Keď má 41-ročná žena dieťa so 60-ročným mužom
Uz nevyhnutné mať dieťa.
Žena 41 prvorodicka a muž 60, prosím o vase názory, skúsenosti, ďakujem
prve co mi napada, ze otec sa nemusi dozit maturity svojho dietata a matka v preddochodkovom veku bude mat doma pubertiaka a seniora na opatrovanie
"Už nevyhnutné mat dieťa"....zaujímavá veta😃
Radšej 5 psov
Nieee
Muz chce? Ak ano, tak do toho, podla tvojho prispevku na stene nemas na co cakat
@katurs ak tá žena túži po dieťati, tak nie je o čom, veď pozri na celebrity, tie majú deti aj vo vyššom veku. Áno, 60 ročný muž nie je úplne ideálny výber a otázne je, či sa im dieťa vôbec podarí splodiť. Moja kamarátka mala prvé v 41, ale s mladším mužom.
Ak zena nestretla doteraz nikoho, kto by za to stal, alebo sa nedarilo alebo neviem co, tak je najvyssi cas pre nu. Ak sa len rozhoduju. A ze ma muz 60? No to je trosku menej podstatne, ale zavazi aj to dost podstatne za istych okolnosti. Ak je uz dieta na ceste, tak uz co, hadam ho nemaju dat prec len kvoli veku...
Ak to dieťa viete zabezpeciť do jeho dospelosti aj keby sa vam dvom najmá otcovi nieco stalo,tak nevidim problem.Človek ma byť šťastný aj ked nie su celkom idealne podmienky.Reci,ze bude mať starych rodicov si nevsimaj.Mame 19r.syna a my 62 a 70r.Obaja pracujeme,žijeme v pohode. ,mame vnučatá.Rob tak,aby si na smrtelnej posteli nič neľutovala.
S takým starým určite nie. Môj názor
No takto,priprav sa na to,ze dochodca mat na pubertaka nervy nemusi. To nie je o tom nununu babatku,to je o tej vychove neskor. Ja mam dvoch pubertakov,do dochodku daleko,ale nervy testuju riadne. Moj svokor uz nema na nich nervy. Sice je vitalny,vladze na svoj vek dost,ale ma rad svoj pokoj,poobede si podriemka a tieto vystrelene struny uz mentalne nedava. Neviem si predstavit,ze by mal vlastne deti v takomto veku🙈
Ak sa nemýlim, tak Erika Judínyová mala pred 50tkou a Skrúcaný 60. Bolo to jej prvé dieťa. Sklenaříková 49, jej partner podstatne starší.
Ak ho miluješ, niet čo riešiť.
Niekedy to tak vyjde a ako som si všimla potom tí rodičia žijú aktívnejšie a snažia sa žiť pre svoje dieťa.
Uf…. Keď bude mat pubis 15 rokov, otec bude mat 75… keď bude maturovať, bude mat 80… za mna určite nie…
Je tolko pripadov kedy si poviem "naco mali deti". Ak su rodicia milujuci a vedia dietatu dat do zivota co potrebuje na veku az tak nezalezi.
Mam kamaratku kt mali rodicia vo vysokom veku, dozili sa v plnom zdravi aj promocie aj z nej vychovali skveleho cloveka. A poznam netrebakov co rodia deti ako na beziacom pase a vychovavaju z nich dalsie stratene existencie. Tazko sa na to divat len z pohladu veku..
@katurs Keď ho dokážete/dokážu zabezpečiť, postarať sa, otázka peňazí, práce, bývania je vyriešená, tak v pohode.
Keby mam v puberte 75 rocneho fotra tak happy rozhodne nie som.
@katurs už nevyhnutné nesexovať radšej. Neviem si predstaviť, že by som ako 65 rovná išla s dcérou na stužkovú a pod pazuchou mala polohlucheho manžela, čo by pomaly aj zabudal, kde to je a kto vlastne je. 🙄 V takom veku by som chcela mať vnúčatá a tešiť sa z nich, nie sa stresovať, či sa dožijem vôbec svadby mojich detí.
ci ymeni plenu jednemu alebo dvom-nieje to uz jedno? len nech si zaobstara vacsi kos na ne
Ako dnes nie je nic nezvycajne, ze rodia zeny po 40tke aj prve dieta. je to OK, ked to tak niekto chce. Mam kamaratku, ktora mala svoje prve a jedine dieta ako 40 rocna (jej partner je plus minus v rovnakom veku) a teraz ma dieta 9 rokov a ona je nestastna, ze nestiha, ze nevie co bude dalej a tak. Ze uz ona nema pred 50-tkou tolko energie a sama priznava, ze mala dieta neskoro a je preneho stara matka. A naopak poznam zenu, co mala po 40-tke prve dieta a do teraz ma 49 a ma 3 male deti. Manzel je ale vyrazne mladsi.
Co sa tyka vekoveho rozdielu, to neriesim, to kazdy ako uzna za vhodne. Moj nazor je ten, ze proste to je uz naozaj vela rokov na dieta v 60tke, ak sa podari vobec pocat, co nie je dnes lahke ani pri mladych ludoch. Ja som poznala viacero dvojich, kde bol ovela vacsi vekovy rozdiel a bolo to poznat, neskor,ked ten muz uz rapidne zostarol. Zena bola stala v strednom veku, povedzme.
Ale vela zien tu pise, ze to je OK, ze ti starsi su v kondicii a podobne. To mozno, ale proste starnutie sa neda oklamat, ze ked ma niekto 70 tak je na sklonku zivota a nie v plnej sile ako 30 rocny chlap.
Ak si v pohode s tým, že možno celá starostlivosť o dieťa bude na tebe, no pravda je, že to sa často stáva aj vo vzťahu s mladým mužom 🤔, ...no neviem, vek 60 rokov na dieťa je dosť, ale všetko zalezi od človeka, od jeho povahy a celkovo. Ťažko takto povedať. No akurát isté je...že keď dieťa bude mať 20 tak jeho otec 80 a to je už značne vysoký vek. No ale zasa... niekedy choroba alebo daka tragédia vezme život aj mladým otcom....
ci ymeni plenu jednemu alebo dvom-nieje to uz jedno? len nech si zaobstara vacsi kos na ne
@ukgirls 😄
@katurs moj 67 rocny otec je aktívnejší ako moj 45 rocny muz alebo moji 35 roční kolegovia. Bike, lyže, turistika. Moj ujo 75 rocny dava fotky z bike výletov a bezne tam vidime 35 az 55km. Ale deti male by uz isto ani jeden z nich nechcel, kde by ich do svojho programu vopchali. Za mna je vek cislo. Myslim si, ze autorka aj muz si uvedomujú, ze vekovo sa muz nemusi dožiť stužkovej. Ale zase 60 roční pani, su uz trosku inde, ked chcu a zdravie im to umožňuje. Moj dedo, ked mal šesťdesiat uz iba zomieral akoze, pricom sa dožil 85 rokov.
Musis ratat s tym, ze nejaky vek tam je a vlastne byt pripravena, ze budes tahat vsetko sama. No ale to sa moze stat aj s 30 rocnym co ta kopne do zadku alebo sa zabije na motorke 🤷🏻♀️ ak to dieta mat chces … maj. Urcite ètnica rodia od 13-14 a povedz me si … keby skoncili pri prvom, urobili by svetu laskavost. Takze 1 dieta starsieho paru … pokial ho vedia vychovat, vzdelavat a zabezpecit, je vacsim prinosom ako xy deti nejakych mladuckych matiek, kt sa poparia aj s vlastnou rodinou. Je to zivot toho paru … tak ak su si vedomi rizik … tak nech maju aj dve. Nikto kto tu pise svoje nazory sa ani o dieta ani o dedka starat nebude.
Otec mojho byvaleho to tak mal,tukali si vsetci na celo tusim mal 62 a ona 42
že chúďa dieťa. Poznám 2 podobné prípady, prvý Downov syndróm, druhý rázštep podnebie, otcovia sa nedožili plnoletosti detí. V druhom prípade tridstiatnik rieši popri svojich malých ďeťoch dementnú matku. Nemá už žiadnu inú blízku rodinu.
@katurs za mňa nezodpovedne!
Kazdy nech si robi ako vie a chce. Poznam pripad kedy matka mala aj viac ako 41 a otec uz bol na dochodku - tiez okolo 60r. Dieta je zdrave, inteligentne a otec sa o dieta staral od babatka a mal cas - co pri jeho prvych dvoch detoch nevedel ani ako sa meni plienka. Matka este stale pracovala (po 5m materskej sa vracala do roboty) a otec sa staral full time o dieta. Dieta ma synovcov a netere vo svojom veku😂, spolu robili prve prijimanie. Dieta uz ma 12-13r a vsetci ziju a su zdravi.
Nechapem preco by to malo zaujimat niekoho mimo tu rodinu ci mat alebo nemat dieta. Za ten cas som videla aj omnoho mladsich otcov umriet a nechat deti siroty a mladsich otcov, ktori sa venovali svojim detom omnoho menej

60 ročný otecko?😳😳😳😳 Za mna nie. Proste je už starý