icon

Čo si myslíte o rovnosti párov?

31. aug 2023

Čo si myslite o rovnosti párov? Párov rovnakého pohlavia?
Ste za to, aby boli uzatvárané takéto manželstva, aby mohli mať deti?
Hlasujte v komentároch:
1. Som za
2. Niesom za

Ja za rozhodne niesom. Nie je to prirodzene. Prirodzenosť = muž a žena. Nech si majú aj tie vlajky, ale nech neorganizujú dúhové pochody. Je to choré.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mnemka
31. aug 2023

@autorka na pohlad chore a vulgarne osoby??? A teba ako heterosexualku neuraza ze ta reprezentuju individua ako Plačkova, Kucherenko, Kollarove kur*ičky ci ine vulgarne a napichane heterosexualne zeny ??

trema
31. aug 2023
tiezjedna
31. aug 2023

no ty si dobre vymetená... 🙄 Niektorým ľuďom by mali vypnúť internety, aby nemohli zakladať pridrbané diskusie... Jediným prekliatím tvojich detí je, že majú tak obmedzenú a hlúpu mater, ktorá ani slovenčinu poriadne neovláda, ale starala by sa do životov druhých...
@zelenakobyla123 na to títo zabednenci internet využiť nevedia, prosím ťa... Je to marné.

stanulienkat
31. aug 2023

S tým oblečením a steklami u mužov súhlasím. Avšak opýtam sa ťa a odpovedz mi pravdivo: Kedy si takého videla naživo????? Pride nespomínaj, tam chodia naozaj extrémy. Ja som v Bratislave, tu vidím všeličo, ale naozaj za celý svoj život som videla muža v štekloch iba raz. A poviem ti vyzeral tak, že ma to nepobúrilo, len som ho ľutovala. A ver mi že to bol smutný chlap a hlavne nešťastný.

stanulienkat
31. aug 2023

@sheila121 ale,ale😜 To si nevedela? Skoda ho, nie?😁

kat_
31. aug 2023

to ozaj takato otazka? je uplne jedno co si myslis ty ci ja, su to normalni ludia s normalnymi povinnostami, tak by mali mat aj adekvatne prava... ak by sme s nimi zaobchadzali ako so seberovnymi a dali im prava ktore im patria, nemusia sa ich dozadovat na pochodoch a aj tebe bude lahsie na dusi

aandrea9
31. aug 2023

Panebože...nie je tej témy lpgtdi+ uz dost v inde?

zelenakobyla123
31. aug 2023

@aandrea9 čo je lpgtdi+ ?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lalilla
31. aug 2023

Na co tato tema? Zmeni to nieco, utvrdi ta to v niecom? Co je prirodzene a co nie je, v dnesnej dobe kedy prirodzenost ako taka uz pomali neexistuje je smiesne riesit tuto otazku
Ak sa niekto lubi nech sa lubia, kludne aj dve pohlavia. Aj som zato aby mali deti, aj ked v nasej spolocnosti su pod palbou kritiky zial, to je horsie, ze mozno by aj mali pekny zivot aj ich deti keby nemusia byt furt pod drobnohladnom ludi, ktory su zbytocne zaangazovany do zivotov inych.
Radsej zit v laske ako u alkoholikov ci v dakom socialnom dome.
Vies co he pre mna horsie? Ze v inych krajinach deti nemaju pitnu vodu, nemaju co jest, od mala robia vo fabrikach..pozri si daky dokument alebo videa na youtobe a myslim ze potom riesit ci sa z lasky vezmu dve rovnake pohlavia a budu vychovavat v laske deti, bude ten najmensi problem

anonymanonym
31. aug 2023

Zaujimave je, ze ked si clovek pozrie fotky z pridu (alebo este lepsie - osobne sa ide pozriet) tak vacsina je tam oblecena uplne bezne. A par ludi vycnievajucich z radu je oblecenych hm.. nazvime to.. zaujimavo 🙂 Neviem preco sa vzdy v takychto diskusiach hovori len o tych "zaujimavo oblecenych" ked ich aj na pride je mensina (a v beznom zivote este vacsia mensina)... A aby nebolo malo este aj z tej mensiny zaujimavo oblecenych nie su vsetci homosexualy (o ktorych je v tejto teme rec), takze suma sumarum z homosexualnej komunity je fakt minimum tych co sa obliekaju, obuvaju "zaujimavo" a zrovna tych niekto postavi ako argument 🤷‍♀️😅 Ne-po-cho-pim...
Aj ked uprimne ja nepochopim ani to, ze co by mi malo vadit na ludoch, ktori sa obliekaju, ci obuvaju inak ako je bezne 🤔

minenkak
31. aug 2023

Ako že muž a žena a koľko detí je teraz zo skúmavky

victoriab
31. aug 2023

"na toto sa maju pozerat nase deti?" "takto mame vychivavat nase deti?"
a v hetero paroch/manzelstvach sa pozeraju na co? mozno sa otec nelíči a nenosi stekle, ale podgurazeny s borovickou v ruke mame sem tam utne, aby nebolo luto, tak aj detom, krcma po kostole, pivo alebo zopar miesto obeda, heteromuz s 16 detmi, ktori vladne v nasej krajine, hetero muz, ktory podvadza svoju zenu a chce od septembra vladnut nasej krajine, mam pokracovat ci staci?

anketkarka
31. aug 2023

@klarissa25 ja mám taký názor, že rovnaké pohlavia mu nevedia dať normálny mužský a ženský vzor. Preto som za to, aby dieťa vychovával len heteresexualny pár. Lebo každé dieťa potrebuje mužský a ženský vzor a v homosexuálnej rodine takýto vzor nemôže nikdy dostať. Homosexuálne manželstvo mi vôbec nevadí a dokonca ho podporujem, ale adopciu by som nikdy nepodporila.

tululu
31. aug 2023

Ej,ten argument,ze homosexualita v prirode je normalna je slaby ako caj.V prirode rodicia zabiju slabsie alebo chore jedince hned po narodeni,niektore zvierata svoje mlade dokonca zozeru,tu by som si priklad nebrala.A preco to robia?Aby prezil ten silnejsi,schopnejsi,lebo zakladna genetickq informacia je prezit.A tu sa ten argument uplne potapa.

klarissa25
31. aug 2023

@anketkarka a co v rodine kde vychováva dieťa len sama žena matka..pripadne len otec.

tululu
31. aug 2023

@victoriab to,ze niekto robi veci nespravnym sposobom neznamena,ze tie veci su same o sebe zle.homosexualne pary su pri vychove deti imunne voci chybam heterosexualnych rodin?na zaklade coho?

majusqwa
31. aug 2023

čo je prirodzené? súčasné patchworkové rodiny poskladané z piatich partnerov, siedmich detí a troch striedaviek? koľko máme tých "tradičných rodín", že sa nimi môžeme stále oháňať?
okrem toho, veľa rodičov v zložení muž a žena narobí omnoho viac zla ako výchova homosexuálnym párom.

stanulienkat
31. aug 2023

@anketkarka Prečítaj si každý deň na modrom koníku aspoň štyri témy a zistíš, že ženský a mužský vzor je mýtus. Väčšina žien je tu tak sprostých, že si po pár týždňoch urobí s cudzím chlapom decko a potom ešte s ďalšími tromi mužmi majú ďalšie deti. Otecko pre zmenu má minimálne jednu milenku, nerobi, nenosi peniaze domov, alebo hra celý deň plejko. Neviem odkiaľ máš mýtus o vzoroch. 😁 Bohužiaľ toto vo väčšine prípadov nefunguje. Vzor je to, že vymletá mamička rodí každý rok inému mužovi dieťa, otec je opitý, alebo gambler a sem tam mláti mamičku, poprípade aj detičky. Amen.

stanulienkat
31. aug 2023

Autorka , stále si mi neodpovedala, koľko mužov prezlečených za ženy a b opätkoch si za posledný rok videla??

tululu
31. aug 2023

@stanulienkat zensky a muzsky vzor nie je mytus,len je to totalne deformovany jav v dnesnej zmatenej spolocnosti.

anketkarka
31. aug 2023

@klarissa25 ten rodič má právo si najsť partnera a doplniť tak dieťaťu uplnú rodinu(ženský a mužský vzor). To, že si niekedy vyberú osamelovú výchovu preto, že nemali šťastie na vhodných partnerov je bohužial realita. Ale dieťa by malo mať od malička jasno, že ho dokázali splodiť len muž a žena. Aj keď spolu nežijú.

kat_
31. aug 2023

@anketkarka a osamelym rodicom maju teraz deti pobrat socialkky, ze nemaju vzor? vzorom predsa vie byt aj stryko, teta, stary rodic... to je taky argument...

klarissa25
31. aug 2023

@anketkarka v tom môže mať predsa jasno aj keď ho vychovávajú dvaja ľudia rovnakého pohlavia. Ale to je asi jedno..ty si myslíš svoje ja svoje

tiezjedna
31. aug 2023

@anketkarka no ty máš tiež dosť... Fakt si myslíš, že deťom, ktoré vychovávajú páry rovnakého pohlavia niekto klavíruje do hlavy, že ho priniesol bocian? Lebo inak si neviem vysvetliť ten nezmysel, čo si napísala o plodení...🙄

mamusa123456789
31. aug 2023

@stanulienkat inak o pelem som to nevedela ani ja

ckocka
31. aug 2023

@tululu Ty máš homosexualitu na úrovni vraždy?

pribinak
31. aug 2023

Este šťastie že medzi heterosexuálmi nie je žiadne ale žiadne násilie.
Sú zasadne len šťastne manželstva, žiadne choré osoby, žiadni násilníci, alkoholicky a už vôbec sadisti, psychopati, o pedofiloch nikto nikdy našťastie nepočul

Nech žijú hetero 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

mamusa123456789
31. aug 2023

Co ti na nich tak strašne vadí?ži a nechaj žiť... Nerieš ostatných... Co chodia t*tkat do tvojej postele a pozerajú sa na to tvoje deti? Toto je tak 'uzasny' svet