Povedal vám niekto niekedy, že ste škaredá?
Ako ste sa k tomu postavili?
Kamoskina dcera mi povedala ze ty si krasna ale si hrozna 🤣🤣🤣tak sme sa pytali ze preco ? No lebo si pekna namalovana ale nemas saty ale nohavice a to je hrozne 🤣🤣🤣
Prvy frajer- som moc chuda, mam velky zadok a male prsia 😅 mala som 15 😁
@kiki68 uz ked sme pri tom, keby aj, vzdy lepsie zena nie az tak pekna do tvare, ale s dobrou postavou, ako pekna ale rozkysnuta
@jablkovastrudla chuda s velkym zadkom znie prave ze dobre 😏
Áno a nič si z toho nerobím, tak ako mne sa všetci nepáčia, nemusím sa ani ja páčiť iným. Krása je subjektívna vec a kým mne sa môže zdať nejaký chlap škaredý (resp. pre mňa nie príťažlivý), pre inú ženu môže byť najkrajším na svete. A tak to vnímam aj v opačnom garde.
@gabika8855 stale ten lepsi pripad 🙂)
@peknyvladko bolo to cca 25 rokov dozadu, velke zadku sa vtedy nenosili 😀
@jablkovastrudla ano pamatam si 😆
raz,ked som mala 15,bola som na diskoteke,nejaky chalan chcel so mnou tancovat a ja som ho odmietla..tak mi povedal ze aj tak som skareda 😂ja som sa mu otocila chrbtom potom,neriesila som to...potom som pribrala okolo 40kg,a aj tak mi to nikto nepovedal...
Samozrejme, je úplne normálne, že pre niekoho som škaredá, neatraktivna .. tak ako aj pre mňa mnoho ľudí 😊😊 ja to síce nesplechnem do tváre človeku ale nič si z toho nerobím keď to urobí niekto mne , život je veľmi krátky na to aby som sa trápili takými vecami
mne ked som na strednu nastupila mi povedal jeden ziak co chodil o rok vyssie na chodbe ze sa fajne na mne priroda vyzurila..strasne sa ma to vtedy dotklo a dlho som mala tie slova v hlave..a cuduj sa svete o 10 rokov neskor sme sa stretli na jednom koncerte..samozrejme vobec si ma nepamatal ( ja jeho ano) ale pytal si odomna cislo s tym ze ci ma moze niekam pozvat..tak som mu cislo dala sli sme na kavu a tam sa ho pytam ze ci ešte stale sa podla neho ta priroda na mne tak vyzurila..nechapavo pozeral..po chvili si spomenul..cerveny ako rak..🙂 s tym ze som vtedy vyzerala inak..a zacal mi hadzat komplimenty ako som sa zmenila opeknela a podobne 🙂
Tebe to niekto povedal? Si mu mala povedat, ze nema dobry vkus😉
Áno, raz jeden chlapec ked sme mali asi 14. Povedal, že som taka škaredá, že by si o mňa ani bicykel neoprel. O štyri roky na to, mi vypisoval každý deň a na diskotéke stále chodil za mnou, či nejdeme von a nech mu dám šancu 🤣🤣🤣
@lucia13022023 haha podobne ako u mna :D
Mne kamoska, ked hodnotila mojho preho frajera zapotila: No vies, on si asi tiez nemoze moc vyberat. 🙂 Tak som sa schuti zasmiala, ja nastastie som clovek sebakriticky a napriklad som si ani ja nevyberala podla vzhladu ludi nikdy, a preto mi to prislo smiesne a neurazilo ma to. Aj ked ja by som to nikdy nikomu asi nepovedala 🙂
Ano, veľa ľudí utrusi takýto komentár, ale naživo si poviem. ze aspoň má druhý guráž povedať do očí. Ale vyzerám ako sivá myš tak sú zaskočení keď im to milo sarkasticky vrátim. Vtedy zrazu sa aj ospravedlnia. 🙂
Ja si nepamatam, ze by mi to niekto priamo povedal 🤔. Ale raz mi bratranec povedal, ze keby som nemala taky velky zadok, tak by som bola pekna 😅, to sme mali asi 16 a isli niekam na diskoteku spolu.
nie ze skareda , ale ze vyzeram ako chlap :D ako niezeby som nemala sebakritiku, ale nemyslim , ze vyzeram ako chlap ,ale on bol divny cely :D aj zalezi KTO ti co povie 🙂
@biba_18 obyčajná nie je škaredá pre mňa je obyčajná premierna a to nie je škaredá 😊
Jasne, ked som v puberte odmietla chalana, ktory sa mi nepacil, tak zrazu hovoril, ze on ma vlastne nechcel, lebo som škaredá. Aspon dal potom pokoj 🤭
@autorka raz som sa opytala byvaleho, nad cim tak hlboko rozmysla a ked mi povedal, ze nad tym, ake by to bolo chodit s peknou babou, som sa uplne rozplakala. Bola som mlada. Skareda som nebola no sebavedomie som tiez nemala.
Potom som mala zas priatela, co mi hovoril, ze krajsiu nepozna. No co ti poviem. Sto ludi, sto chuti.
Pre jedneho som skareda, pre druheho pekna a dolezite je, ako sa vnimam a ako som so sebou spokojna ja 😊 na ostatnych mi uz nezalezi 😊
Preco sa pytas? Povedal ti niekto nieco take?
Aj ja som sa stretla s narážkami, že som strašne chudá, mám sa konečne najesť, som reklama na hlad a či nosím aspoň kľúče, aby ma neodfúklo, kedy už konečne priberiem. V puberte som nenosila v lete tielka a tričká na ramienka, lebo som sa hanbila. Poznámky na nadváhu sú neprípustné, my chudšie v pohode musíme znášať kritiku...teraz mám 40, už som nad vecou. V kritickom veku to bolo bolestivé
Hovorili mi to spolužiaci na ZŠ a ja som im verila 🙈😅 to mi bolo aké prekvapenie, keď som došla na SŠ a tam slintal každý druhý.... Dokonca sa aj nejakí spolužiaci zo ZŠ časom začali dvoriť 🤢 nerada spomínam na tie časy, hlavne, že to nebola pravda 😄
@rebeka7501 preco ti to mama vravela? To muselo boluet viac ako od chlapca, nie?
Áno jeden typek, vodič autobusu ktorým som chodila, na jednej zabave dedinskej. vtedy som sa od žiaľu opila a zbalila odnes uz otca mojich troch detí.
Ako dieťa som bola škaredá, zuby jak lopaty na malej tvári, ale nikto mi to nepovedal😆 pozreli na mňa a že ty máš ale pekné vlasy 😂 a nerozumela som, prečo s tým majú problém, keď aj tak som to vedela..
Ked aom bola mala,asi na zakladnej skole.Ale nie ze skareda,ale trochu onak.Oamatam si to dodnes.A potom priaiel 15.rok zivota,a z husenice sa stal motyl ktoreho nespoznavali ani spoluziaci.Hej,uzila som si to,dodnes si uzivam 😁 Vsetko ma svoj cas 😁🙏

Joj a kolkokrat... Hlavne tu na MK ked dojdu niekomu argumenty, tak si "prilepsi" skore. Ale mne je to uplne jedno, taka poznamka vypoveda o autorovi viac ako o mne