Zoznamovanie sa po štyridsiatke. Ako zvládnuť rozdiely v príjmoch?
Ahojte, potrebujem názor nezainteresovaných ľudí. Zoznamovanie sa v určitom veku, povedzme okolo 40r. Ak žena už má určité zázemie, určitú pozíciu a nezarába zle.
Povedzme, že nezarobím 10.000 a svoje financie si musím naozaj odmakať. Ani nebývam v dome s troma kúpelňami a nemám celý vozový park. Ale mám určitý štandard. Svoj.
A s mužmi, čo sú na okolí, čo prejavujú záujem, čo mi prípadne napíšu sa nestretávame. Ja dokážem mužovi pomôcť a aj ho finančne, keď to potrebuje potiahnuť. Ale čo robiť, keď väčšina mužov má príjem možno polovicu z môjho? Keď zaplatia svoje náklady a alimenty, tak im zostane niečo málo...
Úprimne, tí muži, čo sú finančne lepšie ako ja sa pozerajú po iných ženách. Mladších do 30r.
Ako by ste to brali vy dámy, nerobilo by vám to problém pri zoznamovaní sa v 40tke?
Prosím vás, ako vy ihneď viete koľko kto zarába? To padne otázka na prvom, druhom, treťom rande? Ak je mi s tým človekom fajn, tak sa s ním rozídsn, lebo po mesiaci zistím jeho plat?
Úprimne ja vôbec netuším, koľko zarábajú najbližší členovia rodiny či najbližšie kamarátky
@abbey1 tiež nad tým rozmýšľam, ze ja som to nevedela hádam ani po pol roku, ani ma to nezaujímalo. Vedela som kde a ako býva, kde pracuje, aký je jeho životný štýl, že nie je drzgros a ze mi je s ním fajn, jeho plat ma skutočne nezaujimal.
@anonym_autor si šikovná ak zarábaš takto pekne..
.Ale ak si vyberaš partnera podľa výplatnej pásky, hrozí ti že ostaneš sama
@anonym_autor si šikovná ak zarábaš takto pekne..
.Ale ak si vyberaš partnera podľa výplatnej pásky, hrozí ti že ostaneš sama
@emka530 nehladam partnera podla vyplatnej pasky, hladam plus/minus k sebe niekoho primeraneho. Uz naozaj nemam chut a volu si vydrziavat muza.
@anonym_autor napíš inzerát. Hľadám muža do 55 rokov, s platom 3000+.🫣. A čakaj na odpovede.
@anonym_autor napíš inzerát. Hľadám muža do 55 rokov, s platom 3000+.🫣. A čakaj na odpovede.
@bielasovicka no mna nezaujima presne kolko ma plat, hladam niekoho rovnako nastaveneho ako ja, spolocne hoby, zaujmy, plany, ciele, hodnoty. A ruka v ruke s tym ide aj urcita zivotna uroven. Naozaj som sa napoziciavala penazi chlapom dost a ja mam uz svoju hrdost. Naozaj odtial potial.
@emka530 nehladam partnera podla vyplatnej pasky, hladam plus/minus k sebe niekoho primeraneho. Uz naozaj nemam chut a volu si vydrziavat muza.
@anonym_autor na jednej strane ti rozumiem, lebo svojou šikovnosťou si to dotiahla dosť ďaleko. Ale vo svojom veku seberovneho, nebodaj viac zarabajuceho a bez záväzkov.. no neviem. Možno hľadáš šafrán.
Ja som asi iná povaha no mne pri zoznamovaní rozhodujú iné hodnoty ako sú peniaze..
@anonym_autor na jednej strane ti rozumiem, lebo svojou šikovnosťou si to dotiahla dosť ďaleko. Ale vo svojom veku seberovneho, nebodaj viac zarabajuceho a bez záväzkov.. no neviem. Možno hľadáš šafrán.
Ja som asi iná povaha no mne pri zoznamovaní rozhodujú iné hodnoty ako sú peniaze..
@emka530 ani mna nezaujimaju na zaciatku peniaze. Ale ono to vo vztahu vyvstane, skor ci neskor a bude to tema. Videla som to... a nehladam rovesnika, to ani nahodou. Skor starsieho muza.
@anonym_7bdf68 čiže slušne zarábajúca, relatívne dobre vyzerajúca 40tnička nemá šancu stretnúť muža okolo 50tky v podobnom nastavení?
@anonym_autor budem hnusna ale nie.Tvoje sance sa rovnaju nule.Muzi okolo 45-55hladaju potesenie v zivote.Ty mas 40 o 5rokov budes pre nich stara.Chlap co ma peniaze chce vedla seba pritazlivu mladu zenu,max do 35ojedinele 40rokov.
@emka530 ani mna nezaujimaju na zaciatku peniaze. Ale ono to vo vztahu vyvstane, skor ci neskor a bude to tema. Videla som to... a nehladam rovesnika, to ani nahodou. Skor starsieho muza.
@anonym_autor prepáč, ale píšeš ze ta nezaujímajú peniaze a okolo nich sa točí celá diskusia. Hádam medzi mužmi, ktorí zarábajú okolo 2500 v čistom a to je celkom slušný plat a mužmi, ktorým treba požičiavať peniaze, sú ešte ďalší, či?
V 40-50 tke najst partnera je pekna predstava ktora bude tazko dosiahnuteľna.Ale to už asi sama vies, mas co to za sebou.40-50 úspešní, dobre vyzerajuci muzi sa po tebe ani nepozru, tam sa aj mlade baby o nich pobijú.Stari mladenci je kapitola sama o sebe, kazdy z nich ma nejakú vadu, preto ostali na ocot.No a ostali priemernú muzi s x-detmi, niektori aj s viacerými zenami, alimenty, starosti atd Moc nieje z čoho vyberať.A 55 rocneho na tvojom mieste by som uz nechcela, to je o cca 15 rokov starší od teba,V tom veku to uz je moc, andropauza, chlapi sa rýchlo menia na dedov a budes robit opatrovateľku.Mozno sa ti ale zadari, drzim palce
@anonym_3acf42 chcem vidieť tu mladú babu, co sa pobije o 40-50tnika. Iba ze by mala nejaký psychologický problem a neexistujuce otca. Ked som mala 30 bol pre mňa aj 35 ročný chlap stary chren.
@anonym_autor prepáč, ale píšeš ze ta nezaujímajú peniaze a okolo nich sa točí celá diskusia. Hádam medzi mužmi, ktorí zarábajú okolo 2500 v čistom a to je celkom slušný plat a mužmi, ktorým treba požičiavať peniaze, sú ešte ďalší, či?
@anonym_b5bcd0 ano vo finale to tam vzdy nejako dopadne.. netusim preco to tak je a preco sa na mna nacucnu chlapi s fin. problemami, ale zrazu ich zacnu mat po zoznameni so mnou. nemam na toto uz kapacitu. Preto chcem niekoho, co sa ma nejako podobne ako ja.
Ja mam 39 a zarobim super. Moj partner to co ja za mesiac ma za 1,5 roka. A ked odratame to, co ide na jeho prvu rodinu, tak nema vlastne nic.
Ludia mi hadaju 30-35, takze mam aj zaujemcov este z tych v mojej skupine. Ale to su vacsinou chlapi, ktori nemaju cas. Ja teda rozhodne nejako sa nejdem pretrhnut, dnes som odisla z kancelarie o 16:30, fitko, doma mam niekoho, kto mi navari, uprace, atd. Zajtra pol dna home office a potom nejake meetingy pol dna a vybavene. Muzi v podobnej prijmovej kategorii su stale na telefone, stale chcu viac a viac, vacsina workoholici. Tento moj ma na mna vzdy cas a chut, 24/7, ziadne problemy nenosi, u neho najdem vzdy pohodu. Ja by som tych menej zarabajucich vobec nezatracovala, ale tak kazdy hlada nieco ine. Vsak si zober, opacne je to bezne a kde je problem. Aj chlap sa moze starat o teplo domova 😀
@anonym_3acf42 som v partii asi 30 ľudí, 4 zeny, zbytok muži, venujeme sa športu, uristike, vekové rozpätie 40- 68 rokov, rôznych profesii, väčšina s VS, ich zmýšľanie tiež dôverne poznám. Niektorí ženatí, niektorí rozvedeni, s partnerkou, aj bez. Poznáme sa dlhé roky, takže viem aj v akých vodách lovili po rozvode
@anonym_b5bcd0 Takito muži sú skôr menšina, väčšina mužov má záujem o mladšie ženy.Ja mám množstvo kolegov, starší, mladší, denne sa rozprávame.Všetci VS vzdelanie ale teda ani jeden nebaží po 40-ničke 😁 /ti vo veku 40-50 rokov/ Potom až okolo 55-60 rokov.Ale teda ja by som po 50-tke už žiadneho muža nechcela aj keby denne chodil 5* do fitka.
@anonym_3acf42 chcem vidieť tu mladú babu, co sa pobije o 40-50tnika. Iba ze by mala nejaký psychologický problem a neexistujuce otca. Ked som mala 30 bol pre mňa aj 35 ročný chlap stary chren.
@anonym_665b36 O zabezpečeného, dobre vyzerajúceho muza s postavenim, bez záväzkov, hypo sa nejedna zlatokopka pobije, v dnesnej dobe ich je dosť .Urcite sa nepobije o robotníka🙂.O tom nemusíme diskutovať, to je fakt
Počkaj, ja to nejako nepoberam....to sa s niekým zoznamis, páči sa ti, idete na rande a ty tam na neho vypális otázku koľko zarába?? Alebo ako ich selektujes?
Prečo nehladas lásku, porozumenie, úctu...peňazí máš dosť....ale ty ideš po peniazoch, lenže tie ťa šťastnu nespravia
Počkaj, ja to nejako nepoberam....to sa s niekým zoznamis, páči sa ti, idete na rande a ty tam na neho vypális otázku koľko zarába?? Alebo ako ich selektujes?
Prečo nehladas lásku, porozumenie, úctu...peňazí máš dosť....ale ty ideš po peniazoch, lenže tie ťa šťastnu nespravia
@anonym_cb9256 to zistis zhruba tak hned podla toho co robi a kam chodi atd., normalne si tiez vsimnes, ked s niekym co len mesiac fungujes, ci na konci mesiaca este nieco ma alebo nie
ak by som mala ako chlap taký príjem neviem ci by som hľadala rovnako zarábajúcu rovesníčku, lebo buďme úprimní - žena taký príjem nemá len tak. asi má vlastnosti ktoré pravdepodobne nie sú veľmi ženské. alebo práci obetuje viac než by muž ocenil…
@anonym_cb9256 to zistis zhruba tak hned podla toho co robi a kam chodi atd., normalne si tiez vsimnes, ked s niekym co len mesiac fungujes, ci na konci mesiaca este nieco ma alebo nie
@anonym_1bb09e veď to áno, ale nevieš jeho presný príjem predsa ...čiže či zarobí 1500 alebo 2000 je už jedno snáď nie ?? Ak naozaj autorka hlada lásku a nielen zabezpečenie
Autorka nemáš sancu.Mám kamošku v tvojom veku, šikovnú, peknú, rozhľadenú, na vedúcej pozícii, finančne zabezpečená ale muží okolo 40-45 úplne bez šance. Ona chce seberovného.50nika už nechce.Tvrdí, že nezľaví z nárokov, že radšej ostane sama
@anonym_1bb09e veď to áno, ale nevieš jeho presný príjem predsa ...čiže či zarobí 1500 alebo 2000 je už jedno snáď nie ?? Ak naozaj autorka hlada lásku a nielen zabezpečenie
@anonym_cb9256 ano, to je pomerne jedno. Ale tak autorka mysli asi 5000 vs ostane mu 500 po odpocitani vyzivneho
Ked sme moj muz a ja začinali on mal 36,a ja 37 rokov.Ja som mala aj mam dve teti z predošleho manzelstva a on bol stary mladenec,bezdetny,z uverom a 0 eur na ucte.Robil za minimalku a aj ked neprispieval rodičom ledva prezival.To bolo v roku 2016.Teraz 9 rokov potom mame sa velmi dobre odhladnut od toho aka kriza je,a ze zijeme v najhudobnejšej časti Chorvatska,a zemetrasenie v roku 2020 z nas skoro urobilo bezdomovcov.Dnes mame spolocne jedno dieta,prijal moja dva syna.Mame dva auta,dom,a mozem povedat ze zijeme celkom dobre kedze dokazeme kazdy mesiac na bok odlozit skoro jednu vyplatu.Ja mam prijem 1600-1900,a manzel 1200.Dost cestujeme,mame koničky z ktorych mame aj prijem.Ked si spomeniem ako sme len začinali.Vsetko sme spolu zvladli.Peniaze neni su vsetko.obaja mame uz vela rokov na to ze bi sme sa blaznili.Co je clovek starsi viac hlada pokoj a rodinne zazemie.
@anonym_b5bcd0 ano vo finale to tam vzdy nejako dopadne.. netusim preco to tak je a preco sa na mna nacucnu chlapi s fin. problemami, ale zrazu ich zacnu mat po zoznameni so mnou. nemam na toto uz kapacitu. Preto chcem niekoho, co sa ma nejako podobne ako ja.
@anonym_autor a cim si profesne? v akom meste zijes? dedina, okres. m. ,kraj.m, hl.mesto...? to zomrel ten posledny starsi partner? preco si si v mladosti nezalozila rodinu? rozbila si niekomu vztah? bola si ta druha?
Za mna si riadne vypocitava, peniaze su u teba dost na vysokej priečke.Jedna sa ti vôbec o lasku?
Nebud naivna, že chlap s nadštandardným príjmom by ta chcel.Ten si najde max.30 ročnú
Za mna si riadne vypocitava, peniaze su u teba dost na vysokej priečke.Jedna sa ti vôbec o lasku?
Nebud naivna, že chlap s nadštandardným príjmom by ta chcel.Ten si najde max.30 ročnú
@anonym_ee8dcd mala som partnera s nadstandardnym prijmom a v tom case mal on 49r. Pamatam si informaciu, ked sme sa zoznamili, ze okrem dobreho HW mam aj nadstandardny SW. ze to sa tak casto nevidi. To mi vtedy polichotilo samozrejme. Bola som rada, ze sme boli na rovnakej vlne celkovo.
@anonym_ee8dcd mala som partnera s nadstandardnym prijmom a v tom case mal on 49r. Pamatam si informaciu, ked sme sa zoznamili, ze okrem dobreho HW mam aj nadstandardny SW. ze to sa tak casto nevidi. To mi vtedy polichotilo samozrejme. Bola som rada, ze sme boli na rovnakej vlne celkovo.
@anonym_autor A ty si mala koľko rokov?Podstatne mladšia, že? To je ten co zomrel?
@anonym_autor A ty si mala koľko rokov?Podstatne mladšia, že? To je ten co zomrel?
@anonym_ee8dcd ked sme sa zoznamili. mala som 37 rokov. Cize par rokov menej ako mam teraz. A nie nebola som mlada zaba do 30r. Zoznamili sme sa v praci.
@anonym_ee8dcd ked sme sa zoznamili. mala som 37 rokov. Cize par rokov menej ako mam teraz. A nie nebola som mlada zaba do 30r. Zoznamili sme sa v praci.
@anonym_autor 12 rokov rozdiel.Urcite by nemal zaujem o rovesnicku.Ako dlho ste boli spolu?

@sevrin mozno mam pre nu fesaka 😁 ina diskusia 3ti stupen Vš 😁
@eeffka nepotrebujem PhD, dokonca ani VS, viac je dolezita zivotaschopnost chlapa. Niektori muzi so SS su viac do pouzitelni do zivota ako chlap s vysokou skolou. Samozrejme nejaka prirodzena inteligencia a rozhlad je vitany, ba priam ziaduci.