Som osamelá. Prečo robím zúfalé chyby vo vzťahoch?
Už ani neviem, čo mám sama o sebe napísať, ako sa nazvať... Som sprostá, sprostá, sprostá... Nie je to ani 5 týždňov, čo som bola na prvom rande a dostal ma, vtedy som to tu spomínala a dobre ste mi teda naložili. A zasa som urobila tú istú chybu s ďalším... Dokonca som taká blbá, že som sa ho ani na meno vlastne nespýtala... Aj keď mám dojem, že mi ho písal už na začiatku, no nepýtala som sa, aby som nebola za blbú ešte viac... A to nevravím, že mám práve ovuláciu... Je možné, aby bola žena ako ja? Už mi z toľkej samoty preskakuje a robím jednu hlúposť za druhou. Teraz, ako pozerám na jeho fotku na FB, si vravím, že veď sa mi ani nepáči, že nie je môj typ, a prečo som, sakra, včera skončila u neho a ešte aj čo sa stalo. Povedzte mi, že nie som blbá, ale iba samota ma núti robiť zúfalé veci... Dnes mi skúste nenakladať, ale skúste ma pochopiť, keďže ja nechápem samu seba. Vďaka...
@anonym_autor prečo to vlastne robíš? Nechápem tomu, zavolá ťa k sebe a ty ideš? Bez ochrany rovno na vec? Prečo?
Blbá je slabé slovo🤣🤣🤣

Si blba, nevyhovaraj sa na samotu
@crazy_cat_lady
No co je nadrzana pretiahne prve co pride
No si radodajka ….ale nebud aspoň sprostá radodajka a kúp si kondomy (na ďalšiu akciu)
A aby si nebola úplne sprostá radodajka tak teraz rýchlo utekaj do lekárne pre tabletku PO
😆😆😆
100% blbá, na to iné ospravedlnenie nie je
@anonym_autor uff, váž si hlavne samu seba. Si určite super žena.
Prosim ta a aspon si sa skusala zamysliet, preco to vlastne robis? Lebo mas neodolatelnu chut na sex? Lebo sa citis sama? Lebo zufalo potrebujes pozornost?
Fakt ti nechcem nakladat, skor ta lutujem, lebo tieto tvoje spontanne rozhodnutia ta akurat tak zabaraju hlbsie a hlbsie - a budes sa akurat tak nenavidiet. Nepoviem ti, ze si blba, lebo toto je asi skor smutne pre mna, ze si jedna zena toto sam sebe robi. A posledne co chces je dieta s niekym kto nevies ako sa vola, utekaj do lekarne po tabletku po.
A na samotu sa naozaj nevyhovaraj, samota ta nic robit nenuti. Aspon prevezmi zodpovednost za svoje rozhodnutia.
0% sebakontrola a sebaúcta. 100% pudy. Teraz ti tu zase naložia a 3 časť sa bude vysielať za týždeň/dva. Tak aký to má zmysel. Smer psychológ.
už nad tým nerozmýšľaj, v prípade potreby pôjdeš na UPT. Alebo ešte rýchlo zabehni do lekárne a kúp tabl. po
daj si od chlapov pokoj, spoň na istý čas. Ak ťa kvári samota, začni robiť niečo zmysluplné. Napr. útulok, charita, deti v detskom domove.
Dáš mi svoje telefónne číslo a presnú adresu ? Kamarad sa pýta
už nad tým nerozmýšľaj, v prípade potreby pôjdeš na UPT. Alebo ešte rýchlo zabehni do lekárne a kúp tabl. po
daj si od chlapov pokoj, spoň na istý čas. Ak ťa kvári samota, začni robiť niečo zmysluplné. Napr. útulok, charita, deti v detskom domove.
@anonym_a71bd1 skusala som Buddy . ale neuspela som. Asi som si to aj predstavovala trochu inak ako to funguje. Tabletku po uz som mala rano a mam este jednu kupenu. Uvidim, a urcite si dam nejaky cas pokoj. A chalanisko sa neozyva od rana..
@anonym_a71bd1 skusala som Buddy . ale neuspela som. Asi som si to aj predstavovala trochu inak ako to funguje. Tabletku po uz som mala rano a mam este jednu kupenu. Uvidim, a urcite si dam nejaky cas pokoj. A chalanisko sa neozyva od rana..
@anonym_autor a načo by sa ozýval? Vsak dostal co chcel
Chlapi toto robia bezne a nikto ich tu za to nejde ukamenovat.
@anonym_autor a načo by sa ozýval? Vsak dostal co chcel
@janka_23 Podporit ma mate, Nie sprdnut .
Chlapi toto robia bezne a nikto ich tu za to nejde ukamenovat.
@anonym_d98e37 ti chlapi sa tym ale pochvalia kamaratom, lebo to robia vedome a cielene, pochybujem, ze potom chodia vyplakavat na socialne siete aki su hlupi, ako ani nechceli, ako sa im ta zena ani nepacila...a to je ten zasadny problem, autorka evidentne potrebuje pomoc, ak si nevie pomoct sama alebo je to cele vymyslene a pravidelne nas tu bude zivit takymito historkami
@anonym_autor a v com presne chces podporit, ze si dobre spravila? ze sa isto ozve a o 6M kracate k oltaru? ved ten chlap sa ti ani nepaci pre boha, ani nevies ako sa vola (co teda nechapem, ked hovoris, ze si pozeras jeho facebook, tak bud si si spomenula alebo sa na nas dobre bavis)!
@anonym_a71bd1 pre Boha! A teraz všetka sranda bokom. Takéto nevyrovnané osoby určite neposielaj do detského domova k deťom. Tie deti tam nemajú robiť psychoterapeutov pre takéto osoby. Život im beztak dosť naložil
@anonym_autor v com chces podporit? Ze len tak dalej, zacina novy tyzden, tak mozno sa zase nejakemu postasti?
@anonym_a71bd1 pre Boha! A teraz všetka sranda bokom. Takéto nevyrovnané osoby určite neposielaj do detského domova k deťom. Tie deti tam nemajú robiť psychoterapeutov pre takéto osoby. Život im beztak dosť naložil
@anonym_b04d68 prosím ťa, vidno že s týmito deťmi nemáš vôbec skúsenosti. To že autorka bola neverná s nejakým chlapom ešte neznamená že je zlý človek. či si snáď myslíš že v detskom domove pracujú ženy čo majú nad hlavou svetožiaru? Určite.
tak ako všade aj tam sú dámy čo sú rozvedené aj dva krát, popr. majú viac detí s viacerými mužmi. Nikto nerieši.
@anonym_a71bd1 Však je nadržaná a chce sexovať a nie venčiť psov 😂
Trauma reakcia "Fawn" (Ľudomilnosť / Podrobenie sa)
Okrem známych reakcií na hrozbu (boj, útek, zamrznutie) existuje aj štvrtá – Fawn (podrobenie sa). Ak človek v detstve alebo v minulých vzťahoch zažil opustenie, odmietnutie či zneužívanie, jeho nervový systém sa naučil, že bezpečie získa tým, že vyhovie druhému.
@anonym_b04d68 prosím ťa, vidno že s týmito deťmi nemáš vôbec skúsenosti. To že autorka bola neverná s nejakým chlapom ešte neznamená že je zlý človek. či si snáď myslíš že v detskom domove pracujú ženy čo majú nad hlavou svetožiaru? Určite.
tak ako všade aj tam sú dámy čo sú rozvedené aj dva krát, popr. majú viac detí s viacerými mužmi. Nikto nerieši.
@anonym_a71bd1 ale ona nie je neverná …..však nemá stáleho partnera či muža …..ona je niečo úplne iné
Neviem ako to slušne napísať … radodajka
Však s ňou keby sa tam posadil psychológ tak by ju poslal na sedenie ku kolegovi, ktorý pracuje s dospelými
Psychiater - testy ci nemas HPO
Prepáč, ale si blba...a to ti este pekne hovorim. Lebo na taketo spravanie existuje ovela vhodnejsi vyraz...ved keby aj niektory chlap s tebou chcel mať vzťah, tak po tom co mu hneď prvý deň vlezies do postele, si to rýchlo rozmysli..chápeš, že nemusíš dat každému co ta pozve na rande?
Nemáš poruchu osobnosti?

Co sa tu dá pochopiť? Mazaj do lekarne pre tbl PO,mozno budeš mať viac šťastia ako rozumu.