Partner nemá chuť na sex

deni9999
10. sep 2021

Ahojte vsetci 🙂 no odvážila som sa sem napísať lebo som už bezradná…s partnerom sme spočiatku boli kamaráti s výhodami 6 rokov, teda dalo by sa povedať že sme boli skoro ako pár, a následne sme sa v tomto roku dali aj formálne konečne dokopy, všetko funguje pekne, žijeme spolu, robíme všetky činnosti spolu avšak je tu problém čo sa týka sexu…ja by som najradsej mala sex každý deň aspoň dva krát…jemu stačí pomaly sex už len raz za týždeň…sex sám o sebe je super kvalitný ale proste mne tato frekvencia nevyhovuje…je pravda že sme išli do vzťahu trosku neštandardne nakoľko najprv sme dlhodobo mávali skôr sexuálny vzťah a ten sex aj bol veľa krát často lazdy deň, ale od kedy sme vo vzťahu tak tomu tak vôbec nie je, už si sama mYslim že ho nepritahujem, znižuje mi to úplne sebavedomie…som z toho smutná, nahnevaná, on to vie a sám priznal že to tak je, že on aj na to musí mat náladu atd…ale proste ja som si vždy myslela že chlapi chcú stále..a pritom keď sme spolu neboli tak sme to robili omnoho viac krát…neviem čo mám robiť poraďte mi…ale proste som z toho na nervy keď po niekom túžite chcete ho a nič z toho, len keď on chce…bozkávanie, objímanie je stále na dennej báze, aj z jeho strany intenzívne len samotný sex nie je …

pininka1
10. sep 2021

@deni9999 je tu mnozstvo diskusii na tuto temu co sveci o tom ze zdaleka to chlapi nechcu stale a zacina to byt casty problem. On sa zjavne pretransformoval a posunul trocha dalej ako ty. Tiez som zazivala taketo obdobie,vzdy som mala vacsi apetit ako moj muz, ale tlacenim na pilu som nic nedosiahla, prave naopak. Aj ta tvoja tuzba moze pramenit ako u mna zo zvyseneho testosteronu, ale ten nebudes mat navzdy. Ak vam to inak klape,skuste urobit nejaky rozumny kompromis, aby si mu to zasa nezhnusila a neodisiel k menej naruzivej.

dzulli1980
10. sep 2021

Je rozdiel mať kamaráta s výhodami, kde neriešite absolútne nič, len vlastnú rozkoš a partnera, s ktorým zdieľaš reálny život ... ak Ti to nevyhovuje, odíď od neho, tam iné riešenie podľa mňa nie je ... buď máš normálny vzťah, každodenné radosti, starosti, častokrát rutinu alebo sa s niekým stretávaš len kvôli sexu, proste ja mám chuť, Ty máš chuť, rozdáte si to, nič iné neriešite.
@deni9999

luccija
10. sep 2021

@deni9999 asi je iné sa s niekým len stretávať a mať sex a potom spolu žiť.Po 6 r je to normálne, že apetít klesne.Musite nájsť kompromis ty menej on viac🙂asi je to fajn chlap, keď si naňho čakala 6 r.Len mu nerob scény🙂predtým ste sa ako často stretávali a mali sex?

luccija
10. sep 2021

Tvoje sebavedomie a hodnota by nemala záležať koľko x budeš mať sex.

veverickav
10. sep 2021

Vitaj v realnom svete...

deni9999
autor
10. sep 2021

@dzulli1980 ono práveže ja som chcela viac ten vzťah, ja ho ak veľmi ľúbim, rada s ním prežívam každodenne starosti, radosti, varíme si, nakupujeme, chodíme na výlety, robíme si romantické večeri,,,za to vsetko som nesmierne vďačná a nevymenila by som to…ale na druhej strane mi strasne chyba jebo prítomnosť v tej sexuálnej stránke…ja nepotrebujem sex s niekym, ja vhcem sex s ním…je to take to najvysssie vyjadrenie pre mna lásky čo môže byt preto ma to ubíja 😞

deni9999
autor
10. sep 2021

@luccija my sme sa práveže nie len stretávala, my sme už vlastne aj boli ako partneri, len jemu to teosku dlhšie trvalo kým si to uvedomil a pripustil…ono sa toho moc nezmenilo od kedy sme vo vzťahu len ten sex, na druhej strane je pozorný, veľa mi pomáha so všetkým, len premna je najvyššie vyjadrenie lásky a tej túžby milovať sa s ním…a proste je iné keď máš partnera s ktorým od začiatku máš sex dva tri krát do týždňa a je ine keď zrazu z každého dňa sa stane raz za týždeň… o tomto ja hovorím…

dzulli1980
10. sep 2021

@deni9999 Tak to musíš jednoducho prijať ... normálny partnerský život nie je len o každodennom sexe ... pre mňa teda sex nie je najvyššie vyjadrenie lásky, pre mňa sú u partnera oveľa vyššie hodnoty, skutky, ktoré sú najvyšším vyjadrením lásky ... a možno stretol inú kamarátku s výhodami ... keď ste takto boli zvyknutí žiť aj predtým, ani by som sa nedivila.

kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
10. sep 2021

A kolko mate rokov ono to casom klesa moj muz je odomna o 6 rokov starsi na uz 53 ja 47 a po jeho 50 som zacala byt ja aktivnejsia a preto to mavame asi castejsie ako by asii chcel on

anita6666
10. sep 2021

@deni9999 najvyššie vyjadrenie lásky mať sex s ním??? Veď bol kamarát s výhodami,tak aké vyjadrenie lásky? Tam sa rieši počet orgazmov a nie láska,takže ja absolutne nechápem čo riešiš....zrejme si to mala vo svojej hlave nastavené úplne inak ako on

anonym0001
11. sep 2021

@deni9999 ked ste neboli stale spolu, ho to bavilo, prave preto, ze ste neboli stale spolu. Najdi si trochu cas na seba, zariad to tak, aby boli dni, kedy sa vobec nevidite, aby mal niekedy cas po tebe aj tuzit. Clovek tuzi po tom, co nema/nemoze mat. Nie po tom, co ma doma. Tak musis tento stav unho navodit.

sanssa
11. sep 2021

o tomto sa treba rozpravat, vela veci sa zmenilo, teraz ste uz inak spolu ako to bolo kedysi, takze je normalne, ze sa aj tieto veci zmenia 🙂

slovakboy
11. sep 2021

@deni9999 Ja som tu niekde písal že chlapi nechcú sex lebo pozerajú porno ale to nebude asi prípad tvojho muža. Jednoducho sa u neho znížila potreba z každodenného na každo týždenný a to je po dlhšom čase úplne normálne. Nevyhovujete si frekvenciou. Nemôže ťa urobiť prstami jazykom Robertkom? A pritom byt blízko teba? Nestačilo by ti to? Určite ho priťahuješ ako žena, len to libido trocha pokleslo. A niekedy pomôže aj nejaká zmena. Muži to majú radi v sexe nejaké experimentovanie. Ja som to po svadbe robil dvakrát denne a po deťoch už len 2-3 krát za mesiac.

katkati
11. sep 2021

@deni9999 Je to normálne, že nepotrebuje sex každý deň. Keď nechceš, aby to robil nasilu, netlač na neho. Môže aj on občas skúsiť častejšie, ale nie len preto, že musí. Rátaj aj s tým, že postupne to môže byť menej často ako 1x týždenne. Ale užívaj si s ním všetko to pekne, či ti ponuka a teš sa na sex, hoci iba raz za týždeň. Veď život nie je len o tom. Možno by si pochopila keby to bolo naopak. Porozmýšľaj ako by ti bolo.

kakarot
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
12. sep 2021

Myslim, ze to ako ste sli nestandardne do vztahu, to nema ziaden suvis s tym, ako to je u neho teraz. U nas to bol zdravotny problem, ktory nebol komunikovany a bol potlacany, nelieceny. Hned za tym stres, koronova situacia, bytova situacia atd. Tiez som bola z toho na prasky... Jedine co pomohlo, bolo razne ultimatum - bud sa da dokopy ( aj psychicky) alebo koniec. Ja som stala aj stojim pri nom a dnes viem ze to bude malo, resp menej ako u ostatnych muzov ale Viem , co mam doma. Uz by som za kretenov s vyhodami co podavali neviemake vykony trikrat za noc nemenila. Proste viem co mam doma a radsej nech je menej sexu ale viem ze sa postara, ze ma ma rad.... Proste, niekedy nemozes mat vsetko.

mareri
26. sep 2021

skus nejake afrodiziaka, feromony, obleč si krasne pradlo, dajte si vinko a verim, že sa to podari

bennn
30. jún 2022

ženy sú v sexuálnom apetíte pozadu. Chlapi... alebo lepší výraz je samci, sú na vrchole už v 15tich až do nejakých 25tich, ženy až okolo 25 sa dostávajú na vrchol "chutí" ... No a chlapom logicky už túžba potom klesá, pridá sa k tomu životná situácia, vek, starnutie, trebars nejaké zdr.problémy. Už to nie je ako kedysi. A vtedy ženy začnú pýtať zrazu viac. Ale dovtedy dobre, že sa nevidel každý chlap v base za sexuálne obťažovanie, keď mal chuť na partnerku.