Manžel nezvláda rozchod a vyhráža sa samovraždou
Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu. S manželom sme spolu 10 rokov mame spolu syna 8r. Z prveho vztahu mam dceru 13r. Medzi muzom a mnou je 12rocny rozdiel ja som mladsia. Teraz je monentalne ZŤP ma kardoistimulator a lieci sa na zlyhavanie srdca. Ale uz to snim nevidrzim uz psychycky ma tyra ,stale ma podozrieva že ho podvadzam , nemôžem sa obliekat ako chcem ani sa upravit ,kamaratki vôbedz on rozhoduje o peniazoch on berie moju vyplatu musim si od neho pytat kazde euro. Telefonaty kazdu hodinu a ked nahodou nezdvihnem tak uz som ho podviedla. Ja uz som isla aj k advokatke že požiadam o rozvod ale on ma nechce opustiť a hovorí že on bezomňa nechce žit že sa radšej zabije. A teraz sne spolu doma ale neviem čo robit ja uz snim nechcem žit ale veĺmi sa bojím že si niečo urobí alebo dostane infarkt. Poraďte čo mám robiť?
Tvoju výplatu na tvoj účet, ako si mohla dopustiť, aby ti davkoval tvoje peniaze?
Co na tatka hovorí syn, ako vnima jeho excesy?
@kolomanko123 v TVOJOM dome chlap týra TVOJU rodinu a Ty máš starosť,aby si niečo neurobil? Si normálna? Letel by ako lastovička na jeseň! Začni ho baliť a KAŽDÉMU povedz,čo je zač. Lebo keď nič nepovieš,tak každý si myslí: veď ako pekne si žijú!
ty nemusis nic s placom znasat, sa preber! prefackaj ho ty paprdu jedneho stareho... by som mu nedala ani cent zo svojej vyplaty, v zivote by na mna ruku ani na nikoho v rodine nezdvihol, a k tej advokatke by som isla,a j keby ma tam policia mala eskortovat. Nech aj infarkt dostane. kazdy den su tu taketo pribehy o dementnych chlapoch, precitaj si aj ine pribehy. Co si komu urobila ze to musis znasat? nikomu nic.. tak to neznasaj, postav sa odid. Za teba sa nema kto postavit, len ty sama sa musis postavit za seba. COHO sa bojis? zdvihne na mna ruku, volam policu a nech ho zavru pre mna za mna aj basy... nechas si to iste, co robil napr. tvoj otec. Co je teba do jeho rodiny? Ty by si mu nieco u robila? Prisla by mi jeho ridna nieco vykrikovat, tak ich poslem do teplych krajin, tyrana vychovali, tyrana trpeli.. co nepridu zachranovat situaciu teraz, ked mu preskakuje, tyra ta? aha.. to je ine.. to chlap moze.. :D ja by som mu ani len telefon nedvihala v praci, moj si na to rychlo zvykol, a keby vykrikoval podvadzanie no nech... :D
naozaj mi je luto, hlavne tvojich deti, ze takyto vzor budu mat, ze sa pred jednym chlapom trasiete vsetci ako nesvojpravni...
@ahhola tak on mal pri sebe kartu a kim som ja skončila v praci tak on uz mal vyplatu u seba nakupil ja uz len som sadla do auta a isli sme domov
@simca06022011 pravdu máš aj syn sa snim nechce rozpravat a dcera povedala že ak to neviriešim že odide. Lebo teraz sme v tichej domacnosti zvlašt si aj varíme vôbedz sa nerospravsme a ked ano tak kricime po sebe
Zostaň s ním, lebo takú ťuk ťuk na hlavu už nenájde... A teraz vážne a čo ty máš s tým, že sa chce on zabiť ? Či dostane infarkt teraz alebo za pol roka je už asi jedno. Už len keby spomenul samovraždu už v tej sekunde by som bola preč od neho.
@kolomanko123 preco ma kartu k tvojim peniazom? vyplata na tvoj ucet a bude tam kym ty nerozhodnes inak... nerozumiem tomuto vobec. Tak sprava sa ako druk,vydeluje ta, toto je prva vec s cim by skoncil, uz pred rokmi. K mojim peniazom by sa ziadnym nedostal. On to robi naschval, aby si ty bola na nom financne zavisla, tiez forma tyrania. CIze zbehni si urobit vlastny ucet, vyplatu presmeruj hned tam, uz junovu budes mat na svojom ucte.
Cize vyhodit, k peniazom nepustit. A nech si urobi co len chce. Tebe to moze byt jedno. horsie to nebude nikdy, len lepsie lebo doma ti nik nebude vykrikovat a nadavat, tebe a detom.
Pre pana zrus mu tu kartu nechaj si novu vybavit a vzchop sa. On pracuje??
Chod na obecný úrad a zruš mu trvalý pobyt. Najlepšie vtedy, keď pôjde niekam na kontrolu a ked sa vráti, nech ma kufre na ulici s jeho majetkom😵
Z jeho sestier si hlavu nerob, keď sú z rovnakého cesta, rochnia sa v rovnakých sracickach ako ty. A napokon, majú možnosť si ho sestričky zobrať, po ničom inom iste netúžia.
Ty zacni znova a lepšie. S chlapmi si daj pokoj, pokiaľ nedospejes,💔 nemala si to na čas.
kolomanko123
AUTOR
•
Dnes o 10:36
@elizabet173 otec ho vyhadzoval vždy on ho nenávidel ale tiež bol alkoholik a mal cirhozu pečene na ktorú aj zomrel. Ale sa ho báli aj moja mama sa ho bojí a ja nemam uz nikoho kto by sa za mna postavil a on ma sestry a rodinu ktory keby sa mu nieco stalo tak by ma nesetrili
@kolomanko123 ja si myslim, ze uplne najlepsie bude, ked s nim zostanes, a urobite si hned dalsie dieta, ved on nie je az taky zly, a v slabej chvilke sa zadari, vacsina zien, co chodia na MK plakat, to nakoniec takto vyriesi......
A teraz vazne. Vies velmi dobre, co mas urobit, len si asi potrebovala, aby sme ta v tom uistili. Na prvom mieste si ty a tvoje deti. Mas velku vyhodu, ze dom je/bude tvoj. Manzelovi zrus kartu k tvojmu uctu, alebo si zaloz novy, kde on nebude mat pristup. Normalne si s nim sadni a povedz mu, ze s nim koncis, podavas ziadost o rozvod a do toho a toho dña sa ma vystahovat. Na vyhrazky zabitim reaguj neutralne-chlape, je to tvoj zivot, ty vies, co mas a co nemas urobit, na to ja dosah nemam.
Ked sa ho zbavis, nevies si predstavit, ako sa ti ulavi a aky budes mat klud. Najtazsie je urobit ten prvy krok
A ty sa viac bojis o tohto ozrana, tyrana a násilníka, že si niečo spraví, ako o svoju dcéru, že utečie z tohto neznesiteľneho prostredia alebo skočí z najbližšieho mosta? Tebou by mal niekto zatriasť a poriadne. A ešte jednu radu ti dám. Keď (pevne dúfam, že áno) sa ti tohto debila podarí zbaviť, nehladaj si prosím ťa už žiadnych chlapov, ktorých privedies do vášho domu a ak si aj niekoho nájdeš, postaraj sa o ochranu. Nie je všetko tvoja vina, sama si vyrastala v tazkych podmienkach, ale skús sa posunúť vo svojom vývoji ďalej a nepriprav svoje deti na rovnako doxxxxny život ako máš ty. Ak už nie je neskoro.
@liv1 nie nepracuje že vraj nemoze lebo je zťp🤔
@kolomanko123 pobera invalidny dôchodok teda? Aj osoba s ŤZP môže pracovať adekvátne svojmu zdravotnému stavu. To je taka vyhovorka, ze..😈
@kolomanko123 tak ked toto cele zacalo si s nim este potom mala dieta a kolko to uz vlastne trva, od kedy je taky?
Ja tomuto celému príbehu neverím, pretože už len to je na hlavu postavené že vy ste v tvojom rodičovskom dome a ty budeš odchádzať 🤦🏻♀️.
Inak milujem ten argument, že" musím "nič nemusíš, musíš iba umrieť ako hovorila moja babka.
@klarolinne žiaľ, vyzerá to reálne, manžel ZŤP s odobratým vodičským (možno za alkohol)
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/autoskola-strach-zo-skusky-2/
Mám dve detičky a manžela ťzp, prihlásila som sa do autoškoly
...nemám možnost ist len s instruktorom manžel má odobratý vodičak a cvičisko je na súkromnom pozemku a ani auto nemáme...
...Ale policajti ktorých som mala na skúške tak tí boli ktorí zobrali od mojho muža vodičak takže ma poznali a vypitovali sa či muž este jazdí🤔...
@elizabet173 no chcelo by to účinnú pravú pomoc,
▪️ake kroky
▪️v akom poradí.
Aj keď si myslím, ze sa voči nemu nezmôže nanič a ked, tak všetko spraví zle. 💥
Tiež známa, rozvedená, dom jej a exhovädo nevie vysťahovať už pár rokov.
@janca704 nie nema prijem
@domkakvet tak trva to uz viac ako 5rokov
@maranco aj ten vodicak som nespravila zo stresu lebo len stale,,ty to nespravis, ty na to nemás ,, a vysmech si robil. A zo stresu že keď nespravím čo povie doma. A sj tak bolo tolko penazi zbytocne ja som ti to hovoril a tak.
@elizabet173 je jedinacik , dom bol jej rodičov, idú na dedičské po otcovi, tákže by mala dedit 1/4 ak sa s matkou nedohodnu inak. Ideálne jej 1/1 matke dožitie s opaterou a chlapovi letecky 💫den z domu. Lenže matka môže byť 50.tnicka, moze ešte desaťročia vládnuť 3/4 domu a teda ona by mala zo zatkom vyraziť dvere, zvonku ▪️
Ale skôr ho budú obidve ofukovat a kŕmiť, aby im nerozbil ciferník. 🏘️
@kolomanko123 to je pravdivy tento pribeh? Preco nepobera invalidny dochodok, ked je invalid?
@kolomanko123 co mas robit? odosobnit sa od magora, ktory sa vyhraza, ze sa zabije. Ak sa zabije, je to JEHO rozhodnutie. Takze uplne v pohode s tym bud. Moj sa tiez vyhrazal samovrazdami, som sa ho iba spytala ze ci sa obesi alebo skoci pod vlak. A potom som mu polozila otazku - alebo to chces urobit nejak inak? a potom som mu este dodala vies co, len prosim ta, ked to budes robit, sprav to niekde tak, aby ta nenasli ani nahodou deti, toto naozaj nepotrebuju vidiet, najst si mrtveho otca niekde...
pako zije doteraz, jasne ze to boli iba vyhrazky.
@domkakvet určite že pravdivy len ja som to skryvala celé roky. A dusila som sa v tom ja viem je to moja chyba že som to nechala zájsť az tak ďaleko.

Otvorene o tom hovor s okolim, nech presne vedia, aky je to kvietok. Ja mat kamosku s takymto problemom, tak idem k nej este dnes aj s mojim muzom toho chuja pobalit... to myslim doslova... len treba otvorit usta. Ty sa nemas za co hanbit, nemas dovod ho kryt ci zatajovat situaciu alebo ju ospravedlnovat. Trpela si taketo spravanie muzov v tvojom zivote od detstva, s casti si na to proste zvyknuta, ale je to stale - zle zle zle... zasluzis si normalneho muza v svojom zivote (nie hned, ale casom, v klude, ked si vsetko zrovnas). Tvoja mama by urcite tiez ocenila zit v klude s vnucatami a nemat na ociach to, ako ta on nici...