icon

Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?

Včera o 07:19

Názov: Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?

Ahojte, priznám sa, som na zoznamke len pár mesiacov, ale už som z mužov veľmi frustrovaná. Veľmi jasne píšem, koho hľadám - odkiaľ a v akom veku - cca /mám tam vekový interval/. Ale vždy píšu muži odkiaľkoľvek - 200, 300 km - alebo muži o 10 rokov mladši apd. Vždy napíšu, že len skúšajú. Viete, ale keď vám napíše denne 30 mužov, z toho 28 iba skúša a sú úplne mimo, tak vás chuť zoznamovať sa prejde a ste jedine nahnevaná a frustrovaná.

A potom to tak aj na tých zoznamkách vyzerá, ženy neodpisujú, mužov blokujú a tú frustráciu s tých, čo nerešpektujú nastavenie ženy prenášajú do komunikácie ďalej.

To je tak tažké prečítať si profil, zistiť, že táto žena hľadá niekoho iného, preskočiť ho a ísť ďalej?

P.S. Áno, skúšala som vzťahy na diaľku a aj s mladšími a nefungovalo to. Som vo veku, keď už viem presne, čo hľadám a čo nie.

Strana
z2
anonym_e78966
Včera o 13:58
@moony99

Lebo na zoznamkach sú málokedy normálni chlapi. Za mňa je to strata času, sa tam vôbec niekym zaoberať., jeden lepší ako druhý 🫣

@moony99 Normalni muzi nie su? 🙂 Moze niekto prelozit? Co znamena, ak zena 155 cm hlada v profile vysokeho stihleho muza? 165 cm? 🙂 A odkedy stihla postava v zenskom profile znamena +10-15kg. 🙂

anonym_bd169f
Včera o 18:19
@anonym_e1835f

@anonym_11a02a bohatý a na "úrovni" si na zoznamkách nebude hľadať partnerku, jedine bokovku, ale tak do 35 maximálne.

@anonym_e1835f by ste sa divili kto vsetko je na takom Tinderi, tiez som si tam hladal partnerku a nie bokovku. A uz je aj moja manzelka. A nepovazujem sa za chudobneho bez urovne :D Poznam dalsich podobnych co uz davno nemusia pracovat a hladaju tiez na Tindery. V realnom zivote nejedno zoznamenie skoncilo natom ze dotyctna do toho isla zistne kdezto na Tindery idete s cistym stitom.

anonym_526732
Včera o 21:13
@anonym_bd169f

@anonym_e1835f by ste sa divili kto vsetko je na takom Tinderi, tiez som si tam hladal partnerku a nie bokovku. A uz je aj moja manzelka. A nepovazujem sa za chudobneho bez urovne :D Poznam dalsich podobnych co uz davno nemusia pracovat a hladaju tiez na Tindery. V realnom zivote nejedno zoznamenie skoncilo natom ze dotyctna do toho isla zistne kdezto na Tindery idete s cistym stitom.

@anonym_bd169f takze je sanca na tinderi nájst niekoho aj na vztah? Nikdy som na tej appke nebola, ale od pár ludí som počula, že sa tam chodí hladat sex, od iných ze je to tam viac v pohode ako na iných tak neviem 🙂

anonym_bd169f
Dnes o 06:12
@anonym_526732

@anonym_bd169f takze je sanca na tinderi nájst niekoho aj na vztah? Nikdy som na tej appke nebola, ale od pár ludí som počula, že sa tam chodí hladat sex, od iných ze je to tam viac v pohode ako na iných tak neviem 🙂

@anonym_526732 ano je poznam niekolko parov co sa tak zoznamili, ale nehovorim ze je to jednoduche a hned to vyjde na prvy druhy ci treti krat. Problem je ze tam fakt vela ludi je z roznych dovodov a nie uplne na hladanie vztahu.

anonym_0aa2f1
Dnes o 19:00

Ja som za posledné dva mesiace poslal srdiečko alebo dal like každej, ktorá bola v okruhu 150 km. Nemám ani jeden match. V druhej fáze budem musieť okruh ešte viac rozšíriť. A potom písať každej, aj keď nebudeme mať match. Tiež som frustrovaný, ale z tej opačnej strany.

jogy1984
Dnes o 19:22
@anonym_0aa2f1

Ja som za posledné dva mesiace poslal srdiečko alebo dal like každej, ktorá bola v okruhu 150 km. Nemám ani jeden match. V druhej fáze budem musieť okruh ešte viac rozšíriť. A potom písať každej, aj keď nebudeme mať match. Tiež som frustrovaný, ale z tej opačnej strany.

@anonym_0aa2f1 myslím že bojuješ prehratý boj

autor
Dnes o 19:35
@anonym_0aa2f1

@anonym_0aa2f1 z 80 chlapov, dám like jednému. Keď mi napíše, pýtam sa hne'd čo ho zaujalo na mojom profile. Keď povie, že pekná fotka, ide do bloku.

anonym_8e279d
Dnes o 19:47

@anonym_autor ze ta nik nechce nieje chyba inych.

anonym_e78966
Dnes o 19:48
@anonym_autor

@anonym_0aa2f1 z 80 chlapov, dám like jednému. Keď mi napíše, pýtam sa hne'd čo ho zaujalo na mojom profile. Keď povie, že pekná fotka, ide do bloku.

Dam slusnu fotku, dobre napisem profil a cakam, ktora napise. 🙂 Pre mna lepsie, ak sa ozve baba ako prva, to uz vies, ze si niecim zaujal. A funguje to, ...
@anonym_autor Prepac a co ine ho moze asi tak zaujat, ak nie fotka ako prve. Najma ak vacsina bab tam pise nejake divne memecka. 🙂 Mozno preto nemozes nikoho najst, zacni odpalkovavat, az ked je pisanie a profil o nicom.

bjnr
Dnes o 20:02

to, čo opisujete, nie je len o „nezrelých mužoch zo zoznamiek“...je v tom opakujúca sa dynamika: vy si jasne nastavujete hranice, ale ste vystavená neustálemu ich nerešpektovaniu a to dlhodobo vyčerpáva nervový systém...frustrácia potom nie je len reakciou na jednotlivé správy, ale na pocit: „musím sa stále obhajovať, filtrovať, brániť svoj priestor“ ...zároveň sa tu stretáva vaša vnútorná jasnosť („viem, čo chcem“) s prostredím, ktoré funguje skôr na princípe skúšania, projekcií a minimálnej sebareflexie...to nie je osobné zlyhanie, ale je to nesúlad systému a vašej aktuálnej životnej fázy...nie je vo vašej moci naučiť týchto mužov rešpektu...ale je vo vašej moci rozhodnúť, koľko priestoru im dovolíte zaberať vo vašom vnútornom svete....ak denne čítate desiatky správ, ktoré ignorujú vaše „nie“, mozog to prestáva vnímať ako drobnosť, berie to ako narušenia hraníc...únava a hnev sú potom úplne logické....prakticky to môže znamenať napr:
– znížiť frekvenciu prihlasovania sa (nie ako trest, ale ako reguláciu záťaže),
– prestať čítať správy, ktoré hneď v prvom riadku nespĺňajú kritériá (bez vysvetľovania, bez vnútorného dialógu),
– a hlavne: nebrať ich správanie ako informáciu o vašej hodnote či jasnosti, ale ako filter, ktorý práve funguje, hoci je hlučný.... keď sa na chvíľu odpojíte od otázky „prečo oni nerešpektujú“, čo by sa zmenilo, keby ste si položili otázku: ako chcem chrániť svoju energiu a dôstojnosť v prostredí, ktoré nefunguje podľa mojich hodnôt? ...

autor
Dnes o 20:04
@anonym_e78966

Dam slusnu fotku, dobre napisem profil a cakam, ktora napise. 🙂 Pre mna lepsie, ak sa ozve baba ako prva, to uz vies, ze si niecim zaujal. A funguje to, ...
@anonym_autor Prepac a co ine ho moze asi tak zaujat, ak nie fotka ako prve. Najma ak vacsina bab tam pise nejake divne memecka. 🙂 Mozno preto nemozes nikoho najst, zacni odpalkovavat, az ked je pisanie a profil o nicom.

@anonym_e78966 ak zaujme iba fotka a nic v profile, tak u mna nema sancu. Ja hovorim, z peknej misky sa nenajes. Mna este neoslovil chlap iba fotkou. Pekna fotka, blby profil, alebo prazdny profil, nezaujme ma. Normalna fotka, a super profil, zaujme ma.

hanka1026
Dnes o 20:30

@anonym_autor preto, že každý muž čo je na zoznamke má automacky aj only fance a amatérky, preto sa s každou baví ako s k….u, pretože je tak zvyknutý z iných stránok a keby mal odozvu od žien ktoré ho sexuálne priťahujú nestráca čas na zoznamke.

anonym_1df5a3
Dnes o 22:13

@anonym_autor lebo sú to muži..jA sa nečudujem že je čím ďalej tým viac žien čo sú radšej so ženou alebo samé ✌️

Strana
z2