicmi ci svokrou ano... vzdy si poviem co ked je to moje posledne objatie. Nikdy nevies kedy to posledne skutocne bude.... a ono to raz pride.
Chapem ze to niekedy vyznie otravne ale-budem radi ze nam ma kto zavolat. Na onom svete uz take spojenie nebude.
Mne príde veľmi smútne ak by mi mama žila že by som mame zavolala raz za 2 týždne to si neviem ani predstaviť nie to urobiť.
@terezka1947 to nieje žiarlivosť ale ze svojim spôsobom som nútená to robiť aj ja. Návštevy telefonaty objimacky... a pritom ma jeho mama ohovara
@anonym_autor Este raz sa ta opytam, lebo zatial som nedostala odpoved. Preco muzovi nepovies,ze nebudes chodit k jeho mame kazdy vikend? Ved si sprav svoj program, ked ti to vadi, ty nie si povinna tam chodit. Alebo co ti da noz ku krku, aby si isla? Alebo ti da puta na ruku a ides? Si nesvojpravna? Alebo sa muza bojis? Ja toto vazne nepochopim🙄 Tento problem si robis jedine ty sama.
@anonym_autor môj jej denne volá sám - niekedy aj dvakrát. Však mne to do života nezasahuje, prečo by mi to malo vadiť?
@anonym_autor Este raz sa ta opytam, lebo zatial som nedostala odpoved. Preco muzovi nepovies,ze nebudes chodit k jeho mame kazdy vikend? Ved si sprav svoj program, ked ti to vadi, ty nie si povinna tam chodit. Alebo co ti da noz ku krku, aby si isla? Alebo ti da puta na ruku a ides? Si nesvojpravna? Alebo sa muza bojis? Ja toto vazne nepochopim🙄 Tento problem si robis jedine ty sama.
@motylik2559 Tu sa odpoved nedozvies. To su take ustrachane putky, co doma usta neotvoria, vypisovat na MK je ich maximum. Muz povedal, tak sa ide...fakt ako male decko.
S mojimi rodičmi si voláme skoro každý deň. Keď žila svokra, tak s nou som volala (ja ako nevesta) aj niekoľkokrát za deň 😅 K rodicom chodíme cca raz za 3 týždne (uz u nich neprespavame).
Nič natom nie je. Mne volal môj otec každý deň, kým žil. A teraz mi to chyba😕. Môjmu mužovi volala jeho mama každý deň.
Predpokladam, ze to nezacal robit az po tom, ako ste sa zobrali..
@anonym_autor nie.
Kým žila moja mama, volala som si s ňou niekoľkokrát denne a bola som u rodičov 2x do týždňa. Manžel volá s mamou ráno aj poobede. Keď jej nezavolá, tak sa ja opýtam, či už jej volal. Chodíme za ňou podľa potreby, niekoľkokrát týždenne.
@anonym_autor a ro začala robiť až teraz? Už ste manželia,tak sa snáď poznáte už dlhšie.
@minenkaa lebo okrem volania aj kazdy vikend tam musíme byt. Ja si so svojou mamou zavolám raz za dva týždne a pridem 2 x do mesiaca. Nepride mi to normálne ze vypocuva dospelého 40 ročného chlapa ze všetko chce vedieť a vyzveda
@anonym_autor za mňa to , že s ňou telefonuje každý deň je ok. Skôr by mi vadilo chodiť tam každý víkend. Lebo predsa len, cez víkend chce človek dohnať to čo cez týždeň nestihol ... Venovať sa deťom, domácnosti...
ja každý večer 19.00 volám mamine - sú to hovory 3-5 minutové, ale je to u nás normálne . Čo robili, či sú v poriadku, koho stretli , čo varila . Ak nevolám presne o 19.00 , tak 19.02 už volá ona mne 🙂 . Vôbec to môjmu mužovi nevadí , volávam aj jeho mame .
@lenka7477 akurat začínajú správy
@anonym_autor Moja svokra je taka ista. Mne to ale nevadi, pokial nevolava mne,som spokojna. Som rada,ze vola muzovi. Ona viacmenej zistuje,ci zijeme 😂 A ked sa neozve 2-3 dni uz nastvane vola,ci sa nevieme zastavit alebo aspon zavolat.
@anonym_autor mne by to tiež vadilo. Ona nemá svoj život..ale čo s tým narobis?
@anonym_autor a co je norma normalnosti?kazdy to ma inak.Ja si volam s mamou denne,manzel tiez.Obcas mame dni,ze nestihame nic,tak nedvihame.Mne nevadi,ze mu mama vyvolava a jemu nevadi,ze mne ta moja.Ale to sme my.Pomohlo ti to nejak?ak ti to vadi,skus popremyslat,preco.Ci ta ohovara,alebo ty si nie az v takom uzkom kontakte so svojou,tak nechapes,ze on ano (nemyslim to v zlom,skratka,mas ine navyky v rodine a nechapes,ze iny maju tie svoje),nemas ju rada,tak sa chytas kazdej slamky,a je ti "neprijemno"z nej,....Ja si myslim,ze ti skratka vadi,nie je to tvoja mama,je to len zena,ktoru si si sobasom priniesla do zivota a budu tam aj hlbsie problemy.Preto aj ten denny telefonat,ti vadi.Mozno zo strachu,ze ta riesia...
@anonym_autor v tom by som problém nevidela, ja mojej tiež volám denne. Či došla do práce,ako sa má? A aj večer,či sú ok. Normálne mi nepríde,že priateľova mama, ktorá pri ňom v detstve bola málo. Teraz ho chce učiť a riadiť.....má 43. Naposledy keď 15 min pred štedrou večerou mu zavolala a začala mu diktovať čo si má obliecť. Toto mi normálne nepríde. A vyvoláva kedy čo má jesť.
@anonym_autor Prečo píšeš, že musíš tam chodiť? Len umrieť musíš, nič iné...Tak tam nechoď a hotovo. Môj muž chodí sám. Ja tam nechodím, nemáme sa o čom rozprávať. Sedí tam aj celý deň a vykecávajú sa, ja som zase rada, že si oddýchnem.
Úplne normálne.. aj ja sim s mamou volala každý deň...mne skôr príde divne, ako môj muž, že si nevolaj vôbec, alebo teda minimalne1
Tvoj muž, ani tvoja svokra nemôžu zato, že ty kašleš na svoju mamu a ona kašle na teba. Voláme obidvaja denne rodičom , muž už len mame. Muž robí v zahraničí, keď sa mame náhodou neozve , že nestiha, tak zavolám svokre ja. Aj sa zastavím, nakúpim, idem na cintorín. Navštevujeme sa tak často, ako sa nám dá. Rodičov máme len jedných. Je normálne, že chcú byť súčasťou našich životov a aspoň nás denne počuť. By som sa hanbila zavolat našim len raz za 2 týždne.
@anonym_autor nie nie je to normálne podľa mňa. Záleží od svokry. A vysvetlím prečo. Mám taku svokru. Každý deň jej musel muž volať. Muža to otravovalo, nemal jej čo každý deň povedať ale ona na tom trvala. Robil to aby sa nehnevala. Potom prestal. Život deti povinnosti. Zdula sa, ze mamicka pre neho nie je už dosť dôležitá…nevedela sa cez to preniesť. A keď náhodou neprišiel na víkend domov, to bol kriz. A keď som si dovolila neprísť ja…och no. Zničila som jej život zjavne. Ukradla som jej syna. Takže nepíšeš viac detailov. Ak majú dobrý vzťah, že si majú čo povedať ok. Ak nie je svokra nejaká podobná povaha ako moja
@anonym_autor ty si ako v casto v kontakte so svojou mamou?
@anonym_autor ty si ako v casto v kontakte so svojou mamou?
@katarinka963 veď to napísala.
Každý má iný vzťah,respektuj to a nehodnot
Bude vám lepšie
Podľa mňa nie je normálne volať mame raz za 2 týždne a navštíviť ju 2x do mesiaca. Každý to máme inak. Ja budem šťastná, ak mi bude syn pravidelne volať, aj keď bude dospelý. A dúfam, že nebude mať manželku, ktorej bude telefonát s mamou prekážať. Ja volám mame denne a takmer denne rodičov aj navštevujem.

@anonym_autor sme tam kazdy vikend a na rozlucku sa vždy obimaju ako keby sa uz nemali vidieť. A milión iných veci. Do všetkého sa stará.
@anonym_autor a kdemas istotu, ze na buduce sa uz neuvidia?