icon

Je vaša milenka menej atraktívna ako manželka?

9. nov 2025

Otazka cisto na muzov na koniku... Ak si najdete milenku, alebo ste milenku mali, Vyhladavate milenky, ktore su menej atraktivne ako vase manzelky? Pripadne ma niekto z vas milenku, ktora ma badatelne vyssiu hmotnost ako vasa manzelka, alebo badatelne starsia ci zanedbanejsia? Velmi by ma to zaujimalo. A mozno aj niektore ine, ktore manzelia podvadzaju.

anonym_a69b15
9. nov 2025
@anonym_bcb5e3

Niečo z môjho okolia, kolega má milenku, trocha poznám jeho manželku, milenka je moja spolužiačka zo SŠ. Jeho manželka robila kedysi modeling, stále vyzerá výborne, štíhla, elegantné obliekanie, ale príde mi vyslovene arogantná, povýšenecké správanie. Milenka je od jeho ženy 2 roky mladšia, postava povedala by som krv a mlieko, obliekanie rifle, mikina. Ale vždy vysmiata, príjemná, za každú srandu, voči jeho manželke úplný opak.

@anonym_bcb5e3 a preto utekame z domu za veselym dobrodruzstvom.

anonym_a30aa0
9. nov 2025

nevies co sa komu odohrava v hlave, niekedy mozes objavit tučne monštrum za ktore by sa hanbil na ulici, aj ked zena doma je pekna

anonym_11d825
9. nov 2025
@anonym_e70601

poznám par, kde exmanzelka je velmi vzhladna zena, a milenka, neskor aj manzelka vyzerá naozaj ako strasiak, ale ocividne su spolu stastnejsi, laska nie je o vzhlade

@anonym_e70601 Mozno prave v tom to je. Vela krat velmi vzhladne zeny, tym, ze si mozu robit co chcu a kazdy im este aj podakuje tak su take....No a mozno on hladal niekoho na pohodlny zivot a rodinu 🙂

slovakboy
9. nov 2025

@anonym_autor kto má atraktívnu manželku tak si hľadá menej atraktívnu. A naopak. Muži si hľadajú často ženy len podľa krásy, aby mu ju závideli ako koňa, alebo pekné auto. A potom zistí, že je len na ukazovanie. Nie vždy samozrejme. A tak si nájde milenku spontánnu veselú čo si s ňou rozumie a je mu jedno či mu ju závidia. Páči sa ňu aj tučnejšia, alebo taká obyčajnejšia.

anonym_1a0a84
9. nov 2025

Raz a navždy muži sú lovci akokoľvek moze byť žena krásna, keď behá doma s vysávačom, vari, rozčuľuje sa pri každej omrvinke musi mať muž extra charakter, aby si nenašiel milenku.Ja si myslím a to som žena, že taká žena čo stojí nad hrncami, umýva záchod bežný život v domácnosti a s deťmi už ho nemôže ani vzrušovať.Minule som sledovala muža ako vysáva a rozčuľuje sa prečo je všade toľko chlpov od jeho mačky tak som veľmi musela rozmýšľať čo na ňom už 15 r vidím🤣
Erotickú iskru a sex určite nie.Milenka nemusí byť krajšia, chudšia ani múdrejšia stačí, že je iná, iná voňavka, že nevyčíta nedostatky, má pochopenie, vľúdne odpovedá na SMS v tom je čaro milenky a nie v tom, že v piatok ideme do Tesca, lebo bude mäso v akcii😆môj kolega si našiel milenku a má 54 r on o 10 menej ženu na ako z modelingovej agentury

zuzanita1609
9. nov 2025
@anonym_1a0a84

Raz a navždy muži sú lovci akokoľvek moze byť žena krásna, keď behá doma s vysávačom, vari, rozčuľuje sa pri každej omrvinke musi mať muž extra charakter, aby si nenašiel milenku.Ja si myslím a to som žena, že taká žena čo stojí nad hrncami, umýva záchod bežný život v domácnosti a s deťmi už ho nemôže ani vzrušovať.Minule som sledovala muža ako vysáva a rozčuľuje sa prečo je všade toľko chlpov od jeho mačky tak som veľmi musela rozmýšľať čo na ňom už 15 r vidím🤣
Erotickú iskru a sex určite nie.Milenka nemusí byť krajšia, chudšia ani múdrejšia stačí, že je iná, iná voňavka, že nevyčíta nedostatky, má pochopenie, vľúdne odpovedá na SMS v tom je čaro milenky a nie v tom, že v piatok ideme do Tesca, lebo bude mäso v akcii😆môj kolega si našiel milenku a má 54 r on o 10 menej ženu na ako z modelingovej agentury

@anonym_1a0a84 Upratuj polonahá,var tak isto,ani nevieš,ako to funguje😏.

anonym_1ae494
9. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Je vaša milenka menej atraktívna ako manželka?
Dnes o 09:18
Otazka cisto na muzov na koniku. ... mas milenku? si muz?

@anonym_autor už si zrazu ticho? Alebo si zabudla čo si sa koho pýtala?

anonym_a69b15
9. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_1a0a84 Upratuj polonahá,var tak isto,ani nevieš,ako to funguje😏.

@zuzanita1609 nefunguje kamaratka chodila po byte naha a jej debil hral playstation uz sa rozvadza

karolinakr
9. nov 2025
@anonym_a69b15

Hlavne mam rad prirodne prsia pery vsetko. Silikony som pochytal nie raz ale je to nechytne. Cize iba prirodou vytvorene beriem.

@anonym_a69b15 jak nechutné...cítiš tam vankúšik?

anonym_d1a5c6
9. nov 2025

@anonym_autor milenka môjho ex bola fúzatá tučná cigánka, nesiahala mi ani po členky, tak som jej ho prenechala 😃 zodrala ho z peňazí a zostal sám... 😛

anonym_a69b15
9. nov 2025
@karolinakr

@anonym_a69b15 jak nechutné...cítiš tam vankúšik?

@karolinakr iba nemusim umelinu ani kacacinu.

karolinakr
9. nov 2025
@binarypete

Milenka nieje vobec o krase, vacsinou su to tieto dva dovody.

1. Je to proste nieco nove, ako sa hovori "ukaz mi najkrajsiu zenu sveta a ja ti ukazem muza ktory je znudeny s nou spat" proste chlap chce nieco nove.
2. Doma nedostava nieco co mu ta milenka ponuka, napriklad kolega ma milenku len preto ze jeho zena nechcela robit oralny sex.

@binarypete zas výhovorky pre priblblých, ked bol oralny sex rozhodujúci faktor, prečo si nezobral za manželku takú, ktorá ho robí?

pralinka25
9. nov 2025
@anonym_d1a5c6

@anonym_autor milenka môjho ex bola fúzatá tučná cigánka, nesiahala mi ani po členky, tak som jej ho prenechala 😃 zodrala ho z peňazí a zostal sám... 😛

@anonym_d1a5c6 pre boha 😨 dobre mu tak. 😂

karolinakr
9. nov 2025
@anonym_d1a5c6

@anonym_d1a5c6 mať konkurentku ciganku s fuzikmi, tak to je záber na psychiku 😀

karolinakr
9. nov 2025
@anonym_d1a5c6

@anonym_d1a5c6 kokos, ja tieto baby obdivujem aj ich sebavedomie, vyzera to na odstrel a ešte jej muž zobe z ruky... to som nikdy nedokázala 😀

karolinakr
9. nov 2025
@anonym_a69b15

@karolinakr iba nemusim umelinu ani kacacinu.

@anonym_a69b15 kačací pysk

anonym_a69b15
9. nov 2025
@karolinakr

@anonym_a69b15 kačací pysk

@karolinakr vypada to nechutne a bozkavat to fuj

anonym_d1a5c6
9. nov 2025
@karolinakr

@anonym_d1a5c6 kokos, ja tieto baby obdivujem aj ich sebavedomie, vyzera to na odstrel a ešte jej muž zobe z ruky... to som nikdy nedokázala 😀

@karolinakr tak to bol, psychicky som bola z toho na zrútenie, dnes som za všetko vďačná, môj život to nasmerovalo tam, kde už nemôžem byť šťastnejšia 😊

anonym_d1a5c6
9. nov 2025
@pralinka25

@anonym_d1a5c6 pre boha 😨 dobre mu tak. 😂

@pralinka25 napriek všetkému ho ľutujem, je úbožiak

liv1
9. nov 2025

Co som pochytila z tejto temy.
1. Anonymky (niektore) zo zaciatku tejto diskusie su pekne kr.vky 😅
2. Prvykrat som happy za male kozy (spokojna som bola aj predtym ale potesilo)
3. @minenkaa ustala si to na pani, ked sa anonymky zisli 👍
4. Milenky mozu byt aj skaredsie aj tlstejsie aj skaredsie aj hocijake, takze na vzhlade manzelky nezalezi. (jasne ze zalezi, srandujem) 😁
Tak na vecer som sa celkom zasmiala na takejto primitivnej debate ku ktorej sa pridavam svojim strasne dolezitym prispevkom 😂

binarypete
9. nov 2025
@karolinakr

@binarypete zas výhovorky pre priblblých, ked bol oralny sex rozhodujúci faktor, prečo si nezobral za manželku takú, ktorá ho robí?

@karolinakr toto je velmi cierno biele videnie sveta, neni zivot taky jednoduchy ako si ty predstavujes.

anonym_980c9f
10. nov 2025
@anonym_26bc96

@minenkaa ja sa nečudujem že mal pri tebe milenku :D

@anonym_26bc96 neda sa čudovať, že mal pri nej milenku 😀

dadis
10. nov 2025
@anonym_980c9f

@anonym_980c9f Preco? Preco mas potrebu sa do nej navazat a zosmiesnovat? Vies v kolkych manzelstvach je nevera? Je to iba v manzelstvach, kde ma zena zlu povahu? A co tvoje manzelstvo? Aha, zabudla som. Nemas ani taku guraz tu prispiet pod svojim nickom. Zelam, nech ten tvoj manzel je teda verny, ked tu ukazujes, akej prijemmnej povahy si.. ked uz ideme ppdla tvojej logiky

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_980c9f

@anonym_980c9f tak dalsia sliepka
Všetkým sliepkam chcem len objasniť , netrápilo ma to vtedy ,tak ma to netrápi ani po rokoch ,ak ste si všimli hneď moj prvý príspevok písala som aj že to bola fajn baba,nikdy som k nej necítila hnev a ani k bývalému
Ja viem prečo sa to stalo
A len taká pikoška k tomu ,že mu bolo pri mne zle tak preto,rozišli sa a on si zobral ženu ,čo je moja kópia ,typovo a aj povahovo ,myslím,že ona je ešte trochu viac zivelnejsia ako ja
Jooj a rozišli sme sa v klude ,bez nadávok a zlosti

autor
11. nov 2025
@minenkaa

@anonym_980c9f tak dalsia sliepka
Všetkým sliepkam chcem len objasniť , netrápilo ma to vtedy ,tak ma to netrápi ani po rokoch ,ak ste si všimli hneď moj prvý príspevok písala som aj že to bola fajn baba,nikdy som k nej necítila hnev a ani k bývalému
Ja viem prečo sa to stalo
A len taká pikoška k tomu ,že mu bolo pri mne zle tak preto,rozišli sa a on si zobral ženu ,čo je moja kópia ,typovo a aj povahovo ,myslím,že ona je ešte trochu viac zivelnejsia ako ja
Jooj a rozišli sme sa v klude ,bez nadávok a zlosti

@minenkaa Pochop, ze ak po kurniku behaju zvierata a vsetky su ine ako ty.. a su to sliepky, tak co si Ty? Hlodavec? Blcha? Boh?

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa Pochop, ze ak po kurniku behaju zvierata a vsetky su ine ako ty.. a su to sliepky, tak co si Ty? Hlodavec? Blcha? Boh?

@anonym_autor ja som kôň

autor
11. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja som kôň

@minenkaa to si nemyslim ani nahodou, Kon je uzitocny tvor.

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa to si nemyslim ani nahodou, Kon je uzitocny tvor.

@anonym_autor ale to je len a len tvoja vec

patrixxx23
11. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja som kôň

@minenkaa obdivujem ta ako vies zachovat chladnu hlavu a s kludom odpisujes na iste komentare,normalne ja ked niektore citam,co tu pisu,tak nechapem 🤦🏻‍♀️ ja uz som precitala dost tvojich komentarov a myslim si,ze si super zena! Teba by som chcela za kamaratku fakt!

minenkaa
11. nov 2025
@patrixxx23

@minenkaa obdivujem ta ako vies zachovat chladnu hlavu a s kludom odpisujes na iste komentare,normalne ja ked niektore citam,co tu pisu,tak nechapem 🤦🏻‍♀️ ja uz som precitala dost tvojich komentarov a myslim si,ze si super zena! Teba by som chcela za kamaratku fakt!

@patrixxx23 dakujem,je to príjemne osviežujúce takýto komentár
Ja som vedela ,že ešte na svete sú zdravo zmýšľajúci ľudia