Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
Co je na tom? 😂😂😂 Fakt ti to nepride divne??
@veronikaszabova Tak ja sa ľuďom celým menom tiež nepredstavujem.
vymyslens tema zas na putanie pozornosti…
Tiež si myslim už hadan aj stačilo je trapna
Tak nereagujte, jednoduché
Prečo sa ho nespytas prečo auto necháva pri práci a za tebou ide busom?
Veď na rovinu s ním jednaj.
Ak ťa pozval do kancelárie napíš " sorry ale nemienim byť kurvou"..pokiaľ ty nebudeš reagovať na jeho konanie nemáš šancu sa dozvedieť čo to je za človeka.
Okrem toho že môže bývať s rodičmi je možná varianta že nevlastní žiadnu nehnuteľnosť alebo zdieľa izbu v prenajatom byte ( za to sa hanbí), alebo má manželku ..spýtaj sa ...keď sa nehanbíš bozkávať s niekým koho ani meno nevieš tak čo sa hanbíš povedať " hej Ferko, mne sa to nejak nezdá povedz pravdu kde bývaš"
A môže " bývať" aj v kancelárii lebo nechce platiť nájom..jedného takého som poznala čo " býval" v kancelárii..nejak sa zato ani nehanbil, chlapi sú zvláštne bytosti.
@apolka77 Ja som sa ho spýtala, prečo chodí do práce prespávať večer pred smenou, povedal mi, že aspoň pokecá s kolegami, ktorých často nevidí a že sa dlhšie vyspí.
Blbost , klame Ti.
Spýtaj sa ho teraz cez WhatsApp na cele meno
@apolka77 Tiež sa mi to nezdá, ale chodí skutočne o večer skôr do práce. Napríklad už teraz je v práci , ale smena mu začína zajtra. Tak ja neviem že prečo chodí takto. On býva mimo mesta , v dedine , cca 30 minút.
Nikto normálny nepôjde uz večer do práce aby tam mohol prespať a pokecať s kolegami ,,detto keď ma 30 min.autom z domu. Nikto. Kde sa sprchuje? To tam má posteľ?
Chlapík asi nemá vyriešenú bytovú otázku .
Ja by som ho po nočnej normálne sledovala. Že kam ide.
Buď to bude dom rodičov alebo nejaké deti a žena a uteká pred nimi....
@apolka77 Presne toto aj mne je divné..nechápem to, tak som sem napísala, veď viac hláv viac nápadov. Každý človek vstane ráno a ide do práce, v kancelárii čo viem má matrac.
Tak toto je už naozaj cez..Nevidím dôvod nato, aby chodil takto skôr do práce..
@alexas56 Ani ja nie, jeho odpoveď som napísala vyššie. Je to divné.
držím ti palce, daj vedieť ako to pôjde dalej
Autorka- počuj, už to tu riešiš dosť dlho, keď si mäkká opýtať sa ho na rovinu, čo je zač, napíš sem oddelenie, kde slúži- mesto, časť mesta...(to hádam vieš) a jeho krstné meno a cca vek. Myslím si, že zajtra tu budeš mať odpovede....Svet je malý, hlavne tu na MK....Lebo my ženy "velmo vieme" 😎 a keď nevieme, tak zistíme, keď aj spod zeme 😉....
@monikabull možno nie je ani policajt 😶😄
Ja si myslim, ze mozno aj je policajt, je zenaty a do kancelarie si vodi zeny...a tu noc pred sluzbou tam nejaku ma...poznam podobne typy aj z velmi blizkeho okolia...kazdopadne, lutujem jeho zenu aj vsetky znamosti. Jednoznacne ruky pred od neho.
@apolka77 On to má dovolené. Takže s tým prespávanim ok, ale dámske návštevy sú podľa mňa cez. Tiež nechápem, ale hovoril, že on môže mať návštevy. Samozrejme by som tam nešla ani za nič.
@elenita Policajt je, videla som ho aj v službe, takže v tomto neklame. Ale všetko okolo mi je divné.
napíš potom čo si zistila, normálne ma to zaujíma :D ... Ale spýtaj sa ho narovinu keď spolu budete najbližšie
Pozval ma na firemný večierok, že môžem prísť 🤷
Tak istotne treba ist, ked ta pozval. Mas prilezitost sa dozvediet co ta trapi.
Tak som to zle pochopila, písal, že má firemný večierok, že je už trochu mimo, ale že môžem doraziť. Akože po tom večierku.
Po firemnom vecierku mas prist? Tak asi je uplne mimo ten chlapik celkovo 🙈🙈🙈
@emily_666 Tiež pozerám 😐
Naco s nim stracas cas evidentne ta chce mat len ako matrac 🙈

@veronikaszabova A čo je na Tom? Veď sme sa videli len tri krát.