Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?
Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?
V kostole si dievca hladaj by ti moja babka povedala
Chudobný nech ide do práce, zarobí a nebude taký chudobný a možno si nájde aj frajera/frajerku.
To sa oplatí, že?
Alebo si zaplatí kredit na badoo, tinder, a môže sa spoznávať za veľa peňazí…
V kostole si dievca hladaj by ti moja babka povedala
@anonym_8df2db kamoš vraj skúšal nejaké kresťanské komunity ale neuspel. Peniaze má ale je škaredý tiež ako ja.
Alebo niečo s reklamami, len nech netreba platiť…
@unbeholfen v prvom rade začni používať spisovný jazyk lebo takto sa nezoznamis so žiadnou
@unbeholfen v prvom rade začni používať spisovný jazyk lebo takto sa nezoznamis so žiadnou
@anonym_f2014c jemine, toto je pokus o vtipnu diskusiu...nevyslo 😀 😀
Prosim ta kolko stoja tie zoznamky, ze ti to prijde vela penazi?
Prosim ta kolko stoja tie zoznamky, ze ti to prijde vela penazi?
@anjelicek26 mne priJde blba tvoja odpoved
@anonym_2d56d6 to je v poriadku 😂 Ale realne - je to sanca na zoznamenie, kazde jedno radne s kavou alebo vecera alebo blbe kino ta vyjde viacej a tam mas sancu na omnoho sirsi okruh ludi, ako vo svojom beznom okoli, hlavne pre ludi, co chodia prakticky praca-domov je to velmi dobre riesenie. Zadarmo nie su ani sluzby a tie zoznamky do tejto kategorie patria.
@anonym_2d56d6 čo ti príde na jej otázke alebo teda odpovedi blbé? Ak sa chce niekto zoznámiť a príde mu veľa 5 eur mesačne, tak načo chce hľadať vzťah? Vzťah ho bude stáť oveľa viac ako 5 eur mesačne. Navyše, odporúčam prečítať si iné diskusie autora. Jeho problém nie sú peniaze, ale to, že je vrcholne lenivý a v hlave veľmi jednoduchý.
ak sa chces zoznamit zadarmo, tak skus napisat sem, sanca tu najst inteligentnu, nezadamu a krasnu zenu je tu sice nulova ale aspon teba spoznaju lepsie.
@anonym_2d56d6 čo ti príde na jej otázke alebo teda odpovedi blbé? Ak sa chce niekto zoznámiť a príde mu veľa 5 eur mesačne, tak načo chce hľadať vzťah? Vzťah ho bude stáť oveľa viac ako 5 eur mesačne. Navyše, odporúčam prečítať si iné diskusie autora. Jeho problém nie sú peniaze, ale to, že je vrcholne lenivý a v hlave veľmi jednoduchý.
@melanta on má diagnózu a nie, že je lenivý, alebo jednoduchý.Taky inteligent a žena s rozhladom ako ty by to mohla vedieť😯
@melanta problemom autora nie je lenivost, ale zanedbane dusevne zdravie.
@melanta on má diagnózu a nie, že je lenivý, alebo jednoduchý.Taky inteligent a žena s rozhladom ako ty by to mohla vedieť😯
@anonym_2d56d6 mám za to, že je v prvom rade lenivý a jednoduchší človek a jeho duševná diagnóza je len vedľajší produkt jeho životného štýlu. A zároveň mám za to, že bez ohľadu na jeho diagnózu je potrebné narovinu napísať, že ak sa chce nájsť partnerku, ale príde mu veľa peňazí 5 eur mesačne na zoznamke, tak nech si nehľadá nikoho. Všetci vieme, že partnerský život prináša vyššie náklady.
@anonym_2d56d6 mám za to, že je v prvom rade lenivý a jednoduchší človek a jeho duševná diagnóza je len vedľajší produkt jeho životného štýlu. A zároveň mám za to, že bez ohľadu na jeho diagnózu je potrebné narovinu napísať, že ak sa chce nájsť partnerku, ale príde mu veľa peňazí 5 eur mesačne na zoznamke, tak nech si nehľadá nikoho. Všetci vieme, že partnerský život prináša vyššie náklady.
@melanta je to presne naopak, jeho diagnoza je pricinou jeho zivotneho stylu. Autistom sa uz narodil to nie je jeho zasluha ani volba.
@melanta je to presne naopak, jeho diagnoza je pricinou jeho zivotneho stylu. Autistom sa uz narodil to nie je jeho zasluha ani volba.
@viestta on je autista? Ja nečítam všetky jeho diskusie, ale z toho, čo som vyčítala, je v prvom rade neskutočne lenivý. A teda ak aj je autista, čo to mení na fakte, že by si nemal hľadať vzťah, ak nie je schopný pracovať a zarobiť aspoň toľko, že pár eur mesačne na zoznamke sa mu nebude zdať veľa. Poznám autistov, ktorí nie sú schopní pracovať, ale tí ani nevypisujú na koníku a už vôbec neriešia zoznamky. A poznám autistov, ktorí majú VŠ vzdelanie a robia dobre platenú prácu. Ak by bol ťažký autista, s ťažkými prejavmi, tak by nebol na MK a nekomunikoval ako komunikuje. Takže nie je potrebné za každú cenu všetko zvaľovať na diagnózy. Čo by som bola ochotná uznať ako relevantný fakt, je zlá výchova, že nedostal v rámci výchovy to, čo potreboval, aby sa čo najlepšie zaradil do spoločnosti, ak je to možné.
@viestta on je autista? Ja nečítam všetky jeho diskusie, ale z toho, čo som vyčítala, je v prvom rade neskutočne lenivý. A teda ak aj je autista, čo to mení na fakte, že by si nemal hľadať vzťah, ak nie je schopný pracovať a zarobiť aspoň toľko, že pár eur mesačne na zoznamke sa mu nebude zdať veľa. Poznám autistov, ktorí nie sú schopní pracovať, ale tí ani nevypisujú na koníku a už vôbec neriešia zoznamky. A poznám autistov, ktorí majú VŠ vzdelanie a robia dobre platenú prácu. Ak by bol ťažký autista, s ťažkými prejavmi, tak by nebol na MK a nekomunikoval ako komunikuje. Takže nie je potrebné za každú cenu všetko zvaľovať na diagnózy. Čo by som bola ochotná uznať ako relevantný fakt, je zlá výchova, že nedostal v rámci výchovy to, čo potreboval, aby sa čo najlepšie zaradil do spoločnosti, ak je to možné.
@melanta do kamena vytesat
@melanta ja som mu uz davno napisala, ze ked nedokaze uzivit sam seba ako by uzivil zenu, nedajboze deti. A kedze poruchy autistickeho spekra su pripad od pripadu ine, medzi PAS ludmi sa najdu aj nadpriemerne inteligentni ludia schopni fungovat v ramci svojich moznosti aj normalne ale aj neverbalni autisti, nemam odvahu sudit co je dosledok jeho diagnozy a co su jeho osobnostne vlastnosti. V kazdom pripade treba k nemu pristupovat ako k cloveku s inym vnimanim seba a aj okolia
Zlaté staré časi, keď sme sa zoznamovali osobne pri zábave, športe, v práci, na spoločenských akciách, alebo len tak na zastávke autobusu. Bolo to zadarmo, odpadli stresy a úvahy, či si vôbec píšem s reálnou osobou, ako asi vyzerá a podobne. Našťastie asi dodnes žijem v nejakej bubline a páry okolo nás sa zoznamujú klasickým spôsobom.
treba chodit von. idealne tam, kam chodite radi. a takisto by som si nehladala partnera tam, kam nechcem, aby potom chodil 😀 cize v krcme napriklad logicky....no a zoznamky nie su ten najlepsi sposob zoznamovania sa, s tym ja osobne velmi dobre skusenosti nemam 😀
Zlaté staré časi, keď sme sa zoznamovali osobne pri zábave, športe, v práci, na spoločenských akciách, alebo len tak na zastávke autobusu. Bolo to zadarmo, odpadli stresy a úvahy, či si vôbec píšem s reálnou osobou, ako asi vyzerá a podobne. Našťastie asi dodnes žijem v nejakej bubline a páry okolo nás sa zoznamujú klasickým spôsobom.
@abbey1 presne ,osobne som sa nezoznamila s nikym , lebo dnes uz plati to , ze tu odvahu v mojom veku maju len zadani chlapi a ostatni maju vadu tak ze hold smola , ale na zoznamku nepojdem , to radsej som sam
ved pokec mas zdarma, ale pokial nie si uchyl vyber si inú zoznamku
modrykonik.sk
@anonym_f2014c jemine, toto je pokus o vtipnu diskusiu...nevyslo 😀 😀
@nyusika mne to vtipne nepríde ani náhodou, skor trápne. Nemam rada akože humor nasilu
@melanta 👍👍👍

@unbeholfen karčma