icon

Terorista zo zoznamky

13. okt 2022

Ahojte , začnem tak klasický , že som sa s niekým.spoznala cez zoznamku. Je slobodný, starsi od mňa o 10rokov , rozvedený, s dospelým synom. Keďže sme si celkom rozumeli, správy neboli nasilu písané ani nešlo o žiadne sexuálne reči tak sme si vymenili WhatsApp. No tam to začalo. Vymieňali sme si hlasové správy keďže som celkom bojko čo sa týka telefonovania. Takto som sa cítila pohodlnejšie. Zdá sa že je to fakt jeden z mála chlapov normálnych čo majú ste hodnoty na správnom mieste ALE...
Bliká mi kontrolka. Keď sa mu ozvem naposledy na obed a potom až ďalší deň na obed..tak za ten čas mám 5 zmeškaných hovorov, 5 hlasových správ s obsahom: či sa nehnevám, či ma niečím neurazil , či má niečím neodradil nech sa mu ozvem, že on to pochopí ak.sa už nechcem s ním baviť. Ja nie som.ten typ čo si bude písať sto správ denne a sto krát volať . A toto sa mi dáko na ňom.nezda , že je ako to pekne nazvať .. niekedy otravný? Aky máte názor na toto?

Strana
z2
karolinakr
14. okt 2022

@brembo napiš😇 čo si tu pisal.Pamätáš, ako si sa na začiatku stale ospravedlňoval a podlizoval? 😂

brembo
14. okt 2022
panelacikova
14. okt 2022

@marseillefan ešte by som k tomu dodala, že ide aj o časové hľadisko. ak mu dala na seba kontakt po 2 dňoch písania, OK, súhlasím s tebou. ak si však píšu mesiac a viac, tak sa mu nečudujem. ja byť chlapom, nebavilo by ma čakať na ženskú, ktorej trvá viac než 24 hodín, kým odpovie...

karolinakr
14. okt 2022
brembo
14. okt 2022

@karolinakr že láska nie je zadarmo😂😂😂😂,to som tam písal

karolinakr
14. okt 2022

@brembo hehe no to si trafil po hlavičke, tamten len peniaze zháňal

marseillefan
14. okt 2022

@panelacikova neviem, či si počula o PUA... to znamená "Pick Up Artists" a v princípe ide o teórie/rady ako baliť ženy vo veľkom. A medzi základné pravidlá pri písaní cez internet platí: "Nikdy neodpisuj rýchlejšie ako žena" a "Nepíš výrazne viac ako píše žena"... Takže buď rada,, že si žena, lebo ako muž by si asi veľa sexu nemala 🙂 A áno, máme to oveľa ťažšie ako vy... ❤

panelacikova
14. okt 2022

@marseillefan no tak sa rozhodni, či chceš baliť ženy vo veľkom alebo si taký zahľadený do jedinej, že jej 5x za deň napíšeš nejakú správu....
a teda to mi ver, že môj muž mi vždy napíše, zhovorčivejší je niekedy ešte viac ako ja a vôbec nemám obavy o náš intímny život alebo o to, žeby sa on mne zunoval alebo ja jemu. a takto to bolo od počiatku, kedy sme ešte ani netvorili pár. a srdiečko posielaj tej svojej vyvolenej (počkaj, ktorá to vlastne je, keď ty sa držíš akéhosi "PUA"-u???) a nie mne.... pekný víkend ti prajem.

karolinakr
14. okt 2022

haha dobrý odpis

marseillefan
14. okt 2022

@panelacikova nie je absolútne žiaden rozdiel, či chceš zbaliť jednu ženu, alebo 10 žien... pravidlá sú rovnaké. Ty si možno výnimka, okej, veď aj tie musia byť, aby potvrdili pravidlo 🙂

wheel
15. okt 2022

Ak mam s nejakou osobou vzajomne sympatie a neozve sa mi 24 hodin, tak sa tiez slusne spytam ci sa nieco deje. Raz samozrejme, nie 5 hovorov a 5 sprav.. Ak sa nic nedeje a 24 hodinove mlcanie sa zopakuje, prerusujem kontakt taky clovek mi nestoji za moj cas a sympatie nie su vzajomne.

Na druhej strane ak sa este raz zopakuje ze pri nejakej hluposti chalan zo seba vypoti za 5 hodin 5 sprav a 5 hovorov tak asi tiez prerusim kontakt.

kassandra25
15. okt 2022

Neviem, ked si niekto s niekym zacina,a ten jeden ma fobiu z toho, ze by si mali zavolat a radsej si nahrava hlas spravy, je to velmi detinské. Ak sa niekto niekomu neozve 24 h , nereaguje, tiez je to prehnane a keby to takto malo pokracovat, sli by ruky rychlo prec. Ale od teba. Dalo by sa to chvílu skúmat, ale nez byt s takou, co v pohode 24 h nekomunikuje a volat si nechce, len nahrava hlasove správy....., tak to sa volá nezáujem.

germaniawerks
22. okt 2022

@panelacikova "ho nejaká ťahala rok za nos a napokon z toho nič nebolo a tak má momentálne záujem to urýchliť, nech vie, na čom je?" - Intímne áno, ale vzťahovo by som to ponechal na ňu. Myslím si, že ženám najlepšie vyhovuje, keď samy určujú tempo vzťahu. Muži v tom čase môžu mať aj iné nádejné priateľky.

ivanka12311
22. okt 2022

To kontrolovanie by ma veľmi rýchlo omrzelo 🙄

betulinka1
22. okt 2022

Mne by ani nevadilo tych 5 zmeškaných hovorov. Keby tu bola opačná tema, ze zena pise na MK, co si myslite, ked chlap odpise az o 24 hodin. Odpovede by boli, ze niekoho ma 😉😉😉. Cize ok mozno ho to tiez napadlo, tak skúšal volat. Mne by sa skor zdalo divne, ze hned pise, ze ci sa na neho hneváš, ze pochopi, ze nechces byt v kontakte a tak. To je uz znakom manipulovania. To by mne osobne na tom vadilo viac. Ale ja zase ak by som bola s niekym v kontakte, tak asi by som sa mu vecer ozvala, ze som nemala cas. Za mna je to asi slusne, ak som s niekym v aktívnom kontakte, tak ho nenecham cakat 24 hodin.

ropucha6
22. okt 2022

Tiez by sa mi to nezdalo okey. Ak ma vazny zaujem, stacila by jedna sprava, ci si okey a kedy budes mat cas. Vsak sa s nim stretni dakde na verejnom mieste a uvidis, ci ma zmysel sa s nim natahovat.

autor
23. okt 2022

Komunikáciu som prerušila. Správal sa divne. Volal aj o 3 ráno či spím a že.nech mu zavolám z nechával mi odkazy viac než 10 minútové kde rozoberal rôzne nehody, vraždy , v ďalšom plánoval dovolenky a výlety a stále pytal fotky mojich detí( hlavne po tom čo nechal odkazy o nehodách kde umreli deti) Takže to bol pravdepodobne ďalší psychopat ktorý sa mi snažil dostat do života

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2