Mamičky, čo robiť, keď muž nechce ísť na rande bez dieťaťa?
Ahojte ešte sme neboli sami od narodenia nášho synčeka. Bude mať rôčik. Úprimne mame rodičov ale on sa boji im ho dať či už mojim alebo svojej mame. Akože nečudujem sa stavajú sa také veci že si aj ja poviem niekedy že nemôžem ho nechať s nikým iným. Ale potom čo my? Prečo mu to nechyba? 😂 mne to chýba akože raz za mesiac by neuškodilo podľa mňa. Máte to takto aj vy alebo?
Podľa mňa sa svet nezrúti keď na rande teraz nejakú dobu nepojdete. To niektoré tu píšete akože Vaše manželstvo svoji na nejakom rande bez dieťaťa … no dať dieta starým rodičom o ktorých ani niesom presvedčená to určite pomôže, veď v jednom kuse by nato myslela ako sa ma a či je v poriadku .. Proste na nejaký čas sa niektorých veci treba vzdať ak nato niesu vhodne podmienky. Čo tak si to kompenzovať inak … a nechať od 9m dieta na víkend niekomu, hovorí samo za seba .. načo ste si ho potom robili ..
Keď som mala prvé dieťa, veru nemalo do roka ani cukor, ani soľ, ani lepok, ani laktózu. Totál diéta. Teraz mam stvrte a už malo aj čipsy, aj Kofolu. Samozrejme, nechutilo, ale chniape sa po tom, lebo ostatní to máme. Takze... je to všetko vo vašich rukách. My sme vo veku prvého dieťaťa 1 rok isli na obedove rande kedykoľvek, bo obed nám prespala v kočiari... je to o tých možnostiach. Ale deti som starým rodičom dala na dlhšie až od 2-3 rokoc, keď sami chceli. Nebola iná nutnosť. Každá to mame inak 🙂
Keď som mala prvé dieťa, veru nemalo do roka ani cukor, ani soľ, ani lepok, ani laktózu. Totál diéta. Teraz mam stvrte a už malo aj čipsy, aj Kofolu. Samozrejme, nechutilo, ale chniape sa po tom, lebo ostatní to máme. Takze... je to všetko vo vašich rukách. My sme vo veku prvého dieťaťa 1 rok isli na obedove rande kedykoľvek, bo obed nám prespala v kočiari... je to o tých možnostiach. Ale deti som starým rodičom dala na dlhšie až od 2-3 rokoc, keď sami chceli. Nebola iná nutnosť. Každá to mame inak 🙂
@basska_b to chodíme aj my ☺️ ale tak som chcela ísť niekam ale tak zatiaľ Ni ti nerobí problém len chcela som ísť do kina napríklad. Ale keďže je to naše prvé bojím sa veď snad chápete tak asi to necháme tak 😂👌
Ja som išla od synovych 13 mesiacov do roboty, takže bol obvykle u našich, alebp teda s mužom, keď ten nepracoval. Akurát mu nikto nedával jesť blbosti.

@anonym_bfc171 písala som to tu. Neviem ako spýtam sa vás jednu vec. Je v pohode dávať 11 mesačnému dietatu ochutnávať kofolu? Ochutnávať banan v čokoláde ????? Včera ma skoro porazilo. Presne pre toto !!!!!
@anonymes no spravne to nie je ale isto z toho neumrie. Moja babka nukala mijej 4m dcere pocuckat pomaranc 🤣 babka bola povojnova a pre nu to bol luxus ktory chcela dopriat pravnucatku