Stále chodí na zoznamku
Aky máte názor na to ked som si písala dva mesiace s chlapom zo zonamky už na fb , a boli sme už dva krát na rande a stále chodí na tu zoznamku.. 🥴 čo si o tom myslieť
Ze si ho nezaujala....
Ja som sa tiež stretávala už teraz s mojím mužom a bola som tam. Kým sme spolu oficialne neboli a nebolo to už "vztah", nevidela som problem pisať si s niekym iným...
Boli ste spolu 2x, už vidiš že by si si snim vedela predstaviť vztah?
A povedal ti na tom rande, že sa chce ďalej stretávať a posunúť kávu aj na viac? V takom prípade by som mu povedala, ako to cítim, inac, asi aj ty tam chodíš, keď vieš o tom. 🙂
No a ste kamoši, pár? Vnímate to rovnako?
A to, že ty vieš ze je na zoznamke znamená ze aj ty si tam?
Že mu nemôžeš veriť. Ja by som mu to narovinu napísala a už s ním von nešla. A ja neviem ako iní, ale ja už na plnom rande viem, či to má zmysel alebo nie.
No, ze pokial sa to za tie dva mesiace nikam neposunulo.. tak sa to uz nikam neposunie.. max na sex, ale to je tak vsetko. Nie si pre neho natolko zaujimava aby sa zacal fokusovat len na teba. Stale hlada dalej
On to berie menej vážne ako ty, veď ste boli len na dvoch rande, zatiaľ by som z toho tragédiu nerobila.
Ako povedala Miranda zo SATC: “he’s not that into you.” 💁♀️
Veľmi podobný prípad som zažil v opačnom garde. Ona chodila na zoznamku aj po tom čo sme už randili. Keď som jej opatrne naznačil, že to nie je príliš vhodné v kontexte, keď už randíme, tak sa na mňa osopila že čo si to dovoľujem a spravila zo mňa egoistu čo jej chce diktovať život podľa mojich predstáv.
Takže netreba to riešiť, robia to muži aj ženy a nepripadá sa im to nenormálne.
Ak to tebe vadí, v tichosti to ukonči a skús šťastie inde. Rovnako som to spravil aj ja.
Ja som tiez mala zoznanku, kde som sa zoznamila s mojim muzom, v den nasho pisania uz na fb, som zoznamku odinstalovala.. a po prvom stretnuti cize po 2dnoch od pisania, uplne zrusila
Nechapem, ako moze niekto pisat s viacerými naraz.. ved ak to nevide nainstalujes znovu ..
@dadka1997 tak chlapi nie sú asi takí rýchli a rozhodni, veď sa stretli len dvakrát, tak možno ešte nie je rozhodnutý
@janickacrazy ja nevidim očami muza, ale pre mna je to hlúpe, rozpísat sa s viacerými

Ze ma dalsich x zien takto rozriesenych a s tebou to fakt nemysli vazne, blokni hned