Mám veriť jeho príbehu o utopenom mobile?
Ahojte skupinka. Zoznamila som sa rovnako starým mužom ako som ja. Písali sme si 3 týždne a potom sme sa stretli. Posedeli sme pokecali všetko bolo ok. Písal mi ako sa mu páčim, že na mňa mysli. A musel ísť do Chorvátska opraviť 6 lodí, minimum 5-6 dní. Ze mu je to ľúto ze to je zrovna teraz keď sme na začiatku spoznávania. To isiel v pondelok. Písali sme si všetko super, že škoda ze som tam není sním. No včera sa mi ozval naposledy o 18:30 a ja som mu odpisala no to si precital až okolo 23 hod no neodpísal mi až ráno o 6 hod. A to ze mu spadol mobil do mora, že musel skočiť aby sa mu nepotopil. A že sa mu vypína odfotil mi ze mi písal len mu to neodoslalo ze displej je KO. Tak ak by sa mi neozýval, že mysli na mňa a že mu chybam. Potom celý deň mi nepísal až večer o 18:30 ze stále mu nejde telefón. Odpísala som mu ze pohode hlavne ze viem co je vo veci a, že on je v poriadku precital si to no neodpísal. Takže neviem co si o tom myslieť. Mobil mu nejde ale čítať správy na whatsapp vie. Neviem ci tej veci s mobilom mam veriť, alebo je za tým niečo iné.
Správy krásne, ale správanie vzbudzuje vo mne neistotu
Je na dovolenke tak ho nevyrusuj.
No a teraz skusime ktoru? O cervenej ciapocke alebo Islo vajce na vandrovku? Lebo toto su take bajky, ze Ezop by bledol zavistou....ano jasne, on musi ist opravat lode zo Slovenska do Chorvatska, co je primorska krajina, utopil sa mu mobil, ale on ho zachranil 😂 Dievca zlate, utekaj kym je cas.
@scarletka34 ak je zo Slovenska, z vedľajšieho mesta a zomrela mu manželka, tak si to vieš normálne overiť na obecnom úrade. Nemusíš tu robiť z toho kovbojku. A hneď budeš vedieť na čom si.
A este si viem predstavit, ako je 6 lodi zakotvenych v pristave v Chorvatsku, nepouzitelne, pokazene (co sa na nich kazi?....), a cakaju na zachrancu zo Slovenska, ktory pride az vtedy, ked sa mu to oplati..... Chorvati nedokazu sami vymenit motor ci bateriu?..... Ach
.
Pre dobro oboch si s ním už nepíš. Ved ty si hotová stíhačka🤣 neodpísal mi do par hodín a už je zle. Chudak chlap🤣
Smejete sa tu na chlapovi, že je rozprávkar, ale keď si zadáte nick autorky do vyhľadávača, zistíte, že je to známa lovkyňa v strednom veku, ktorá takýchto nápadníkov rieši pravidelne. Kde-tu niekoho nájde na zoznamke, raz ho stretne a už je s ním vo vzťahu a rieši, vŕta, analyzuje, kým chlap uteká, mlčí a zatajuje sa...
@scarletka34 ak je zo Slovenska, z vedľajšieho mesta a zomrela mu manželka, tak si to vieš normálne overiť na obecnom úrade. Nemusíš tu robiť z toho kovbojku. A hneď budeš vedieť na čom si.
@lenkakravcova a ochrana osobnych udajov co?
@scarletka34 ooo my už sme v máji mávali predsezónu. Lacnejšie apartmány, menej ludi na pláži, väčšie leháro. 🏖
@tomiholjubavi teraz boli letenky za 30€ spiatočné do Chorvátska a samozrejme Slováč už išla...darmo počasie ako počasie 😀 sama poznám niekoľko ľudí, ktorí išli s hotelom ich to vyšlo na 120€ na osobu 😀 pršalo, slnko nikde...ale išli 🤣
@tomiholjubavi teraz boli letenky za 30€ spiatočné do Chorvátska a samozrejme Slováč už išla...darmo počasie ako počasie 😀 sama poznám niekoľko ľudí, ktorí išli s hotelom ich to vyšlo na 120€ na osobu 😀 pršalo, slnko nikde...ale išli 🤣
@earlgrey mnohi ludia (aj moji znami) chodia do Chorvatska za turistikou, prave v case, kym nie je az take peklo.
@scarletka34 a vieš čo? Mám vodotesný iPhone, fotím s ním aj v mori, v bazéne… Ale raz sa mi podarilo ho tak poškodiť, že som síce vedela ovládať jednoduché úkony, napr. otvoriť správu a prečítať, ale odpísať bol nadľudský výkon. Volať som tiež nevedela…
Či je bájkar, neviem posúdiť, viem, že tu je každý chlap neverník, klamár, záletník. Ale či si bájkarka ty? Na uváženie. Nevieš ako sa volá, ale vieš, že mu 5 rokov dozadu zomrela manželka, že nie je živnostník, že by mal byť teraz v Chorvátsku a opravovať lode… Aspoň ja obvykle, skôr ako začnem riešiť súkromné záležitosti, tak sa predstavím a s daným človekom zoznámim.
@earlgrey ako človek co tam pozna všetky sezóny, toto je moje najobľúbenejšie obdobie na dovolenku v Chorvátsku. Nielenže je všetko lacné a ešte nepreludnené, ale vzduch je najlepší. Ani zima, ani teplo na skapatie. Napr. Pag je koncom apríla, v máji, júni raj pre alergikov. Lebo tam skoro nič nekvitne.
Sezónu sme pravidelne mávali od 15.5. a mali by sme hostí aj skôr, ale až v máji sme otvárali. Aj po pamiatkach sa lepšie chodí teraz, keď si môžeš pomaly vychutnávať, ako napr v strede Augusta, keď ťa nosí dav ľudí. 😅
A letenky sa dajú veľmi lacno zohnať. Toho roku neviem, ale ešte v 2023 som chodila Zagreb- BA Ryanairom za 10 euro (bez batožiny).
Keď to tu píšem, až som dostala chuť ísť niekde lietadlom. 😆 Ale mám dvojmesačné bábo, tak toho roku maximálne Balaton. 😅
@earlgrey ako človek co tam pozna všetky sezóny, toto je moje najobľúbenejšie obdobie na dovolenku v Chorvátsku. Nielenže je všetko lacné a ešte nepreludnené, ale vzduch je najlepší. Ani zima, ani teplo na skapatie. Napr. Pag je koncom apríla, v máji, júni raj pre alergikov. Lebo tam skoro nič nekvitne.
Sezónu sme pravidelne mávali od 15.5. a mali by sme hostí aj skôr, ale až v máji sme otvárali. Aj po pamiatkach sa lepšie chodí teraz, keď si môžeš pomaly vychutnávať, ako napr v strede Augusta, keď ťa nosí dav ľudí. 😅
A letenky sa dajú veľmi lacno zohnať. Toho roku neviem, ale ešte v 2023 som chodila Zagreb- BA Ryanairom za 10 euro (bez batožiny).
Keď to tu píšem, až som dostala chuť ísť niekde lietadlom. 😆 Ale mám dvojmesačné bábo, tak toho roku maximálne Balaton. 😅
@tomiholjubavi suhlasim, dovolenka nie je len o vypekani sa na slnku v 40 stupñoch v dave ludi. Nasi znami z DE chodia v jarnych mesiacoch kade-tade, teraz v aprili boli v Grecku, a bolo im uplne super, na slnku sa da v pohode lezat, alebo sa poprechadzat, zajst na dobre jedlo a vino.....
@scarletka34 superodborník zo Slovenska ide do Chorvátska opraviť 6 lodí za 5 - 6 dní (!), skočil za mobilom, aby sa mu nepotopil (chvíľu plával?)... nevolá sa týpek náhodou Hans Christian, priezvisko nepoznáš, ja ti doplním - Andersen?
@danica2711 aspoň sa tu super pobavim 😀😀😀 akcia ako s filmu . Dobrý scenárista 🤣🤣
No a teraz skusime ktoru? O cervenej ciapocke alebo Islo vajce na vandrovku? Lebo toto su take bajky, ze Ezop by bledol zavistou....ano jasne, on musi ist opravat lode zo Slovenska do Chorvatska, co je primorska krajina, utopil sa mu mobil, ale on ho zachranil 😂 Dievca zlate, utekaj kym je cas.
@muchotrafka298 tak aspoň človek zisti tu aký ľudia behajú po svete v zrelom veku 🤣🤣
@scarletka34 klame.
A este si viem predstavit, ako je 6 lodi zakotvenych v pristave v Chorvatsku, nepouzitelne, pokazene (co sa na nich kazi?....), a cakaju na zachrancu zo Slovenska, ktory pride az vtedy, ked sa mu to oplati..... Chorvati nedokazu sami vymenit motor ci bateriu?..... Ach
@tenerifka možno robí nejaký záručný servis alebo kontroly a možno aj opravuje, veď určite aj na lodiach treba opravovať veci a vymieňať súčiastky, tak ako na aute občas potrebuješ napr. vymeniť brzdy, rozvody, oleje a filtre, prezut kolesa...
A napr. moj sused chodí do chorvátska montovať okná a tiež mi to prišlo divné, či to tam nemá kto iný robiť a musí chodiť Slovák, kým som ho nestretla s vlečkou plnou naloženou francúzskych okien ako ide na cesty
Ja neverím, že šiel do Chorvátska opravovať lode 🤣
@muchotrafka298 tak aspoň človek zisti tu aký ľudia behajú po svete v zrelom veku 🤣🤣
@scarletka34 mne to skor pride, ze ty od neho cakas viac ako on od teba. Videli ste sa raz, vymenili si par sprav, nevies ani ako sa vola.
@scarletka34 mne to skor pride, ze ty od neho cakas viac ako on od teba. Videli ste sa raz, vymenili si par sprav, nevies ani ako sa vola.
@muchotrafka298 ja od neho nečakám nič. Ja som mu to aj povedala . Niekto si to tu inak vysvetľuje ale nevadí. Ja ho nechávam len ma zaujimal ten mobil to je cele . Lebo mi to nedavalo zmysel . A niekto tu somna robí stihacku no nevadí 😀
@muchotrafka298 ja od neho nečakám nič. Ja som mu to aj povedala . Niekto si to tu inak vysvetľuje ale nevadí. Ja ho nechávam len ma zaujimal ten mobil to je cele . Lebo mi to nedavalo zmysel . A niekto tu somna robí stihacku no nevadí 😀
@scarletka34 na co mas potom potrebu neustale ho kontaktovat, ked si mu povedala, ze od neho nic necakas? Proste to nechaj tak, ci je v Chorvatsku, na Melmaku alebo doma v posteli, je to jedno. Nech sa ozve on. Ty ak budes chciet mu odpises, ak nie, tak proste nie a pojdete kazdy svojou cestou.
opravovať lode... tak to musí byť super výhovorka... takúto výhovorku používal môj rod. príslušník asi pred rokom - dvoma.
mne to bolo akože jedno kde ide a čo robí, ale je to človek čo nie je moc manuálne zručný, ani strojár žeby sa do strojov rozumel, ale tak ako výhovorka Ok.
Kamoš pri splave prišiel o telefón, utopil sa, ale už ho viac nevidel, bol to nový IPhone. A ďalšiemu sa ešte dávno vykúpal v kaluži vody počas búrky, keď vyschol, podarilo sa mu ho spojazdniť, ale blbol, vypínal sa a všetky aplikácie nefungovali. Nedarilo sa mu z neho volať, ale správu vedel poslať, pokiaľ sa nevypol. Ale toto neviem, ja si to predstavujem ako z filmu neohrozene skočí do rozbúreného mora do vĺn a hrdinsky zachraňuje telefón ☺️
opravovať lode... tak to musí byť super výhovorka... takúto výhovorku používal môj rod. príslušník asi pred rokom - dvoma.
mne to bolo akože jedno kde ide a čo robí, ale je to človek čo nie je moc manuálne zručný, ani strojár žeby sa do strojov rozumel, ale tak ako výhovorka Ok.
@deti95060810 ja poznám človeka, ktorý chodí do Chorvátska opravovať jachty. Jednu aj svojmu šéfovi. Ide tam na dva týždne, spraví údržbu, povymieňa, spraví čo má, býva tam a bonus má, že môže ísť so svojou rodinou manželkou a deťmi. Takže chodí na začiatku letnej sezóny a oni to majú ako výlet. Potom tam ide šéf na mesiac. Ale to je mechanik par excelence. On dokáže opraviť 98% a vyriešiť problémy, s ktorými si iní nevedia rady a jeho šéf to vie, preto si ho drží.
Mojmu muzovi sa toto stalo.
Bol na lodi v Hr, to bolo ale este ked sme spolu neboli. Bola som u neho na pohovore a dohodli sme sa ze sa v sobotu ozve ci ta praca teda plati. Neodpisoval, si vravim ten ma osral nic z tej roboty nebude.. ale utopil mobil🤣 potom sa ozval na dalsi den z ineho cisla ze utopil mobil a ze vsetko plati. Tak ja neviem. Ak odpisuje obcasne moze to byt odrb aj cely pribeh okolo toho.. a mozno nie. Uvidis 😆
@lenkakravcova a ochrana osobnych udajov co?
@mandzula úmrtné oznamy sú bežne na stránkach obci uverejnené. Rovnako tak pohrebné ústavy častokrát zverejňujú na FB takéto veci. Stačí trochu pohľadať a nájde čo potrebuje (ak je to teda pravda).

@tykat ja si to tiež myslím, že není. Ešte u 20 roč by to bolo ok. Ale chlap v zrelom veku aby žil vo vymyslenom svete to je cista diagnóza
@scarletka34 superodborník zo Slovenska ide do Chorvátska opraviť 6 lodí za 5 - 6 dní (!), skočil za mobilom, aby sa mu nepotopil (chvíľu plával?)... nevolá sa týpek náhodou Hans Christian, priezvisko nepoznáš, ja ti doplním - Andersen?