icon

Máte partnera s nižším príjmom?

Dnes o 15:19

Ahojte, trošku sa tu roztrhlo vrece so zoznamkami, tak sa opýtam ja, svoju skúsenosť.

Badoo a Tinder u mňa.

Som tam aktívna mesiac. Mám 41 rokov, nehľadám si manžela, ani otca svojich detí, ani nepotrebujem ísť k mužovi bývať, alebo sa nechať vydržíavať. Hľadám skôr rovnocenného partnera. Pracujem na strednej manažérskej pozícii so záberom pre SK,CZ,HU. Nezarábam desaťtisíce, ale ani priemernú mzdu. Som sama sebe pánom...

A ja neviem, čo sa to stalo, ale tam sú všetci muži - skladník, operátor vo výrobe, elektrikár, živnostník - stavbár, automechanik apd. Vážim si prácu všetkých ľudí, ale ja si celkom neviem predstaviť, že by toto mohlo fungovať. Môj bývalý partner bol na manaž. pozícii v segmente HoReCa.

Fungujú vám takéto partnerstvá? Keď ste obaja z iných svetov?
Mám hlavu otvorenú, nejdem nikoho diskriminovať, snažím sa si to predstaviť.

Strana
z4
anonym_9914d9
•
Dnes o 15:22

@anonym_autor aby si nebola prekvapená, že niektorí z nich zarábajú viac ako ty

autor
•
Dnes o 15:25
@anonym_9914d9

@anonym_autor aby si nebola prekvapená, že niektorí z nich zarábajú viac ako ty

@anonym_9914d9 tu nejde úplne o príjem. Viem koľko zarobí stavbár v Nemecku, aj zvárač v Nemecku, neboj. Ale ide o to, že sú to trošku dva iné svety podľa mňa. Nemala som nikdy takýto vzťah, preto neviem.

anonym_be4130
•
Dnes o 15:27

muži čo zarábajú ako ty hľadajú omnoho mladšie partnerky. o teba bude mať záujem muž vo veku 50+ čo už je skôr na nižších pozíciách. Nevyskúšaš - nevieš.

autor
•
Dnes o 15:29
@anonym_be4130

muži čo zarábajú ako ty hľadajú omnoho mladšie partnerky. o teba bude mať záujem muž vo veku 50+ čo už je skôr na nižších pozíciách. Nevyskúšaš - nevieš.

@anonym_be4130 nemám problém s mužmi 50+, myslím že do 55r by to mohlo byť ešte ok. Ale tam sú presne takéto typy mužov.

anonym_21258e
•
Dnes o 15:29

"nehľadám si manžela, ani otca svojich detí"....a toto je presne základná chyba čo robíš, aj mnoho žien. A tak aj dopadnú. Viac som prestal číťať.

anonym_96d1d9
•
Dnes o 15:32

Neskoro hladas, asi su ti vzdelani uz rozchytani. Dobry a siroky vyber si uz prepasla. Je na tebe, ber aj elektrikara, alebo zostan sama ... Snad aj sama pochopis, ze ak 2-3 roky sa nenajde ziaden vzdelany a na urovni, tak dalsie cakanie na zazrak uz asi nema vyznam.

anonym_714979
•
Dnes o 15:33

Áno, mám takého muža. A milujem ho najviac na svete. Ale tak ty hľadáš úplne iný typ muža, ako ja mám. Musíš sa zmieriť s tým, že ak nájdeš taký typ ako hľadáš ty, tak na prvom mieste pre neho nebudeš nikdy.

crazy_cat_lady
•

A v com je potom problem? Vela z tych povolani zaraba mozno viac, ako ty.

anonym_0cf506
•

zlaticko, ty netusis, co zaraba elektrikar ci automechanik na slovensku :D
Ale to je v poriadku, nezasluzis si ich ! Dakujem za nich, co by s takou povrchnou zenou robili ..
.. ty si zasluzis minimalne generalneho riaditela, co hlada presne taku, co vlastne nikoho nepotrebuje

anonym_b17906
•
Dnes o 15:34

@anonym_autor nie je to tym ze chlapi z bielych golierov nechodia na taketo zoznamky? A mozno ani zeny? Len uvazujem. Ja kebyze hladam partnera tak asi nie na zoznamke ale cez znamych, v praci, vo fitku.
Asi by som nesla len tak s hocikym zo ziznamky na stretko, nechcem aby to vyznelo zle, ale nie som na to odkazana. Tiez uz nemam 30 ani 40. A ano potrebujem rovnocenneho partnera aj co sa tyka prijmov ale buran s plnou penazenkou je pre mna neprijatelny. Ako tu jedna pisala ze hlasno grga, prdi a este ma z toho zabavu. Toto fakt nie. To radsej psa.

morpheuss
•
Dnes o 15:35

@anonym_autor Podobný príspevok som nedávno písal v inej téme, tak ešte raz zhrniem...
toto je práve problém súčasnej doby... ty ako žena chceš muža, ktorý je cca v tvojom veku a vyššie (dajme tomu 40-55r)... a cca na tvojej úrovni (kariérne a intelektuálne) a vyššie... koľko takých mužov behá po Slovensku?
a na druhej strane títo muži (40-55r, úspešní, inteligentní) lovia v oveľa širších vodách... pre nich nie je problém dať sa sokopy s 25 ročnou, 30 ročnou... pre nich nie je problém dať sa dokopy s pokladníčkou v tescu, barmankou, fitness trénerkou atď... čiže o málo mužov súperíš s obroským množstvom žien.
Nehovoriac o tom, že tí najlepší sú už dávno obsadení a ženy sa ich držia ako kliešte...
Nevravím, že si takého nenájdeš... hovorím len to, že si v matematickej nevýhode. Držím palce, nech nájdšeš, čo hľadáš ❤

anonym_714979
•
@anonym_0cf506

zlaticko, ty netusis, co zaraba elektrikar ci automechanik na slovensku :D
Ale to je v poriadku, nezasluzis si ich ! Dakujem za nich, co by s takou povrchnou zenou robili ..
.. ty si zasluzis minimalne generalneho riaditela, co hlada presne taku, co vlastne nikoho nepotrebuje

@anonym_0cf506
S povolaním ako ona keď niekoho nájde na zoznamke, tak pravdepodobne tam hľadá iba milenku.

anonym_dd8b8c
•

@anonym_autor nie je to jednoduché. Ty nepíšeš o rozdiele v príjme, ale vo vzdelaní. Samej ti musí byť jasné, že ťa takýto partner môže stiahnuť nižšie. Na druhej strane, sú, ako by som to, viac chlapmi v sexe.
(Isto tu budú baby písať, že nie, ale sama asi cítiš, ako to je).

morpheuss
•
Dnes o 15:36
@anonym_714979

@anonym_0cf506
S povolaním ako ona keď niekoho nájde na zoznamke, tak pravdepodobne tam hľadá iba milenku.

@anonym_714979 a ty si myslíš, že elektrikár si nehľadá milenku? 😂

anonym_be4130
•
Dnes o 15:37

chlapi sú hovädá. dcéra má brigádu v rešt. a dostáva pozvania od chlapov vo veku 40 - 45 r.
ona má 20.

anonym_714979
•
Dnes o 15:37
@morpheuss

@anonym_714979 a ty si myslíš, že elektrikár si nehľadá milenku? 😂

@morpheuss
Tak áno. Ale hentaky ako ona ich hľadajú všade inde ako na zoznamke. Alebo hľadajú len také nijaké vzťahy ako autorka

morpheuss
•
Dnes o 15:38
@anonym_dd8b8c

@anonym_autor nie je to jednoduché. Ty nepíšeš o rozdiele v príjme, ale vo vzdelaní. Samej ti musí byť jasné, že ťa takýto partner môže stiahnuť nižšie. Na druhej strane, sú, ako by som to, viac chlapmi v sexe.

@anonym_dd8b8c ehm, dovolím si nesúhlasiť 😂 aj niektorí z nás vzdelaných a inteligentných vieme ženu vytrtkať ako štetku 😂 trúfal by som si povedať, že v sexe zatienim väčšinu mladších elektrikárov a skladníkov 😂

autor
•
Dnes o 15:39
@morpheuss

@anonym_autor Podobný príspevok som nedávno písal v inej téme, tak ešte raz zhrniem...
toto je práve problém súčasnej doby... ty ako žena chceš muža, ktorý je cca v tvojom veku a vyššie (dajme tomu 40-55r)... a cca na tvojej úrovni (kariérne a intelektuálne) a vyššie... koľko takých mužov behá po Slovensku?
a na druhej strane títo muži (40-55r, úspešní, inteligentní) lovia v oveľa širších vodách... pre nich nie je problém dať sa sokopy s 25 ročnou, 30 ročnou... pre nich nie je problém dať sa dokopy s pokladníčkou v tescu, barmankou, fitness trénerkou atď... čiže o málo mužov súperíš s obroským množstvom žien.
Nehovoriac o tom, že tí najlepší sú už dávno obsadení a ženy sa ich držia ako kliešte...
Nevravím, že si takého nenájdeš... hovorím len to, že si v matematickej nevýhode. Držím palce, nech nájdšeš, čo hľadáš ❤

@morpheuss ja mám svoje deti, a oni majú otca, ktorý ich miluje. Čiže otca svojim deťom nehľadám.

anonym_21258e
•
Dnes o 15:39
@anonym_autor

@morpheuss ja mám svoje deti, a oni majú otca, ktorý ich miluje. Čiže otca svojim deťom nehľadám.

@anonym_autor No a sme doma. Tak si ujasni čo chceš...

anonym_b17906
•
Dnes o 15:40
@morpheuss

@morpheuss ja vidim este jeden nepomer, netyka sa autorky. Vela zien hlada plnohodnotneho partnera a ponuka seba plus deti. Vela chlapov ale deti ma, na vikendy, a dalsie nechcu, ani svoje ani cudzie a uz vobec nie 24/7. Nechcu sa viazat, chcu si len uzivat. Vela takychto zien tlaci tych chlapov niekam kde nechcu byt a nakoniec tie zeny ostanu casto znovu same +1 dieta navyse lebo si mysleli ze spolocne dieta im udrzi chlapa.

minenkaa
•
Dnes o 15:40
@anonym_dd8b8c

@anonym_dd8b8c elektrikár, stavbár ,automechanik ju stiahnu nižšie ?Ved to sú vysoko odborne profesie ktoré sa musia cely zivot učiť nové veci ,robiť školenia a sledovať nové normy a zákony vo svojom obore

morpheuss
•
Dnes o 15:41
@anonym_autor

@anonym_autor veď ja viem... ty si hľadáš rovnocenného partnera na trávenie spoločného času, chápem... stále však platí, čo som napísal...

autor
•
Dnes o 15:42
@morpheuss

@anonym_autor veď ja viem... ty si hľadáš rovnocenného partnera na trávenie spoločného času, chápem... stále však platí, čo som napísal...

@morpheuss a čo mám teraz robiť? Ja si píšem s tým skladníkom, ale on mnohým veciam nerozumie. Pýta sa a to je čo? Neviem, nejako to nefunguje.

anonym_0cf506
•
Dnes o 15:43
@morpheuss

@anonym_dd8b8c ehm, dovolím si nesúhlasiť 😂 aj niektorí z nás vzdelaných a inteligentných vieme ženu vytrtkať ako štetku 😂 trúfal by som si povedať, že v sexe zatienim väčšinu mladších elektrikárov a skladníkov 😂

@morpheuss 👍 ano, je vas malo 😂

anonym_f34a75
•
Dnes o 15:43

beriem si pukance a autorka temy si koho hlada? nejakeho pekneho 50+ asi nejak takto? taky maju ine a nie 40+ pred prechodom ....

morpheuss
•
Dnes o 15:44
@anonym_autor

@morpheuss a čo mám teraz robiť? Ja si píšem s tým skladníkom, ale on mnohým veciam nerozumie. Pýta sa a to je čo? Neviem, nejako to nefunguje.

@anonym_autor pozri, ja ti úplne rozumiem...ja by som na tvojom mieste tiež nechcel byť s tým skladníkom, asi by som sa s ním nudil... fakt ti držím palce... <3

anonym_35fb4b
•
Dnes o 15:44
@anonym_autor

@anonym_autor comu presne nerozumie? Daj konkretne priklady

anonym_773212
•
Dnes o 15:45

No tak asi tiez hlada milenca,ale tak zase na sex netreba byt intelektualne vyssie,ze??Tam staci super nastroj a vediet ako ho pouzivat.
Takze ani otca,ani milenca,tak koho??Ani sponzora.
A kedy sa s nim chces vlastne stretavat ked mas deti,tiez jedna z tych,co deti necha doma same v noci???
Ci na co ti je vlastne chlap???Napisanie??Ja na tvojom mieste,by som uz naozaj nikoho nehladala.

morpheuss
•
Dnes o 15:45
@anonym_773212

No tak asi tiez hlada milenca,ale tak zase na sex netreba byt intelektualne vyssie,ze??Tam staci super nastroj a vediet ako ho pouzivat.
Takze ani otca,ani milenca,tak koho??Ani sponzora.
A kedy sa s nim chces vlastne stretavat ked mas deti,tiez jedna z tych,co deti necha doma same v noci???
Ci na co ti je vlastne chlap???Napisanie??Ja na tvojom mieste,by som uz naozaj nikoho nehladala.

@anonym_773212 hľadá partnera... niekoho s kým by trávila čas.

lenka.25
•
Dnes o 15:46

Inteligentný , dobre zarábajúci , fesny muž v stredných rokoch , si určite bude hľadať partnerku na zoznamke , ktorá ma ešte ku tomu požiadavky , ako keby bola stred vesmíru 🤣 …. Asi len toľko k tomu

Strana
z4