Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
Nie, bala by som sa ze ma tam niekde zaskrti😆po tom vsetkom co sa posledny cas deje,tak urcite nie
@ariannazara súhlasím, akurát že to nie je "poslednú dobu". Také sa dialo vždy len si o tom všade nečítala
Ale tu vôbec nejde o to,kto to je ,nech je to je Vinco z Dubaja. Toto je po 40tke žena,ktorá by mala mať už toho kritického myslenia a vyhodnotenie potencionalnej krízovej situácie. Ako chce niekto vysvetľovať deťom,aby nesadali nikomu cudziemu do auta,keď to nevedia pomaly ani dospelé ženy.
Ale teraz ešte raz čítam, že ho uvidíš prvý krát ako vyzerá a píšeš, že väčšina ho asi poznáme. Tak ako,že ty nevieš ako vypadá, ale väčšina Slovenských žien áno? 🤔 Či to si písala o jeho 🐦?
@anonym_autor
" je to velmi znama osoba, znamy je prave svojou serioznostou a mnohe ho zrejme poznate."
No to by ma fakt zaujímalo,kto to je,keďže tvrdíš,že mnohé...
Mňa nikto nenapadá,dokonca ani už spomenutého Borisa nepovažujem za seriózneho
URČITE NIE! JE jasné o co mu ide a že nebudeš prvá ani jediná ktoru takto použil. Ani za mlada som taketo chujoviny nerobila. Chces byť za lacnu a zúfalú? Chlap určuje všetko to nie je dobre. Nikdy takýmto spôsobom chlapovi neuľahčuj život. Poznám príbeh nie tak dávno keď takúto odvážnu osobu našli ráno mŕtvu pri smetiakoch
@anonym_autor
" je to velmi znama osoba, znamy je prave svojou serioznostou a mnohe ho zrejme poznate."
@rozculena Tak serióznosťou je známy aj taký Lipšic a pritom preťahuje všetko, čo neutečie na strom.
Ale teraz ešte raz čítam, že ho uvidíš prvý krát ako vyzerá a píšeš, že väčšina ho asi poznáme. Tak ako,že ty nevieš ako vypadá, ale väčšina Slovenských žien áno? 🤔 Či to si písala o jeho 🐦?
@domka222 Nazivo , fotiek je po internete habadej, a piseme si cez fb kde mame kopu fotiek obaja.
Načo sa pýtaš na názor ked vsetky odpovede neguješ a uz dopredu si rozhodnutá ze tam pôjdeš? A este jedna vec, to ze si s niekym rozumieš cez správy vobec nemusi znamenať že si sadnete aj pri osobnom kontakte
Chod, uzi si. Drzim palec, aby si vyviazla len so zlomenym srdcom. Ak nechapes tieto vety, co sme napisali, rady Ti nieto.
@anonym_autor
@rozculena co mate stale s tym borisom. to nepoznate inych chlapov? Ak je niekto , koho v istej komunite poznaju a vazia si ho , uz to je dosatocna serioznost, naco aby ho poznalo cele slovensko.
@domka222 Nazivo , fotiek je po internete habadej, a piseme si cez fb kde mame kopu fotiek obaja.
@anonym_autor a to ti on sam od seba napisal?
@anonym_autor to nedokážeš normálne písať, načo je dobrý tento štýl písania?
Klasika, nedostanem odpovede ake chcem, tak zacnem vsetko negovat. Ved chod na to rande. Vsetkym je tu uplne u prdele, ze ci ta znasilni, zabije, ci z toho bude laska ako hrom alebo budes rodit 15 decko multioteckovi. Ja by som nesla (pretoze som poznala xy znamych ludi, akoze serioznych v obleku a boli to prasata, fetaci, alkoholici, orgie a prasaciny na beznom programe dna). Znama robi luxusnu spolocnicku, ver, ze tito "seriozni" chlapici len nezne milovanie pri svieckach nechcu. Ak mam robit prasaciny a byt "otrokyna" niekomu, tak len s muzom, ktoreho dlhodobo poznam, verim mu a ktory vie, kedy moje Dost je konecna.
@rozculena co mate stale s tym borisom. to nepoznate inych chlapov? Ak je niekto , koho v istej komunite poznaju a vazia si ho , uz to je dosatocna serioznost, naco aby ho poznalo cele slovensko.
@anonym_autor a co to je za komunitu? Rómovia? 😂
@rozculena Tak serióznosťou je známy aj taký Lipšic a pritom preťahuje všetko, čo neutečie na strom.
@enmery vazne? to som o nom nepocula. tu kauzu, ze milenku donutil ist na UPT som zachytila, ale predpokladala som, ze to bola nejaka dlhodoba "emocionalna" milenka, lebo aj ona sa vyjadrila, ze on jej vzdy opakoval, ze rodina je pre neho na prvom mieste.
@ika02 vieš čo? Navrhujem ti pozrieť na YouTube tieto podcasts: krimipříbehy, vražedná mysl, Eduard Bitke, Opeavdove zločiny, Nikol Kaštylova je ich kopa. A vieš prečo, lebo títo youtubery roky rokúce vydávajú každý týždeň nejaké hrôzostrašné video o tom ako išla žena na rande a už sa nevrátila. Bože, fakt ako rozum žiaden. Aj keby ťa nechcel zabiť, tak ťa použije ako rohožku na sex a z toho nikdy vzťah nebude, keď je manipulátor a ešte aj HPV vírus a iné chuťovky ako chlamidie chytiš. Keď už nemáš sebaúctu, myslí na svoje zdravie a život.
@anonym_fa3215 prečo to píšeš mne, preboha! Asi si chcela autorke.
@luccys ❤❤❤
@anonym_autor ešte za socika by som pochopila, keď sa zatajovali informácie a boli tam také chuťovky ako Somora, čo bral ženy do nákladiaka a zabil ich. To sa nikto nedozvedel, ale v čase Krimi novín, príbehov, internetu, však z každej strany informácie a nechápem jak dakto môže byť tak tupý, ešte aj moja dcéra prváčka na prvouke sa hneď z kraja učia ako majú sa chovať ku cudzím ľuďom, nebrať od cudzích veci, volať políciu, čísla všetky na záchranárov ..., ale na dakoho sa nenalepí vôbec nič. Svet sú samé jednorožce asi podľa autorky.
Nie
@anonym_autor sak daj meno, povieme ti ci mas ist?
Len aby to nebolo ako vo Francuzsku s "Bradom Pittom", typek posielal AI fotky nejakej zufalke a ona mu verila, ze je v nemocnici 😄😅
@anonym_autor len aby to nebol ten prípad " Brat Pitt " , tiež z krimi podcastov, čo si jedna stará francúzska písala s Bradom Pitom, fotky a videá si posielali, videá vytvorila AI a ona sprostá mu 800 000 eur naposielala🫣. Podrobnosti som už zabudla, ale autorka dohladaj si ako dnes AI múti rozum hlúpym ženám. Myslíš si, že píšeš s Celoročným a pritom je to Janko z Horného Konca😂😂
Len aby to nebolo ako vo Francuzsku s "Bradom Pittom", typek posielal AI fotky nejakej zufalke a ona mu verila, ze je v nemocnici 😄😅
@luccys presne na tom som myslela, úplne šialený prípad, ešte aj videá z nemocnice ten týpek cez AI vytvoril, úplne v prdeli to je. 😵💫😵💫😵💫
@anonym_autor len aby to nebol ten prípad " Brat Pitt " , tiež z krimi podcastov, čo si jedna stará francúzska písala s Bradom Pitom, fotky a videá si posielali, videá vytvorila AI a ona sprostá mu 800 000 eur naposielala🫣. Podrobnosti som už zabudla, ale autorka dohladaj si ako dnes AI múti rozum hlúpym ženám. Myslíš si, že píšeš s Celoročným a pritom je to Janko z Horného Konca😂😂
@anonym_fa3215 Jj, toto som myslela. To bola supa😃
@luccys presne na tom som myslela, úplne šialený prípad, ešte aj videá z nemocnice ten týpek cez AI vytvoril, úplne v prdeli to je. 😵💫😵💫😵💫
@anonym_fa3215 Teda ale vela prace si s tymi fotkami nedal. Ved to bolo ako robene na kalkulacke. Otrasna kvalita. Ale teta bola asi prilis zufala😃
@anonym_fa3215 Jj, toto som myslela. To bola supa😃
@luccys starká sa s ním súdi, ale len pár stoviek jej zatiaľ dal naspäť.😂😂. Asi na podcaste Just Justina som to videla.
@luccys ... tiež niečo podobné,,zapocula som, starší muž, ktorý veril,že mu odpisuje Sandra Bulock a on hlúpy,jej posielal všetky peniaze,že raz sa vezmú a láska ako hrom 🤭. Ja nerozumiem,ako môže niekto takto hazardovať. Či to vážne takto zblbnú ženy,keď dlho nesúložia,neviem si to vysvetliť 🤷.
Ale ved si po 40, tak chod, ked mu doverujes a akceptujes tie jeho pravidla. Osobne si myslim, ze to nebude psychopat, aspon nie taky, co by ta chcel zaskrtit. Proste to je nejaky plytky debil, co ta pretiahne a posle do riti. Ale ak ti toto chyba, tak chod.
A odpoved na tvoju otazku: Nie, ja by som nesla spat k cudziemu cloveku. Ale ja by som sa ani nezoznamovala cez internet a tiez by som si s nikym nepisala.
@enmery vazne? to som o nom nepocula. tu kauzu, ze milenku donutil ist na UPT som zachytila, ale predpokladala som, ze to bola nejaka dlhodoba "emocionalna" milenka, lebo aj ona sa vyjadrila, ze on jej vzdy opakoval, ze rodina je pre neho na prvom mieste.
@matkahelka Lipšic? Ako fakt existuje nejaká žena, čo si myslí, že dajaký politik, alebo podnikateľ si bude cez zoznamku, alebo Facebook zhanať " pichandu ".?? Akože, čau, si podľa fotky hrozne fajn, ja som Fico, tvoj premiér, príď ku mne na dva dni na prvé rande😳😳

@matkahelka napisala si "" ziaden psychopat nevyzera na prvy pohlad ako psychopat! "" z toho mame sudit ze ak sa ty tvaris seriozne tak pises o sebe? alebo ze tu v diskusii kazda jedna moze byt psychopat kedze tak sa netvaria?
@anonym_autor zbytocne drat pismenka