icon

Je táto postieľka vhodná pre chlapca?

cuculiatko88
11. feb 2013

Mamicky chcem sa s vami poradit ci je tato postielka aj pre chlapca kedze tam je cerveny macik alebo mam kupit radsej tuto druhu s fialovym?Dakujem za rady 🙂

Je táto postieľka vhodná pre chlapca?Je táto postieľka vhodná pre chlapca?
stanislavao
11. feb 2013

tak urcite radsej cerveny, ako fialovy macik.

alabama0011
11. feb 2013

Aj my mame taku 🙂 ale so zirafou.. Pre chlapca je cervena v pohode podla mna..

moon1979
11. feb 2013

a prečo by červená nemala byť vhodná pre chlapca???? my sme mali aj kočík červený .... predsa mc queen auto je červené, veci tohto typu sú všetky červené a je to čisto pre chlapcov oblečenie ... aj ferrari je červené nie modré 🙂 nerieš hlúposti .... ja som si vôbec nevšimla, že je tam červený macík, skôr som pozerala na typ a konštrukciu postielky ... 🙂

kris557
11. feb 2013

Aj mne sa páči viac tá s tým červeným. Pre obe pohlavia je dobrá.

alena16
11. feb 2013

Kup, ktora sa tebe viac paci. Ja si myslim, ze ani z cerveneho macika nebude mat maly traumu. 🙂 Ved predsa aj pre chlapcov sa normalne predavaju cervene veci. To nieje vyslovene dievcenska farba. Moj maly nosil ako babatko aj ruzove dupacky, ktore sme dostali 😉

zanin
11. feb 2013

obidve su pekne a obe sa hodia tak pre chlapceka ako pre dievcatko zalezi len na vas ktora sa vam paci viac.

ikke
11. feb 2013

tvojmu chlapcovi bude sumafuk, ci bude spat v postielke s cervenym alebo s fialovym macikom 😅
kup tu, ktora sa ti viac paci alebo sa vam viac hodi k ostatnemu zariadeniu.
cervena je krasna univerzalna farba, najoblubenejsia mojho syna, takze nebude problem, ked bude veci posuvat sestre 😉 /akurat sme kupili cerveny bicykel/

sampo
11. feb 2013

radsej cerveny, ale babu je to podla mna aj tak jedno 🙂 my mame postielku 40 rocnu este po manzelovi a ani sa velmi nepouziva 😀

lubina
11. feb 2013

Podla mna su obe v pohode, ved preco by chlapcek nemohol mat aj macka?? Ja mam sice dve baby, ale medzi hrackami mame aj autobus, auta a pod. "akoze chlapcenske" hracky. Ved aj baba Barbie ma auto.Tak nevidim problem s mackom na ostielke, ci uz cervenym alebo fialovym, pre chlapceka 😉

katka1981
11. feb 2013

ta prva sa mi zda univerzalna

ketrinka17
11. feb 2013

obidve su pekne a vhodne pre chlapca .. my mame cerveny kocik aj smart trike idem kupit cerveny . 🙂

denisafono
11. feb 2013

podla mna uplne jedno, aj tak vyniknu hlavne doplnky (obliecky, baldachyn, mantinel) myslim farba. takze macik nech je aky chce. A skor ten fialovy macik mi pride taky viac dievcensky. 😉

monikajaco
11. feb 2013

ja osobne by som to fialove chalanovy nekupila ....

chmurkaxy
11. feb 2013

ahoj mici, my s mojim muzom milujeme cervenu, nas maly bude mat strasne vela cervenych veci, takze za mna davam hlas cervenemu macikovi 🙂

chovancova27
11. feb 2013

ja môjho malého strašne rada obliekam do červenej, chalanom červená sekne🙂

ivett1
11. feb 2013

@cuculiatko88 tá prvá postieľka je super, pri tej fialovej skresľuje ten baldachýn ... možno keby bol žtej alebo béžovej (hnedej?...) farby, tak by som volila tú druhú...

lejlla
11. feb 2013

ja si myslim tiez ze cervena ...aj ja davam obom syncekom cervenu farbu

bajciatko
11. feb 2013

Chlapcovi ide podla mna viac cervena ako fialova.

simca06022011
11. feb 2013

Cervena ale videla som aj neutralneho, takej bezovo hnedej farby (ako ma safari zirafa) 🙂

luciannka83
11. feb 2013

Ja by som kúpila s červeným.

janinah
11. feb 2013

môj syn má tretinu vecí červených 😉 mne sa postielky neveľmi páčia,lebo sú tmavé,ale asi sa ti hodia k inému nábytku..macka by som neriešila,ružový nie je 😉

georgia333
24. mar 2013

ja by som postieľku kúpila iba celodrevenú

nikolka2
24. mar 2013

Ja som raz synovi kupila fialovu ciapku ,,,tak to ste mali vidiet tie komenty okolia 😀 Dokonca som dostala aj novu ciapku pre syna aby nechodil v tej fialovej 😀 ja som tiez za cervenu ,,mojmu synovi velmi ide aj všetkým chlapcom podla mna je to neutralna farba 😉

betuska22
24. mar 2013

ja si myslím žemôže, ja obliekam synčeka aj do ružoveho a červeneho a v pohodke, teraz už vyrabaju aj chlapčenske veci v takých farbach, a postielku budeš mať domav izbe tak to je jedno aká farba bude... 😉

denise.v
24. mar 2013

červenú, my máme červeno sivý kočík a teraz som malému kúpila kriklavo oranživé menžestráky 🙂

belllinka
16. apr 2014

Zábavná téma 😀 fakt nestačím žasnúť... ako si nakoniec vyriešila túto veľkú dilemu? 😀 😀 😀 Podľa mňa červený macko nieje určite vhodný pre chlapca, čo keď to bude mať nejaké následky do budúcnosti??? 😀 😀 😀