Šanca nízkeho muža na zoznámenie. Musí byť sám?
Akú ma šancu nizky muz (170cm 93 kg 18cm ) najsť si priatelku všetky ženy ma hneď odsúdia ani ma nepoznajú a žiadna nechce na rande? To musím byť navždy sám ?
@anonym_autor výška žiadna sláva, váha žiadna sláva, aspoň že info o tvojich nadpriemerných troch centimetroch pobavilo 🤦♀️🤣. Keď s týmto začínaš debatu, necuduj sa, že ťa normálne ženy nechcú. PS: Aj peniaze sú pre ženy dôležité, lebo z lasky sa predsa žiť nedá, neklamme si. Aj výšku bankového konta a výplatu hneď zdieľaš, či tam to nie je nadpriemer?
Ak by mi toto napísal chlap, aj keby bol vysoký a vysekaný ako Koleník tak ho v momente blokujem.
@anonym_670688 ale ja nechcem žiadnu obludu ale peknú ženu
@anonym_autor ze: ja nechcem ziadnu obludu ' toto ma extremne pobavilo 🤣🤣🤣🤣 v prvom rade by si sa ty sam mal kus uvedomit, nakolko slizkeho zufalca, ktory sa zmoze akurat tak na to, aby posielal fotku svojho vtaka, toho nebude chciet ani "obluda". Nemas zac 😁🙈
@anonym_autor ked hned v prvej vete mas potrebu udavat dlzku svojho penisu tak garantujem ti, ze vyska tvojej postavy nie je hlavny peoblem, preco v tvojom pripade su nizke sance a ani keby si mal dva metre by to na tvojich sanciach nepridalo.
Ako 170cm by si mal velku, ako skoro 100kg tiez ak to nie je stylom koncatiny a la hajzlovy pavuk a len pupok velky. A s tym trerim udajom si si Sam podpilil konar.
P. S moj chlap ma 170cm a nevadi mi to. Keby sa ale pri zoznameni prezentoval in mi udajmi, tak by sme hned aj skoncili a nedosli Ani k prvej kave
@anonym_autor nafukovacia ťa bude mať rada aj s tvojimi parametrami. Tvár jej daj namaľovať podľa tvojich predstáv.Pri takomto IQ ti iné nezostáva.
@anonym_autor neviem, ktora pekna zena by chcela tučka. Pri milovani sa poti, fuci, nie je obratny, 5 cm minus velke brucho. Takze ostane 13 cm 🤣
Nemáte pocit, že dnes sa to tu zaplnilo úchylmi?
@abbey1 a tento nie je posledny pre dnes, uz sa tu objavil dalsi zufalec co sa prisiel na zeny stazovat na prevazne zensku stranku. Stale sa zamyslam, ake myslienkove pochody predchadzaju takemuto rozhodnutiu.
@anonym_424293 dlžka penisu je pre ženy dôležitá
@anonym_autor to si len ty myslis. Oveľa dôležitejšie, ako dĺžka penisu,.su zručnisti chlapa.
@anonym_768bc1 lebo si dlheho ešte nemala tak si zahorklá
chlvali sa ale od veľkého pupka mu nevidno na vtáka
@anonym_autor
Takze maly tucny prihorety chce normalnu zenu 😱
@anonym_autor čau ....som Heduš, 180, 95, prsia 5 ...zavolaj.... počkaj, keď sa na teba hodím 💋😘💋😘❤️
Tu bude problém váha. Ano viacerým ženám sa páči dad body ale vypracovane dad body, nie ak si naliaty tukom. Ten tretí údaj radšej nekomentujem
Su ženy ktoré výšku neriešia ale tá váha je dosť. Podobnú vahu mám ja prídem si tučný a to mám výšku 187. Problém je skôr to tretie číslo ak to každej hneď musíš oznámiť tak si to len kazis. A nadpriemer ? 😂 skôr bežná dĺžka. A ženy skôr hľadajú hrubku čiže to máš fuk. Penis ti vzťah nezaručí.
@anonym_autor no, ešte že si nepozabudol uviesť ten tretí parameter, pripočítaj si to k tej výške a ženy sa pohrnú 👍
pre mna je 170 zalostne malo a ani tvoj penis to nevyriesi, nedokazem spat s niekym kto ma fyzicky nepritehuje ani keby mal vtaka zo zlata.. a teda krpci a este k tomu tucni a hlupi rozhodne sexi nie su.. mozno keby si bol velmi bohaty.. si?
@anonym_autor
ja mam 164 cm a som treti krat zenaty. s vyskou to nema nic spolocne .
@anonym_autor co? 170 je ok 🙂 raz som bola na rande a ten nemal viac ako 150
Poznam aj nizsich chlapov a su v stastnom vztahu. Len nie su drbnuti, a nechvalia sa velkostou ftaka hned pri prvom stretnuti. A tym, ze su normalni a vedia zaujat aj niecim inym nie len svojou jedinou prednostou maju vacsie sance oslovit normalne zeny
Naozaj tá dĺžka penisu je dôležitá 🙈🤣, hlavne, keď to napíšeš grciam, sa nečudujem, že ani bicykel si žiadna o teba neoprie
@anonym_autor malý a tlsty. Ťažko si nájdeš peknú chudi babu, čo je príťažlivá. Skus nejakú rozkysnutu starú
chlvali sa ale od veľkého pupka mu nevidno na vtáka
@anonym_670688 a kde si to vyčítala ze ma veľký pupok? Ci si len domyslas aby reč nestala. Neskutočné.
Baby, to naozaj musíte v každej téme toto robiť, že len urážať viete každého? On vás urazil niečím? Sa správate ako................
@anonym_670688 a kde si to vyčítala ze ma veľký pupok? Ci si len domyslas aby reč nestala. Neskutočné.
Baby, to naozaj musíte v každej téme toto robiť, že len urážať viete každého? On vás urazil niečím? Sa správate ako................
@anonym_182306 ak má 170cm vysoký chlap 93kg tak ma nikto nepresvedči že je štíhly . Môj muž má 182 cm a má 91kg. Až po zranenie kolena aktívne športoval.
Tam bude podla mňa už obezita, ale kludne si daj do BMI.
@anonym_0e73e4 prečo tučny ved žemy vsade na internete vravia že sa im páči dad bold viac ako vypracovaní muži to su zženšteli len
@anonym_autor vypracovaný je zženštilý?
@anonym_768bc1 lebo si dlheho ešte nemala tak si zahorklá
@anonym_autor není nič horšie ako dlhý penis. Väčšina žien neznáša dlhý penis.
A ešte horšie je zakomplexovaný chlap, ktorý si ho meria a udáva ako svoju mieru 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
A práve naopak, ja milujem vypracovaných vysportovanych mužov, len tá odrbali, že sa nám to nepáči 😅
Na inu ako "obludu" nemas 🤷
@anonym_autor Vacsinou ide s takouto vyskou ruka v ruke komplex zo seba sameho…

Tu nebude problém výška, váha a dĺžka, ale rozum - ten ti fakt chýba😁