icon

Prvé rande s prenocovaním

24. nov 2025

Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?

anonym_f8aa9a
28. nov 2025

Tuto máš tragický príbeh z takéhoto rande cez zoznamku. Povinne pozrieť!

https://www.youtube.com/watch?v=ECb7c5tyllY
anonym_712306
29. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_6cbfeb Brada Pitta poznas?

@anonym_autor necitam celu diskusiu ….

Pisala si niekde ze ho vlasgne poznas (spolocna komunita ak som dobre pochopila) … pride mi trosku extrem co tu zeny pisu. Ja na tom nevidim nic zle, posobis ze vies ze si chces uzit aj ty a aj on. Ak bude vzajomna chemia, preco nie

Kazdopadne ked budes u neho doma v hoteli hocikde a nebudes sa citit komfortne tak sa zdvihnes zavolas si taxi a ides prec .

ibrunova
29. nov 2025
@anonym_712306

@anonym_autor necitam celu diskusiu ….

Pisala si niekde ze ho vlasgne poznas (spolocna komunita ak som dobre pochopila) … pride mi trosku extrem co tu zeny pisu. Ja na tom nevidim nic zle, posobis ze vies ze si chces uzit aj ty a aj on. Ak bude vzajomna chemia, preco nie

Kazdopadne ked budes u neho doma v hoteli hocikde a nebudes sa citit komfortne tak sa zdvihnes zavolas si taxi a ides prec .

@anonym_712306 ona ho nepozná, v živote ho nevidela a ide k nemu na víkend na byt, asi do iného mesta, po týždni namotávania.

aurora33
29. nov 2025

@anonym_autor tak už si sa mu odovzdala? 😀

anonym_6cbfeb
30. nov 2025

asi nic moc

enmery
30. nov 2025

Baby, vy si fakt myslíte, ze to dopadne dobre a autorka sa ozve? Je to jasná katastrofa a s katastrofou sa nebude chváliť nikto, kto tu vykľul takéto odpovede...max ak má žalúdok na klamanie😉

ibrunova
30. nov 2025
@enmery

Baby, vy si fakt myslíte, ze to dopadne dobre a autorka sa ozve? Je to jasná katastrofa a s katastrofou sa nebude chváliť nikto, kto tu vykľul takéto odpovede...max ak má žalúdok na klamanie😉

@enmery ja stále verím, že si od začiatku robila srandu a žesnáď nikto nemôže byť taký......

anonym_2a2034
30. nov 2025
@enmery

@enmery ja si naopak myslim, ze ak sa ozve tak si vymysli ake to bolo uzasne, skvelé atd...proste da tomu happyend.

enmery
30. nov 2025
@anonym_2a2034

@enmery ja si naopak myslim, ze ak sa ozve tak si vymysli ake to bolo uzasne, skvelé atd...proste da tomu happyend.

@anonym_2a2034 Ved o tom píšem, že max bude klamať...

enmery
30. nov 2025
@ibrunova

@enmery ja stále verím, že si od začiatku robila srandu a žesnáď nikto nemôže byť taký......

@ibrunova Ja tiež.

beloved
30. nov 2025
@enmery

@enmery Podla mna sa ozve a napise nam, ze to bol najlepsi vikend jej zivota. Inak si myslim, ze to je cele vymyslene a dotycna sedi doma a pozera nejaku telenovelu a pritom sniva...

anonym_cff443
30. nov 2025

Ako pozeram tak pozeram novinky ziadne z vikendu 🙂😵

ankare
30. nov 2025

@anonym_autor určite nie

anonym_6cbfeb
30. nov 2025

uz sa asi nedozvieme

nika185
30. nov 2025

hlavne nech je v poriadku, keď už hlavu v poriadku nemá ak išla ku nemu

autor
1. dec 2025
@beloved

@enmery Podla mna sa ozve a napise nam, ze to bol najlepsi vikend jej zivota. Inak si myslim, ze to je cele vymyslene a dotycna sedi doma a pozera nejaku telenovelu a pritom sniva...

@beloved ano, bol tonajlepsi vikend v celom zivote, A tento opisany sa kona az tento vikend ktory bude.

aurora33
1. dec 2025
@anonym_autor

@beloved ano, bol tonajlepsi vikend v celom zivote, A tento opisany sa kona az tento vikend ktory bude.

@anonym_autor jasne :D Ved čo iné ti ostáva napisat, aby si nevyzerala úplne hlupo

autor
1. dec 2025
@aurora33

@anonym_autor jasne :D Ved čo iné ti ostáva napisat, aby si nevyzerala úplne hlupo

@aurora33 no ked myslis

aurora33
1. dec 2025
@anonym_autor

@aurora33 no ked myslis

@anonym_autor urcite, Ved ako by to ináč vyzeralo.

autor
1. dec 2025
@aurora33

@anonym_autor urcite, Ved ako by to ináč vyzeralo.

@aurora33 Vazne nechapem tie blbosti ohladom toho ako moze niekto niekomu ublizit, ved ak chce niekto sex bola by hlupost to pokaslat na prvom stretku, Prave naopak treba zaujat ocarit a ten sex bude od vtedy mozno kazdy den .

enmery
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Najlepší víkend a zároveň ešte len bude...🤣

luccys
1. dec 2025

Tak bolo to, ci este len bude? Ci uz autorka dopredu vie, ze to bude najlepsi vikend? 😄

enmery
1. dec 2025
@luccys

Tak bolo to, ci este len bude? Ci uz autorka dopredu vie, ze to bude najlepsi vikend? 😄

@luccys Ona to vie dopredu, lebo my zááávidíme.🤭

anonym_6cbfeb
1. dec 2025

takze sa to odložilo o tyzden

telefon00
1. dec 2025
@anonym_autor

@aurora33 Vazne nechapem tie blbosti ohladom toho ako moze niekto niekomu ublizit, ved ak chce niekto sex bola by hlupost to pokaslat na prvom stretku, Prave naopak treba zaujat ocarit a ten sex bude od vtedy mozno kazdy den .

@anonym_autor to je v pohode, bolo tu veľa tém ohľadom sex na prvom rande. Kazdy anonymne sa vyjadril že áno, že ho mali... takže si tu z toho nič nerob. Ja ti fandím a prajem nech sa máte obaja dobre a užijete si to... ale chápem komentáre typu, aby si bola opatrná, lebo ho vôbec nepoznáš ( ale to nie je dôvod na tom aby ste si robili obaja čo chcete podľa situácie)

enmery
1. dec 2025
@telefon00

@anonym_autor to je v pohode, bolo tu veľa tém ohľadom sex na prvom rande. Kazdy anonymne sa vyjadril že áno, že ho mali... takže si tu z toho nič nerob. Ja ti fandím a prajem nech sa máte obaja dobre a užijete si to... ale chápem komentáre typu, aby si bola opatrná, lebo ho vôbec nepoznáš ( ale to nie je dôvod na tom aby ste si robili obaja čo chcete podľa situácie)

@telefon00 Až nato, že toto nie je prvé rande...je to iba magor a hlúpa žena. Tomuto fandiš?Sa potom nečuduj, že si sam...

telefon00
1. dec 2025
@enmery

@telefon00 Až nato, že toto nie je prvé rande...je to iba magor a hlúpa žena. Tomuto fandiš?Sa potom nečuduj, že si sam...

@enmery áno, držím im place. Ja by som ich magor a hlúpa žena nenazval. Nepoznám ich osobne a pre mňa je toto označenie cez čiaru 🫶. Držím ti palce a prajem pekný deň 😎

anonym_2a2034
1. dec 2025
@telefon00

@enmery áno, držím im place. Ja by som ich magor a hlúpa žena nenazval. Nepoznám ich osobne a pre mňa je toto označenie cez čiaru 🫶. Držím ti palce a prajem pekný deň 😎

@telefon00 nehnevaj sa na mna, zena spozna muza cez internet, pisu si týždeň a ona suhlasi s tym ze keby nemu pride na byt na celý víkend a podla teba je to v pohode? Ísť na byt k cloveku ktorého si nikdy nevidel? Aj svojej dcére by si tak fandil keby chcela toto urobiť?

aurora33
1. dec 2025
@anonym_2a2034

@telefon00 nehnevaj sa na mna, zena spozna muza cez internet, pisu si týždeň a ona suhlasi s tym ze keby nemu pride na byt na celý víkend a podla teba je to v pohode? Ísť na byt k cloveku ktorého si nikdy nevidel? Aj svojej dcére by si tak fandil keby chcela toto urobiť?

@anonym_2a2034 a ešte sa mu odovzda na dva dni aj s telom 🤣🤣🤣🤣🥹🥹🥲🥲🥲