Je ten muž správnou voľbou pre život?
stretla som muza cez internetovu zoznamku, trochu ma na nom zarazilo, ze aj ked ma 45 vyzera ako keby uplne nedospel, nosi vytahane mikiny, derave rifle, chodi na skate, je strapaty, chyba mu jeden zub.. a co je najhorsie.. chodi z ruksakom 😅..toto nikdy nepochopim….
je rozvedeny.. ma jednu dceru, ktora ma do 10 rokov.. je s noutajmer kazdy den.. to je ok .. ale on vraj plati jeho ex vyzivne aj hypoteku..lebo ona ho inak vydiera, ze neuvidi malu.. mala je taka divna..taka ako keby zabrzdena, ma poruchy ucenia, oneskoreny vyvoj reci atd.. tazko sa s nou uci, …
a teraz finale.. on chudak zije ako bezdomovec aby sa oni mali dobre, nema kde byvat.. nema ani peniaze, smrdi grosom.., nikam nechodi vsetko co ma investuje do dcery.. ja mam svoj byt, dobru pracu.. pohodlie… bojim sa trocha toho co by bolo ak by sme sa dali dokopy.. ok tvrdi, ze je zamilovany.. ale ved chlap ma mat istoty.. nie ze sa ku nne domov tlaci daky sockar.. som zmatena, rozmyslam zle? alebo? dakujem za nazor
Ide zima, jasne ze sa tlaci k tebe a miluje ta :D.
Nie fakt ved kasli nanho,neries ho a ukonci s nim kontakt,nemyslis vazne ze sa vobec zamyslas nad vztahom s nim. Nic v zlom...
@mabenn ano presne toto.. ked ja nieco vytknem, alebo jednoducho poviem svoj nazor.. tak toto je jeho argument.. ze on ma ine priority.. energie, hlboke city, hodnoty.. svet kde majetky, statky, peniaze nie su dolezite…
S najväčšou pravdepodobnosťou je to klamár.
@laurita285 tak dceru viem ze ma, videla som fotky, ostatne nemam ako overit
autorka, pre tvoju bezpecnost do buducna ti radim vyuzit jeho argumenty proti nemu a porozpravat sa s nim, ze jednoducho k sebe nepasujete, ukoncit kontakt...utekaj...toto su manipulativne techniky, kde on vytvara v tebe pocity zamerne, aby dosiahol svoje...predpokladam, ze ked vyciti, ze cuvas, zacne ta namotavat silnejsie, vtedy spomen ze asi niekoho ineho mas v obzore...
@enmery
Že ťahať marišku cez tú dieru medzi zubami-som si cvrkla normálne prisahám🤣🤣
ja som este nepocula ze by sa nedal urobit zub.. aspon mostik ak nic ine.. on ma proste jedinecnu diagnozuu, tam sa neda
@autorka
Kašli na zub...napíš mu, alebo povedz, že proste máte inš hodnoty, priority a nebude to fungovať. A nech si aj za zlú, vypočitavú mrchu, atď. mne by to bolo jedno. Vieš koľko mužov ponadávalo mne, keď som ich odmietla? Veľa. Vždy sa nad tým len usmejem a idem ďalej. Nech si kecajú, čo chcú, ale toto vážne nie je dobre a sama to vieš.
Nakoľko to stále rozoberas, tak sa s ním daj dokopy. Potom budeme netrpezlivo čakať na novú tému od teba 😅😅😅
Keby som vybadala, ze chodi ku mne skor, ako je dohodnute a je problem ho poslat prec (ze sam od seba sa nepoberie), tak by som pochopila, ako je to s tym jeho uzasnym "nematerialnym" zivotom plnym energii.
Ze v realite aj on je za povrchnost (materialnost). Len keby ju robil niekto za neho a on by uzival iba jej plody.
Lebo ani trosicku sa mu nepaci, ze musi zit s piatimi ludmi na byte (a bohvie, ako to tam vyzera). Ale neprekroci svoj tien, aby s tym daco urobil. Je pohodlny. Chcel by si len uzivat to, co ho bavi a na to potrebuje sponzora, co by mu zabezpecoval k tomu potrebne zazemie.
A to si ty.
Poskytovatelka strechy nad hlavou, jedla, teplej postele a sexu. A to vsetko za panboh zaplat a "zamiloval som sa na prvy pohlad" (do pohodlia, ktore ponukas).
Nie si povrchna, nenahanas sa za majetkami. Len zijes tak, aby si si mohla dopriat veci, co chces. Este aj ten cas pozerat v parku hodiny, ako kvitne kvet.
On rozprava o pozitivnych energiach, ale bez problemov a vycitiek svedomia by vedel parazitovat na tebe.
Akurat by ta stale uzemnoval recami o tom, ze nevies zit, nic si vychutnavat, vnimat krasy dna. Ze len lietas, co kde kupit a nevies si sadnut na balkon a pozerat ako plavaju oblaky.
Nasledne na co, by ti pred plnou chladnickou zahlasil, ze nie je co jest, lebo ma chut na segedin a ten si nenavarila (v hlase vycitka, aka si neschopna).
Uprimne, povedala by som mu, ze ma uplnu pravdu, my dvaja sme nekompatibilni a dakujem, ze mi otvoril oci, aby som to pochopila.
Verim, ze by rychlo zacal vysvetlovat, ze az tak to nemyslel. Keby by videl, ako sa s tebou ropzlyva vidina pohodlia.
on urcite diagnozu ma, ale osobnostnu...a urcite nechces vediet aku...ps: zub sa da urobit, sama som si davala presne robit tak, ze mi jeden bohuzial chybal, lebo musel ist von...vsetko sa da v dnesnej dobe...proste klame
@moonlight1210 "On rozprava o pozitivnych energiach, ale bez problemov a vycitiek svedomia by vedel parazitovat na tebe." - presne si to vystihla
Mne by stacilo, ze ma pokazene zuby😂
@moonlight1210
Tak toto si ho úplne vystihla si myslím.Ak má iné priority,môže sadnúť pod most do banánovej krabice a pozorovať ako tečie dunaj.A neparazitovať na nikom.
Mne stacil uz prvotny opis. 45 rocny stary cap, co sa oblieka ako pubertak je na smiech. O hnilych zuboch nehovoriac. Stopni to hned na zaciatku, lebo sa zalubis a precitnes az ked bude neskoro.
O 3 týždne mam 45 rokov, nosím "deravé" džínsy a do prace nosím športový batoh 😅
@andreakotesova dufam, ze mas vsetky zuby a ceses sa 😀
@liz_lemon zuby mam všetky, no je fakt, že sa necesem.... mám kučeravé vlasy 🤣😅
@lonely66 ja pešo nachodím kilometre, preto mi vyhovuje batoh 🙂 teraz som mala manžela 2 týždne v zahraničí, tak som denne chodila do/z roboty pešo.
no neviem, v 45 rokoch byvat v zdielanom byte s kamosmi bez vizie a prace na tom, to zmenit... uz len tato informacia by mi stacila, aby som do toho vztahu nesla ..a potvrdilo by to spravanie, ze pride 2 hodiny pred dohodnutym terminom a nevie kedy sa patri odist ....
Pozor autorka, z toho, čo píšeš je to obyčajný manipulátor, ktorému ide o postaranie sa o neho. Zrejme je iný, ak má iné priority. Aké sú to? Prečo sa rozviedol? Pracuje niekde? Naozaj bývalej platí všetko, čo píšeš? Všetko si to over. Predsa máš vek, keď je čas zakladať si vlastnú rodinu, bio hodiny tykajú. Chceš založiť rodinu s takým človekom? Kde máš záruku, že bude rovnocenne prispievať do rodinného rozpočtu? Alebo budeš prispievať na jeho výdavky a robiť na neho? Žiaden súd mu nemohol prisúdiť platenie hypotéky, ak po rozdelení BSM byt ostal vo vlastníctve ženy. To ona by jemu mala splácať polovicu zvyšnej hypotéky. Ak má postihnuté dieťa s rôznymi problémami, tie sa budú vekom zhoršovať a náklady na výživné zvyšovať na také dieťa. Nemá nejaké dlžoby, ktoré musí splácať? Ak má dlžoby, môže mať na krku exekúciu. Ak mu dáš u seba trvalý pobyt, exekútor môže siahnuť na všetok hnuteľný majetok, ktorý máš v byte, teda presne, ktorý sa nachádza v byte, v ktorom má dlžník trvalý pobyt. Ak je dobrý manipulátor, presvedčí ťa o prepísanie bytu na seba alebo aspoň jeho polovicu a aj tú exekútor zoberie a aj ty zostaneš na ulici. Zamysli sa: chceš mať deti s takýmto človekom s inými prioritami ako normálni ľudia? Vždy bude taký, ty sa zoderieš a nikdy sa k ničomu nedopracuješ a ty aj tvoje deti budú terčom posmeškov okolia. Vidí sa mi ako manipulátor, ktorý potrebuje, aby sa o neho niekto staral, dal mu bývanie,... Všetko si hlavne over, keď si ho k sebe prisťahuješ a z bytu ti spraví brloh pre ožranov a bezdomovcov aj nedajbože dieťa, zničíš si život. (pred týždňom bol na koníku taký prípad a nevedela ho z bytu vyhodiť ani jeho kumpánov, ktorých si tam nasťahoval) Nikto ti nepomôže, naopak aj blízki sa budú od teba strániť. Nebuď naivná, zisti, čo je to za človeka, či svojej žene neubližoval a či vôbec pracuje. Veď ktorý zamestnávateľ by jeho vzhľad a arómu na pracovisku trpel? Zisťuj aj u zamestnávateľa, ak ti ho prezradí. Nedávno si suseda - vdova prisťahovala podobného, ktorého ľutovala a tiež tvrdila, že má dobré srdce, len mu všetci ubližovali. Po mesiaci prišla domov a našla prázdny byt aj prázdny účet a zostali jej oči na plač. Ten s dobrým srdcom zmizol a niet ho.
Títo ľudia čo neuznávajú majetky a povrchne hodnoty… sranda že sú to vždy ľudia totálne bez peňazí, v strednom veku a bez hygienických návykov 😃 strašne mi ten opis pripomína bývalého, ale on ma okolo 40ky teraz. Tiež sme si super rozumeli, mali dobrý sex ale tým to skončilo. Nemal bývanie, nevedel vyjsť z výplaty a napriek tomu si kupoval hlúposti no proste ako decko. A mal pocit, že je všetko v poriadku.
Áno, tiež som bola povrchná, nevyzretá zlatokopka keď som bola v novom vzťahu. Skončí to. Nemá to budúcnosť, on je chodiaci redflag. Síce je pekné, že si rozumiete, ale to na vzťah nestačí ani z ďaleka.
A ešte tá rozprávka o tom ako platí bývalej hypotéku, lebo by mu zakázala stretávať sa s postihnutou dcérou, ktorej musí prispievať raz toľko aby mali z čoho platiť terapie a neviem čo. Smutnejšiu historku si vymyslieť fakt nemohol 😂 neverím, že je niečo z toho pravda.
@lavender94 uz som jedneho takeho mala a nakoniec sa ukazalo, ze vsetko co riesil stale boli prachy a ako sa k nim dostat, ale toto bola obrana. tiez mal teraz 40 😀.. ale neboli sme spolu dlho, okrem ineho este strasne vela pil a absolutne nevedel hospodarit. On robil casnika, takze chodil domov kazdy den nadrbany.
Dievca a ty si kde na neho nadabila? Jasne ze sa zalubil na supu. Ako tu uz bolo pisane, si zabezpecena, mal by postel, upratane, navarene.
A podla toho co pises, je to skvely manipulator. Vycitky, okamzity utok na tvoje slova, nazve ta povrchnou, namyslenou, potom sladke recicky a zase otoci atd. Aby ta dostal kam potrebuje
Ja osobne by som prerusila kontakt, vymazala, zablokovala, toto nema ziadny happyend. Budes trpiet

@enmery no jasne...takze potrebuje niekoho so stabilnym prijmom...samozrejme ze sa brutalne zamiloval...do vidiny stability...este autorka casom bude za zlu, ze mu nevyhovela a je povrchna a nechape jeho "hodnoty a priority"....