Podľa čoho ste zistili, že je ten pravý?
Baby po akej dobe, alebo čím vás presvedcil ze je to ON? ❤️
Ze nebol lavy 😅
@autorka miluje ma viac ako seba a ja jeho tiež. A vopred poviem, že podľa mňa neexistuje žiadne opodstatnenie toho, že človek je ten pravý, jediný reálny ukazovateľ je čas. U mňa v kratučkých 21 rokoch neváhal ani sekundu a ukázal mi aký je strašne zodpovedný, starostlivý a pracovitý. Nech máme hocijaký problém, tak vieme, že nie sme sami a to je v živote pre nás oboch strašna úľava. Pre mňa je to ten pocit, že nech ma niečo zhodí najnižšie ako sa dá, tak tam bude, či som nízko alebo vysoko. A pri začatí spoločného bývania sme sa obaja nikdy predtým necítili viac doma, išlo to tak hladko, ako keby sme tak žili aj predtým a to sme obaja z totálne odlišného prostredia, príde mi super, že sme tak prirodzene zohraní.
Jeho charizma a sex len išli vedľa nás pekne za ručičky, kým som spoznala jeho reálne vlastnosti, určite nemôžem povedať, že kvôli tomu je pre mňa ten pravý, podľa tohto sa to súdiť naozaj nedá. A vlastne nemyslím si, že sa to len po 6. rokoch povedať vôbec dá ale myslím, že každá tomu chce veriť. Hlavne si rada prečítam vyjadrenia dlhodobejších vzťahov, kedy prišli na tieto pocity. 🙂
@mamula20 krásne ❤️ viac takéjto reálnej lásky 🙂
Neviem či to človek reálne môže zistiť. Na začiatku si to môže nahovoriť ze konečne našiel toho pravého a nakoniec príde čas keď sa niečo stane a rozídu sa. Nestretla som takého ale zároveň som to zatiaľ ani pri nikom necítila ze k nemu patrím 🙂 čiže tak
Ja hneď proste som ho milovala bol môj prvý bolo mi vtedy 16 a neprestala som ho keď som mala 18 vzali sme sa a v novembri oslávime spolu 30 rokov manzelstva
My sme spolu cca rok randili,nepoznali sa predtým. Ja som mala ťažké obdobie, on...a tým,že sme si to navzájom vyrozprávali sme sa zblížili a zároveň sa spoznávali. Boli sme si oporou. Odrazu ma požiadal o ruku,o cca polrok svadba. A až od svadby sme spolu bývali. Ale neľutovala som ani deň.
Kto chce toho druhého spoznať,spozná ho aj počas chodenia. Ide len o to,aby sme chceli spoznávať a nechali sa spoznávať. Reálne. Nie iba tak,že ružové okuliare a svet gombicka.
Vydrzal.
keď ma ani po toľkých rokoch nezabil a stále je so mnou, tak to musí byť ten pravý 😉
Vždy keď som chcela ísť preč nikdy ma nepustil.. a dnes som tomu rada...
No tak ja som to zistila tak, že proste medzi nami bola neskutočná chémia od začiatku, rozumeli sme si vo všetkom, mali sme podobné názory na život, proste všetko išlo veľmi rýchlo u nás. Asi na treťom rande sme začali plánovať svadbu a deti. Sme spolu 14 rokov a stále sa ľúbime, chémia stále trvá, prežili sme veľa náročných situácii spolu, vždy ma podrží.
Ja som sa za dobrého manžela modlila ako slečna, aby sme do kostola spolu chodili ✨
Keď som ho stretla tak neutiekol keď som bola chorá, potom som ešte viacej ochorela, stále ostal.
Modlila som sa a duf, v znamenie a dostala som ich 2.
Sme spolu 12 rokov, a veru v nedele do toho kostola chodíme 😸
Sú veci ktoré sa nedajú úplne slovami opísať. Dosť ma presvedčilo, že krátko po tom, čo sme spolu začali, som ochorela, po veľmi aktívnom začiatku vzťahu zrazu žiadny sex pár mesiacov, vozil ma po lekároch a nemocnicu, kŕmil ma, držal mi vedro a vlasy keď som po chemo vracala, vedel kedy byť ticho, kedy zavtipkovať, kedy slovne podporiť, všetko išlo u neho na vedľajšiu koľaj.
Toto je otazka..
Sorry, ale jednoznacna odpoved je taka, ze to citis. Proste nepotrebujes uzhladat, proste je ti fajn. Nepotrebujes rozmyslat, ze ci je to ok. Lebo to je ok. Vsetko. Ste kamosi, milenci, frajeri, najlepsi priatelia. Vsetkov jednom.
Vies kolke zeny tu z Mk nasli toho praveho??😁 Velmi vela. No neviem preco, skoro vsetci sa po svadbe zmenili na chrapunov, manipulatorov, neschopakov....🙄
To, ze je ten pravy ti nezaruci ani chemia, ani sex, ani nic. To, ze to bol ten pravy si povies na sklonku zivota, ktory s NIM v harmonii a laske prezijes.
Nikdy nemáš istotu 😉😊
No tak ja nikdy nehovorím nikdy, ale je mi s ním od začiatku fajn 🤷. Žiadne obrovské emócie som neprežívala, iba raz, keď som rozmýšľala nad rozchodom kvôli jednej jeho vlastnosti (zvyku), čo som si myslela, že mi bude na ňom časom veľmi vadiť. Vtedy som si porevala doooosť a zistila som že asi to nebude len také nezáväzné chodeníčko. Nakoniec som sa s ním ale nerozišla, sme spolu takmer 20 rokov a stále je to proste fajn 🤷. Žiadne srdcervúce láskyplné vyznania, proste je nám spolu dobre 🙂.
Presne ako tu niekto pisal. Ci to bol ten pravy, zistis na sklonku zivota. Nikdy proste nemas istotu 🙂

1. Chémia hneď na začiatku, doslova motýle v bruchu len ako sa na mňa pozrel 2. Sex 3. Posledný krok (ten sa ukáže časom) , to aký je, ako vie vyriešiť problém, ci sa dá naňho spoľahnúť, budovať atď