Ona má 21, on 63
Len čisto názor. Ona 21 on 63. Nie nieje to troll ide o človeka v mojom okoli.. neviem ako reagovať
@janinah a myslis, ze ked hodis na nejakych ludi pohorseny pohlad a posmesny uskrn, ze tym ich akoze vychovavas? Myslis, ze oni o to stoja? A ze svojim uskrnom nieco zmenis? Ze zrazu precitnu a zahanbia sa a rozidu sa?
Ak su to blizsi ludia, rodina, znami, tam je namieste povedat si nazor verbalne, nie xichtenim sa. Pre mna su toto metody minuleho storocia. Ale ok, kazdy to mame inak.
@0silvia0 precitaj si este raz co predtym písem
@janinah ja od teba vyysvetlenie ani nikde nepýtam. Inak, teraz si predstav, ze ti zavola dcera, ze u nich nie si vítaná a nebudes vidat vnucence, lebo jej manzel ma o babke inú predstavu. Lebo toto iste by si spravila ty svojej dcere keby si nenasla muža podla tvojich podmienok - tj rovesníka, ako zdôrazňujes vo svojom prispevku
@lindus_esterka aj vies vymysliet dôvod co take strasne by tá babka mala urobit,aby jej zať zakazal pristup k vnúcatam?
Nemam zaujem stracat cas diskutovanim co by bolo keby...
Realita mi uplne vyhovuje a som spokojná
@lindus_esterka aj vies vymysliet dôvod co take strasne by tá babka mala urobit,aby jej zať zakazal pristup k vnúcatam?
Nemam zaujem stracat cas diskutovanim co by bolo keby...
Realita mi uplne vyhovuje a som spokojná
@janinah ved na tu absurditu práve poukazujem - babka by neurobila nic, len by nebola podla zatovych predstav. Presne ako ty by si vyhodila dceru na ulicu len preto ze JEJ priatel nie je podla TVOJICH prestav 🙂
@moonlight1210 mala osemnast takze je dospela. On uz tiez mal osemnast......sice uz v minulom storoci a v inom rezime,ale je to cisto ich rozhodnutie. Akokolvek sa to niekomu nepaci,nieje to jeho vec.
@martin96321 hmmm, netusim, na co ty reagujes, ale ja som reagovala na tvoju hlupu poznamku “ No hadam sa nebude smykat po starej hajtre.....medailu mu udelit”
Mas to rovno pod tym, tak hadam ti nebolo treba citatu.
@sonula Mi chces povedat,ze o 2 generacie starsi chlap nie je pre nu dedo? Tu sa nebavime o 40r zene a 63r.chlapovi, ale o chlapovi.,ktory by uz mohol mat v jej veku vnucku. A bez ohladu na to ako vyzera, ma pred sebou tak 25r.zivota a ona bude cca 45r.vdova,mozno aj skor??? Tomu hovoris normalny vztah??
@iwesska nemusi byt pre nu dedo. Vsak opytaj sa takej baby priamo, ze co na nom vidi a preco. Darmo sa mi tu budeme dohadovat a rozhodovat za niekoho. No tak bude, zjavne su si toho vedome. Nie su prvy ani posledny v takom vztahu. Ja len nechapem, preco niekto potrebuje radu ako sa k tomu vyjadrit.
Ak ma este erekciu je to stastny chlap...a asi bude aj bohaty alebo ona taka sprosta.

@0silvia0 niekto povazuje za úcinny pohlad,niekto reci,to nechaj na kazdom co zvoli...treti sa zas bude tvarit,ze je vsetko ok a potom ohovarat dotycnych po celej dedine poza ich chrbat,co ja povazujem za najhorsiu moznosť
@janinah a myslis, ze ked hodis na nejakych ludi pohorseny pohlad a posmesny uskrn, ze tym ich akoze vychovavas? Myslis, ze oni o to stoja? A ze svojim uskrnom nieco zmenis? Ze zrazu precitnu a zahanbia sa a rozidu sa?
Ak su to blizsi ludia, rodina, znami, tam je namieste povedat si nazor verbalne, nie xichtenim sa. Pre mna su toto metody minuleho storocia. Ale ok, kazdy to mame inak.