Prečo je iný meter na stretávanie po svadbe?
Čaute,
zaujímalo by ma, a aj by som požiadala mužov z ich pohľadu ak tu dáky budú mať chuť odpísať, čo hovoríte na to, keď vydatá žena (4roky sú manželia a majú 1dieťa) si chodí s kamošmi kedy sa jej dá ako sa jej dá napríklad na chatu oslavovať narodeniny kamošky(nespala tam bola o 2ráno doma), že sa stále stretáva s ľuďmi a chodí do kina, potom ide do baru a stretáva sa tam s hocikým aj sa zoznamuje s hocikým, vraj vo všetkej počestnosti, vraj prečo by mala doma sedieť, vypije si a ide domov, dakedy o 23:00 dakedy neskôr alebo ide na bowling, dohodne sa so svojimi kamošmi, ale tí kamoši majú svojich kamošov a už ich je 6 zrazu a srandičky narážky, capká po zadku chlapovi zo srandy aby nehodil guľou kuželku, mierne popíjanie, rýchla jazda autom domov a jeden s tých jej kamošových kamošov si vypýta pusu, že aká je krásna jej hovorí, no veľmi dobre vie (ON), že je vydatá, zadaná, s dieťaťom...
to že ide do kina s kamoškami bežne nejdem ani vypisovať, že napríklad chce aby ju ten kamoš trénoval v gyme(nie ten čo ho capla zo srandy po zadku), lebo on je nabúchaný a ona je trochu pri sebe a potrebuje cvičiť...
pritom nieje tučná, má plné tvary, áno, a veľké prsia a tým pádom zadok,ale myslím, že nič hrozné, čo by sama úplne v pohode kardiom dala dolu podľa mňa keby fakt chcela cvičiť. Prečo je to tak, že chlapi berú, že je to OK keď idú na pivo s kamošmi, či jedným kamošom a skončia o pol 4 či 3 ráno lebo boli na diskotéke v pohode a prečo to žena nemôže robiť? Prečo je iný meter v tomto? Však aj ten chlap keď ide von na to pivo, tiež môže náhodne stretnúť dáku ženu, s kamarátstva sa s ňou "zabávať" zaplatiť jej drinky, smiať sa, koketovať...
Díkes všetkým za odpovede!!!
Je to ich vec, pocula si niekedy termin “ Cuckolding “, mozno to jej manzel vyzaduje tymto sposobom. Netreba sa starat do manzelstiev inych ludi. Nevies ako to maju nastavene doma, nevies aky maju otvoreny vztah. Mozno on chodi kdesi po svojom a Oma to tiez respektuje. Nikomu uplne do kuchyne a spalne nevidis
@carrot_apple
Čo je ťa do toho? Závidíš jej alebo je tvoj partner jeden z tých, čo si s ňou občas vyjdú? Lebo "chrániť" ju určite nechceš, nakydala si tu na ňu tak, že k nej žiadne priateľstvo určite neprechovávaš. Inak, manželstvo neznamená väzenie a zrušenie všetkých aktivít mimo kuchyne ani pre jedného z manželov. Miera aktivít je vecou dohody manželov, nie teba
@lenka1993 nemusím byť špión, zaujímavé, chcem tomu porozumieť, ja po 4 rokoch vzťahu s mojim mužom som vôbec nemala potrebu chodiť pod diskotékach sama bez neho s inými kamošmi a kamoškami a nemala som potrebu sa ukazovať a provokovať, trávili sme čas výlučne spolu, samozrejme boli aj dni keď som mala aktivity bez neho,ale nie takého, čo je na tom, že mi to príde zvláštne?
@kiki68 v poriadku,môže byť. veď aj on chodí von, jasne, mne ide o to správanie,ale vidím,že to tu nik nechápe.
@carrot_apple absolútne všetko. Každý človek potrebuje svoj priestor svoj čas, čas pre seba a svojich kamarátov, svoju rodinu. Mna by *eblo chodiť všade s chlapom 🤦♀️. Mne príde že teba ten tvojim nikam samu pustiť nechce, musíš sa 24/7 starať o jeho pohodlie a dieťa a potrebuješ potľapkat po pleci že ten tvoj život je správny.
@danica2711 a kto tu písal, že má zrušiť všetky aktivity? ja píšem o tom správaní na tých aktivitách
@carrot_apple Za mňa takéto správanie vydatej a ženatého nie je správne. Či už ide o muža alebo ženu je to jedno.
Od takýchto činnosti je už len na krok k nevere..
@lenka1993 no po 4 rokoch vzťahu je to inak ako keď si s niekým povedzme 20 rokov, neviem ako si to mala ty, ale ja som po 4 rokoch vzťahu mala potrebu byť s ním FURT a postupom času sa to vytrácalo a teraz už to nieje tak intenzívne, áno teraz by aj mna šľak trafil furt s ním byť lebo už sme spolu 15rokov...
@lenkakravcova myslím, že si druhá alebo tretia, čo to chápe s týchto odpovedí,ďakujem.
stále očakávam postoj nejakého muža, keby mi bol napísal, bola by som vďačná, že či je OK že jeho manželka koketuje vonku s hocikým a správa sa ako puberťáčka, či ako to mám napísať😨
@carrot_apple to spravanie prekaza Tebe, nevies ako to ti dvaja maju nastavene. Mna teda skusenost naucila neriesit inych. Tam si sami navaria, co chcu. Ries svoje vztahy a svojho manzela. Najhorsie je, ked sa do toho zamotas a ti dvaja Ta za to povlacia vsade a budu sa chovat ako siamske dvojicky, lebo dobre vedia, co robia a prejdu do obrany. Naozaj to nechaj tak
@carrot_apple
Vždy môže ísť zena aj muž vonku slušne bez toho aby spôsobila ujmu manželstvu.
Bez toho aby bola vydatá žena v kontakte s inými cudzími mužmi.
Ak nemá kamarátky, skúsit si ich nájsť.
Rovnako muž - tiež by sa mi nepáčilo ak by trávil čas s inými ženami. Ak s kamarátmi, tak OK lebo každý potrebuje čas aj na seba.
keby že mi chodí muž koketovať s inými ženami, po baroch a kade tade, tak už nie je môj muž.. rovnako si myslím že by sa zachovala väčšina chlapov - v takom prípade ak niekto z páru potrebuje koketovať s inými, najprv nech sa rozvedie.
@carrot_apple mne sa zdá takéto správanie za hranicou, ale každý máme hranice niekde inde. Ona je dospelá, svojprávna osoba, aj keď tebe sa javí, že sa správa ako pubertiačka.
Ty si tiež svojprávna dospelá osoba so svojimi hranicami, ale to neznamená, že máš právo ďalšiu svojprávnu osobu strážiť a dávať na ňu pozor a robiť jej no no no.
Možno im to smeruje k rozpadu manželstva, k rozvodu, ale v manželstve sú oni dvaja, tak nech si to riešia dvaja. Ty s tým nič nemáš, pokojne sa venuj svojim aktivitám.
@kiki68 veď to robím pre seba, nie pre ňu, že hneď jej idem kázať ako a čo má robiť, raz som jej povedala, varovala ju, a teraz vidím, že si to nechám pre seba a hotovo.
@0silvia0 áno, preto som sem prišla, hlavne zistiť či to aj ja tak vidím, jasne, že jej nejdem kázať ako a čo má robiť, proste mi to príde zvláštne, sú mladí, krátko spolu, jasom bola zamilovaná po 4 rokoch vzťahu stále všetko bolo super a chcela som hlavne s ním byť a tráviť čas a aktivity a takéto aktivity bez neho som nevyhľadávala.
Pozri zrejme u nich v manželstve je to tsk v poriadku, u vás nie... Možno majú nejakú dohodu s chlapom o ktorej ty nevieš. Možno sú spolu len kvôli dieťaťu... Ty nrzijes jej život nechodíš v jej topánkach... Takže čo si myslia iný o nej, môže byť jej akurát tak jedno....
Nikde nie je napísané že keď si v manželstbe/dlhodobom vzťahu existuje už len muž, dieťa a domácnosť a aktivity len s nimi
"No, muj duchod", ak je toto vhodné správanie ženy ktorá má rodinu, podľa komentujúch, tak chápem, že svet vyzerá tak, ako vyzerá.
@carrot_apple ty sa staraj predovsetkym o to ako funguje vasa rodina. Ked ta vasa "kamoska" je pre tvojho muza alebo pre teba ostrasujuci priklad a teba nechce nikde "pustit", tak problem ste vy dvaja a nie vasa kamoska. Kazdy si zariadi zivot ako chce a ako moze. A o niektorych veciach sa musite dohodnut vy dvaja aby to vyhovovalo predovsetkym vam dvom.
Alebo je este moznost, ze touto kamoskou sa potrebujes utvrdit, ze ty si ta spavna zena, matka, manzelka, tvoj (vas) sposob zivota je ten spravny a oni to robia zle. Mas uplnu pravdu, tvoj (vas) sposob fungovania je spravny. Ale iba pre vas dvoch. Do toho ako funguju ostani vas dvoch je trt makovy.
@carrot_apple ja mám tiež kolegyňu, ktorá sa podobne správala zamladi. Ona sa skoro vydávala, ako to bolo kedysi zvykom, tak asi doháňala zmeškané popri deťoch.
Už roky je rozvedená.
@carrot_apple Je to úplne normálne... a nenormálne je keď sa také ako ty starajú života druhých!!!
@viestta ja mám svoje aktivity a nedrží ma doma môj muž (predstav si: zamknuté dvere a muža pred nimi😂 nereálne),
obmedzím s ňou asi kontakt, nech si chodí na výjazdy keď si tu prevažná väčšina myslí, že je to OK. prekvapilo ma to, ja nevravím, že môj život je ten správny, ale tak zasa toto mi nepríde, že úplne v poriadku.
už to nechám tak.
@dendulka4444 a čím sa starám, že si tu píšem? a čo jej ubližujem? chcem len vedieť pohľad iných ľudí, čo je na tom? a rešpektujem to a neurážam a neútočím a ani nie osobne na ňu, niesú takéto fóra hlavne na to? predísť nedorozumeniam ak budem s ňou osobne niekde? budem vedieť, že ju mám nechať tak a hotovo.nech si robí čo chce.
Ci to spravne je, alebo nie je, teba do toho absolutne NIC. To nech si riesia manzelia doma. Ked si jej mama, alebo sestra, mozes mat max poznamku. Kedze si cudzi clovek....ries si len vlastny vztah.
@stanulienkat poznámku som mala raz, raz som jej povedala, a keď sme išli ešte spolu von, už som sa len prizerala a krútila hlavou a ani slovo som jej nepovedala, preto som prišla sem,že či je to naozaj v poriadku lebo mne to príde moc už...OK beriem.
@carrot_apple riešiť a ohovárať druhých vo fórach... to je také malomeštiacke..
Strašne nudný život musia mať taký ludia ako ty, že si zaťažujú hlavu osobným životom druhých. V podstate sa ťa to vôbec netýka, máš svoj život ona svoj, tak isto aj povahu, aj záľuby a štýl života...
Ži a nechaj žiť.
@dendulka4444 ohovárala by som kebyže jej to nepoviem do očí, ja som jej to povedala a potom som išla na fórum, áno nechávam to tak, nemá to význam, ja si idem svojim životným štýlom.OK
Ženy, ja neviem, či som len ja tá divná, ale určite mám právo upozorniť kamarátku na niečo, čo je už cez čiaru a čo sa prieči mojich etickým a morálnym zásadám. A určite by som neudržiavala priateľstvo s osobou, ktorá má už vlastnú rodinu a funguje takýmto spôsobom. Veď, akých mám ja priateľov, tak to vypovedá tak trošku aj o mne samom. A to nehovorím o Tom , akým vzorom a príkladom je pre svoje dieťa a taktiež partneri sa navzájom reprezentujú. Mne, osobne by mi veľmi prekážalo mať takéhoto partnera . A to som maximálne tolerantná a v manželstve sme si už za dvadsať rokov preskákali kade čím, ale ja by som k takémuto partnerovi, nedokázala mať žiadnu úctu a o dôvere už vôbec nehovorím.
@anna777115 ďakujem❤
Nechaj ju tak proste, mate uplne odlisne hodnoty v zivote. Co mas s takym clovekom vlastne spolocne? Podla mna nic.
@carrot_apple je úplne jedno čo si o tom myslíme my, keď si jej kamoška povedz jej svoj názor a tým to má pre teba skončiť. Obidvaja s mužom sú dospelí a môžu sa správať ako uznajú za vhodné.

@deedol však tancovať môže,presne ako si napísala, po hranicu...