Ako zvládať silné úzkosti a strach?
Čo by ste poradili na silné úzkosti tak silné že nezvládam isť ani na nechty a sedieť tam vyše hodiny, predtým som si to užívala teraz je to nočná mora pre mňa. Nemám ani že depresie ale silné úzkosti až ma trasie. Môže to byť z kofeínu? Mám obmedziť kávu? A piť len zelený čaj? Mám zo všetkého strach, obavy, búši mi srdce, potrebujem niečo na ukludnenie. Skúšam všetko magnerot, aschwagandu, lexaurin mi nič nerobí, a potom ešte guajacuran. Ako sa mám ukludniť? Vypnúť hlavu. Spím 8h+, zdravo sa stravujem, pijem veľa vody, veľa pohybu, cvičenie, príroda😭šport a stále nič. Čo vám pomohlo? Mám o 20 tej vypnuť telefon a čitať len knihy? Na krv som bola aj moč zajtra sa dozviem výsledky. Tlak mám veľmi nízky ale to máme aj v rodine. Nevládzem fungovať hlava sa mi točí, motá ma, unavená som. V kostole som skoro odpadla lebo som tam musela stáť prudko si klaknúť postaviť sa sadnúť a bolo teplo ešte dotoho aj silná menštruácia… Herpes mám vyčerpaná som. Čo by ste poradili? Ako sa mám ukludniť? Kofein pijem hlavne preto že mam nizky tlak a potrebujem fungovat, ked si nedam kofein boli ma hlava. Obvodná mi dala len magnerot a odporučenie k psychiatrovi. Psychiater hned AD. Poradte mi niečo na ukludnenie hocičo. Vitamíny potraviny,lieky. Kľudne aj obmedzím mobil a Tv, sladkosti, kofeín, len nech mi je lepšie..Su aj lieky priamo na uzkosti že nie antidepresiva?
ja by som začala poriadnymi dávkami kvalitného magnezia - bisglycinat, ten ma silnú vstrebatelnost, magnerot je nič
@sisaka Ja som napríklad neni pohodlná, mám silné úzkosti a AD neberiem..Hladám príčinu a iné možnosti liečby. Skušam vysadiť sladkosti, alkohol, kávu, mastné, spať 8h+, šport, prechádzky. AD neuživam lebo mi bolo velmi zle po nich a mesiac trva nastupok učinku. Hladam ine možnosti liečby. Aj keby mam prestat pozerat Tv alebo nejesť nikdy potraviny ktore to zhoršuju, a ma mi to pomôcť ako sa dať na lieky. Predtym som lieky brala, utlmilo ale nevyliečilo. Hlavne ze AD su nenavykove, 1 deň som si nedala a hneď som vracala a mala elektrošoky v hlave…
@anonym_autor lexaurin ti kto predpisal?
@luizina samozrejme, nemôže ťa nechať čakať 3mesiace. Ale, autorka stále vymýšľa ako neriešiť svoj problém, nie ako ho riešiť.
@anonym_0fe1f0 3 týždne čakám na termin, nebojte všetko riešim
@anonym_autor lexaurin ti kto predpisal?
@natalka13 nikto, kamoska to uživa
@luizina suhlasim! len tam ides a cakas pod dverami. ked treba tak treba.
a na prve "zvykacie obdobie" brať pn a volno. a prežiť neprijemne obdobie a nechodiť medzi ludi ked je tak zle🤷🏻♀️
@anonym_466203 Ja dom dnes napriklad nebola nikde, ani v obchode, 3 hodiny som spala doteraz, veľmi ma to vyčerpava…
ja by som začala poriadnymi dávkami kvalitného magnezia - bisglycinat, ten ma silnú vstrebatelnost, magnerot je nič
@anonym_6a39f3 Skusim
@anonym_6a39f3 A myslite ze ma to ukludni?
@anonym_6a39f3 A myslite ze ma to ukludni?
@anonym_autor určite áno, nedostatok magnezka sposobuje aj tieto stavy, nehovorim ze budete fit, ale pomôže to
Skoda radit, davkuj si.lieky podla seba dalej.
Predpokladam ze psychiater o tvojom lexaurine nemal ani tucha.
Skoda radit, davkuj si.lieky podla seba dalej.
Predpokladam ze psychiater o tvojom lexaurine nemal ani tucha.
@natalka13 neuzivam ho kazdy den
@leonakr arketis nie je anxiolitikum, je to AD, účinná látka paroxetín
@veronika33 áno ,soory 🙂.Máš pravdu.Mala som na mysli atarax☺️
@ipsa646 Mne je v kostole ale zle lebo mam nizky tlak a stale sa tam musim prudko postaviť a klaknuť… A napriklad kadernicke by som ani nešla lebo to trvá 3 hodiny a mam uzkosti…Kôli čomu ste brali Citalec? Nevyzerá že by ste mali depresie. A áno chodim do hôr, do lesa, na prechadzky, cvičim.. mam dost pohybu..len psychika ma vyčerpava
@ipsa646 no predpisala mi antidepresiva 3x denne neurol. Idem aj na psychoterapiu Wau tie fotky sú krásne mam rada prírodu želám veľa zdravia
@ipsa646 dôvod neviem, mam to už dlhšie. Genetika po mame

@anonym_0fe1f0 presne tak to je, mna riesi doktor hned, ak je nejaky problem, alebo mi nesadnu lieky.
@luizina suhlasim! len tam ides a cakas pod dverami. ked treba tak treba.
a na prve "zvykacie obdobie" brať pn a volno. a prežiť neprijemne obdobie a nechodiť medzi ludi ked je tak zle🤷🏻♀️