icon

Čo oblečiete svojmu dieťaťu prvý deň do škôlky?

romanelka2
30. júl 2010

😉 🙂 Awojte maminky čo oblečiete svojmu dietatku prvy den do skolky?

junovka
30. júl 2010

@romanelka2 dietatku to bude jedno, co bude mat na sebe, tak ci tak to zaspini 😀 Ale , pokial mas na mysli, aby si ju vyobliekala koli uckam, tak oni to v podstate maju na haku, co ma dieta oblecene....v podstate ked prides s dcerkou do skolky, tak ci tak ju prezleces do teplak alebo suknicky...zaklad je aby sa dieta citilo dobre 😉 J som malej davala satove suknicky do skolky a k nim nejake tricko s kratkym alebo dlhym trickom, pancusky, kedze v jeseni je chladnejsie, detto v zime, ked zacalo byt teplejsie, tak pancusky vystriedali ponozky. 😉

anesim
30. júl 2010

Myslím, že to je úplne jedno, moja išla hneď v teplákoch, aj tak tam väčšina detí plače a nie sú tam celý deň. Hlavne nech sa malá cíti pohodlne

murinka
30. júl 2010

čudná téma 😅 ale jedno čo viem určite tak by som svojmu dieťaťu nekupovala nové veci 😅 ani netuším... 😕

lucinka1230
30. júl 2010

Ja som malu obliekla do takych zltych satociek so silonkami ale aj tak som ju prezliekla do teplakovej supravy a do odevu ktory sme maly pripraveny do skolky na hranie 🙂 to nie je podstatne ze co ma na sebe 🙂 nech sa v tych satach citi pohodlne a proste je to jedno 🙂 a ja som dcerke kupila aj kvety pre pani ucitelky a pre pani riaditelku 🙂 ale tento rok kupim asi bonbonieru 🙂

jaaty
31. júl 2010

Tiež si myslím, že je to takpovediac "zvláštna" otázka. Hanka chod do škôlky od marca, ale čo jej obliecť prvý deň ma veru nenapadlo sa zaoberať.
Dieťatko môže prísť v hocičom, aj tak ho prezlečiete do niečoho pohodlného, čo môže zašpiniť a v čom sa bude cítiť dobre. Zablateným či zeleným kolenám od trávi sa nevyhnete, nehovoriac o farbičkách, fixkách, vodovkách, lepidle, trblietkách a zvyškoch jedla na tričkách.
Tak načo polemizovať nad oblečením? Začínať s triedením detí podľa oblečenia teda aj peňazí už v materskej škôlke mi nepríde správne 😠 .

bubatinko
2. aug 2010

no my ideme do skolky teraz od septembra a myslim ze je jedno v com tam pride lebo mu idem nakupit teplaciky a tak a to mu potom prezliect aby sa mohol pohodlne hrat 😉 inak rozmyslam aj ja nad kvietkami pre pani ucitelky alebo dat zabalit nejaku bonbonieru a kavu ???? neviem 🙂

dara76
2. aug 2010

Hlavne nieco pohodlne, co sa lahko oblieka, nech dietatko nema s tym tazkosti. Do skolky su najlepsie teplaciky, resp. ine pohodlne nohavice. Nerobila by som rozdiel prvy den a tie dalsie. Ved deti sa tam hlavne hraju a v "naskrobenych" obleckoch sa urcite pohodlne citit nebudu. Hlavne treba nabalit aj nejaku rezervu pre pripad nehody, nielen pocikanie ale aj obliatia a uspinenia jedlom, farbickami a pod.

k.a.t.k.a.
2. aug 2010

ked je teplo, tak ju neprezliekam, do coho ju rano oblecem, v tom aj ostane, tak ci tak su to len sortky a nejake tielko 😉 ked je chladnejsie ma v skolke teplaky, no a v zime som to vyriesila satami na traky, vtedy sa nosia pancuchy, tak nech jej ich nemusim vyzliekat a tricko jej ostava 😉

atrami
3. aug 2010

nám sa osvedčili nohavice /pre dievčatká aj sukňa/ len na gumičku. V zápale hry dobiehali na záchod na poslednú chvíľu. Dávam do školky aj náhradné oblečenie- má to zavesené na háčiku, niekedy sa stávala nehoda alebo sa ušpinili tak, že som sa ich ani nepoznala. Inak je im jedno čo majú na sebe, ale teraz už rozkazujú čo im mám obliecť.

brisilda
3. aug 2010

jednoznacne s neho bude fesak 😉 rifle nejaka karovana moderna kosela a nagelovane vlasy 😀 😀 😀 mozno na seba aj sam strekne ockovu vonavku 😀 😀 😀

barbiemummy
4. aug 2010

jednoznacne nieco pohodlne, teplaky, tricko a mikinu, aby sam vedel ist na wc

macca5
4. aug 2010

niečo pohodlné v čom sa cíti dobre. 😉

bets
4. aug 2010

neriesim... podla pocasia.

sue
4. aug 2010

To čo hocijaký iný deň - tepláky a tričko. Nechápem maminy čo dievčatám obliekajú sukne a biele pančušky - keď vidím ako dievčatá lozia po preliezkach v sukni s volánikmi, pripadá mi to dosť nebezpečné kvôli zachyteniu sa a tak.

aero
4. aug 2010

tak isto ako sue, tepláky a tričko - dieťa sa ide hrať , ono nerieši .či je to prvý deň , či druhý
treba obliecť tak, aby dieťaťu bolo pohodlne 😉

puntido
4. nov 2012

tak ja som spokojna co sa tyka zn CARPE DM uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca

maajka83
4. nov 2012

im je jedno čo majú na sebe, hlavne nech je to pohodlne, nech sa v tom moze dobre pohybovať. Predsa len oni sa tam hraju, behaju, skaču a pod. 🙂 teplaky, tričko, prípradne leginky. 😉