icon

V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?

12. okt 2023

V akom veku ste sa odsťahovali od rodičov?(internát sa neráta)

xawa26
13. okt 2023

Nadobro po svadbe 25r. Ale predt6m som vhodila len raz za čas domov bola som na priváte s kamarátkami ja som chodila uz do práce a predtým od 15 intraky stredná vyška medzi tým som bola aj v cudzine ale úplne po svadbe 25r.

mooonika1975
13. okt 2023

@lulupulu podľa čoho moja krásna ? Predpokladam, že podľa čisla 😂👍

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
sulavikova
13. okt 2023

18- idišla som do Nemecka, 1x som prišla dimov po 8 mesiacoch. Keď som sa definitívne vrátila na Slovensko, tak som doma bola 3 dni a zamestnala som sa v Rakúsku. Potom prišla
výška, trvalý vzťah a už 26 rokov od tej 18. bývam inde.

daja07
13. okt 2023

@kvetinka75 podla mna aj VS intrak je take odstahovanie sa. Niekto je v podnajme pocas VS a tiez chodi obšcas domov. Ale staras sa uz o seba sam aj mas nejaky budget s ktorym hospodaris. To odstahovanie by som premenovala na osamostanenie sa, teda staram sa vacsinu casu sam o svoje jedlo a prijmy s vydavkami, nie som zavisla na rodichoch aj ked mam veci u nich a navstevujem ich.
Mame znameho, ma svoj byt par ulic od rodicov. Nema nikoho, zije sam. Stale chodi k rodicom sa najest a mama ho nabali. Jemu je vlastne luto ze byva sam tak je stale u rodicov. Sice sa odstahoval, zarabal si davno predtym ako sa odstahoval. Ale stara sa o neho stale jeho mama. Nie je samostatny iba zmenil trvaly pobyt

aylinn
13. okt 2023

Krátko pred 17 🙈

cucoriedkacucoriedka
13. okt 2023

19

dzulik_
13. okt 2023

Hneď po svadbe, v 22r 🙂

sedrik89
13. okt 2023

26 - k svokrovcom a o pár rokov už sami, kedže sme stavali RD.

petko81
13. okt 2023

19

len_nig
13. okt 2023

19

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
nurielka
13. okt 2023

24, po VS, naozaj sú tu nízke čísla.

drakvak
13. okt 2023

29 rokov som mala, išli sme s priateľom bývať do spoločného bytu. Bývala som predtým 7 rokov len s mamou po otcovej smrti a sestrinom odchode do zahraničia. Z rodného mesta som nikdy neodišla, teda okrem štúdia počas VŠ.

sono2
13. okt 2023

21

omg1992
Odpoveď bola odstránená
miska1997
13. okt 2023

18

fazulka21
13. okt 2023

V 24r. som si kupila vlastný byt.

drakvak
13. okt 2023

@omg1992 Tiež som prekvapená, ako všetci poodchádzali skoro z domu. Ja som nikdy nechcela žiť sama, ani som sa po pár mesiacoch vzťahu hneď nechcela s niekým sťahovať do spoločnej domácnosti. Mne bolo dobre s mamou, vychádzali sme fajn, aj keď v detskej izbe, ale brala ma ako dospelú osobu. Som rada, že to tak bolo, mama zomrela, keď som mala 40 rokov, som vďačná za spoločný čas, ktorý nám bol dopriaty.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
zuzulka558
13. okt 2023

23 čakali sme malú tak sme išli do podnájmu na rok a potom na hypo byt keď ešte boli za smiešne peniaze,,

afrrodita
13. okt 2023

Asi som mala 30

drakvak
13. okt 2023

@omg1992 Súhlasím, nech si každý zariadi život ako mu vyhovuje. Mne nepríde čudné, ak niekto býva dlhšie s rodičmi, život je krajší, keď ho človek zdieľa s niekým blízkym, aj keď to nie je partner/partnerka.

mvagusta
13. okt 2023

v 26 ked som dokoncila VS. Stvrtok statnice,piatok som sa zbalila,v sobotu stahovala a pondelok nastupila do prace🙂

vespertine
13. okt 2023

@drakvak Niekomu sa paradoxne zlepšia vzťahy s rodičmi až keď odíde z domu. Doma sme sa len hádali, po odsťahovaní sme sa už vedeli aj normálne porozprávať. A teda za mňa tých 23 po VŠ bolo akurát.

erikavesela
13. okt 2023

@lulupulu aj keby mala 50, kde beries tu drzost ju nazyvat vykopavkou?...teba, to kto vychoval?...aj rodicom hovoris, ze su vykopavky? mame ta nazvat deckom, kt.tecie mlieko po brade?

erikavesela
13. okt 2023

@mooonika1975 primitivi sa najdu vsade

breznica
13. okt 2023

@omg1992 to je také trendy vziať si úver na byt,ktorý stojí 10x viac ako je hodný, pol výplaty jebnut každý mesiac preč na splácanie úveru, ale hlavne,že bývaš sám vo "svojom" a nie s rodičmi. Tí rodičia postavili baraky a teraz sú v nich sami. Nehovorím, že všetci, ale kopa ich je takých, čo takto dopadli

omg1992
Odpoveď bola odstránená