Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
@anonym_2a2034 a ešte sa mu odovzda na dva dni aj s telom 🤣🤣🤣🤣🥹🥹🥲🥲🥲
@aurora33 niektore zeny su fakt hlúpe. Ale tak nech si užije 😂
@enmery áno, držím im place. Ja by som ich magor a hlúpa žena nenazval. Nepoznám ich osobne a pre mňa je toto označenie cez čiaru 🫶. Držím ti palce a prajem pekný deň 😎
@telefon00
On si dava podmienky, ona sa mu ma odovzdať a riadit jeho pravidlami.Majáky ako sviňa. V živote sa nevideli. S vysokou pravdepodobnosťou má partnerku.
Máš dceru, pride za Tebou, "oci, píšem si s chlapom, mam ist k nemu a on určuje pravidlá a mam sa mu odovzdať na 2 novi a 3 dni a predtým som ho nikdy reálne naživo nestretla" a ty svojej dcére nato určite povieš, že je to super chlap a ma ísť do toho a fandiš jej. Ak už nemáte boha pri sebe, vždy si predstavte, že v takej situácii je vaša matka alebo dcéra. Tak jednoduché.

@anonym_2a2034 Ak je taky strasne znamy a chcu ho vsetky zeny, tak by tam dcerenku sama poslala 😀