Mám na partnera príliš veľké nároky?
Môj partner robí každý deň od 6:00 niekedy do 17:00-18:00 okrem víkendov to má niekedy voľno niekedy ide aj sobotu
Potom príde z práce a ide sa osprchovať najesť a lahnut si ..robí stredne náročnú fyzickú prácu aj si niekedy oddýchnu, moja otázka je čo robí váš partner keď príde z práce ? Sú na tom vaši muži podobne ? Mám to nechať tak ako to je ďalej ?
Čiže chlap robí od 6 do 5 alebo 6 ? každý deň od pondelka do piatku ? Dôvod ?
Ja pracujem oficiálne od 6 do 2 a to už o jednej utekáme domov všetci za rodinou.
Nerozumiem, buď ho robota naozaj baví alebo zarába veľké peniaze a možno sa mu len nechce ísť domov...
Tak asi veľa času na domácnosť nemá, keď sa potom povenuje malej a zase neviem má variť večeru?alebo vysávať?neverím, že pri jednom dieťati je toho tak veľa.Ked pôjdeš do roboty tiež budeš robiť najnutnejsie
@majamat oni robia tak že minimálku na účet a nadčasy na ruku
@majamat áno robí lebo ma len 4.75 na hodinu a v našom regióne nieje iná práca
hm... tak to nie je divu že je unavený
Tak potom autorka, áno máš vysoké nároky. Ak si doma s dieťaťom a v byte a partner keď môže, tak sa o malú postará, tak mu daj trochu vydychnut. Zjavne robí všetko čo je v jeho silách, aby vás uživil bez toho, aby musel ísť robiť do cudziny,keď už teda žijete v hladovej doline.
ináč to 4,75 to je tragédia
Tak potom autorka, áno máš vysoké nároky. Ak si doma s dieťaťom a v byte a partner keď môže, tak sa o malú postará, tak mu daj trochu vydychnut. Zjavne robí všetko čo je v jeho silách, aby vás uživil bez toho, aby musel ísť robiť do cudziny,keď už teda žijete v hladovej doline.
@dankabg Keby išiel robiť do cudziny, tak vieš ako by to dopadlo, ked už takéto veci jej prekážajú. Bútľavá vŕba pán sused vyrieši, porieši ;).
@dankabg Keby išiel robiť do cudziny, tak vieš ako by to dopadlo, ked už takéto veci jej prekážajú. Bútľavá vŕba pán sused vyrieši, porieši ;).
@konecneteplo joj aký si zlý 😄 to mi ani nenapadlo, skôr si myslím, že by sem autorka písala, že je na všetko sama, lebo muž je prec...zas ako nie všetky ženy sú ako ja 😄😄😄
@konecneteplo joj aký si zlý 😄 to mi ani nenapadlo, skôr si myslím, že by sem autorka písala, že je na všetko sama, lebo muž je prec...zas ako nie všetky ženy sú ako ja 😄😄😄
@dankabg Tak si žena na správnom mieste ;)
@majamat môj muž tiež tak robieval, keď mali veľa roboty, robil aj v sobotu 12 hodín, teraz už soboty nerobia, ale on robí na živnosť, tam tie hodiny nikto neráta, či je to zákonné alebo nie
Tak asi veľa času na domácnosť nemá, keď sa potom povenuje malej a zase neviem má variť večeru?alebo vysávať?neverím, že pri jednom dieťati je toho tak veľa.Ked pôjdeš do roboty tiež budeš robiť najnutnejsie
@luccija veď práve neviem ako to bude keď budem chodiť do roboty tiež budem na všetko sama ako doteraz
@konecneteplo wtf jasne že mi to prekáža lebo nemá na náš čas ale na druhej strane nemáme na výber
@konecneteplo teraz si prišiel na modrý koník a už mudruješ ...nemáš čo robiť len chodiť na ženské fóra radšej sa venuj manželke doma
Cely den je v robote a sa mu divis. Pride o 6 stej naje sa osprchujebje 7 hodin..to uz aj dieta ide spat..Si doma tak domace prace su na tebe byvate v byte tam toho tolko nemas. Keby si mala zahradu nejake zvieratka sadila zeleninu kosila raz za thzden veljt travnik nepoviem ale v byte
Cely den je v robote a sa mu divis. Pride o 6 stej naje sa osprchujebje 7 hodin..to uz aj dieta ide spat..Si doma tak domace prace su na tebe byvate v byte tam toho tolko nemas. Keby si mala zahradu nejake zvieratka sadila zeleninu kosila raz za thzden veljt travnik nepoviem ale v byte
@slavomira236 áno súhlasím ale aj tak je celé dni v práci ja som sama s malou aspoň tie víkendy je s nami
ináč to 4,75 to je tragédia
@alenka58 áno áno len som stále sama ideálne by bolo keby chodil o 14:00 aby sme sa venovali aj sebe ale keď to nejde tak to nejde
@luccija ale ako mi pomôže on aj keď budem v robote tak bude takto robiť všetko má byť na žene ?
Tak to je iné.
Lebo okrem praci musi aj on stihat aj dieta, aj domacnost.
Zachvilu ty nastupis do prace a rovnako to budes musiet sklbit.
Rozpravala si sa s nim ako to ty vnimas a co ocakavas?
@zmrzlinka2021 robotu bohužiaľ zmeniť nemôže lebo žijeme v hladovej doline ...venuje sa nám málo času neviem ako to rozdeliť aby robil v domácnosti aj on nejaké veci
môj manžel ma ťažkú fyzickú prácu chodí od 7-8 a príde okolo 16, potom ide na dvor kde už tri roky maká, robí plot, dlažbu, záhradu, kosí a podobne...okrem nedele aj celú sobotu, samozrejme, keď nemáme iné plány so synom na zápas, alebo sme odcestovaní alebo na výlete...ozaj len málo kedy príde a ide si lahnúť, to len keď je chorý, alebo v zime ked nie je pivnici, alebo ked leje 🙂 takže ak máš iné predstavy - treba ich odkomunikovať 🙂
@zuzidr tak to si ma teda nepotešila
@dankabg Tak si žena na správnom mieste ;)
@konecneteplo hoho tak s týmto názorom by s tebou nejeden z mojich bývalých nesúhlasil 😄
Autorka,
Ak región nevyhovuje, zmeňte ho. Vždy je riešenie.
Skúste si to vymeniť manžela pošlite na materskú a Vy choďte robiť 12tky
Autorka keď ty nastupis do roboty a tiež budeš prispievať do spoločného rozpočtu, tak môže manžel menej pracovať a tým pádom sa bude môcť zapájať do chodu domácnosti podľa tvojich predstáv...zatiaľ si doma, máš ten luxus, že vás manžel uživí, môžeš byť s dieťaťom. Je mnoho matiek, ktoré žijú samy, chlap sa nestará, prispieva minimum a deti im strážia cudzí ľudia. Sama píšeš, že u vás sa práca hľadá ťažko. Tvoj manžel je v práci väčšinu týždňa...vôbec sa nedivím tomu, že je unavený. Ale však môžete si to vymenit. Nech on ostane doma s dieťaťom a ty choď do 12tok 6 dní v týždni a potom doma normálne funguj. Niektoré ženy tak musia žiť aby uživili seba aj deti, lebo nemajú na výber...tak si to zváz
@konecneteplo hoho tak s týmto názorom by s tebou nejeden z mojich bývalých nesúhlasil 😄
@dankabg No preto sú bývalí. Asi neocenili tvoje kvality ;).

A čo vlastne chceš, aby okrem roboty sa staral aj o domácnosť a o dcéru? Véd nato si ty, na materskej.