Ona má 21, on 63
Len čisto názor. Ona 21 on 63. Nie nieje to troll ide o človeka v mojom okoli.. neviem ako reagovať
No ak dcera, to by som nepredychala,aby mala dedka za partnera🙈 Ani keby to bol sugar daddy😄 Ale tak ostatni nech si robia co chcu.
@eva8 okrem toho, nevravim, že treba zazerať, ale ak sa nespráva niekto slušne, mladsi napr nepustí sadnúť staršieho kľudne mu to poviem. Ak jo nepustí sadnúť ani tak, tak sa postavím ja 50-tnicka
No ak dcera, to by som nepredychala,aby mala dedka za partnera🙈 Ani keby to bol sugar daddy😄 Ale tak ostatni nech si robia co chcu.
@iwesska aj tvoja dcéra ako plnoletá osoba môže mať vzťah s kým chce. Nepomohla by si si nič. Tým nechcem povedať že ja by som bola nadšená. Tiež by som z toho bola celkom v prd.li..ale čo spravíš🤷
A prečo potrebuješ reagovať? Je to tvoje dieťa / otec alebo iný blízky príbuzný? Pýtala sa osoba na názor? Ak nie, nerieš. V podstate ak sa to netýka priamo teba, len ich jednoducho poznáš, nie je to vôbec tvoja vec.
@zitaje prečo na ňu útočiš, to sa už ani verejne nemohla opýtať čo si o tom myslíme? Ved chce vedieť len naše názory k tomu. Nikomu predsa nič nezakazuje.
@iwesska ti donesie Brad pitta domov a by si sa nasrala este aj 😅😅😅
@klara546 ja útočím?? Len som jej napísala svoj názor: podľa mňa sa jej to nijako netýka, kto má aký vzťah a nevidím dôvod "reagovať".
@zitaje ja si budem pokladať otázky na svoj účet aké ja chcem aj keby to bola úplne odveci hovadina pre mňa bezvýznamná a teba to absolútne nemusí zaujímať a môžeš jednoducho ignorovať 😂✌🏼
Ako reagovať? Autenticky. Ak sa ti to zdá divné, kľudne sa vyjadri ak ich zaujíma tvoj názor. Ja celkom nechápem toto ofukovanie. Už sa všetci tvárime ako je všetko normálne, bežné a pritom nie je. Áno, je to každého vec, nech si každý žije s kým chce, ale to ešte neznamená, že sa budem tváriť že je to bežné. Dedko a vnučka 🤷🏻♀️
Ako reagovať? Autenticky. Ak sa ti to zdá divné, kľudne sa vyjadri ak ich zaujíma tvoj názor. Ja celkom nechápem toto ofukovanie. Už sa všetci tvárime ako je všetko normálne, bežné a pritom nie je. Áno, je to každého vec, nech si každý žije s kým chce, ale to ešte neznamená, že sa budem tváriť že je to bežné. Dedko a vnučka 🤷🏻♀️
@maya_hi presne tak 👍
@klara546 a ja som kde písala, že nemôže položiť otázku? Veď ju položila, a som jej len slušne napísala svoj pohľad na vec, presne ako sa pýtala. Ja si myslím, že nie je potrebné, aby autorka reagovala na vzťahy iných ľudí nijako, keďže to nie je jej vec. Ja v tom nijaký útok nevidím. Ak sa jej tá slečna alebo ten pán opýtajú na názor, tak potom nech sa páči, nech povie čo má na srdci, ale inak nevidím dôvod.
Tiež poznám a mam teda jednu kolegyňu, koľko je medzi nimi rozdiel netuším, len som jej zahliadla foto na mobile a tak som sa opýtala, že či otec.
Keď povedala ze priateľ, tak som sa opýtala, že či mala nejaký problém vo vzťahu s otcom.
Odpovedala že áno a že ja som jediná, ktorá bola aspoň priama.
Reagovať nemusíš, ty s nim nechodíš, je to jej rozhodnutie. Keby to bola moja dcéra, nadšená by som nebola ale bo čo už...budu deti dospelé, rozhodnú samé.
@vilma7 môžem sa opýtať? Keď si žena nájde o dosť mladšieho, tak s kým mala problémy? S matkou?
@martinka13 prečo lutujes jej rodičov? Oni jej ho nedoviedli, že tu máš dcéra naša, s ním budeš žiť. Tiez neviem pochopiť, čo ich spája. To už je aj myslenie iné v ich veku.
@margotka17 lebo keby to spraví moja dcera tak by ma asi trafil šľak
Tak ja si myslím, že ono záleží hlavne na tom, ako si vnučka dobre rozumie so starým otcom, na veku nezáleží.
Preco chces na to reagovat? Pyta sa ta jeden z nich na tvoj nazor?
Mna fascinuje ako niektore rady zazerate a viete sa posmesne usmievat. Nebolo by lepsie sa verbalne vyjadrit, ako hrat taketo poulicne divadielka?
A nechapem preco si hned myslite ze jej ide o prachy a jemu o ego. Chlap okolo 60 este nemusi byt stary vyzity dedo o palicke. Teraz sa uz chlapi o seba ovela viac staraju a sportuju. Tiez sediny su pre vela mladych zien sexi, pritahuje ich stabilita, mudrost, rozhlad, to vsetko im ten chlap vie dat. Nie je na tom nic zle, ak su oni happy. Smola prenho, lebo tak mlade baby maju vacsinou vela issues.
@iwesska aj tvoja dcéra ako plnoletá osoba môže mať vzťah s kým chce. Nepomohla by si si nič. Tým nechcem povedať že ja by som bola nadšená. Tiež by som z toho bola celkom v prd.li..ale čo spravíš🤷
@mateson2004 Moze,ale velmi by som jej prehovorila do duse a asi by som bola za zlu,ale nechcela by som,aby ku nam s tym dedkom uchylnym chodila. Baba v tomto veku je este naivna,hlupucka,ale ked si 63r.chlap nabrnkne takuto zabku,tak je to slizke a uchylne🤮 O nic ine mu nejde len aby si dokazal aky je este macho a aby mu kamarati zavideli. Doslova mi to pride ako zneuzivanie "dievcenskej" naivity.
@klara546 a ja som kde písala, že nemôže položiť otázku? Veď ju položila, a som jej len slušne napísala svoj pohľad na vec, presne ako sa pýtala. Ja si myslím, že nie je potrebné, aby autorka reagovala na vzťahy iných ľudí nijako, keďže to nie je jej vec. Ja v tom nijaký útok nevidím. Ak sa jej tá slečna alebo ten pán opýtajú na názor, tak potom nech sa páči, nech povie čo má na srdci, ale inak nevidím dôvod.
@zitaje preco nie je dovod sa pýtať? Ved chce vedieť názory iných ludi na to. Ako to zisti, ak nepolozi takú otázku? Ja som rada ze sa pyta a že takú temu tu máme,lebo aj mňa zaujíma postoj a pohľad inych ludi k tomuto. Je to zaujímavé.
A nechapem preco si hned myslite ze jej ide o prachy a jemu o ego. Chlap okolo 60 este nemusi byt stary vyzity dedo o palicke. Teraz sa uz chlapi o seba ovela viac staraju a sportuju. Tiez sediny su pre vela mladych zien sexi, pritahuje ich stabilita, mudrost, rozhlad, to vsetko im ten chlap vie dat. Nie je na tom nic zle, ak su oni happy. Smola prenho, lebo tak mlade baby maju vacsinou vela issues.
@sonula Mi chces povedat,ze o 2 generacie starsi chlap nie je pre nu dedo? Tu sa nebavime o 40r zene a 63r.chlapovi, ale o chlapovi.,ktory by uz mohol mat v jej veku vnucku. A bez ohladu na to ako vyzera, ma pred sebou tak 25r.zivota a ona bude cca 45r.vdova,mozno aj skor??? Tomu hovoris normalny vztah??
Kebyze ich stretnem spolu tak si ich oboch premeram pohladom a patrične sa pousmejem...to ak su mi cudzi.
Ak by to bola moja dcera tak ide z domu.
Vcera v MHD nastupili dve pekne slecny asi 17 r.rozpravali sa a jedna ked uz tretikrat povedala do pi,i tak som sa otočila a riadne sa na ňu pozrela.Je mi uplne jedno čo si potom o mne šuškali.Ked budeme vsetci tolerovat akekolvek spravanie bez akejkolvek reakcie tak to tu potom aj tak vyzerá.
@janinah je mi luto, ze mas takyto postoj ("Ak by to bola moja dcera tak ide z domu."). V podstate pises, ze pokial tvoja dospela dcera nebude tancovať ako ty piskas, tak uz tu pre ňu nie si. Dotycny urcite svoje byvanie ma takze tvoja teoreticka dcera by odisla, v lepsom pripade by im bolo spolu krasne, v horsom by s nim bola aj nasilu a nešťastná, lebo by sa nemala kam vratit. V jej veku sa zrejme este hlada a ty ako matka by si tu mala byt pre ňu, ked sa popali a nie ju vyhadzovat z domu. Viem, ze sa bavime teoreticky, ale fakt mi prislo luto ako by si sa zachovala k vlastnej dcere len preto, ze nezije podľa tvojich predstav.
No hadam sa nebude smykat po starej hajtre.....medailu mu udelit
No hadam sa nebude smykat po starej hajtre.....medailu mu udelit
@martin96321 prestan si robit hanbu, dieta.
@margotka17 lebo keby to spraví moja dcera tak by ma asi trafil šľak
@martinka13 neboj sa, aj mňa by porazilo 🫣
@janinah je mi luto, ze mas takyto postoj ("Ak by to bola moja dcera tak ide z domu."). V podstate pises, ze pokial tvoja dospela dcera nebude tancovať ako ty piskas, tak uz tu pre ňu nie si. Dotycny urcite svoje byvanie ma takze tvoja teoreticka dcera by odisla, v lepsom pripade by im bolo spolu krasne, v horsom by s nim bola aj nasilu a nešťastná, lebo by sa nemala kam vratit. V jej veku sa zrejme este hlada a ty ako matka by si tu mala byt pre ňu, ked sa popali a nie ju vyhadzovat z domu. Viem, ze sa bavime teoreticky, ale fakt mi prislo luto ako by si sa zachovala k vlastnej dcere len preto, ze nezije podľa tvojich predstav.
@lindus_esterka
1.nemusim svoj postoj vysvetlovať ani obhajovat
2.ano,je dospela a rozhoduje sama o,svojom zivote,tak nech nebude dospela len v posteli,ale nech sa rovnako,dospelo postara o svoje byvanie a zivobytie
3.to neznamena,ze by nemohla prist k nam domov na kavu
4.nemusi ti byť luto,moje skutocné dve dcery su stastne vydate sa svojich rovesnikov a mame skvely vztah
Mozno je to genmi mozno vychovou mozno obojim,ale nezazili sme nijake excesy v tejto oblasti
Mna fascinuje ako niektore rady zazerate a viete sa posmesne usmievat. Nebolo by lepsie sa verbalne vyjadrit, ako hrat taketo poulicne divadielka?
@0silvia0 niekto povazuje za úcinny pohlad,niekto reci,to nechaj na kazdom co zvoli...treti sa zas bude tvarit,ze je vsetko ok a potom ohovarat dotycnych po celej dedine poza ich chrbat,co ja povazujem za najhorsiu moznosť
A kde si ty Netroll?
@martin96321 prestan si robit hanbu, dieta.
@moonlight1210 mala osemnast takze je dospela. On uz tiez mal osemnast......sice uz v minulom storoci a v inom rezime,ale je to cisto ich rozhodnutie. Akokolvek sa to niekomu nepaci,nieje to jeho vec.
@lindus_esterka
1.nemusim svoj postoj vysvetlovať ani obhajovat
2.ano,je dospela a rozhoduje sama o,svojom zivote,tak nech nebude dospela len v posteli,ale nech sa rovnako,dospelo postara o svoje byvanie a zivobytie
3.to neznamena,ze by nemohla prist k nam domov na kavu
4.nemusi ti byť luto,moje skutocné dve dcery su stastne vydate sa svojich rovesnikov a mame skvely vztah
Mozno je to genmi mozno vychovou mozno obojim,ale nezazili sme nijake excesy v tejto oblasti
@janinah ja od teba vyysvetlenie ani nikde nepýtam. Inak, teraz si predstav, ze ti zavola dcera, ze u nich nie si vítaná a nebudes vidat vnucence, lebo jej manzel ma o babke inú predstavu. Lebo toto iste by si spravila ty svojej dcere keby si nenasla muža podla tvojich podmienok - tj rovesníka, ako zdôrazňujes vo svojom prispevku

Ich vec. On keď sa o seba stará, tak aj v 60-ke to môže byť dobre vyzerajúci elegán. Ja keď niekomu poviem, že mám po 40-ke, tiež má mňa všetci pozerajú a mi neveria.