icon

Je pre vás problém, keď je muž menší?

11. aug 2022

Ahojte, mám otázku, či je pre Vás ženy odpudzujúce ak je muž nižší ako ste vy alebo to nerobí až taký problém? 🙂

jahodka11
16. aug 2022

pre mna hej... ale len preto, ze mam 174cm a odjakziva pocuvam,aka som vysoka.... a tazko to teraz dostat z hlavy.... myslim, ze keby toto neriesili ludia z mojho okolia odjakziva, tak by mi to nevadilo...

jahodka11
16. aug 2022

ale to, ci si chlap atd... to neriesim, chlap ako chlap,len som teda chcela napisat, ze k mojej vyske a blbemu nastaveniu,ktore mi tlacili do hlavy od nepamati...som hladala muza vyssieho... ale inak neriesim, kto kolko meria.... ani sa nepozeram na mensich muzov inak...

bubinovci
16. aug 2022

Ano kazda ma predstavu ze chce krasneho vysokeho tmaveho....😁 tiez to bol moj ideal😁 realita je taka ze moj muz je vysoky ako ja, mozno aj nizsi, zaujal ma uplne inymi prednostami
Netreba sa zaoberat takymito vecami, su to nepodstatne hluposti

stanulik1149
16. aug 2022

..hlavné je, aby mal dobré a veľké srdco 🙂

oliviakatka
16. aug 2022

Môj bratranec má niečo vyše 160cm no s babami nikdy problém nemal 🙂 má veľmi priateľsku povahu, úplný sangvinik, extrovert, zabávač. Úžasný k deťom 🙂) Ja mám 158cm a môj ex mal 198cm - až to bilo do očí 😁 súčasný má 170cm a nikdy som nebola šťastnejšia ❤️ ale našli sa v mojom okolí tupci s poznámkami 'škoda že nie je vyšší' atď 🤷🏼‍♀️

dankamg
16. aug 2022

Ja mám 157 cm a môj exmanžel mal 194 cm. Nosím vysoké opätky, mne to teda nevadilo a komentáre ostatných ma nezaujímali. Je však pravda, že muži pod 180 cm ma proste fyzicky nepriťahuju, bohužiaľ. Ale zas je určite veľa nižších žien, ktoré priťahujú práve nižší muži.

lucmirka124
16. aug 2022

Aj moja predstava bola vysoky, 80 kg chlap😂,, moj muz ma rovnako ako ja 171 cm, a 60 kg😁🤣🥰, momentalne mam od neho o 20 kg viac slak ma z toho triafa🤦‍♀️ Ale kedze beriem hormonalne lieky kvoli rakovine neovplyvnim to,, nakazala som mu viac jest ale on ma z toho srandu, ked sme zacali spolu chodit mal 50kg a ja 68kg, opatky som nikdy nenosila takze mna to netrapi,, nikdy by som nepovedala, ze si vezmem chudsieho chlapa,, ale my dvaja sa lubime,doplname, sme jeden druhemu oporou, a viem ze by ma nikdy nevymenil za chudsie modelkovske vydanie🤣,,pritiahlo ma ku nemu v zaciatkoch hned to ze mi bol oporou, nikdy mi neklamal, uprimny, a snazi sa robit tak aby som bola stastna a spokojna,,, sranda ze som sa mu roky pacila na skole ale nikdy sa nam cesty dako nestretli az po skole, sme spolu 10 r, a ked ma aj sere nikdy by som ho nevymenila, to co mi on dava, mi nikdy ziadny vysoky, muzny, chlap nedal,,,

hederamonstera
16. aug 2022

Vsak existuje tolko nizkych bab, tak nie je o com.
Pri mojich 180cm som nikdy nechcela pri sebe nizsieho chlapa. Proste ma taki nepritahovali, mohli mat charizmu akukolvek. A to ja nie som vobec zamerana na vyzor. Len tato jedina vec.
Kebyze mam menej cm, tak neriesim.

kristinuhro
16. aug 2022

My sme s mojim rovnako vysokí. Vysoké topánky nenosím. Niekedy by som aj rada, ako každá žena sa pozriem po krásnych lodičkách, ale potom si tak poviem, že hmm a kam by som ich nosila?
Venčiť? 😂 Nikdy som nebola ten typ čo nosí lodičky. Turistické topánky a tenisky sú mi bližšie 😂 Sú dôležitejšie veci ako ti už baby napísali. Keď si vážite jeden druhého tak výška je len maličkosť. Aj môjho chlapa otec je menší od svojej ženy ale ona sa s tým neserie 😂 sebavedomie ženy priťahuje, nie výška.

domikkri
16. aug 2022

Odpudzujúce nie, no pre mňa sú atraktívni vysokí muži. Bude to tým, že ja mám 178cm.

lusika33
16. aug 2022

Vždy sa mi páčili vyšší muži ako ja aspoň to som si myslela ale teraz keď sa tak spätne na to pozerám vždy som mala priateľov a teraz aj manžela nižšieho a vôbec mi to neprekáža a ani neprekážalo nosim normálne aj opätky a celkovo som vysoká mám 178 CM a práve aj manželovi sa to páči myslím že vo vzťahu a manželstve sú dôležitejšie úplne iné veci

punkreas534
16. aug 2022

Nie pokým si s ním rozumieš tak je všetko ok. Mám 180cm a muži v mojom živote boli vždy menší. Môj manžel s ktorým som uz33 rokov je tiež máličko menší a je to chlap ako sa patrí. A ešte nikdy mi nerobilo problém si dat vysoké topánky aj keď sme išli spolu von. 🙂

tianna
16. aug 2022

Mne osobne to vadí 😁 preto mám muža ktorý má takmer 2 metre 😄

tianna
16. aug 2022

Ale doplním že poznám veľa žien čo majú nízkych mužov, dokonca aj u nás v bytovke je vela mužov nižších ako som ja (172 cm). A takisto mám veľa kamosiek okolo 155 cm ktoré majú partnerov nižších odomna 🙂 teda isto si nájdeš ženu bez problémov aj pri tvojej výške 😉

katulkagajdos
16. aug 2022

Ja som mala kedysi priateľa čo bol nižší- ja úplne som s tým problém nemala, ale pár poznámok som si teda vypocula- všetko akože vramci srandy, no ale prijemne mi to zasa veľmi nebolo.

punkreas534
16. aug 2022

@katulkagajdos človek sa musí nad veľa vecami povzniesť a pokým mi je s tým človekom dobre tak tam není co riešiť. Môj názor.

maciatkolulu
16. aug 2022

@lienka.7 no, presne ako keď chlap povie, že zena bez väčších, pevných pŕs nie je žena.... Tiež sa ťažko hľadajú. 🤣👍

etnatn
16. aug 2022

Ja som sa na nižšieho chlapa nikdy nepozerala ako na objekt čohokoľvek, vždy keď som sa s nejakým bavila, tak to bolo ako s kamarátkou..

majaa81
16. aug 2022

Odpudzujúce určite nie, ale nikdy ma nižší chlapi nepriťahovali. Skôr mi vždy vo fitku prišli vtipný ako si svoju výšku kompenzovali svalmi a tvárili sa jak "mačo" 😂😂 Ale tak keď ho miluješ na výške nezáleží a čo si myslia iní na tom mi dupľom nezáleží 😉🤷🏻‍♀️

katulkagajdos
16. aug 2022

@punkreas534 veď sme sa ani nerozišli kvôli výške - bol to blbec 😂👍🏻

sosta
16. aug 2022

Mam nizsieho muza od seba asi o 5-6cm. Ale nie je on nizky, to ja som vyssia ako priemer zien 😅 Mam sa teraz za to hanbit a pripadat si odpudzujuco? Ani omylom 😁 Sme spolu uz vyse 20r, mame deti a stale sa lubime. Nejde o vysku ci vseobecne vyzor, ale o sebavedomie (a nemyslim tym namyslene ego), zmysel pre humor, sarm, sexappeal.. a to moze vyzarovat aj z nizsieho, plesateho, bruchateho.. btw, taketo veci som riesila v puberte, na zac.vztahu, no od isteho veku si clovek povie, ze moze mat na haku, co si kto mysli, nemusi ma mat kazdy rad al.sa kazdemu pacit, aby som bola so sebou spokojna 🙂 Treba si vypestovat spokojnost a lasku k sebe bez ohladu na okolie, ono sa potom prida. Drzim palce

ivana.natasha
16. aug 2022

Môj manžel je nižší o pár cm a ničomu to nevadí. Je super muž, super otec a možno viac chlap ako nejaký 2 metrový. Možno keby sme viac pozerali srdcom a nie len povrchne na výzor(a to nie len v partnerskom vzťahu), by bol svet lepší.

mimusha3
16. aug 2022

Mne sa vždy páčili vyšší muži než som ja.
Teraz som vo vzťahu 18 rokov s jedným mužom a predstav si, je odo mňa o cca 6 cm nižší . Každý máme povahu akú máme a jeho si necením pre jeho výšku, ale preto, akým mužom v našom vzťahu je.

veronikastrickova
16. aug 2022

Nizsieho chlapa ako ja by som nechcela, ale laska je laska a tam nezalezi na vyske ci vahe. Nepacia sa mi svalnaty chlapi, nasla som si takeho. Sice pri nom nemozem nosit vysoke topanky ako som milovala, ale zvykla som si. Moja sestra ma nizsieho a ziju spolu v krasnom vztahu. Je to naozaj len o dvoch ludoch, ci je laska vacsia ako nejaka "dokonalost".

denisah6
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
16. aug 2022

ja mam 162 cm, takze nizsi alebo rovnako vysoky, to uz je naozaj maly muz, ale stalo sa mi dvakrat, ze som to "musela" riesit... jeden sa mi zdal strasne maly (vadilo mi to) a druhy bol taky pekny do tvare, ze od neho bolo treba doslova zeny odhanat... takze aj ked sa bavime cisto o vzhlade, tak si myslim, ze atraktivita nepada na jednom "nedostatku".

lunademonica
16. aug 2022

Chlap sice je ale mal by si v tom pripade hladat frajerky nizsie ako 164 cm

queen1989
16. aug 2022

@dominikak4 pekne napísané 🙂

veronikakos
16. aug 2022

Ja mám 180cm. A koho celý život priťahujem??? Krpcov.....!!!!
Manžel je o 10 cm nižší než ja, pravda zvykala som si, no nevymenila by som ho za svet. Sme spolu 11rokov a vždy sa ku mne správa ako na začiatku. Je veľmi starostlivý, spoľahlivý, splní nám všetko čo na očiach máme. Máme tri deti. Všetko funguje perfektne(až na deti, neposlúchajú ☺️). Pred ním som mala síce vyššieho chalana, no povaha katastrofálna.
Teraz ako 32 ročná si plne uvedomujem, aké sú skutočné hodnoty človeka.
Okrem toho, neviem prečo, ale keď vidím nejakého obrovského chlapa tak mám pocit, že smrdí. Veľký chlapi vo mne evokujú pocit smradu. Je to čudné, viem....

lunademonica
16. aug 2022

Ani mna nizki muzi nepritahuju a nezniesla by som to...sak by som mohla ja nosit na rukach jeho a nie on mna... Vacsina zien sa potrebuje o muza opriet, a hlavne pri malom muzovi bude aj stihla zena vzdy vyzerat ako velka godzila, to ziadna asi nechce, ze ano. Pre malych muzov su na svete este nizsie zeny.
Otazka na autora; ty by chcel vyssiu zenu? Ze by si musel na spicky pre pusu?