Máte partnera s nižším príjmom?
Ahojte, trošku sa tu roztrhlo vrece so zoznamkami, tak sa opýtam ja, svoju skúsenosť.
Badoo a Tinder u mňa.
Som tam aktívna mesiac. Mám 41 rokov, nehľadám si manžela, ani otca svojich detí, ani nepotrebujem ísť k mužovi bývať, alebo sa nechať vydržíavať. Hľadám skôr rovnocenného partnera. Pracujem na strednej manažérskej pozícii so záberom pre SK,CZ,HU. Nezarábam desaťtisíce, ale ani priemernú mzdu. Som sama sebe pánom...
A ja neviem, čo sa to stalo, ale tam sú všetci muži - skladník, operátor vo výrobe, elektrikár, živnostník - stavbár, automechanik apd. Vážim si prácu všetkých ľudí, ale ja si celkom neviem predstaviť, že by toto mohlo fungovať. Môj bývalý partner bol na manaž. pozícii v segmente HoReCa.
Fungujú vám takéto partnerstvá? Keď ste obaja z iných svetov?
Mám hlavu otvorenú, nejdem nikoho diskriminovať, snažím sa si to predstaviť.
@anonym_autor aby si nebola prekvapená, že niektorí z nich zarábajú viac ako ty
@anonym_9914d9 tu nejde úplne o príjem. Viem koľko zarobí stavbár v Nemecku, aj zvárač v Nemecku, neboj. Ale ide o to, že sú to trošku dva iné svety podľa mňa. Nemala som nikdy takýto vzťah, preto neviem.
muži čo zarábajú ako ty hľadajú omnoho mladšie partnerky. o teba bude mať záujem muž vo veku 50+ čo už je skôr na nižších pozíciách. Nevyskúšaš - nevieš.
muži čo zarábajú ako ty hľadajú omnoho mladšie partnerky. o teba bude mať záujem muž vo veku 50+ čo už je skôr na nižších pozíciách. Nevyskúšaš - nevieš.
@anonym_be4130 nemám problém s mužmi 50+, myslím že do 55r by to mohlo byť ešte ok. Ale tam sú presne takéto typy mužov.
"nehľadám si manžela, ani otca svojich detí"....a toto je presne základná chyba čo robíš, aj mnoho žien. A tak aj dopadnú. Viac som prestal číťať.
Neskoro hladas, asi su ti vzdelani uz rozchytani. Dobry a siroky vyber si uz prepasla. Je na tebe, ber aj elektrikara, alebo zostan sama ... Snad aj sama pochopis, ze ak 2-3 roky sa nenajde ziaden vzdelany a na urovni, tak dalsie cakanie na zazrak uz asi nema vyznam.
Áno, mám takého muža. A milujem ho najviac na svete. Ale tak ty hľadáš úplne iný typ muža, ako ja mám. Musíš sa zmieriť s tým, že ak nájdeš taký typ ako hľadáš ty, tak na prvom mieste pre neho nebudeš nikdy.
A v com je potom problem? Vela z tych povolani zaraba mozno viac, ako ty.
zlaticko, ty netusis, co zaraba elektrikar ci automechanik na slovensku :D
Ale to je v poriadku, nezasluzis si ich ! Dakujem za nich, co by s takou povrchnou zenou robili ..
.. ty si zasluzis minimalne generalneho riaditela, co hlada presne taku, co vlastne nikoho nepotrebuje
@anonym_autor nie je to tym ze chlapi z bielych golierov nechodia na taketo zoznamky? A mozno ani zeny? Len uvazujem. Ja kebyze hladam partnera tak asi nie na zoznamke ale cez znamych, v praci, vo fitku.
Asi by som nesla len tak s hocikym zo ziznamky na stretko, nechcem aby to vyznelo zle, ale nie som na to odkazana. Tiez uz nemam 30 ani 40. A ano potrebujem rovnocenneho partnera aj co sa tyka prijmov ale buran s plnou penazenkou je pre mna neprijatelny. Ako tu jedna pisala ze hlasno grga, prdi a este ma z toho zabavu. Toto fakt nie. To radsej psa.
@anonym_autor Podobný príspevok som nedávno písal v inej téme, tak ešte raz zhrniem...
toto je práve problém súčasnej doby... ty ako žena chceš muža, ktorý je cca v tvojom veku a vyššie (dajme tomu 40-55r)... a cca na tvojej úrovni (kariérne a intelektuálne) a vyššie... koľko takých mužov behá po Slovensku?
a na druhej strane títo muži (40-55r, úspešní, inteligentní) lovia v oveľa širších vodách... pre nich nie je problém dať sa sokopy s 25 ročnou, 30 ročnou... pre nich nie je problém dať sa dokopy s pokladníčkou v tescu, barmankou, fitness trénerkou atď... čiže o málo mužov súperíš s obroským množstvom žien.
Nehovoriac o tom, že tí najlepší sú už dávno obsadení a ženy sa ich držia ako kliešte...
Nevravím, že si takého nenájdeš... hovorím len to, že si v matematickej nevýhode. Držím palce, nech nájdšeš, čo hľadáš ❤
zlaticko, ty netusis, co zaraba elektrikar ci automechanik na slovensku :D
Ale to je v poriadku, nezasluzis si ich ! Dakujem za nich, co by s takou povrchnou zenou robili ..
.. ty si zasluzis minimalne generalneho riaditela, co hlada presne taku, co vlastne nikoho nepotrebuje
@anonym_0cf506
S povolaním ako ona keď niekoho nájde na zoznamke, tak pravdepodobne tam hľadá iba milenku.
@anonym_autor nie je to jednoduché. Ty nepíšeš o rozdiele v príjme, ale vo vzdelaní. Samej ti musí byť jasné, že ťa takýto partner môže stiahnuť nižšie. Na druhej strane, sú, ako by som to, viac chlapmi v sexe.
(Isto tu budú baby písať, že nie, ale sama asi cítiš, ako to je).
@anonym_0cf506
S povolaním ako ona keď niekoho nájde na zoznamke, tak pravdepodobne tam hľadá iba milenku.
@anonym_714979 a ty si myslíš, že elektrikár si nehľadá milenku? 😂
chlapi sú hovädá. dcéra má brigádu v rešt. a dostáva pozvania od chlapov vo veku 40 - 45 r.
ona má 20.
@anonym_714979 a ty si myslíš, že elektrikár si nehľadá milenku? 😂
@morpheuss
Tak áno. Ale hentaky ako ona ich hľadajú všade inde ako na zoznamke. Alebo hľadajú len také nijaké vzťahy ako autorka
@anonym_autor nie je to jednoduché. Ty nepíšeš o rozdiele v príjme, ale vo vzdelaní. Samej ti musí byť jasné, že ťa takýto partner môže stiahnuť nižšie. Na druhej strane, sú, ako by som to, viac chlapmi v sexe.
@anonym_dd8b8c ehm, dovolím si nesúhlasiť 😂 aj niektorí z nás vzdelaných a inteligentných vieme ženu vytrtkať ako štetku 😂 trúfal by som si povedať, že v sexe zatienim väčšinu mladších elektrikárov a skladníkov 😂
@anonym_autor Podobný príspevok som nedávno písal v inej téme, tak ešte raz zhrniem...
toto je práve problém súčasnej doby... ty ako žena chceš muža, ktorý je cca v tvojom veku a vyššie (dajme tomu 40-55r)... a cca na tvojej úrovni (kariérne a intelektuálne) a vyššie... koľko takých mužov behá po Slovensku?
a na druhej strane títo muži (40-55r, úspešní, inteligentní) lovia v oveľa širších vodách... pre nich nie je problém dať sa sokopy s 25 ročnou, 30 ročnou... pre nich nie je problém dať sa dokopy s pokladníčkou v tescu, barmankou, fitness trénerkou atď... čiže o málo mužov súperíš s obroským množstvom žien.
Nehovoriac o tom, že tí najlepší sú už dávno obsadení a ženy sa ich držia ako kliešte...
Nevravím, že si takého nenájdeš... hovorím len to, že si v matematickej nevýhode. Držím palce, nech nájdšeš, čo hľadáš ❤
@morpheuss ja mám svoje deti, a oni majú otca, ktorý ich miluje. Čiže otca svojim deťom nehľadám.
@morpheuss ja mám svoje deti, a oni majú otca, ktorý ich miluje. Čiže otca svojim deťom nehľadám.
@anonym_autor No a sme doma. Tak si ujasni čo chceš...
@morpheuss ja vidim este jeden nepomer, netyka sa autorky. Vela zien hlada plnohodnotneho partnera a ponuka seba plus deti. Vela chlapov ale deti ma, na vikendy, a dalsie nechcu, ani svoje ani cudzie a uz vobec nie 24/7. Nechcu sa viazat, chcu si len uzivat. Vela takychto zien tlaci tych chlapov niekam kde nechcu byt a nakoniec tie zeny ostanu casto znovu same +1 dieta navyse lebo si mysleli ze spolocne dieta im udrzi chlapa.
@anonym_dd8b8c elektrikár, stavbár ,automechanik ju stiahnu nižšie ?Ved to sú vysoko odborne profesie ktoré sa musia cely zivot učiť nové veci ,robiť školenia a sledovať nové normy a zákony vo svojom obore
@anonym_autor veď ja viem... ty si hľadáš rovnocenného partnera na trávenie spoločného času, chápem... stále však platí, čo som napísal...
@morpheuss a čo mám teraz robiť? Ja si píšem s tým skladníkom, ale on mnohým veciam nerozumie. Pýta sa a to je čo? Neviem, nejako to nefunguje.
@anonym_dd8b8c ehm, dovolím si nesúhlasiť 😂 aj niektorí z nás vzdelaných a inteligentných vieme ženu vytrtkať ako štetku 😂 trúfal by som si povedať, že v sexe zatienim väčšinu mladších elektrikárov a skladníkov 😂
@morpheuss 👍 ano, je vas malo 😂
@morpheuss a čo mám teraz robiť? Ja si píšem s tým skladníkom, ale on mnohým veciam nerozumie. Pýta sa a to je čo? Neviem, nejako to nefunguje.
@anonym_autor pozri, ja ti úplne rozumiem...ja by som na tvojom mieste tiež nechcel byť s tým skladníkom, asi by som sa s ním nudil... fakt ti držím palce... <3
@anonym_autor comu presne nerozumie? Daj konkretne priklady
No tak asi tiez hlada milenca,ale tak zase na sex netreba byt intelektualne vyssie,ze??Tam staci super nastroj a vediet ako ho pouzivat.
Takze ani otca,ani milenca,tak koho??Ani sponzora.
A kedy sa s nim chces vlastne stretavat ked mas deti,tiez jedna z tych,co deti necha doma same v noci???
Ci na co ti je vlastne chlap???Napisanie??Ja na tvojom mieste,by som uz naozaj nikoho nehladala.
No tak asi tiez hlada milenca,ale tak zase na sex netreba byt intelektualne vyssie,ze??Tam staci super nastroj a vediet ako ho pouzivat.
Takze ani otca,ani milenca,tak koho??Ani sponzora.
A kedy sa s nim chces vlastne stretavat ked mas deti,tiez jedna z tych,co deti necha doma same v noci???
Ci na co ti je vlastne chlap???Napisanie??Ja na tvojom mieste,by som uz naozaj nikoho nehladala.
@anonym_773212 hľadá partnera... niekoho s kým by trávila čas.
Inteligentný , dobre zarábajúci , fesny muž v stredných rokoch , si určite bude hľadať partnerku na zoznamke , ktorá ma ešte ku tomu požiadavky , ako keby bola stred vesmíru 🤣 …. Asi len toľko k tomu

@anonym_autor aby si nebola prekvapená, že niektorí z nich zarábajú viac ako ty