icon

Partner ma doteraz nepožiadal o ruku

ninus1996
20. júl 2023

Ahojte. S partnerom som vyše rok a pol a z toho vyše roka spolu bývame. Už dlhší čas dozadu naznačoval, že pozerá nejaké prstene alebo sa ma pýtal ako by som si predstavovala žiadosť o ruku, tak som si myslela, že dačo chystá. Už somu aj otvorene povedala, že by som si už vedela predstaviť že by ma požiadal o ruku, predsa len už by som náš vzťah chcela niekde posunúť. Rozpráva aj o rodine, deťoch, tak asi ráta so mnou do budúcnosti, len sa nemá moc k činu a mňa to rozčuľuje. Chcela by som tento rok keď to budú dva roky nášho vzťahu aby ma požiadal. Viem, že dávať mu ultimáta nemá význam. Ak ma do polroka nepožiada, mám sa s ním rozísť? Nerada by som o neho prišla keď už rozprávame o spoločnej budúcnosti, ale ja chcem už prsteň a svadbu.

veronikaszabova
21. júl 2023

@ninus1996 no co, aj sa vyjadris?

mima1608
21. júl 2023

Toto akoby som o mojom čítala 🤣 my sme spolu žili 7 rokov a stále len hovoril o svadbe a "skutek utek", napokon sme sa vzali, keď som otehotnela. To už naháňal on mňa do svadby a nie ja jeho (chcel svadbu v januári, ja som to posunula na marec a urazil sa, že načo chcem čakať tak dlho - bolo to v decembri 😅)

akiana
21. júl 2023

@ninus1996 Ak uz po roku a pol vztahu robis hysaky kvoli svadbe, tak budes rada, ak ta vobec poziada.

banderaska29
21. júl 2023

vieš čo ? ty si radšej kup prsten sama a slub sama sebe, že si nedodrbeš vztah len za učelom, aby si mala na ruke diamant. moja kamoska to tak po tazkom rozchode spravila, že sa v prvom rade zasnubuje so sebou a slubuje si, že tato laska bude vzdy pred všetkymi 🙂

viestta
21. júl 2023

@lintu ano, zakladaju, ale v konecnom dosledku je to aj tak len jeden, sice vyznamny aj celkom dolezity, den z mnohych a mynzelstvo je hlavne o tych mnohych dalsich

31majka12
21. júl 2023

@ninus1996 mňa teraz už manžel požiadal po 5mesiacoch spoločnej známosti ,,a teda bolo to riadne prekvapenie , podotýkam že je to môj druhý manžel a už som neverila že aj druhýkrát sa vydám . Od zásnub ubehlo 18mes a zobrali sme sa .
Som týzden už pani manželka opäť

Ak máte byť svoji ,tak budete.
Ale zbytočne to siliť netreba.
Mám skúsenosť s prvým manželom ,ja som ho požiadala o ruku a teda nedopadlo to dobre .
Tak teda vyčkaj času ☺️

mvagusta
21. júl 2023

@ninus1996 ledva dva roky spolu,ani vek na to este nemate vyslovene “nutny” sa brat… ale ked to je pre tena dolezite tak mu povedz.. nam nehovor ale jemu😂😂😂

alenka1986
21. júl 2023

Ste spolu kratko, nehrn sa do ziadnej svadby. A povedz mu ze deti zacnes riesit az po svadbe, ked budete mat vsetko zabezpecene.

ropucha6
21. júl 2023

@ninus1996 pocuj, ty chces aj svadbu, aj deti, aj dom aj setrit…mate 26 a 27, najprv si nejak ujasni priority, nic ti neutecie.

mista4
21. júl 2023

@ninus1996 mi sme už z priateľom 12 rokov a už máme aj 9 ročného synčeka a stále sa nerozhybal k tomu tiež som to veľa krát čakala ale nič..pritom sa strašne ľúbime a vo všetkom si rozumieme no a nič stale

lunademonica
21. júl 2023

@ninus1poziadaj ho ty. Je 21. storocie.
Inak rok a pol je podla mna hrozne malo na svadbu...neviem ci ste obaja po 30 alebo preco tak naponahlo

nyusika
21. júl 2023

@taga tvoje slová do kameňa vytesať !
Perfektné ❤️

kikushaa
21. júl 2023

@ninus1996 ty sama si este decko, co nevie co chce. Teda ano momentalne svadbu a prsten, pred mesiacom to bolo zas nieco ine 🤷‍♀️ Mas 26 a kopec casu, ak by si mala 36 pochopim 🤗

modro_zelena
21. júl 2023

Keď o tom rozpráva tak to bude dobre znamenie 🙂 alebo žeby len ta naťahoval? No ty ho poznáš, musíš asi vedieť či sa jeho slovám dá veriť alebo nie.
Ale myslím si zw keby so svadbou nerátal, tak aby ani len necekol na tuto tému a vyhýbal sa tomu najviac ako sa dá.
Veď čo si netrpezliva? Rok a pol je podľa mna aj krátka doba, skôr ma udivuje že rozmýšľaš nad rozchodom. Akože prečo? Keď ta požiada budeš ho lubit viac a keď ta nepožiada do pol roka tak koniec lásky? Mne toto uvažovanie príde take nezrelé. Hlavne ho do nicoho netlac🙂
Môj ma požiadal po 2 rokoch a aj to mi prislo skoro. A minimálne rok o tom rozprával :D a hovoril že by ma požiadal aj skôr len moc nad tým premýšľal a chcel aby to bolo celé super načasované. Proste čakal na príležitosť 🙂 moNo aj tvoj to berie tak zodpovedne a vyčkáva na nejakú specialnu udalost kedy to urobí

ninus1996
autor
21. júl 2023

@modro_zelena ďakujem za povzbudivú odpoveď🙂 Dúfam, že to urobí, už mu to nejdem spomínať a uvidím ako sa to časom vyvinie či sme si naozaj súdení alebo ma čaká niekto lepší. Samozrejme by ma bolelo o neho prísť lebo ho ľúbim, len mi vadí, že je niekedy taký spomalený

magdusaaa
21. júl 2023

@ninus1996 mozno Ta sam poziada na druhe vyrocie

mircalla
21. júl 2023

Nejaka nova mods, ze zeny nutia chlapov do svatby. Pre mna nepochopitelne

ninus1996
autor
21. júl 2023

@veronikaszabova áno, mali sme vtedy horšie obdobie. Ale tak obidvaja sa bavíme o budúcnosti a chceme mať deti a svoje bývanie, len sa niekedy viac hádame. A áno milujem ho a nechcem o neho prísť. Keby k tomu došlo, tak ma to trápi moc

stevvvka
21. júl 2023

No postrc ho smerom ku dveram ked pojdete okolo zlatnictva.

Chces prsten a svadbu. Ok, chapeme.
Ale konkretne s tymto chlapom? Keby zajtra prisiel lepsi, nevymenila by si ho?

Ak sa ponahlas kvoli rovesnickam, mysli na to, ze o 5 rokov si tvoje kamosky mozu este len zakladat rodiny, ale budu s tym pravym, zatial co ty sice uz budes vydata s dvoma detmi, ale budete smerovat k rozvodu..

Ak ti ide o svadbu, kludne si zacni pozerat saty, ucesy, vysnivaj si svadbu, aku chces, ale porozmyslaj, ci ti do tvojej predstavy nrzapadne lepsie aj nejaky iny ženích

jarka26011
21. júl 2023

Po roku aj pol by ma nikto nikdy nedonutil do svadby 🤣🤣🤣

jj298
Odpoveď bola odstránená
dadka_bb
21. júl 2023

@ninus1996 podla mna všetky krizy (a rozchody) su po 2 a 7 rokoch ..... takže ešte polroka tomu davam

veronikaszabova
21. júl 2023

@ninus1996 kedy je to "vtedy"? Ved minulu diskusiu si pisala pred 1.5 mesiacom....

victoriab
21. júl 2023

@stanulienkat naostrejsia ceruzka v peracniku made my day 😁

ouwecka
21. júl 2023

@ninus1996 pomoc,aj moja segra ma takeho huja.ze dovidenia
Ked si ta chce vziat nech si ta vezme,a normálne mu to povedz a ak sa bude citit pod tlakom je to sralko

princeznaaa12345
21. júl 2023

Dievčatá, mohli by ste sem pridať tu predošlú tému prosím?

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
rozkvet1
21. júl 2023

@veronikaszabova mne to príde akoby autorka mala (mentálne) 15 rokov. Just sa bude držať takého chlapa a dopadne ako moja kamarátka. Tá bola taka istá, mala podobného chlapa a šlo jej len o to aby ju ľudia ľutovali ale rozísť (neboli vydatí) sa nechcela. Nuž, dopadla ako dopadla...

princeznaaa12345
21. júl 2023

@veronikaszabova ďakujem