Len tak si chcem vyliať srdiečko
Viete ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy.... Momentálne to zažívam...
Poznáte ten pocit... Stretnete niekoho, ste kamaráti, časom zistíte, že si rozumiete až moc na to, aby ste tými kamarátmi zostali... Postupne si vytvoríte vzťah... Zhoda vás dvoch takých 75% ale stačí to na to, aby ste vo vzťahu pokračovali... Ste zaľúbení, užívate si jeden druhého... Aj keď názory alebo humor sa niekedy rozchádzajú, vy však viete, že to je maličkosť, keď v iných veciach fungujete viac než dosť... Zoznámenie s rodinou na jednotku, zoznámenie s kamošmi a kamoškami tiež super, začnete si myslieť, že ste si fakt súdení, aj napriek tomu, že sem tam ste hore, sem tam dole, veď ktorý vzťah je dokonalý? Taká láska ako z filmu, môže byť ozaj len vo filme... A prejdú roky a vy zrazu máte spoločný domov, vychovávate dieťa... Nemôžete byť šťastnejší... Alebo áno? Zrazu si pripadáte ako len spolubývajúca, aj napriek možnostiam intímny život minimálne, koľkokrát aj celý mesiac nič... A vám to chýba... Ten dotyk, objatie, pozornosť... Všimnete si, že tie popôrodné kilá ani po takmer trištvrte roku dole nejdú, cvičíte, stravujete sa zdravo, robíte všetko preto, aby ste sa partnerovi zase začali páčiť a začal po vás túžiť .. on tvrdí, že sa mu páčite stále, že len vymýšľate, ale vy vidíte na ňom, že to až tak pravda nie je... Nestačia rozhovory, pokusy, zvádzanie... Zrazu sa cítite neatraktívna, osamelá... Okrem tej intimity ale nemáte vo vzťahu žiaden iný problém... Ale chýba vám tá blízkosť... A tak postupne chradnete, lebo už sa necítite ľúbené, keďže aj pokus o objatie býva častokrát odmietnutý....
Nechce odist...hm...tak mu treba a čo čakal, že mu budeš posluhovat do smrti? To sa nejako utrasie, kamoška tiez vychovavala sama 2 deti, sice sa furt stažovala na peniaze, ale vždy mala pracu..Ale ked si silna žena, to zvladneš..Možno pojdeš do lepšej prace, alebo sa nauciš lacno nakupovat - vždy sa najdu nejake možnosti
@betulinka1 to som skúsila, nadhodila som, že ešte nepatrím do starého železa, že ešte sa páčim chlapom a on hodil plecom, že tak nech si nejakého nájdem... Čo som povedala, že aj nájdem ak nebudem šťastná... Hodil plecom zas... Ale pritom keď sme sedeli s jeho kamarátom, chcel vidieť fotku môjho starého účesu, tak som tú fotku hľadala, a medzi tým boli vidieť aj moje iné fotky, selfie a on že woooow a tu si aká krásna a že mať toto doma, tak určite nezostanem chladným, a že som je*ateľná a vtedy už vyletel môj, že čo si povedal?? Chytil nervy... Ale pritom to je podľa mňa len maska vonku, doma už je to úplne inak... Aj zabudne, že žiarlil...
Tú knihu mi poradila aj jeho dcéra, vraj je super. Mám ju doma už nejaký ten mesiac ale ešte som ju neotvorila.... Budem musieť teda....
A čo sa týka toho, čo na neho platí, vždy je to niečo iné, čo platilo včera, neplatí dnes, akokeby proste stále potreboval nejakú zmenu alebo čo....
@karolinakr mám 3 deti... Práca je bieda, budem musieť nájsť inú, lebo moju pracovnú pozíciu zrušili, uvidím čo povedia, keď prídem, či mi dajú odstupné alebo ponúknu iné miesto... Priebežné sa informujem, aby som sa vedela zariadiť hneď po skončení rodičovskej "dovolenky" ale žiadna zmena... A podľa ich názoru asi ani nebude...
Ahoj. Napíš mi do správy. Môžeme pokecať.
To Akoze aj ked sa pritulis, tak od ta odmietne?
citujem: partner sa mi priznal pred pôrodom, že si so mnou spravil dieťa kvôli tomu, aby si ma udržal... po pôrode zostal agresívny a nemal problém sa na mňa zahnať rukou.... To myslíš terajšieho priateľa? Tak to už sú iné problémy, ako že ťa berie ako kámošku. A nechať si urobiť 3. dieťa na udržanie vzťahu...?! Nedalo sa tomu nejako predísť? No nezávidím ti takúto situáciu... sama s 3 deťmi ☹
@la_dolce_vita nie nie, prvý partner.. teda aspoň tak som pochopila tú otázku, že prečo mi krachol prvý vzťah .. tento mi nič také nepovedal, to nie.... A som sterilizovaná, takže už bábo určite nie, ani keby to bolo dobré...
@betulinka1 niečo také..... Pusu keď som mu prišla dať, mi ju dal ale tak jak nasilu, a keď som chcela ešte jednu, tak len rýchlo cmuk že dobre dobre musím hento musím tamto a išiel radšej niečo robiť... Objatie, niečo podobné, opätoval mi ho na dve sekundy ale už sa odťahoval, že ho bolí chrbát a ruky mi dával dole z krku.... Keď som sa ho snažila zvádzať, povedal že dnes nie že zajtra (zakaždým), že je unavený atď atď... Ale keď si hrkol, tak mal aj veselú náladu a aj mňa vtedy "chcel".... Bože keď to takto čítam po sebe, veď on si do mňa v podstate len ruky utieral keď mal na mňa náladu... Keď nie, mohla som sa aj na hlavu postaviť a to bolo so všetkým....
nedávno tu bola taká osobná spoveď/výlev milenky, že keď chlap doma nechce sexovať, že má bokovku, že proste žiadny nevydrží bez toho a únava sú len výhovorky.
ach ako tažko bolo odísť od podobného exota aj mne. intimita 0 bodov, dve deti., ale vieš čo ? ja som si v hlave nehovorila, ako to nejde, ale ako to pôjde. prestalo ma bavit nežit aj pre seba. som rozvedená, milovaná skvelým mužom, ktorý to ma v hlave naporiadku a začala som byt omnoho štastnejšia nie len tako žena, ale aj matka.
ty si príliš submisivná a jeho tym krmiš. ja by som s nim už nemohla ani jednu toaletu použivat, nie to ešte jednu postel. si mlada žena, naozaj si nemyslim, že to je pan Boh, aby si toto trpela. kvoli nikomu, ani detom, babke, strykovi, ani susedom.
A hlavne sa nikomu nepodsuvaj, ked si niekoho najdeš, lebo zas to sklzne do takeho vztahu - kucharka, gazdina...Buď femme fatale ( i ked s 3 deťmi na krku to asi nebude tak lahke 😉 )
@la_dolce_vita a kedy to môže ale stíhať? Od rána je v robote a po robote je s chalanmi alebo s nami... A áno, určite je s chalanmi, lebo je to kúsok od ihriská kde chodievam a vidím ho tam... A takmer vždy od chalanov prišiel ešte aj za nami kvôli dcére... Cez víkend tiež nikam neodchádza....
Mne mamina povedala, že môj otec bol taký istý, kvôli tehotenstvu nemohli mať sex, tak si odvykli... A potom už spolu nespali... Otec bol stále doma, čiže tiež nemal milenku... Ale tým, že bol doma, prišla ponorka, problémy...
Tak ja neviem 🙈 jedine si z roboty odskočiť a potom sa tváriť že prišiel priamo z práce.... Aj keď taký špinavý od prachu neviem no.... Robí na stavbe, keď aj ide na pivo s chalanmi a príde domov, nie je osprchovaný, že by u nejakej bol, celý zaprášený v montérkach... To by musela byť iná humusacka takého spoteneho, s prachom až v ušiach privítať.... Ach, nevadí... Nejak to prežijem
@banderaska29 už dávno nespime v jednej posteli 🙈
@karolinakr och len to nie, žiadne vzťahy.... Ja iná byť neviem, len sa starať o rodinu.... Takže radšej sama, než zas niečo skúšať.... Hlavne kvôli deťom...

Je super, ze citis, ze je stale o teba zaujem. To je velmi dolezite pre tvoju psychiku. Aj to je dobre, ze tvoj muz si to všimol a žiarli. Mozno prave pri tom ziarleni, by som mu podhodila, ze vidis, niekto by ma chcel a ty nemas zaujem so mnou ani spat. Ked nema rad rozhovor, inak ani moj nie ale ja ked som nespokojná, tak to ma stale na “taniery”, rôznymi poznámkami alebo narážkami (pozor nie urážkami). Som odmerana a vidi, ze nieco musi spravit. Nie ze ja sa snazim a on ostane pasívny. Ale tak na tvojho zase moze zabrat nieco ine. Musis zistit. Skúšaj, nemas co stratiť, lebo takto to ide aj tak z kopca. Je taka kniha, ze 5 jazykov lasky. Mozem odporucit. Plus si myslim, ze by tebe pomohlo aj skocit za psychologom. Tiez by ta v tom vztahu lepsie zorientoval ako mi tu.