icon

Ako oslovujete manžela?

lulupulu
15. feb 2022

Ahojte, chcem sa len opýtať ako sa s manželom oslovujete. My sme spolu 4 roky a doteraz sme si inak ako láska, macko, zlatko, a tak podobne nepovedali. Ja som mu nikdy menom nepovedala. On mi v nedeľu povedal menom. Prišlo mi to zvláštne až som z toho ostala smutná 🤦‍♀️😅 viem ze mena mame na to aby sme ich používali. Ale menom mi hovoria všetci. A mňa vždy zahrialo pri srdci keď mi hovoril láska, ..... No teraz sa cítim fakt zvlaštne. Alebo je to postupom času už normálne? 😅 Lebo neteší ma to keď ma oslovuje menom

lulupulu
autor
15. feb 2022

@laurita285 ja som chcela aby sa syn volal Miroslav ako on no jemu sa nepáči jeho meno, a mne je blbé ho tak osloviť no.

bolarazjedna
15. feb 2022

@laurita285 ja poznám jednu ženu, ktorá oslovuje svoju dcéru ako "dieťa", je jej 17rokov. Mne zo príde čudné, ale tak asi jej to nevadí.

diamond007
15. feb 2022

@via88
@lasona
Nemyslela som to zle, nie je to vulgárne ani nič podobné. Skôr keď si predstavím chlapa ktorého žena vola riťka (čo chápem naopak takú prezývku), tak je to u mňa taký ženský chlap 😄 50kil aj s botami.
Aj môj muž cvičí a športuje, to že má peknú postavu u mňa nemá nič s pomenovanim iba 😀

hlubik
15. feb 2022

@lulupulu opička

lylyjana
15. feb 2022

@lulupulu oslovujeme sa menom a ani mu ho nezdrobnim. Nebudem pisat ako sa vola, ale ak by sa volal Martin, tak ho volam Martin, ziaden Matko ani Mato. On mi zvykne nejakou nim vymyslenou prezyvkou, no ja sa vzdy potesim, ked mi povie menom 🙂

spadnutaslivka
15. feb 2022

no my sme asi divní, ale odkedy sa poznáme, hovoríme si normálne menami, žiadne lásočky a zlatíčka, ani počas chodenia 😀 dokonca nepoužívam ani zdrobneninu na jeho meno, lebo už tak znie mäkko, tak aby to neznelo úlisne 😀

petulda333
15. feb 2022

@simca06022011 presne 🤣

annm81
15. feb 2022

My sme sa zas nikdy neoslovovali inak ako menami. Také tie zlatko, miláčik a pod. mi prídu naopak divné, najmä ak sa tak ľudia oslovujú pred inými.

janickacrazy
15. feb 2022

@lulupulu ja ho volám cica a on mňa tiež 😂. Keď je naštvaný, tak mi povie Ujcinna a ja jemu Cicvor. Ale máme v zásobe aj iné netradičné prezývky, podľa príležitosti.

sindyem
15. feb 2022

Vacsinou zdrobneninou...ale takou nasou vymyslenou, ktoru tu nebudem pisat 😂, pripadne zlatko...menom pri praci, vaznejsej teme a v posteli... a teda mne prislo vzdy neskutocne sexy, ked ma manzel necakane oslovil menom, aby daco zdoraznil... a v posteli..no "zlatko" moze byt kazda druha zena na Slovensku, ale ked mi povie nejaku nemravnost v spojitosti s mojim menom, idem sa zblaznit ❤️ zdrobneninky su fajn..ale oslovenia menom by som vo vztahu nikdy za nieco cudne nepovazovala..😉

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
tianna
15. feb 2022

@lulupulu my sme si menom tuším za celých takmer 15 rokov čo sme spolu nepovedali ani raz 🤣 tak maximálne niekde vonku keď som ho potrebovala zavolať a aj to mi nejak prišlo zvláštne 😆 možno je to aj tým že má meno ktorému sa nedá nejak pekne zdrobnene povedať 🤔 teda žiaden Miško, Danko ani nič podobné. Kým sme boli len my dvaja tak take tie romantické klasiky a odkedy máme deti tak vždy mama a tato 🙂

moonlight1210
15. feb 2022

@lulupulu my sme si hovorili vzdy menom, zdrobnelinou. Postupom rokov to preslo len do jemnejsej formy oficialneho mena (teda napr. nie Zuzanocka, Zuzanka, ale iba Zuzka).

Oslovenia ako laska, zlatko, milacik,… to neviem, to sme asi nikdy nepouzili. Iba mm mi kedysi v zaciatkoch daval take uplne zdrobnelinky od mena, az to znelo ako prezyvky.

via88
16. feb 2022

@diamond007 tak mne to pride presne naopak 🙂 ja som nala kedysi frajera kulturistu s takou malou vysekanou ritkou, tak bol ritka 😀

sense
16. feb 2022

Príde mi to nemám problém,... Vyrobím si... Nad týmto som sa nikdy nezamyslala. Ex ma volal žabka alebo menom, ja jeho zlato alebo menom. Terajší partner má vola Bella alebo menom. A ja jeho amore alebo menom, podľa situácie a aj dieťa volám menom alebo žabka alebo dievčatko moje à keď je poviem dieťa moje vie ze sa hnevam. Podľa situácie a okolnosti

evkamotka
16. feb 2022

Manzel sa vola Roman a volam ho Roman. Mna on tiez vola menom, inak nie

zdenkastanka
16. feb 2022

To vazne??ostala si smutna ze ta oslovil menom??🙏🙏no podla opisu by som si tipla ze mas 16 rokov a nie ze si 4 roky vydata🙄skus si letmo prebehnut diskusie, ako mnohi chlapi volaju manzelky ( a ako im nadavaju... ) nie ze by som si ich zastavala, to vobec... ale co by oni dali za to keby ich menami volali! Btw my sa volame tak ako nam pride, aj menami aj zdrobnelinali, casto aj vymyslenými slovami😁😁zalezi podla situacie...ked volam na muza ktory je o poschodie vyššie nebudem kricat Riťkaaaaaa ale zavolam ho menom😂😂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
evlyb
16. feb 2022

@zazvorka87 😂😂😂😂😂😂😂😂

lulupulu
autor
16. feb 2022

@zdenkastanka precitaj si všetky komenty, sú tu ľudia čo sú spolu 20 rokov a nikdy si menom nepovedali, tak prečo som len ja ta zla? 🙂

zdenkastanka
16. feb 2022

@lulupulu to je v poriadku, je to pekne... ja som reagovala na to, ze si z toho ostala smutna😳ako keby ti naozaj povedal skaredo... 🤷‍♀️

lulupulu
autor
16. feb 2022

@zdenkastanka no mne sa moje meno strašne nepáči a on to vie, lenže jemu sa paci veľmia chcel aby sa tak volala aj dcéra. No v žiadnom prípade. Neznášam svoje meno kvôli tomu ze v detstve sa mi strašne veľa detí vysmievalo lebo robili rôzne prezývky k môjmu menu. Preto som osmutnela, keď vie ze sa mi to nepáči a aj tak mi tak povedal. Samozrejme on to nemyslel určite v zlom alebo to nepovedal od zlosti.

denda007
16. feb 2022

Odkedy máme deti hovoríme si ocino a mamina. Jeho voláme aj tatis lebo tak ho volá syn 🙂

denda007
16. feb 2022

@lulupulua ako sa voláš?

lylyjana
16. feb 2022

@lulupulu prosim povedz ako sa volas, lebo je dobre vediet, kebyze mam raz dceru, nech meno vyskrtnem, lebo bude problemove :(

elenita
16. feb 2022

@lulupulu my si tiez vobec nehovorime menami 🤷‍♀️dokonca aj ked je manzel v praci a volame si, oslovuje ma laska, zlatinko, posle pusinku 🙈😇

malinoismum
16. feb 2022

Zobák ❤️

spadnutaslivka
16. feb 2022

@lylyjana hociktoré meno môže byť problém, závisí od kolektívu, do ktorého sa dostane