icon

Išli by ste po prvom rande hneď bývať spolu?

Včera o 06:12

v zaplave sprav na zoznamke vsetkych tych ahoj a ponuk na sex ma dnes zaujala jedna vec, Taky priemerny chlap, urcite by som mu dala ano v posielani srdca, mi napisal " Ahoj, podme spolu zit zivot a spoznavat sa a nie si tu vypisovat" byva niekde tu v meste a zaujalo ma to. Lebo ked si tu tyzdne a tyzdne pisem s niekym tak alebo to nikam nevedie, alebo to proste upadne celkom, Vazne premyslam ze ake by to bolo, vlastne sa ho iby spytat ze kde byva ze kam mam prist s kufrom a si to vyskusat spolu napriklad na mesiac.

Strana
z3
anonym_729c7d
Včera o 06:14

Určite by bol nadšený keby si sa mu nasáčkovala hned do domu🤣

anonym_83d4f7
Včera o 06:14

Spolu žiť…..,,to mam chápať že ako hľadá gazdinku milenku a tak?

anonym_ede2ee
Včera o 06:15

@anonym_autor preboha, máš 15 rokov, či prečo ti to napadlo ako dobrý nápad?

moonlight1210
Včera o 06:15

@anonym_autor tazko povedat.

Ale nejak tipujem, ze pojde o neplatene housewife duties (lebo vsak si zena, tak sa ukaz a zastan u neho zenske prace), plus sexualne sluzby a nasledny rozchod, ked by si chcela konecne aj nejake prava priatelky.

A ak by si odmietla sa chovat u neho ako pani domaca a riadit mu nehnutelnost, tak by vztah bol promptne ukonceny este v ten den.

danica2711
Včera o 06:19

@anonym_autor nemaľuj si to naružovo. S najväčšou pravdepodobnosťou ťa nepozýva zdieľať jeho luxusnú vilu, ale sa mieni nasťahovať s dvoma igelitkami k tebe

anonym_7732da

na rande chod hneď kufrom. Uvidíš aký šťastný bude. 😃

klara546

Takú vetu píše každej. Jednoduchá baliaca hláška. Zažila som také typy balenia. Tebe sa čudujem, že dospelá osoba a tak sa nechaš nachytať akousi vetičkou.

anonym_8be91a

@anonym_autor kde si z tejto vety vydedukovala že chce aby si sa k nemu nasťahovala prosím ťa?

On sa chce vyhnúť hodinám vypisovačiek a ísť sa stretnúť čo najskôr osobne a nie že máš prísť s kufrom 🤦🏽‍♀️

moonlight1210
Včera o 06:21
@danica2711

@anonym_autor nemaľuj si to naružovo. S najväčšou pravdepodobnosťou ťa nepozýva zdieľať jeho luxusnú vilu, ale sa mieni nasťahovať s dvoma igelitkami k tebe

@danica2711 vidis, to mi nenapadlo, ze hlada on ubytovanie. Tiez moznost.

domka222
Včera o 06:22

A ak znamená, poďme spolu žiť, že máte zažívať zážitky, párty a iné veci?Nie spolu bývať.

autor
Včera o 06:22

Odpisala som mu ze aka je jeho predstava a cakam na jeho vysvetlenie. Ale ano mne sa ta predstava paci, som bezdetna a mam pomerne nudny zivot, praca doma nuda , makacka u rodicov a to dookola . toto sa mi zda super napad ako spoznat cloveka

anonym_c16463
Včera o 06:23

Ja to napr nechápem tak, že žiť /bývať ale žiť život

monro

Z toho, co napisal podla mna nevyplyva, ze mate spolu hned byvat...teda aspon ja to tak necitam. Pise to kazdej a dava tym najavo, ze nema zaujem o dlhe vypisovacky ale uprednostnuje osobne stretnutia.

venom19

Zit zivot - rozumej stretavat sa realne, chodit niekam spolu, face to face sa spoznavat a nie vypisovat si. Treba citat s porozumenim 😉 ale takto aspon vyfiltruje on tie menej chapave, ao budu pytat adresu, ze kam s tym kufrom ist sa ubytovat 😉

ullala
Včera o 06:24

Ale on ta v tej vete nevola byvat spolu 😄😄😄
Zit zivot v tomto vyzname znamena spoznavat sa, zabavat sa...
By som sa pozrela na jeho pohlad, keby si sa mu tam hned nasackovala s kufrom.

anonym_c16463
Včera o 06:24

Koľko ľudí spolu byva a nežijú spolu život, koľko ľudí žije ale nebývajú spolu
Takže zrejme to nebude tak myslené,nastahuj sa a uvidíme

anonym_6afb2d
Včera o 06:25

Tebe to v skole moc nepalilo, co??🙃

anonym_0d6db1
Včera o 06:25

V realite - žiť život namiesto vypisovania a spoznávania sa cez písmená. Chudák chlap, a už ťa bude mať nominovanú v byte...

autor
Včera o 06:26

odpisal . idem to skusit skopirovat

anonym_616a58
Včera o 06:27

Cisty love bombing. To kazdu k sebe po 2 dnoch nastahuje a potom vystahuje, ked to nefunguje?

autor

Text od neho.:::: Ahoj, áno, správne si to pochopila. Opustila ma partnerka a ostal som sám v obrovskom byte a ozaj ma nebaví hľadať tú naj. Chcem, aby tá naj vznikla z tej, čo bude chcieť byť pri mne.

anonym_c16463
@anonym_0d6db1

V realite - žiť život namiesto vypisovania a spoznávania sa cez písmená. Chudák chlap, a už ťa bude mať nominovanú v byte...

@anonym_0d6db1 no ma to písať jasne😅😋
Alebo ona jeho bude mať v byte😁dojde chalan s kufrom

autor
Včera o 06:29

paci sa mi to . preco vam nie?

rachel36a
Autor odpoveď zmazal
anonym_ad1d9d
Včera o 06:30

Nezamestnana vychodnarka. Co by robila v diere sveta? Sup ho tam nastahovat sa k nejakemu cudnemu typkovi. A zadarmiko.😄

anonym_0d6db1
Včera o 06:30
@anonym_autor

paci sa mi to . preco vam nie?

@anonym_autor opustila ho partnerka a ideš robiť záplatu? Čiže vyplňať mu čas a starať sa o domácnosť, variť, prať, upratovať? No viete čo? Vy ste sa dvaja našli. Ty z nudy, on zo smútku... láska ako oči.

anonym_c16463
Včera o 06:31
@anonym_autor

Text od neho.:::: Ahoj, áno, správne si to pochopila. Opustila ma partnerka a ostal som sám v obrovskom byte a ozaj ma nebaví hľadať tú naj. Chcem, aby tá naj vznikla z tej, čo bude chcieť byť pri mne.

@anonym_autor nechce sa mu platiť byt sámemu😋
Ale aj áno
Len sa mi nepáči, že dopredu rozhodol,kde ma jeho parnerka chcieť bývať bez ohľadu, že možno ona bude chcieť bývať u seba alebo v spoločnom alebo hocijako inak

anonym_1e3d6f
Včera o 06:32

opustila ho, asi tam bol nejaký vážny problém
nevier žiť sám, nevie sa postarať o seba potrebuje hneď ďalšiu ženu?
nebaví ho vyvinúť úsilie, chce rýchle riešenie hneď mať ženu v dome a keď sa neosvedčí v skúšobnej dobe nasťahuje ďalšiu

anonym_6afb2d
Včera o 06:33
@anonym_1e3d6f

opustila ho, asi tam bol nejaký vážny problém
nevier žiť sám, nevie sa postarať o seba potrebuje hneď ďalšiu ženu?
nebaví ho vyvinúť úsilie, chce rýchle riešenie hneď mať ženu v dome a keď sa neosvedčí v skúšobnej dobe nasťahuje ďalšiu

@anonym_1e3d6f 2 zufalci sa nasli. To bude laska ako tram😄

anonym_e16c12
Včera o 06:34

Však bež. Možno aj ty pôjdeš za chvíľu preč lebo z teba možno nevznikne zase tá naj. Krásne reči pre 15 ročnú žabu😂

Strana
z3