Máte partnera s nižším príjmom?
Ahojte, trošku sa tu roztrhlo vrece so zoznamkami, tak sa opýtam ja, svoju skúsenosť.
Badoo a Tinder u mňa.
Som tam aktívna mesiac. Mám 41 rokov, nehľadám si manžela, ani otca svojich detí, ani nepotrebujem ísť k mužovi bývať, alebo sa nechať vydržíavať. Hľadám skôr rovnocenného partnera. Pracujem na strednej manažérskej pozícii so záberom pre SK,CZ,HU. Nezarábam desaťtisíce, ale ani priemernú mzdu. Som sama sebe pánom...
A ja neviem, čo sa to stalo, ale tam sú všetci muži - skladník, operátor vo výrobe, elektrikár, živnostník - stavbár, automechanik apd. Vážim si prácu všetkých ľudí, ale ja si celkom neviem predstaviť, že by toto mohlo fungovať. Môj bývalý partner bol na manaž. pozícii v segmente HoReCa.
Fungujú vám takéto partnerstvá? Keď ste obaja z iných svetov?
Mám hlavu otvorenú, nejdem nikoho diskriminovať, snažím sa si to predstaviť.
@anonym_autor comu presne nerozumie? Daj konkretne priklady
@anonym_35fb4b pýtal sa ma, čo robím, povedala som, že robím si podklady do práce. Pýtal sa, že presne aké. Napísala som, že robím budget. Pýtal sa, čo to je. Povedala som, že rozpočet. Tiež sa pýtal, čo to je.
Inteligentný , dobre zarábajúci , fesny muž v stredných rokoch , si určite bude hľadať partnerku na zoznamke , ktorá ma ešte ku tomu požiadavky , ako keby bola stred vesmíru 🤣 …. Asi len toľko k tomu
@lenka.25 A ešte rozvedenú s deckom aby musel riešiť jej "problémy z minulosti", kde nejaký bývalý chce teraz nechce byť s dietaťom, tak ona nemá čas alebo bývalý robí naprieky, tak ona to musí riešiť a od toho priateľa očakáva, že to bude riešiť s ňou...
@morpheuss takze na ukor casu s detmi.
@anonym_773212 môj syn má 18 rokov, dcéra má 6r, ver mi. Oni majú iné záľuby, ako tráviť čas so mnou. Syn pôjde študovať do Prahy, dcéra chce ísť do UK.
@morpheuss ja vidim este jeden nepomer, netyka sa autorky. Vela zien hlada plnohodnotneho partnera a ponuka seba plus deti. Vela chlapov ale deti ma, na vikendy, a dalsie nechcu, ani svoje ani cudzie a uz vobec nie 24/7. Nechcu sa viazat, chcu si len uzivat. Vela takychto zien tlaci tych chlapov niekam kde nechcu byt a nakoniec tie zeny ostanu casto znovu same +1 dieta navyse lebo si mysleli ze spolocne dieta im udrzi chlapa.
@anonym_b17906 Ja to vidím aj už rozvedených žien, aj u tejto autorky témy. Nechcú plnohodnotný vzťah ale len niekoho na trávenie voľného času. Celé zle..
@anonym_autor riesis teraz to ci by zarabal menej ako ty alebo by ste nemali spolocne temy, zaujmy pretoze ti ludia maju ine zaujmy a iny okruh tem, ktore preberaju? Prve nemoze byt prekazkou funkcneho vztahu dvoch zrelych jedincov, druhe by bolo prekazkou aj v pripade, ze by zarabal viac ako ty. Co vlastne si ochotna vo vztahu este akceptovat a co uz nie? Najprv si ujasni co chces, potom hladaj
@anonym_773212 môj syn má 18 rokov, dcéra má 6r, ver mi. Oni majú iné záľuby, ako tráviť čas so mnou. Syn pôjde študovať do Prahy, dcéra chce ísť do UK.
@anonym_autor dúfam, že nemá tých 6 rokov ako píšeš potom :D :D :D viem, viem, preklep... asi 16r
@anonym_autor a prečo si sa teda s manažérom HoReCa rozišla? Nebude to o inom ako tituloch, kariére, postavení a peniazoch? Máš vôbec čas na akýkoľvek vzťah-nevzťah? Aj na voľnočasové kamarátstvo treba čas, vôľu a energiu. To nie je tak, že raz za čas, keď sa TEBE chce, tak čosi podniknime.
Pozri sa na to očami toho muža? Na čo by potreboval pracovne a rodinne vyťaženú ženu, ktorá si naňho nájde čas možno raz za dva, tri týždne?
@morpheuss a čo mám teraz robiť? Ja si píšem s tým skladníkom, ale on mnohým veciam nerozumie. Pýta sa a to je čo? Neviem, nejako to nefunguje.
@anonym_autor
Ten názov diskusie je úplne mimo. Nie je to o tom, či zarába menej, ale keď je niekto celý deň v sklade alebo za pásom, o čom sa budete večer rozprávať?
@anonym_autor dúfam, že nemá tých 6 rokov ako píšeš potom :D :D :D viem, viem, preklep... asi 16r
@morpheuss áno 16r má 🙂
@anonym_autor riesis teraz to ci by zarabal menej ako ty alebo by ste nemali spolocne temy, zaujmy pretoze ti ludia maju ine zaujmy a iny okruh tem, ktore preberaju? Prve nemoze byt prekazkou funkcneho vztahu dvoch zrelych jedincov, druhe by bolo prekazkou aj v pripade, ze by zarabal viac ako ty. Co vlastne si ochotna vo vztahu este akceptovat a co uz nie? Najprv si ujasni co chces, potom hladaj
@anonym_91950b táto téma tu už bola x-krát... jej pravdepodobne nevadí, že by zarábal o čosi menej ako ona, ide o to, aby nezarábal výrazne menej, lebo potom je spolužitie komplikované... ona chce ísť na dovolenku na Bali, on si to nemôže dovoliť, atď... to sú veci, ktoré komplikujú vzťah.. jej nejde o to, aby ho cucala z peňazí, ale aby mohli plnohodnotne fungovať a nemusela ho financovať... a zároveň si užívať určitý životný štandard...
ona hlada bohateho gigola , ci?
Autorka bohužiaľ nevie ani seriozne odpisovať a diskutovať. Dostala tu X príspevkov a zmohla sa na pár krátkych príspevkov.
Ale zas na druhej strane, keď si musí vypisovať s skladníkom, ktorý je rozhodne pod jej úroveň, tak ona isto žiadne "terno" nebude. Lebo keby bola "k čo k čomu", tak rieši chlapov v úplne iných sférach a nie skladníka, ktorý bude zajtra o 6:00 postávať s cigaretkou v ruke niekde pred veľkoskladom a s kolegom sa tam bude infantilne rehotať na vtipoch o prdení.
@anonym_91950b táto téma tu už bola x-krát... jej pravdepodobne nevadí, že by zarábal o čosi menej ako ona, ide o to, aby nezarábal výrazne menej, lebo potom je spolužitie komplikované... ona chce ísť na dovolenku na Bali, on si to nemôže dovoliť, atď... to sú veci, ktoré komplikujú vzťah.. jej nejde o to, aby ho cucala z peňazí, ale aby mohli plnohodnotne fungovať a nemusela ho financovať... a zároveň si užívať určitý životný štandard...
@morpheuss ty jej vidis do hlavy?
"nehľadám si manžela, ani otca svojich detí"....a toto je presne základná chyba čo robíš, aj mnoho žien. A tak aj dopadnú. Viac som prestal číťať.
@anonym_21258e Heee???
@morpheuss ty jej vidis do hlavy?
@anonym_91950b ale áno, presne to pomenoval. Číta mi myšlienky.
A kolegovia nic??Ved zeny si najdu hlavne tam,ci milencov ci aj manzelov.
Ja som stretla v zivote chlapov s ucnovkami alebo "len" gymplom, ktori boli megainteligentni a scitani a naopak, typkovia s VŠ a dobrym jobom, kde som nechapala, kde sa tolko tupoty berie...
@anonym_91950b ale áno, presne to pomenoval. Číta mi myšlienky.
@anonym_autor urobila si veľkú chybu, že si spomenula skladníka, lebo všetky, čo ti niekedy mali niečo so skladníkom a pod to berú osobne, cítia sa dotknuté a vybúria sa tu na tebe :( Takže celá debata sa presunie na útoky na teba...
A kolegovia nic??Ved zeny si najdu hlavne tam,ci milencov ci aj manzelov.
@anonym_773212 nie, v práci si nezačínam s nikým, nerobí to dobrotu. Okolo mňa sú väčšinou zadaní muži, a tí ktorí nie sú zadaní, tých povedzme, že poznám veľmi dobre... a nešla by som do toho. Ak idem do fitka, cvičím s trénerkou a nie, nikdy som sa vo fitku s nikým nezoznámila. So svojím exmanželom som sa zoznámila pred pred viac ako 20r, vonku na oslave môjho spolužiaka. Dnes nechodím po večeroch po kluboch a diskotékach. A keď ideme s kamoškami na kávu, alebo niekde na drink, tak sa nám ešte nestalo, aby sa nám cudzí chlap len tak prihovoril a zobral nám drink. Pred 25r sa to dialo bežne 🙂
@anonym_autor urobila si veľkú chybu, že si spomenula skladníka, lebo všetky, čo ti niekedy mali niečo so skladníkom a pod to berú osobne, cítia sa dotknuté a vybúria sa tu na tebe :( Takže celá debata sa presunie na útoky na teba...
@morpheuss neboj, ja viem, čo robím. Všetky ženy skladníkov a operátorov sa tu teraz naštartujú. Zábavné je to sledovať....
@anonym_91950b akých tém tu bolo už milión...
@morpheuss tak sa dajte dokopy vy dvaja aj s autorkou,mozte si citat myslienky aj v sukromi??My si s muzom bezne citame myslienky,jeden prave mysli a druhy to povie nahlas.Tak sme prepojeni a to uz 20r.
Ja chapem, co chces povedat. A som neskutocne stastna, ze som v spokojnom manzelstve a ze nam to s muzom klape, lebo keby sme sa rozviedli, ozaj neviem, ci by som si este niekoho nasla. Na sex by sa dalo, ale na plnohodnotne travenie spolocneho casu, dost tazko. Vidim to v praci, u deti v skole, na kruzkoch, vo fitku. Ti schopni su zadani, ti volni - asi kazdy ma nieco kontra. Nie som ziadna milionarka, ani nemam nadpriemerne iq, ale povazujem sa sa vzdelaneho cloveka, ktory ma rad kulturu - divadlo, muzea, vystavy, turistiku,.. pocujem, o com sa ti ludia bavia. Bolo by to ako hladat ihlu v kope sena.
Ten typ chlapov čo hľadáš ty nepotrebuje loviť na Zoznamkách.Takym sa zeny same hádžu pod nohy v realite, môžu si vyberať, mladé 20-30 ročne.Taký nepotrebuje zenu 40+ v perimenopauze 😁s detmi, treba byt realista.
chlapi sú hovädá. dcéra má brigádu v rešt. a dostáva pozvania od chlapov vo veku 40 - 45 r.
ona má 20.
@anonym_be4130 a ja v 44 od 25 rocnych, nic nezvycajne
@anonym_be4130 a ja v 44 od 25 rocnych, nic nezvycajne
@anonym_e92455 toto dostávam aj ja. Som prekvapená z mužov medzi 25-35. Naozaj všetci si povedali, že na starej ...i sa dobre cvičí. Ja nie som na mladších. Zatiaľ som nikdy nebola. Aj môj partner bol/je o 11r odo mňa starší.
My sme s mojím mužom z úplne odlišných svetov a pre mňa je chlap, ktorý vie robiť rukami, asi tá najsexi vec na svete 😀 ... je veľmi inteligentný a odborník vo svojom odbore, ale ten pragmatický prístup k životu, priamočiary pohľad na veci, to že nerobí zbytočnú vedu z vecí, ale keď je problém, tak ide a rieši mi veľmi vyhovuje a väčšinou sa s týmito vlastnosťami stretávam skôr pri takýchto mužoch, vidím to aj na spoločných kamošoch... keď som randila s vyššie postaveným manažérom alebo vysokoškolským pedagógom, čo boli z práce večne v strese, pred vyhorením, vyčerpaní, takáto jednoduchosť života mi trochu chýbala, lebo tiež mám k tomu sklony a teraz mám niekoho, kto ma vie v tom uzemniť... ale všetko je to o osobných preferenciách samozrejme a tiež o konkrétnom človeku, nedá sa to zaškatuľkovať
@anonym_35fb4b pýtal sa ma, čo robím, povedala som, že robím si podklady do práce. Pýtal sa, že presne aké. Napísala som, že robím budget. Pýtal sa, čo to je. Povedala som, že rozpočet. Tiež sa pýtal, čo to je.
@anonym_autor tak chod na zahranicnu zoznamku, alebo pis s mladymi, ked to nevies napisat hned inak ako budget a to som zena

@anonym_773212 hľadá partnera... niekoho s kým by trávila čas.
@morpheuss takze na ukor casu s detmi.