Máte nejaké finty na mužov?
Zaujímalo by ma, aké "taktiky" u vás doma fungujú keď niečo od mužov potrebujete. Taky ten zdraví ženský "rozum"
Tie, čo budete písať, my sa dohodneme a spravíme kompromis...ani nepíšte. Toto ma nezaujíma. Skôr ženy, ktoré sú už dlhšie vydate a funguje im manželstvo.
@lenuliatko84 čo takto trochu sa krotiť vo vyjadreniach?
ja som raz citala jednu v nejakom sofistikovanom zenskom casopise a ta funguje, je to len malickost. Ked nieco poserem, napr zafarbim mu pranim koselu, tak mu to idem oznamovat ako najvacsiu katastrofu od zvolenia Trumpa "nieco hrozne som spravila, slub ze na mna nebudes kricat, ja som fakt nechcela, je mi to hrozne luto" Asi 3 minutovy preslov pocas ktoreho je uz s nervami na konci a ocakava rozbite auto, vyhoreny byt a prejdeneho psa, sa mu vlastne ulavi ze je to len kosela a este utesuje on mna.
@lenuliatko84 pokoj, dievca, uz som ta nahlasila.
Ale mozes si tie nechutne vulgarity este rychlo zmazat sama. To by bolo elegantnejsie.
Ako spamovat cudziu temu svojimi nervami a chovanim ako pubertiacka v partii pri flaske lacneho vina (co chce superku “ukricat” nadavkami, lebo uz stratila sebakontrolu).
To je nezdvorile.
@gladys_07 no.....neviem,ja muzovi normalne poviem,ked sa nieco stane. A aj on mne.
Nemusim si pomahat zenskymi trikmi.
Ja cakam uprimnost,cize aj som uprimna.
Nerozumiem,preco by som to mala robit podla tejto rady.
Ja ked nieco chcem tak to musim jasne povedat. Cim dlhsie sme spolu tym lepsie to funguje. Moj je taky pragmatik a velmi racionalny, cize keby zacnem tutu mutu tak dostanem asi ine ako som chcela. Ked nieco spravim zle ( nejaky mini kablik od pravo mna vecnost pri upratovani a pod) tak on uz vie podla tonu reci, ze som nieco vyviedla. Potom uz len zamnaukam a zaklipkam ocami. Este nikdy na mna za nic nezdvihol hlas, podla mna mu to pride mile 😂
Chváliť, chváliť, chváliť, rešpekt a vďaka..
Hm, finty. Na kazdeho chlapa plati nieco ine. Kazdy ma to svoje ego postavene na niecom inom.
Ty si muza poznas (mala by si), ty musis uhadnut, kde treba nenapadne zasiahnut, aby mal pocit, ze to chce ist urobit.
Znama tolko muza prosila, aby jej opravil zamku na branke, aj sa s nim vadila, ze je to trapne ju mat iba zahaknutu kusom hrdzaveho drotu, az nakoniec raz robila v zahrade a sused natieral plot. Dali sa do reci, ona spomenula branku, sused poobede ochotne priniesol naradie a dal sa so roboty. Jej muz v soku, ze v akej hanbe ostal. Aj sa hneval na nu. Ale viac sa odvtedy nestalo, zeby cosi vonku v zahrade ihned neporobil. Tie chlapske veci.
A hnev pre branku je uz zabudnuty.
Ale zase inej znamej muz by z gauca od telky a mobilu veru zadok nezdvihol. Este by si masiroval ego, ze sused je k...., ze sa stara o cudzi majetok a hovoril by, ako si to on vie “zariadit” (ze iny za neho nakoniec porobi). A pred nim by robil narazky, ze co jeho zena na to, ze on jeho manzelke pomaha miesto, aby doma robil.
Takze zalezi, co chces, aby pomahal a podla toho vyberas sposoby, ako ho vmanevrovat do pomoci, hoci sa mu nechce.
@gladys_07 to je dobre 😀
@perdulka7 Hej,poznáme také 😀 Ak si to dotyčná prečíta,tak bude peniť 🙄 Tiež sa mi stalo,že som kedysi napísala niečo,čo sa jednej komentujúcej "inteligentke" nepáčilo a to si mala vidieť tie IP,čo mi poslala,pritom jej som nepísala nič,ale autorke,ale dotyčnú to naštvalo,lebo som mala iný názor.Všetky vulgarizmy čo existujú mi napísala do niekoľkých správ 🙊
u nas je jedina finta ze ak chcem nieco co viem ze mu narusi komfort povedat mu to v case kedy ma.ten komfort co najmenej narusenym cize nie ked je hladny treba mu na wc je orejedeny je mu teplo je mu zima stoji mu praca. cize finta je nacasovanie.
Ja som bola vydatá 6 rokov a bez sústavného prosenia ...doprosovania a pochvaly takmer nič sám od seba nespravil.
Teraz mám frajera ktorý je naučený vysávať..umývať okná podlahy...utierať prah...všetko sám od seba..a v niektorých momentoch mi príde ešte aktívnejší než som ja 😆 takže si myslím že to je o povahe chlapa a ako bol vychovávaný 🤷♀️
@smejko25 ked chcem aby muz povysaval alebo cokolvek ine tak to jednoducho poviem osobne si myslim ze je to jednoduchsie a urcite ucinnejsie ako po nociach dumat nad kadejskymi konspiracnymi fintami cakat ze snad si domysli co od neho chcem a ak nie tak vypisovat na mk temy o tom akeho mam neschpneho muza Lebo nedokaze citat moje myslienky ktore ani ja Sama nedokazem dost jasne sformulovat a povedat.... ale tak kazdy nech robi ako uzna za vhodne....
@kulumulu123 no ved stym uplne suhlasim ale chcela autorka radu tak som poradila 😁
Žena v zdravom manželstve nepotrebuje taktiky.
Asi toľko k tomu.
A inteligentná žena nemá doma ťuťka čo nevie nič sám od seba urobiť.Ale má doma chlapa.
Najlepšia taktika na takého lenivca je kopnúť ho do riti a nájsť si niekoho schopného.
efektívna komunikácia https://www.otvorenahra.sk/elegantne-riesenie-a...
@modrykoniicek by si sa divila, kolko inteligentnych zien ma doma tutka, ktory nevie nic urobit. Poznam take a neprerabaju tych muzov. Robia same, alebo si sluzby zaplatia. Z velkej lasky.
Necitala som predosle komentare ale ked nieco veeeeelmi ale ze veeeelmi chcem od mojho manzela, tak ho pytam potom ako sa pomilujeme....vtedy by mi zniesol aj modre z neba 😃😉 ale inac ja mam bezproblemoveho muza....sam od seba nespravi nic ale ked ho poprosim tak bez reci to urobi....dlhodobejsie projekty mu musim dat chrobaka do hlavy aspon mesiac skor aby si na to pripravil.....asi tak 🙂
Hm, my s muzom robime vsetko viacmrnej napoly, ako sa ktoremu chce. Ale ked nieco moc moc chcem aby spravil, a aby to spravil hned, tak vymenny obchod za extra oralne sluzby 😆 funguje vzdy 100%tne
@queen_mary dik za úprimne napísanie..😀
no tak podľa mna dobrý nápad je sadnúť si spolu a prediskutovať, čo kto má rád a čo bude robiť, napr. ja milujem pranie, vešanie prádla, skladanie, triedenie vecí, preto to robím ja, manžel sa stará o záhradu, kosí, polieva, strihá stromy, umýva okná, má na starosti wcko a kúpeľnu, je hrozný pedant a urobí to lepšie ako ja, ja varím, starám sa o deti, píšem s nimi úlohy, lebo on nemá na to nervy a dosť trpezlivosti, proste sme si to podelili tak, aby sme boli obaja spokojní
@oli18 Z velkej lásky by som ja takého poslala do zadku.
Načo by mi bol taký neschopný chlap a ešte s takým mať deti.Ani náhodou.Aby som sa len ja starala no určite.
Môj vie všetko a sám od seba neobsedí na zadku.Od rána do večera niečo robí.Áno aj uprace riad aj zmyje podlahu vie všetko prerobiť, postaviť sám...
Poste ja by som slúžku nerobila na domácnosť sú dvaja :D a nemala by som energiu niekoho presviedčať, že má zdvihnúť riť a pomôcť.
Ja som o tom mužovy o tejto téme dnes povedala a odpovedal mi, že nie, že nevedia ale sú lenivý a taký chlap nemá s chlapom nič spoločné čo len na riti sedí.
A ja si to myslím tiež.
@juliet86 suhlasim, u nas zabera niektore veci rozoberat az po jedle 🤫
No ja som si myslela ze potrebujes finty ako ho dostat do postele😂😂😂😂 sorry, az po precitani par komentov som bola v obraze😝