icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

tosomja
31. júl 2023

@thoughtfulweirdo ale ako sranda, ako to napísala, možno aj ľúto jej to je, že on hlasuje a je slabý od hladu. 🤣🤣🤣

tosomja
31. júl 2023

@mircalla keby prejedla len 20e, tak 20e má na terapiu u psychiatra 😃

ada309
31. júl 2023

Som zvedavá co budeš robiť keď sa dieťa narodí 😅
Bože,kde na tieto hefty chodíte? Trollovia..

autor
31. júl 2023

@mrva tak gratulujem že si nemala žiadne zdravotné problémy v tehu ..ja mám ID na chrbticu ..do toho mávam šialené závraty kedy som na pohotovosti na infúziách bola som aj hospitalizovaná v nemocnici už 4 krát kôli tým zavratom môže má to chytit hocikedy akurát sa snažím dostať k neurologičke lenže všetko sa dá riešiť až po tehotenstve ...a ďakujem Bohu aspoň za tie dni čo zvládnem byť vonku lebo doma celých 9 mesiacov by som sa zbláznila keď si ani neuvarim ani nenakupim a ešte sa nemám ani s kým porozprávať

abbey1
31. júl 2023

A už aspoň vieme, čo ten neschopný manžel z tých 1000eur financuje, že ju musí živiť mana?

autor
31. júl 2023

@ada309 čakám až mi nebude zle 🙂 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
31. júl 2023

@abbey1 ...čo je v dnešnej dobe 1000 eur ? Nič pri týchto šialených cenách ...300 eur dá na svoje jedlo ...27 0 sú energie 400 eur prejazdime keďže máme 2 auta ...ja prinasam 1500 eur každy mesiac

autor
31. júl 2023

@1ryba nemusíš sa rozčuľovať 🙂 ..áno áno veď zdravotné problémy je lemravost a lenivosť 🤣🤣🤣🤣 krásne som sa pobavila

jaskolka
31. júl 2023

Nezvyknem takto písať, ale tu mi normálne vyletel tlak...
Áno, si lenivá a navyše poriadne rozmaznaná, absolútne nevieš hospodáriť a nevážis si peniaze, ktoré si si ani ty sama nezarobila. Keby si moja dcéra, tak ti jednu struhnem, tehotná netehotna, lebo keď sa vieš flákať celý deň po meste a drepiet na riti v kaviarni ach a restikaxh, tak neexistuje, že ti je tak príšerne zle. Proste tomu neverím.
Čakáš, kým ti nebude zle? A nevieš, čo máš doma robiť? Ty koľko máš rokov? Lebo toto, čo tu trepes, by som tolerolvala tak maximálne decku do 10 rokov,ktoré nemá poňatia o reálnom živote.

simka1454
31. júl 2023

Blbost, vymyslená téma.

janickacrazy
31. júl 2023

Veď sa daj hospitalizovať, budeš mať stravu zadarmo, aj medzi ľuďmi budeš, problém vyriešený. 😂

alenalm
31. júl 2023

Chlap robi, snazi sa a zena.... ach. Tu nejde o rolu muza a zeny v modernom svete, ale o tom co je naozaj laska a co nie.. Skoda slov. A podla mna jeho zarobok nie je az taky slaby..a co to doma ma autorka za pachy, ze kvoli nim musi vyhladavat vzduch v kaviarniach? Zeby z toho, ze nevladze ani popratat?

sade88
31. júl 2023

Tam nebude losos a bataty 😁

tosomja
31. júl 2023

Prinášaš odkiaľ? Keď nerobíš 🤔

alenalm
31. júl 2023

Spolu 2500 plus peniaze od matky a chlapovi na obed neostane?

livi123456
31. júl 2023

Ved píšeš ze 300 da on na svoje jedlo tak na ake jedlo mu potom neostanu peniaze? Dievca ty sa tak neskutocne zamotavas v tych vymysloch co tu struhas ze to je na smiech uz naozaj

autor
31. júl 2023

@tosomja invalidný plus mamka posiela ale mne ;)

tosomja
31. júl 2023

@livi123456 ale nepoznáš také, že len pravdu vieš napísať dvakrát tak isto? 🤣

tosomja
31. júl 2023

1500invalidny. To si kde prosím ťa robila?

abbey1
31. júl 2023

Kam jazdite za 400 eur mesačne? On dáva 300 na svoje jedlo a hladuje? Ty máš 1500 a ešte ti musí mama prispievať? Z čoho budete to úbohé dieťa živiť?

autor
31. júl 2023

@livi123456 no áno on chodí každý deň si nakúpiť jogurty žemle somariny a minie tak každy deň v tescu okolo 30 eur čo je za týždeň 210 eur

obleckodogymu
31. júl 2023

@tosomja 1500 jej posiela mamka (🤦🤦) + pár korún invalidný..a niekto to prezentuje že "1500e do domácnosti prinášam ja" 😅😅no mám dost

timilv
31. júl 2023

Ja veľmi dúfam, že toto je vymyslená téma... Ja som mala obe tehotenstvá rizikové. A naozaj rizikové, nie kvôli PNke, že by som chcela byť doma. V druhom tehotenstve som vracala ešte aj v deň pôrodu. Jediné z čoho mi nebolo zle boli melóny. X-krát som bola na pohotovosti, aj som si poležala v nemocnici. V pôrodnici neverili keď videli v tehotenskej knižke, že som nepribrala ani nie dve kilá. Takže viem, čo je to keď tehotenstvo neprebieha úplne ideálne. Napriek tomu som stíhala pracovať na HO a manžel so staršou dcérou chodili do do uprataného a vždy mali čo jesť. Ak mi bolo fakt zle, objednali sme si donášku, ale pre všetkých- nielen pre mňa 🤔 Napriek tomu, že som mala niekedy úplne nanič dni, nedokázala som sa doma len tak motať a ľutovať sa.
Ja som veľmi zvedavá, že ako budeš zvládať prebdené noci, náročné bábätko a starostlivosť o domácnosť. Teraz máš posledné dni aby si si nachystala vopred čo sa dá, dala dokopy život, vzťah a domácnosť a namiesto toho sa motáš po meste a míňaš mamine peniaze. Gratulujem

autor
31. júl 2023

@tosomja nie invalidný mám 540 eur plus mamka mi posiela

kik2022
31. júl 2023

Nechápem prečo mužovi nekúpiš v reštaurácii tiež nejaké jedlo. Veď to nemusí byť za 20 eur, ale môže to byť denné menu.
A toho lososa si kľudne môžeš spraviť doma. Tam nie sú žiadne výpary a keď ti tak chutí, tak ti isto nevadí vôňa rýb. Je to pár minútová záležitosť. Umyješ lososa, nakoreníš, hodíš na gril/panvicu/do rúry. A batatové hranolky sú tiež rýchlovka. Môžeš ich upiecť v rúre.
Jasné, aj ja chodím raz za čas do reštaurácie, ale nie každý deň a keby aj chodíš, ok. Ale je maximálne blbé, že svojmu mužovi nič nedoniesieš..však nech si je čo chce, však? Lebo len ty si chúďatko že si tehotná. Ale on je takisto unavený z práce a tak.
Ľutujem tvojho manžela...

abbey1
31. júl 2023

Z matiky si asi jednotku nemala, však?

abbey1
31. júl 2023

No nič, zabavili sme sa. Idem sa premôcť a idem upratovať. ;)

autor
31. júl 2023

@kik2022 pretože moja mamka čo ťažko robí aj na dôchodku nemôže živit ešte môjho muža kde sme 🤦

autor
31. júl 2023

@abbey1 baviť sa na utrpení druhých je úbohé a primitívne 🙂