icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

lalenka33
22. apr 2022

Mňa by teda len zaujímalo, že čo je na tebe vidno, keď do tej posilky chodíš len cez víkend? Chlapi, na ktorých je vidno, že chodia do fitka doneho chodia každý deň a nie 2 krat do týždňa. Chudáčik si unavený po práci na stavbe a večer si potrebuješ oddýchnuť? Môj chlap točil 2 týždne za sebou ráno 80km na stavbu, kde makal 9 hodín, večer naspäť 80km a ešte dal potom večer 2 hodinový tréning, tak mi nehovor, že ty nezvládneš pomôcť žene večer po práci v domacnosti alebo s deťmi, ktoré sú mimochodom aj tvoje. Musíš byť riadna bábovka, keď sa po práci nedokážeš postarať ani o deti. Koľko času tráviš cez víkend sám s deťmi aby žena mohla ísť do fitka? Či má doňho chodiť aj s deťmi? Ty si sa očividne v živote o deti nestaral, keď sa spýtaš či je náročné navariť a postarať sa o 2 ročné dieťa. Platíš žene doma upratovačku? Alebo kto u vás nakupuje, perie, žehlí a upratuje? Koľko hodín denne má tvoja žena pre seba aby si mohla oddýchnuť tak, ako ty? Má možnosť ísť ku kaderníčke, kozmetičke? Áno, žena sa ma o seba starať aj počas manželstva. Má byť upravená, aby sa páčila sebe aj svojmu mužovi, ale nato, aby to źena robila potrebuje schopného chlapa, ktorý sa dokáže postarať o deti, aby sa žena mohla sama sebe venovať. Také neschopné teľa aké si ty jej to očividne nedovoluje. Vieš, asi ti poviem novinku, ale aj ženy chodia do práce a po práci neprídu domov a nesadnú si na riť pred telku s mobilom v ruke, ale starajú sa o deti, ktoré prídu zo školky, školy, varia, perú, upratujú. Za veľa zanedbanými ženami stojí neschopný chlap a takto je to očividne aj u vás doma. A ako máš žene povedať aby začala so sebou niečo robiť? Jednoducho : zlatko ja dnes navarím, povysávam, pustím práčku, vezmem deti von a ty choď ku kaderníčke, kozmetičke, choď si zabehať. Dnes nejdem do fitka postarám sa o deti a večeru nechceš ísť miesto mňa do fitka? Pri deťoch nemáš toľko času sama na seba ako pred tým. Aspoň cez víkend sa ja postarám o deti a domácnosť a ty sa venuj sama sebe. Jednoduché však? Ale to ty nespravíš lebo sa nedokážeš postarať o svoje vlastné deti.

moni73
22. apr 2022

@danyelia prepac, ale tu sa nebavime o tom, ze muz sa obzrie za peknou a upravenou zenou. To by sa obzrel aj keby mal doma modelku. Takisto ako sa zena obzrie za chlapom s peknym zadkom. Autor pise, ze ma doma zenu, ktora sa uzasne stara o rodinu, je mila a laskava. Jeho ale odpudzuje🤮. Mozno odpudzuje aj on ju, je to sebecky hajzlik.

luciannka83
22. apr 2022

Ona po celom dni s dei je oddychnuta....povedz svojej zene, ze 3x do tyzdna varis veceru ty a ze ona bude chodit cvocit s osobnym trenerom. 😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danyelia
22. apr 2022

@katarinka89 Ahoj, tak jasné, každá sme iná, každá máme iné priority a pohľad na svet, ale stále si myslím, že ak sa niečo chce, tak sa to aj dá. Ja mám 4 malé deti, najmladšia má 16 mesiacov, svokru nemám, mama býva ďaleko a nestretávame sa, takže mi ani nepomáha, bývame v byte. Muž je od rána do večera v práci, ja na materskej, no líčim sa každý deň, či to bolo hneď po pôrode alebo aj po chemoterapii, jednoducho sa tak cítim lepšie, chcem sa páčiť sebe, mužovi aj deťom. Rada sa obliekam pekne, no to sa dá aj za málo peňazí, ja sama si na drahé veci vôbec nepotrpím, je to skôr vec vkusu. Je super, ak je niekto krajší bez make- upu, no veľa x som počula názory od kamošiek, že si prestali pravidelne umývať vlasy, zviažu ich do copu, obhryzené nechty, vyťahané tepláky a názory v zmysle ,,keď už som vydatá a mama, je mi úplne jedno ako vyzerám,,...A potom sa tým mužom ani veľmi nečudujem, keď sa obzerajú po upravených ženách...Ale aj naopak, muž si tiež nemusí pestovať pivný pupok a nemusia mu trčať chlpy z nosa a ušì 🤭 Ja keď som pribrala cca 3 kg (karanténa, choroba...), naordinovala som si ranné prechádzky s kočiarom (1,5 hod.) keď som odniesla syna do škôlky, v priebehu dňa polhodinku na stacionárnom bicykli, večer po 30x drepy, kliky, brušáky, chrbťáky, skracovačky. 2 kg dole sa 2 týždne, pokračujem v tom a cítim sa lepšie...ale robím to kvôli sebe, lebo chcem a keď veľmi chcem, dá sa to...

luccija
22. apr 2022

Tak sa rozved, ak by sa mali všetky manželstva rozvádzať, lebo jeden či druhý priberie...či oplesavie, zostarne, či má škaredo zašitú vagínu po pôrode to by bolo rozvodov ....

mirkava
22. apr 2022

Len počkaj keď budeš mať 65 a problém s prostatou a na hlave lysinu... možno sa potom bude hanbiť manželka.... skús sa s ňou porozprávať, zaplať opatrovateľku a choďte do posily spolu.... je unavená z detí... nevieš si predstaviť aké to je dookola každý deň niekoľko rokov to isté...

janickacrazy
22. apr 2022

@danyelia no úprimne ja sa nemalujem skoro vôbec a ani som sa nikdy nemalovala, max rúž a idem, pre mňa je zase nepochopiteľné, že si niektoré ženy robia pol hodiny ráno make-up. Môj muž ma miluje a stále mi hovorí, aká som sexi a krásna. Každá žena je proste iná a ja sa v kľude doma povalujem v teplákoch. No keď príde leto, tak nahodím šaty aj na doma a to máš vidieť, čo to robí s mužom. Jednoducho, keď ťa muž miluje, tak aj v teplákoch aj v spoločenskej róbe.

danyelia
22. apr 2022

@moni73 Ahoj, no dalo by sa na to pozrieť aj z iného uhla pohľadu. Že autor sa snaží zachrániť vzťah so ženou, ktorá sa úžasné stará o rodinu, je milá a láskavá, no nepriťahuje ho, pretože pribrala a nestará sa o seba. Ak by mu na tom vzťahu nezáležalo, kľudne si mohol nájsť štíhlu a nalíčenú ,,modelku,,. Áno, mal by jej pomôcť, mohli by chodiť spolu cvičiť, všetko sa dá, ak sa chce...Ja chápem každý názor, no trvám na tom, že každá žena by sa mala o seba (v rámci možností) starať, chodiť upravená, vkusne oblečená - tak, aby sa v prvom rade páčila sebe, aj mužovi, deťom...Lebo (bez urážky) ak sa 100 kg dáma vyhovára, že nestíha/nechce/nevládze/nemôže cvičiť kvôli deťom (ktoré porodila pred 5 rokmi...) a nestíha sa líčiť (10 minút ráno...), natiahne tepláky, nezaujíma ju nič iné okrem upratovania - tak jasné, že muž nadšený nebude, ale to isté platí aj naopak, samozrejme...

oblecenie99
22. apr 2022

@joannita Áno, bola. Mne stačilo jedno. A to som nepopísala všetko. Pre manžela robím aj asistentku, v živote neriešil poistky, odpisy, dane, účty, splátky, nič. Keby to bolo na ňom, tak to aj tak zostane. Som na všetko sama, nemám absolútne žiadnu pomoc. Žiadne babky, žiadne sestry, svagrine. Manžel nula bodov. A povahu práce takú, ktorá mi nedovolí zostať doma 3 roky. Ani dve. Pracovať a byť na dieťa a domácnosť praktický sama je naozaj ťažké. Myslím si,že som popísala štandardný týždeň hociktorej matky s dieťaťom,či s detmi. Nič zvláštne. Pre niekoho je to super, našiel sa v Tom,zvláda,nerieši,pre niekoho ubijajuce a náročnejšie. To však nic na nemení na tom,čo to všetko obnáša, bez ohľadu na to,kto to ako pociťuje a vidí. Objektívne toho má každá z nás dosť. Lebo žena sa do tej posilky dostane až vtedy,ak sa manžel tej posilky za ten čas vzdá.

lienka.7
22. apr 2022

@janickacrazy ja na to ani nemám čas pri mojich 2 malých "diablikoch' 💕 kým oblečiem jednu, potom druhu by to zo mna uz dole vsetko stieklo 🤣🤣🤣
Max.tak ruz rýchlo capnem.
Toto sa dá mozno praktizovat pri malom babatku, kedy máš ešte ako tak cas a komotne sa prechadzat s kocikom 😁 to si ešte všímam, ze hej. Ale s 2-3 deťmi na ihrisku uz vobec 🤣🤣🤣

slovakboy
22. apr 2022

Úplne ťa chápem. Viem presne ako sa cítiš. Chceš aby sa ti páčila no nejde to. Myslíš si že problém je u nej alebo u vás oboch. Hoci som muž musím ti aj z vlastnej skúsenosti povedať že kľúč k riešeniu toho je hlavne v tvojich rukách. Nečakaj že sa ti bude viac páčiť keď sa vyoblieka. To ti bude fungovať len chvíľu. Nová žena to by bolo niečo. Vydržalo by ti to možno aj dva roky a potom by ťa začalo trápiť presne to iste čo teraz na tvojej. A mohla by byt aj ako Klaudia Schiffer. Pre niečo si si ju vzal a páčila sa ti. Nečakaj že sa zmení. Ty potrebuješ nájsť vzťah k nej. Vzťah nie je nič. Vztah je niečo. A to niečo treba udržiavať. Ako? Krásou? Áno aj. Sexom? Áno aj. Ale sú aj iné veci, ktoré vás vzťah zlepšia. Spoločne chvíle spoločne zdieľanie problémov vzájomná úprimná pomoc láskavosť darovanie sa pochopenie, nezištné pomoci. Výlety spoločne strávené pekne chvíle napríklad na prechádzke v lese pozrieť si spoločne film. Masáž objatia kvety vínko pri sviecke atd atd. Rob to čo treba nečakaj hneď prijemne pocity. Zmier sa s tým že tvoja žena nie je ideál krásy a možno máš aj na krajšiu ale to nie je najdôležitejšia hodnota vo vzťahu. Dobrovoľne sa tejto túžby vzdaj a eroticka túžba sa vráti. Garantujem ti to. Bude sa ti páčiť a znovu sa do nej zamilujes. Príde to postupne ale bude to možno nie take pocitovo silné ale budeš šťastný a pokojný a kľudný. Budeš ju milovať skutočnou pevnou laskou. A na pekne ženy sa len pozrieš a povieš si: “chceli by ste, čo? Ale ja milujem tu moju najkrajšiu” a bude to pravda. Naučíš svoj mozog vnímať jej krásu ako tu najkrajšiu. Prijmi ju takú aká je. A keď občas aj ona urobi niečo pre to aby sa ti viac páčila, bude to bonus a potvrdenie. Potrebuješ sebapotvrdenie a potvrdenie vášho vzťahu. Toho tretieho elementu ktorý medzi vami je. Teraz to tak necitis a nevieš o čom to hovorím. Ale nerieš nestaraj sa a konaj. Už to že si tu napísal mi dáva tušiť že ti to nie je jedno trápi ťa to a od nás potrebuješ len povzbudenie. Ja ti ho dávam a sľubujem ti že keď dodrzis nejaký čas bez očakávania príjemných pocitov a dáš do vzťahu to čo si pýta, tak budeš odmenený. Ty aj váš vzťah aj ona. Ona keď uvidí že sa to zlepšuje bude ťa nasledovať. Nesnaž sa ju zmeniť. Zmeň seba. Držím ti palce. Vam.

lienka.7
22. apr 2022

@slovakboy tlieskam 👏👏👏 ta tvoja je moc moc moc šťastná ženská ze ta ma 😊😇😁

adriannasvk
22. apr 2022

@slovakboy velmi pekne a trefne napisane 👍

mirkava
22. apr 2022

@slovakboy 👍👍👍

monka105
22. apr 2022

Toto milujem, keď alibisticky napíše chlap, ako sa on stíha o seba starať, chodiť do posilky, makať na sebe a žena, ktorá mu doma varí, perie, upratuje, stará sa o deti, ho odpudzuje, lebo sa o seba prestala starať. A kedy sa má o seba starať? Daj jej obálku s peniazmi, zaves si deti na krk a s úsmevom na tvári jej oznám, že ju miluješ a vážiš si čo všetko pre teba robí a teraz chceš, aby šla ku kaderníčke, kozmetičke, na nechty a do obchodov a nevracala sa domov, kým obálka nebude prázdna. Ty máš zatiaľ čas stráviť čas so starými známymi vysávačom, hrncami, sporákom, myčkou, mopom a vynahradiť si čas s deťmi. Áno, sú ženy, ktoré sa bezdôvodne opustia, hoci čas majú, ale je ich určite menej ako tých, ktoré behajú mužovi a deťom okolo riti, radšej doprajú rodine ako samým sebe a potom dotyčný ako pán kráľ na mamičkovskom fóre zahlási, že sa mu hnusí vlastná žena, lebo pribrala a nemaľuje sa. 🤦🏻‍♀️

mima1
22. apr 2022

Pocuj ved zajtra rano ked vstanes tak bud macher a zober deti a staraj sa. Rano im urob ranajky postaraj sa aby mali vsetko co potrebuju,hraj sa ked budu chciet,medzi tym poupratuj,navar,opre ozehli umy kupelnu,povysvaj daj detom obed,zas sa len pohraj nachystaj veceru okup deti nachystaj do postele a cakaj zenu. Ulejes jej vino atd… v nedelu si daj repete zas cely den. V pondelok rano sa nam ohlas ake to bolo. Jo a nezabudni ist na nakup este

danyelia
22. apr 2022

@janickacrazy Ahoj, jasné...môj muž ten make- up tiež vôbec nerieši, ja sa jednoducho cítim lepšie, ak sa každé ráno za 10 minút jemne nalíčim. Tepláky mi kúpil naposledy sám 😊 to bolo skôr myslené tak obrazne, mám aj kamošku, čo chodí cez deň doma v pyžamových nohaviciach a rozťahaných teplákoch, skrátka, aj doma sa máme cítiť pekne, v pekných teplákoch...tu skôr myslím taký extrém, žena, ktorá priberá, nestará sa o seba, neumýva si vlasy (len keď už fakt musí 🙄 aj takú poznám...) obhryzené nechty, nestíha sa sprchovať, no zanedbáva sa úplne- ale zase, keby sa tak zmenil aj muž...tak chápem ich partnerov/partnerky, že im taká zmena vadí a chceli by to zmeniť...

barbie1981
22. apr 2022

Tu vidieť pravú lásku, manželka Pierca Brosnana pribrala asi 50kg od svadby a od sa vyjadril že miluje na nej každy kg, mohol by mať super modelky a on miluje svoju ženu s nadváhou, nehanbí sa za ňu, berie ju na červený koberec a akcie , lebo miluje ju ako ženu, jej vnútro a nie jej výzor.

zuzanazu85
22. apr 2022

A je tak ťažké byť trocha ohľaduplný? Také telo má aj vďaka tebe 🤭. Trocha laaasky,trocha sebareflexie 😉

moni73
22. apr 2022

@danyelia autor presne popisuje stare zname: muz caka, ze sa zena nezmeni a zena caka, ze muz sa zmeni... Ani jednemu to nevyslo. Pises, ze ak by mu na vztahu nezalezalo, kludne by si nasiel "modelku". Ja mam z neho pocit, ze na vztahu mu absolutne nezalezi, len ziadna modelka sa nie a nie nanho nalepit. Modelky cakaju na slobodnych, bezdetnych a zazobanych. Alebo prve dve podmienky ozeleju a zostane len "velmi zazobanych". Alebo su zadane. A aby som chlapov neurazila, tak su aj "dokonali" chlapi a aby som neurazila modelky aj modelky, ktore chcu normalnych muzov😊

amelie2017
22. apr 2022

Docitala som len po druhu stranu. A vies co? Ty prides z prace a si unaveny? Ja mam 4 rocnu a 9 mesacne babo a 48 hod uvazok v praci. Pracujem 4 hod rano a 4 hod vecer. Moj den zacina o 6. ,ked sa zobudi maly sefko. Obriadim maleho, nachystam veci do skolky pre dceru, hygiena, ranajky, pomedzi to stale placuce chore babo, ktoremu idu 3 zuby. O 8. budim manzela, odchadzam do prace, muz zanesie starsiu do skolku, mladsieho k svokre a ide do prace. Koncim 12:30, letim na biku cez cele mesto, aby som sla po starsiu do skolky, s nou idem ku svokre po maleho. Pridem domov, urobim obed pre mna a dceru, prikrm pre maleho, najeme sa, pustim pracku, povysavam, pozmyvam podlahy, zahram sa s detmi, znovu zanesiem dceru do skolky. Potom pride muz, kazdy den sa striedame, ide si jeden z nas na hodku lahnut, ked je muz hore a ja spim, umyje kupelnu, chladnicku, vyvesia pradlo, pripravi veceru pre dceru,...co treba. O 17. idem po dceru do skolky, pol hodinku v parku, prideme domov, to ide muz znovu do prace, ja zatial rychlo okupem obe deti, malemu lieky, spracem co treba. Okolo 18:30 idem znovu do prace. Domov chodim 23:15, dam sprchu, maly sa zobudi na mlieko, kedze je chory a bolia ho tie zuby, do 2. v noci s nim pochodujem po izbe, o 5. sa znovu budi, dam mlieko, hodinu pospi a zas zacina kolotoc. Ale panko pride unaveny.
A ano, aj moj muz pribral. Vela, velmi vela. A nebudem klamat, ze ma tak fyzicky nepritahuje ako ked mal o 20 kg menej, ale to, co robi pre rodinu to vsetko kompenzuje. V zivote by som nepovedala, ze ma odpudzuje. Skor si ho viac vazim, cenim. Ja som tiez mala obdobia, ked som mala 86 kil, teraz sa snazim, dost som schudla, ale nikdy, nikdy mi nepovedal nic na vahu. A ak aj bol nespokojny, nedal to nijakym sposobom pocitit. Kila su vo vztahu take nic. Ako ano, keby sa z 80 kiloveho chlapa stal 200 kilovy, tak nie je o com, ale predstav si, ze u nas z 85 kiloveho na 115 a aj tak sme statni. Lebo manzelstvo a rodicovstvo je o inych hodnotach.

zmrzlinka2021
22. apr 2022

@autor
Si obyčajný chudák. Ja som bola aj obézna, a moj manzel mi nikdy ani pol slova nepovedal. Schudla som kvoli sebe a vzdy ma podporoval a lubil. Nemalujem sa, ano po byte chodím v teplákoch, aj vygajdana a moj manzel ma miluje, stara sa o mna, zdiela so mnou svoj zivot - sme 15 rokov vo vztahu, z toho 13 manzelia.

Moj manzel tuzi po jednom - aby som bola stastna. Ty tuzis po jednom, aby si TY bol stastny. Tvoja zena nie je sprosta a citi tvoj pristup a musi sa citit velmi zranovana.
Mozes sa hanbit, ublizovat manzelke. Pre mna si odpad a nie chlap.
Skutocny chlap svoju zenu MILUJE, ci vyzera ako modelka, ci nie, proste vnima krasu jej osobnosti a lubi ju, lebo laska nie je o emociach, pocitoch, vyzore.. je to kazdodenne rozhodovanie stat pri tom druhom a robit ho stastnym.

joannita
22. apr 2022

@oblecenie99 nepisala si ze si popritom aj pracovala, ved to ale uplne meni situaciu, to je snad jasne

amelie2017
22. apr 2022

@oblecenie99 teraz som precitala tvoj komentar. Sme na tom tak podobne 😀

katikabarl
22. apr 2022

Ten chudák to už asi ani nečíta. Pre neho sú tieto odpovede zrada 😂
Ale dúfam, že na tvoju ženu čaká za rohom chlap, ktorý by jej dal aj modré z neba a neriešil jej kilá a výzor!!!

beyka
22. apr 2022

Podľa mňa je super, že takto pristupuješ k tejto veci. Je to pre Teba dôležité, aby sa Ti tvoja žena páčila, aby sa o seba starala. Je to pre Teba hodnota a je to úplne v poriadku, že to priznávaš a podľa mňa aj zrelo uvažuješ, ako jej to citlivo povedať. Nečítam komentáre, ale predpokladám, že tu dostaneš aj zlé komentáre, lebo veľa žien sa môže cítiť touto poznámkou dotknutných. Ja to ale beriem pozitívne. Spoznal si ju s nejakým výzorom a ten sa zmenil. Teraz si definoval si problém a hľadáš riešenie. Áno, možno inému mužovi nevadí, ak sa žena o seba nestará, tebe to vadí. To je celé. Určite by si na to mal ísť nejak nepriamo, naozaj zavolať ju cvičiť s Tebou, zobrať ju na nákupy, aj malovatiek a keď sa pekne vyparádi, tak ju určite pochváľ, že ako jej to svedčí 🙂 držím palce.

zmrzlinka2021
22. apr 2022

@beyka rozklikla osm si tvou profilovu fotku - nie je načase ubrat z malovatiek? 😉
U nas v praci mame pracovný výraz KRASLICA. A pre mojho muza napr. tak zkechlena zena je odpudiva

katikabarl
22. apr 2022

@beyka Neviem no, zrejme ti uniklo, že on jej nepomáha. Čiže jeho žena nemá šancu sa zmeniť k jeho obrazu...

elisebah91
22. apr 2022

@autor uvediem ťa do reality,
Chodíš na stavby, ale zo stavby prídeš a v hlave to uzamknes, zavries a doma neriešia, oddychujem. Ja by som rada vypadla na tú stavbu a pár hodín robila to najlepšie,samozrejme by som v hlave uzamkla tri deti a neriešila ich...vieš ako by som si bez nich oddýchla? 😁 A potom ides do fitka, lebo treba si fyzicno udržiavať, je to tvoj relax....ok, potom ja idem zabehať lebo je to môj relax(hmm kde mám tri deti, kto ich stráži? )...
Ine-ja mám momentálne doma trojmesačné babo, takže som v režime ,,udrz deti v pohode, nažive,zdravé, čisté nájdené a šťastné a dačo uvar, poriad,, vôbec sa mi tam nezmestí čas na a pre seba. Verím že aj to bude. Chodím sa aspoň ventilovať do kostola 2x týždenne 45 min. to môj muž musí a nimi zvládnuť, a potom chodím raz ročne na víkend na duchovnú obnovu, tohto roku a malým, minulý som bola sama a budúci tiež pôjdem sama...môj muž to musí dať a zvládnuť 🤜🤛.
Inak rozumiem, že ja mám naviac vo výchove detí ako môj muž má naviac v silových prácach ai. Ale to neznamená, že si nepomahame. Ja mu dačo pridrzim, on uspi deti a podobne.
Aktuálne: uspala som bábo, sedím v kuchyni ktorá si pýta upratať a dať maso do pacu, umyť riad...vytiahla som si večeru a dopijam obednú kávu. Manžel večeria, pozerá TV a zavracia deti do postele spať. Ja mám na rukách nechty čo by som si rada ostrihala v kľude, možno aj dáky spevnujuci lak dala...tak čakám kedy príde na to čas, snáď dnes po kuchyni ale reálnejšie je že sa zas na to vybodnem a ostriham za minútu v strese, kriku a môj wellnes pedikúra vyriešená....detto vlasy, umývam raz za čas lebo je to môj čas,iba pre mňa tak si ho chcem vychutnať užiť a ukradnúť tych 20minut...asi tak...materská veru nieje dovolenka a ak tvoja žena sedí len doma tak nemá sa prečo dako speci o seba starať, ja priznám teraz nestíham a som Happy keď si dám náušnice..ale keď bude babo vacsie tak sa budem aspoň do spoločnosti (kostol, spoločenstvo, kamky) lepšie obliekať, už to nebude o Tom čo prvé vytiahnem zo skrine, za 1minutu hotová, budem mať čas aj porozmýšľať....už sa teším...😁👍