Zamilovanosť do kolegu
Ahojte, prosim nesudte ma. Prisla som si len po radu. Som vydata, deti mam skolopovinne 1.stupen. s manzelom mame krizu niekolko rokov. Asi sme spolu kvoli detom skor. Nastupila som do novej prace. A asi sa mi zacal pacit kolega. Viem, je to zle, nesmie sa to. On podla mna ani nevie, ze existujem. Nie sme spolu na 1 pracovisku, ale len v ramci firmy. Obcas pracovne volame. On nie je zenaty, tiez ma deti. Problem je v tom, ze bud mi naozaj pomotal hlavu alebo som si tu hlavu pomotala sama. S nami je to ako na hojdacke, raz sa mi prihovori a rozprava jemne, raz nevie ani pozdravit a tvari sa, ze som vzduch...matie ma to, neviem, co si o tom mysliet. Pre info vychovava sam dieta 24 hod/7dni vvttzdni. To je podstatna info. Dakujem za pomoc, ja som dost zufala, nerozumiem tomu celemu. Mala ste niektora podobnu skusenost? Robi mi ti, ze je raz vtipny, mily chce sa rozpravat a na druhy krat skrat
Tak vie o tebe alebo nevie?
Myslim si , že kolega vôbec nie je momentálne podstatný . Najskôr si treba poriešiť veci doma s manželom a potom riešiť “vzťah “ s človekom , ktorý o tebe síce nevie , ale prihovára sati 🤦🏼♀️
Tak vie o tebe alebo nevie?
@viestta ano vie...vztah nema 5 rokov dozadu mu zomrela manzelka na rakovinu :(
Myslim si , že kolega vôbec nie je momentálne podstatný . Najskôr si treba poriešiť veci doma s manželom a potom riešiť “vzťah “ s človekom , ktorý o tebe síce nevie , ale prihovára sati 🤦🏼♀️
@lenka.25 je to komplikovane a ja neviem, co si o tom celom mysliet, som dobry clovek, neublizila by som nikomu, velmi vyrecna a vesela, doma to nemam dobre, som dlhodobo uplne na dne...toto prislo u mna ako vichor a zamavalo to so mnou
@viestta ano vie...vztah nema 5 rokov dozadu mu zomrela manzelka na rakovinu :(
@anonym_autor dobre, takze vie, ze existujes. Si pre neho len kolegyny, s ktorou obcas prehodi small talk, ked nema naladu alebo cas tak ho nezacina.
Ty si vyries situaciu doma. Dovtedy mozes byt platonicky zamilovana, ale ries predovsetkym svoje zavazky voci rodine
Keby som dostala 1€ zakazdym, ked citam "sme spolu kvoli detom", bola by som uz milionarka. Nehadzte pls na deti vasu lenivost, pohodlnost a strach.
@lenka.25 je to komplikovane a ja neviem, co si o tom celom mysliet, som dobry clovek, neublizila by som nikomu, velmi vyrecna a vesela, doma to nemam dobre, som dlhodobo uplne na dne...toto prislo u mna ako vichor a zamavalo to so mnou
@anonym_autor ale ja rozumiem , stava sa . Ale si manželka a matka . Tak si to uvedom . Už nemáš nárok na nejaké bezhlavé poblúznenie . Otázka je , prečo ostavas stále v manželstve , keď si dlhodobo na dne? Najprv si uprac svoj život , skôr ako to do toho zatiahnes vdovca s dieťaťom
@anonym_autor ale ja rozumiem , stava sa . Ale si manželka a matka . Tak si to uvedom . Už nemáš nárok na nejaké bezhlavé poblúznenie . Otázka je , prečo ostavas stále v manželstve , keď si dlhodobo na dne? Najprv si uprac svoj život , skôr ako to do toho zatiahnes vdovca s dieťaťom
@lenka.25 ja ho nevtiahnem, myslim, ze zaujem tam nie je
A iba takto ti poviem , hlavne kvoli mojej dcere som sa rozišla s jej otcom . Žiadne dieťa si nezaslúži žiť s dvomi ľudmi , ktorý sa navzájom ničia .
@lenka.25 ja ho nevtiahnem, myslim, ze zaujem tam nie je
@anonym_autor islo mi len o to, ze na mna je raz tak raz tak...teda raz vesely, vtipny a potom ani obraz ani zvuk...ignoracia...som z toho spravania zmatena
A iba takto ti poviem , hlavne kvoli mojej dcere som sa rozišla s jej otcom . Žiadne dieťa si nezaslúži žiť s dvomi ľudmi , ktorý sa navzájom ničia .
@lenka.25 a co mam akoze robit? Mam cez 40 rokov, dieta, tvrdo pracujem, s muzom sa ani nevidime, ten pride vecer a my sme sami cele dni, mam toho plne zuby, nezvladam celu tu situaciu, som sama uz x rokov...ani by ma to nesralo, nebyt toho, ze si so mnou potykal a sprava sa ako kreten, ja neviem citat jeho signaly pletie ma a nechapem preco
Autorka si stale ide svoje...kolega, kolega, kolega.
No ale keď on vie, že vy ste vydatá žena s deťmi malými - I.stupeň ZŠ, tak on si asi nechce začínať s vydatou ženou, keby to bola rozvedená žena s vysporiadanou minulosťou, to by bolo už iné. Ešte by si narobil väčšie problémy ako má.
podla mňa si s vydatou ženou ani nezačne, je to vdovec, ktorý ma v sebe bolesť zo straty milovanej osoby a v tebe asi nebude vidieť súcu ženu na partnerstvo, ale skôr.....prišiel o manželku a myslím si, že raz ked bude chcieť matku pre svoje dieťa, tak to určite nebude zadaná žena, ktorá za ním bude doliezať, u neho budú prvoradé iné hodnoty u ženy, takže zabudni a nenič mu život, urob si poriadok doma a jemu nechaj ženu nejakú slobodnú, ktorá sa časom nezahladí inde, lebo ked to robiš raz urobiš zas, pre teba by mali byť muži tabu, si zadaná, tak sa rozved, a potom snivaj a hladaj nový vzťah.
podla mňa si s vydatou ženou ani nezačne, je to vdovec, ktorý ma v sebe bolesť zo straty milovanej osoby a v tebe asi nebude vidieť súcu ženu na partnerstvo, ale skôr.....prišiel o manželku a myslím si, že raz ked bude chcieť matku pre svoje dieťa, tak to určite nebude zadaná žena, ktorá za ním bude doliezať, u neho budú prvoradé iné hodnoty u ženy, takže zabudni a nenič mu život, urob si poriadok doma a jemu nechaj ženu nejakú slobodnú, ktorá sa časom nezahladí inde, lebo ked to robiš raz urobiš zas, pre teba by mali byť muži tabu, si zadaná, tak sa rozved, a potom snivaj a hladaj nový vzťah.
@charlotte911 ja ale za nim nedoliezam. To by som nikdy neurobila. Mam svoju hrdost.
@lenka.25 a co mam akoze robit? Mam cez 40 rokov, dieta, tvrdo pracujem, s muzom sa ani nevidime, ten pride vecer a my sme sami cele dni, mam toho plne zuby, nezvladam celu tu situaciu, som sama uz x rokov...ani by ma to nesralo, nebyt toho, ze si so mnou potykal a sprava sa ako kreten, ja neviem citat jeho signaly pletie ma a nechapem preco
@anonym_autor Ja si tykam s celou firmou, aj so sefom. Tiez ma raz dobru naladu a vtipky stale a niekedy nepovie ani slovo za cely den. Ale nikdy som si nic nedomyslala. Podla mna vidis nieco, co realne neexistuje.
@anonym_autor prečo teda ostávaš v manželstve? Si celý deň sama s deťmi, spolunažívanie s mužom je o ničom.. tak sa rozveď, tak či onak budeš celé dni sama, muž si občas vezme deti, vznikne ti priestor pre seba a nový románik..
@charlotte911 ja ale za nim nedoliezam. To by som nikdy neurobila. Mam svoju hrdost.
@anonym_autor píšeš, že sa ti začal páčiť kolega, takže ho vnímaš, neignoruješ, je to otázka času, že ho budeš vyhladavať, už teraz ti vadí, že raz sa smeje a rozpráva, potom prejde ako vzduch, to znamená, že ho očami už stopuješ, nevedome to už robíš a vnimaš všetko uplne inak ako on, podľa mňa u neho iskra nepreskočila, on sa správa ku tebe ako ku každému, len ty to vnímaš, alebo chceš aby to bolo inak a ešte jedna otázka, ako vieš, že nemá priateľku
Zeny dakujem za rady, ukoncujem diskusiu a prosim admina o zmazanie.
Podla mna iba interpretujes nieco do cloveka, ktoremu si ako zena ukradnuta … si kolegyna. Nic viac, nic menej … obcas ma naladu sa bavit a obcas nema, ale mozno je na tom rovnako s celym svetom a ostatnymi kolegynami. Ty mas pocit, ze sa tak sprava specialne k tebe … no ale existuje len historia v tvojej hlave. Tvoje poblaznenie je ok pokial ostane v tvojich snoch a nezacnes s tym nikoho obtazovat. Nespokojna zena je nachylna fabulovat nieco, co neexistuje a urobit nakonec zo seba uplneho blba … mas na to naslapnute …
Sme jej nenapisali, ze ju kolega miluje, tak sa nas...rdila😄
@anonym_autor Hlavne nepodvadzaj. Ak si chceš s ním niečo začať, najprv sa rozveď. Byť v manželstve "len kvôli deťom" je blbosť, veď načo sa trápiť, deti si zvyknú a prečo by aj tvoj muž ( možno čoskoro ex muž ) nemal tiež dostať šancu na nový život, nájsť si ženu, ktorá mu sadne viac ? Klin sa klinom vybíja.
ja zas poznám veľa párov - manželstiev ktoré sú spolu ozaj najmä kvôli deťom. Ale však ak sa k sebe správajú slušne a s úctou tak kde je potom problém.
prečo si niektoré vydaté ženy potrebujú niečo dokazovať ohľadom kolegov, bože si zadaná, tak si rieš situáciu doma a ked nie si šťastná, sadni si s mužom a porozprávajte sa a ked to nejde sa rozveď, a potom ak budeš mať chuť hľadaj partnera - hlavne slobodného, lebo ani v pripade kolegu nevieš, či niekoho nemá, píšeš, že si tam len nastúpila a nie každý muž sa chváli súkromím, pochybujem, že už vieš o ňom všetko a ked sa vypytuješ na neho iných kolegov, ako vieš, že mu to nepovedia, aby si potom z toho nevyšla ako pobehlica, si v novom zamestnaní, ešte dokonale tie povahy nepoznáš, na začiatku sú všetci milý, kým ukážu svoju pravú tvár, nerob zo seba niečo, čo ťa potom prinúti odisť a budeš každému len na smiech
@anonym_autor ak cítiš motýle v bruchu pri ňom a on má zmiešané signály, tak je to stres, tvoje telo ťa varuje. Stres a vzrušenie sa dá veľmi ľahko pomýliť, na fyziologickej úrovni to je ten istý pocit, no má inú príčinu. Ak je raz milý a raz si pre neho vzduch, je to nepredvídateľnosť nie bezpečie. Toto správanie síce vyvoláva vzrušenie, ale aj zmätenie, rozum sa vypína a potom ťa nič dobré nečaká. To že sa stará o syna ešte neznamená, že nie je manipulátor. A toto je tak trochu jedna taká taktika.
@anonym_autor ak cítiš motýle v bruchu pri ňom a on má zmiešané signály, tak je to stres, tvoje telo ťa varuje. Stres a vzrušenie sa dá veľmi ľahko pomýliť, na fyziologickej úrovni to je ten istý pocit, no má inú príčinu. Ak je raz milý a raz si pre neho vzduch, je to nepredvídateľnosť nie bezpečie. Toto správanie síce vyvoláva vzrušenie, ale aj zmätenie, rozum sa vypína a potom ťa nič dobré nečaká. To že sa stará o syna ešte neznamená, že nie je manipulátor. A toto je tak trochu jedna taká taktika.
@manzelskyporadca Aha, takze je manipulator😃 ty si dobre mimo. Tvoje kydy sa fakt nedaju citat. Vzdy napises daco uplne od veci.
@manzelskyporadca ja , naopak, presne s tymto suhlasim
@manzelskyporadca Myslím, že máme málo informácií na to, aby sme rozdávali takéto tvrdé súdy a oháňali sa slovíčkami ako manipulátor... nevieme ako naozaj vyzerá ich interakcia, tiež mám dni, kedy sa ledva pozdravím kolegom, lebo lietam hore dolu jak handra a inokedy dni, kedy sa pristavím na kus reči... to že za tým prihovorením sa vidí niečo autorka, neznamená, že on ju tým balí alebo vysiela nejaký signál záujmu (iného ako bežného ľudského medzi kolegami)... súhlasím s tým, že autorku môže priťahovať tá nepredvídateľnosť, aj že "motýle v bruchu" sú stres, ktorý je prirodzený v situácii akej je... ale o jeho strane a ako vidí celú situáciu on, nevieme vôbec nič a autorka nám dala naozaj iba veľmi všeobecný popis
@anonym_autor “Robi mi ti, ze je raz vtipny, mily chce sa rozpravat a na druhy krat skrat”
Bavi sa s tebou podla aktualnej nalady. Takze nie, zial nie si podstatna.
Keby k tebe nieco citil, alebo by si ho naozaj zaujala, tak by bol konzistentny v tom, ze pri tebe by bol vzdy v lepsej nalade, mily a vtipny. Mal by tu potrebu (a aj by to tak pri tebe citil). Uz len tvoja pritomnost by mu urobila naladu. Vzdy. A aj keby mal blbu naladu, pri tebe by ju vedome tlmil. Aby ta nepoplasil. Uz by mal tu podvedomu potrebu, ktoru mame vsetci, ked sa nam niekto paci. Nepokazit si to s tym clovekom. Neodplasit ho.
On toto pri tebe neriesi.
Takze nie. Si jedna z kolegyn. Akurat ze ty si sa namotala na neho a chces za tym vidiet viac. Dokaz jeho zaujmu.
Pust to z hlavy. Ak hladas unik z prazdneho manzelstva, tento chlap to nie je.
Ale urcite je to signal, ze mas riesit bud ukoncenie, alebo sa zacat doma viac snazit. Uz aj tvoja hlava a psychika ma tej tvojej stagnacie (od nicoho nikam) plne zuby.
Ved vidis, ze ked ti je dakto sympaticky, tak sa namotavas na cokolvek, co iba vzdialene pripomina signaly.
Proste uz tvoja dusa zobre po citoch. A hlava si stale opakuje, ze je vydata, tak musi byt slusna a cnostna.
Musis si tento rozpor konecne vyriesit.

"On podľa mňa ani nevie, že existujem" a potom sa ti prihovára, rozpráva s tebou, vtipkuje?