Vstávajú vaši muži cez víkend s vami?
Pyt sa rodin, ktore maju jedno a viac deti. Ked je vikend nechavate muza spat alebo vstava s vami okolo 7? Muz robi trojsmenku.
Mne chýba info, ako staré sú deti. Či je treba s nimi vstávať.
Kedze mame deti, co maju 13 a 11 rokov, tak kazdy spi, ako potrebuje. Inac predtym muz bol vzdy hore skor, ja rada spim, skor deti cez vikend mali tendenciu ma zobudit. Teraz uz si zapnu telku, spravia ranajky. 🤣
Ja keď spím do 6:30 , to už je rekord , neviem vôbec dlho spať . Decka väčšinou ešte spia keď ja vstávam , aj keď boli menšie , takze nevidím dôvod , aby som muža budila . Ale on tak do hodinky od kedy vstanem ja , vstane aj on , urobí mi kávu , ideme na nakup a decká stále spia 🤦🏼♀️
Tak naše deti nezvykli vstávať pred 8, ani ako malé..
Takže u nás vždy vstáva prvý muž. Ja vyleziem z postele, až keď na mňa zavolá, že mi uvaril kávu. Víkendové raňajky tiež zväčša pripravuje on.
Keby však máme malé dieťa, ktore vstáva skoro, určite sa cez víkend striedame.
@anonym_autor nikdy som nikoho jebudila, keď som vstala skôr ako oni. Niekedy som stihla aj raňajky aj kávu uvariť, aj sa osprchovať a vtedy vstal manžel a deti s ním. Niekedy deti zobudia jeho a ja o Tom ani neviem, spím, nezobudil ma, ešte mi aj dvere do spálne zatvorí, aby ma nezobudili. Niekedy vstane skôr ako deti 😋 ale nikdy nie na budík, ani na nútené zobudenie. Každý spí, dokedy chce.
Nikdy nestal tak ako ja, vždy vyspava, bežné do 10tej, 11tej ja zatiaľ milión veci správenych
Moj muz vstava so synom, okolo 7, ja som vstala dnes napr. o 9. On chodi pojde pospat poobede.
Cez tyzden vstavam skor ja ale max o hodinu.
Nevstava.az okolo 12tej
@anonym_autor my sa striedame,ja v noci vstavam aj k synovi na krmenie,takze rano vstava on s detmi,nachysta ranajky,pusti pracku..v nedelu varim,takze vstavam ja,on si pospi..nikdy to nebolo tak,ze len ja som vstavala a on vyspaval.vsetko je o dohode.
Muž vstane a ja spinkam do 9.
Cez vikend zasadne vstava muz prvy este pred 7.00 zobere babo spravi mlieko prebali prezlecie.ja pridem okolo 9.00. On je nauceny vstavat skoro ja si potrebujem pospat.
Moj muž vstava okolo 7-8 a ja a deti spíme veľa krát až do 10 1😂
@anonym_autor nikdy som muža nebudila, lebo som to nikdy nestihla 😄 odjakživa vstava skoro rano sam od seba, ale on chodí o 2-3hodiny skor spať ako ja. Výnimočne nie. Kedysi som vyspavala dlhsie, ale par rokov uz nemôžem, boli ma potom veľmi hlava, max 8hod mozem spať. Nikdy ma nebudi ,kym sama nevstanem, vie, ze to nemam rada a on chce mat spokojnu zenu doma 😄 a kym boli deti male ,tak spali vzdy s nami alebo len so mnou a spali kym som nevstala ja . Ak nepočítam babatkovske obdobie. To sa nedalo spať ani jednému ked boli plače.
Moj je hore prvy... ale toto som ja nikdy neriesila. Nemame problem drichmat, ani vstavat. Ak treba nieco nemame problem jeden druheho zobudit. Urcite by som ale netolerovala u nas doma keby pol dna prespal a pravidelne. Ak by potreboval spat do 12tej, zrusila by som mu ako malemu decku ponocovanie 😂 hadam ma chlap cez vikend doma tiez nejake povinnosti. PLUS u nas spolu jedavame vsetci, cize ranajky a obedy vsetci sedime spolu za stolom cez vikend. Ak je niekto unaveny kludne si lahne poobede. Ako tu niekto pisal = mne nik spanok negarantuje, tak ani jemu. Ak v noci nieco robim aj tam musim dcetu rano do skoly vychystat. Ked bola mala tak to bolo rovnako plus my od mala dceru ucime nebuntosit a fungovalo to u nas 😂 ak sa aj o 5tej prebrala ako mala, dostala flasu a spala do 7mej este minimum 😂
Môj muž a dieťa vysáva skôr ako ja zvyčajne ešte pred 6 ja až 7-8 ... ale kebyže mi muž cez víkend vyspáva do 12 … tak to by som uričite netolerovala
Moj je hore prvy... ale toto som ja nikdy neriesila. Nemame problem drichmat, ani vstavat. Ak treba nieco nemame problem jeden druheho zobudit. Urcite by som ale netolerovala u nas doma keby pol dna prespal a pravidelne. Ak by potreboval spat do 12tej, zrusila by som mu ako malemu decku ponocovanie 😂 hadam ma chlap cez vikend doma tiez nejake povinnosti. PLUS u nas spolu jedavame vsetci, cize ranajky a obedy vsetci sedime spolu za stolom cez vikend. Ak je niekto unaveny kludne si lahne poobede. Ako tu niekto pisal = mne nik spanok negarantuje, tak ani jemu. Ak v noci nieco robim aj tam musim dcetu rano do skoly vychystat. Ked bola mala tak to bolo rovnako plus my od mala dceru ucime nebuntosit a fungovalo to u nas 😂 ak sa aj o 5tej prebrala ako mala, dostala flasu a spala do 7mej este minimum 😂
@simca06022011 presne to mi napadlo - že by som netolerovala pravidelne vyspavanie do 12...
Nie … vstava skor ako zvysok domacnosti a urobi ranajky. Ked sa mu zda, ze je cas vstavat … pobudi zvysok
@anonym_autor Ked robí nočné musí mať veľký deficit spánku, ale som za striedanie
@anonym_autor ja som rada keď ma nechá spať málokedy spí on dlhšie ako do 7 ale keby spal tak spím aj ja , ale to je len výnimočne
my vstavame spolu okolo 10tej, dame sex a spíme este do 12tej, takze ano spolu 🙂↔️ potom urobi muz neskore ranajky
Ani ja nevstavam kolo 7 ked nemusim.. konecne decka za nejak zabavia aj same, takze lezime dlhsie.. staci, ze cez tyzden je budik este pred 6
Obvykle spolu, záleží aj od toho aká bola noc s malým - ak som veľa vstávala, vezme malého a nechá ma ešte hodinku. Nerobí na zmenu, ale viackrát do týždňa vstáva aj o štvrtej.
@anonym_autor vacsinou vstane on prvý, bud ho zobudí syn alebo ja...uvarí kavu/caj a ide kúpiť pečivo...ja zatiaľ nachystám ranajky
Ja robím na smeny aj každý druhý víkend, manžel celý týždeň a víkend voľno. Keď cez víkend pracujem, tak vstane keď je hore najmladší syn - to je cca o 7. Keď som doma, tak aj tak vstávam skoro (okolo pol 5) a deti posielam ho budit keď sú hore už všetky, čo je cca 10h.
@anonym_autor moj chodi skoro spat tak aj skor vstava. Ak nieje doma deti vstanu same cca pred 3tim rokom uz vstavali o 6stej na stole mali pripraveny jogurt ten zjedli a sa hrali alebo zapli telku a kukali ja som si pospala dlhsie. Zobudili ma ked chceli jest zvycajne...
Muz nepracoval na smeny, ale ked som bola na materskej, tak som ho cez vikend nechavala vyspat, on vstaval kazdy den skoro do prace. Ale nespaval nejako dlho, tak do osmej- deviatej, maximalne obcas do desiatej. Ked boli deti uz viac ako 5- 6-rcone, tak vstali aj same a nechali nas vyspat oboch, takze toto obdobie netrvalo dlho, ze by som bola v nejakom spankovom deficite. Okrem toho ja som si pospala aj poobede obcas s detmi.
My mame oddelene spalne a podelene deti, vstavame obaja tak, ako deti. Niekedy mam viac stastia ja a pospime s dcerou dlshie, inokedy on. Ale rozhodne nikto z nas nevyspava do 12tej nikdy🤣
Deti sú ešte malé a nesamostatné? Ak chlap v týždni pracuje a ty si doma, mohol by sa cez víkend dospať, hlavne ak v ten týždeň robil nočné.
Ak robíte obaja, deti sú zrejme už väčšie a mohli by si vedieť zobrať aspoň jogurt z chladničky pozrieť rozprávku a môžete spať obaja.
Keďže robi na 3.smenku tak ho nechám spať...ale spí so synom takze vstane spolu. Okolo 9.30. Ak idem ja do práce cez víkend, tak ich väčšinou zobudí dcéra ktorá je už hore a vstava medzi 7.00-08.00. Ja chodím cez víkend niekedy na 08.00

Vstava castejsie on ako ja, ja strasne rada spim 🙂