icon

O mužoch, ktorí rýchlo vyznávajú lásku ženám

5. nov 2023

Čo si myslíte o mužoch ktorý vám po veľmi krátkej dobe vypisujú že vás ľúbia a plánujú už svadbu?

Strana
z3
lenka.25
6. nov 2023

Moj muz mi na prvom rande povedal že ma miluje a že by chcel mat so mnou malú princeznú … a neeee, nie je psychopat 😂

vevesh
6. nov 2023

Ak je to obojstranne, preco nie. Ak nie, tak zo vztahu vycuvat- osobne si o tomto nemyslim nic, kedze kazdy ma vlastne vnimanie toho druheho partnera a niektori vedia uz od zaciatlu co chcu a co hladaju. Tiez sme sa s muzom uz na prvom rande bavili o svadbe a nasich predstavach a poziadavkach vo vztahu🤭🤭

hendikep
6. nov 2023

@lenkakravcova sex po svadbe ale nie je o tom ze si vezmes cloveka ktoreho nepoznas … naopak mas ho spoznavat bez “ ruzovych okuliarov” ktore nasadzuje hlavne intimne spoluzitie

romanadam1626
6. nov 2023

Buď veľmi opatrna prosím Ťa, spoznaj ho lepšie, neponáhľaj sa !
Ak Ťa ozaj ľúbi, počká. Bude trpezlivý...

lucy_ms
6. nov 2023

Môj muž mi po desiatich dňoch povedal, že si ma zoberie a budeme mať spolu deti. A vlastne mi popísal celú našu budúcnosť. U oboch to bola láska na prvý pohľad, ale ja som sa do svadby až tak nehrnula. Povedala som mu, že nech nezabúda ako to je a najskôr postaví dom, potom zasadí strom a až potom môže splodiť syna 😃 a sme spolu už 20 rokov.

zuzu2636
6. nov 2023

Poznám pár, ktorý sa zosobášil po 3 mesačnej známosti, dodnes by žili šťastne, nebyť smrteľnej tragedie

2006_1211
6. nov 2023

Že človeka ešte dobre nepoznajú a môžu sa dat s človekom s ktorým to neskôr budú ľutovať lebo na začiatku si mysleli ze ten človek je úplne iný

tianna
6. nov 2023

V pondelok sme sa 1.x videli, v stredu mali 1. rande 🙂 po polroku boli zásnuby, po 14 mesiacoch svadba. To že chceme zostat spolu sme vedeli prakticky okamžite, po 3 týždňoch vzťahu som bola s ocinom vo Francúzsku a hovorila mu že s tým chalanom ostanem, zasmial sa 🙂 nedávno sme s tým ,,chalanom" mali 15. výročie svadby ❤️ brali sme sa ako 22 roční. Je to veľmi individuálne.

damira90
6. nov 2023

Väčšinou ak sa ti niečo nezdá tak to aj je. Najskôr vsimaj keď sa stretnete svoje telo neverbálna komunikácia tu ukáže dosť. Prvé začína pocit kedy si není sama sebou. Nemôžeš byt sama sebou to cítiš neuvolnena a taká že robíš všetko ako jemu padne nie tebe. A najviac vám ukáže ako na tom ste - KED OD TEJ OSOBY ODCHADZATE. Keď vám niečo vadí na začiatku a mate nervy na niečo že ste stiahnutí bude vám to vadiť stále. Kto vám sadne tak je prirodzený a ani neviete že sedí vedľa vás pomaly. 🪰

any_soj
7. nov 2023

@hendikep presne

simca06022011
7. nov 2023

@stanulienkat veľmi preháňas, poznám páry ktoré sa brali lebo museli, ale aj tie, co sa brali lebo chceli. Sú medzi nimi aj šťastné páry aj nestastne a aj rozvedene. Nemám pocit ze v dnešnej dobe žijú rodiny šťastnejšie lebo si uvedomelo dokazy vybrat parnera na cely zivot :D . Absolútne nie. Za to poznám páry s dohodnutom svadbou a sú naozaj šťastné a spokojne, teda aspoň teraz po cca 12-15rokoch :D čiže ani tam sa nedá pausalizovat.

lentilka46
7. nov 2023

Poznali sme sa cca polroka,cosme si pisali na nete, este sme sa ani nevideli nazivo a ja som vedela,ze to je moj buduci manzel,otec mojich deti...neviem to nijako rozumne vysvetlit, jednoducho som to tak citila,vedela som to..asi dva dni po tom,ako sme sa dali dokopy, mi povedal,ze ma lubi a odvtedy mi to hovoril kazdy den...nikdy som domov rodicom chlapca nedoniesla predstavit,lebo dovtedy som si nikym nebola ista, tohto som doniesla 2mesiace po tom,ako sme sa dali dokopy. Sme spolu vyse 10r, vyse 7r manzelia, mame 2deti. Myslim,ze ak uz nemate 20, mate cosi odzite, poznate sa osobne, viete,co od zivota a partnera ocakavate,mate rovnake postoje a hodnoty, nie je na co cakat. Kamaratka mala 2dlhorocne vztahy, vyse 6rocne, obe sa rozpadli. nedavno sinasla partnera,po tyzdni spolu zacali byvat, polroka su spolu a riesia svadbu, rodinu, deti. Obaja maju po 30, co sa budu 5r vodit za rucicky?

stanulienkat
7. nov 2023

@simca06022011 suhlasim s tebou. Ovsem vacsina parov, co isla na to prirychlo a nepoznali sa dobre, tam je v mojom okoli viac rozchodov. Taky vztah je zalozeny na chtici a zalubenosti, co si ludia mylia s laskou. Alebo zostali po kratkej dobe tehotni. A potom prisla kruta realita. Jasne, ze su aj pary, co im to funguje po par tyzdnoch. Ja to nevylucujem. A nemusi to fungovat ani paru, co su spolu 5 rokov. To nikde netvrdim. Len nech ma tu nikto nepresvieca, ze je normalne si planovat rodinu po par tyzdnoch, len preto, ze Mare to vyslo a su spolu stastni "uz" 3 roky. Lebo 3-4 roky vo vztahu su nic. Alebo nech ma nikto nepresvieca, ze volakedy sa nerozvadzalo, lebo boli vsetci "stastni" a uvedomeli. Nerozvadzalo sa, lebo...hanba...co povedia v dedine, susedia...co cirkev...atd

feb13
7. nov 2023

O svadbe sa nevypisuje, poziada sa osobne...
Vsetko zavisi od toho, sako sa vas vztah rozvijal doteraz. K stastnemu manzelstvo sa netreba poznat dlho, ale poriadne a tu ide o to, o com vsetkom ste sa doteraz bavili. Ci to boli zasadne veci a isli ste do hlbky, alebo nie. Ja mam s kratkym vztahom pred svadbou pozitivnu skusenost, ale poznala som aj muza, ktory to vyslovene pouzival na manipulaciu - akurat baby z jeho okruhu sa poznali a vyrozpravali to, tak casom mu uz nik neveril. 🙊

adrianajozko
7. nov 2023

Tak je to možne aj ja som takeho našla tiež sme si len pisali lebo sme boli daleko od seba ale obaja sme boli do seba uz zalubeny a ked sme sa prvy krat stretli vedeli sme obaja ze uz zostaneme spolu vedeli sme o sebe uplne vsetko a boli sme k sebe velmi uprimny a myslim si ze to takyto vztah je mozno este intenzivnejsi lebo po sebe tuzite viac ako taky co sa stretavaju. Bolo to nieco nove pre nas a krasne sme spolu uz skoro 6 rokov , 3 roky manzelia mame spolu dcerku postavili sme si spolocny dom a vytvorili krasny domov. Nikdy by som nikomu neverila, ze z takejto tuzby vznikne taka velka laska. V kazdom veku vnimame lasku inak a stale je medzi nami silny impulz ako na zaciatku, stale sa na seba tesime a tuzime po tom druhom. Je to intezivne a nelutujeme, ze sme do toho isli aj ked sme museli robit kompromisi ale stalo to za to. Ja som za nieco nove vyskusat a dat tomu sancu nikdy nevies ako to skonci.

petkazamborska
8. nov 2023

tak my s manzelom po 5 mesiacoch zasnuby, a do neceleho roka manzelstvo , mali sme po 33 a 34 rokov tak nebolo co riesit :D uz na prvej svadbe kde sme boli u jeho kamarata sa nas pytali kolko sme spolu manzelia :D hahahaaaaa

Strana
z3