Alverde Pro Climate ošetrujúci telový olej, 100 ml
alverde Pro Climate výdatný ošetrujúci telový olej, s príjemnou konzistenciou, obsahuje olej z bio divej ruže, ktorý zvyšuje vitalitu pokožky. Bio rakytník navyše vyživuje telo rôznymi vitamínmi a zaujme vás jedinečnou kombináciou prírodných účinných látok. Jojobový a mandľový olej dodávajú pokožke jemnosť a hebkosť. Absolútnym vrcholom je vôňa divej ruže a rakytníka, ktorá jedinečným spôsobom uchváti vaše zmysly.
Kde kúpim alverde Pro Climate ošetrujúci telový olej?
Hodnotenia a skúsenosti s alverde Pro Climate ošetrujúcim telovým olejom, 100 ml
Máš skúsenosť s alverde Pro Climate ošetrujúcim telovým olejom, 100 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Svoj účel splnil, ale jeho vôňa ma nezaujala
Ošetrujúci telový olej splnil svoju funkciu, pokožka ostala po nanesení hebká a jemná.
Kladne hodnotím aj to, že sa rýchlo vstrebe a nezanecháva dlho mastný pocit na koži.
Jediné, či sa mi na ňom nepáči, je vôňa. Tá mi vôbec nesadla.
Jediné, či sa mi na ňom nepáči, je vôňa. Tá mi vôbec nesadla.
- Nezanecháva dlho mastný pocit na koži
- Pokožka je po nanesení hebká a vyživená
- Vôňa
Príjemný telový olej
Tento telový olej je veľmi príjemný a s nevtieravou vôňou.
Pokožka je po použití hydratovaná a hebká. Používam ho aj na masáž tváre a krku s Guasha kameňom.
Nemá príliž mastné zloženie. Aplikátor je skvelý, pred tým som mala iný olej, kde aplikátor bola pipeta a často sa mi stalo, že olej kvapol na fľaštičku a bola potom mastná.
- Všestranné použitie
- Nenápadná vôňa
- Dobrý aplikátor
- Super cena
Telový olej ALVERDE
Rýchloschnúci olejček
Vôňa 🥀
Ja som človek, ktorý miluje oleje a krémiky.
Vyskúšala som už nespočetné množstvo olejov. Milujem to! Tento olej nie je príliš mastný, nezanecháva mastný film a je stále sýty. Rýchlo sa vstrebáva, zanecháva pokožku jemnú.
Napriek tomu, že nevyhľadávam vôňu ruže, tento mi nevadil.
Napriek tomu, že nevyhľadávam vôňu ruže, tento mi nevadil.
- Jemnosť
- Praktické balenie
- Nezanecháva mastný film
Telový olej
Prvé čo ma zaujalo, bolo balenie. Krásna sklenená fľaštička. Ďalej ma oslovila vôňa, jemná, nenásilná. Olej som používala len zriedka. Vždy som sa bála, že všetko zamastí a zostane na pokožke. Po použití som bola milo prekvapená. Ľahko sa nanáša vďaka pumpičke a pekne sa vsiakol do kože. Žiadne mastné stopy a ani mastné oblečenie. Ja však zostávam pri telových krémoch. Vyhovujú mi viac.
- Vôňa
- Balenie
- Vstrebateľnosť
- Vyhovuje mi viac telový krém
Telový olej na zrelaxovanie
Telové mlieka používam len po kúpeli. Po sprche nie. A oleje už vôbec nie, pretože som si doteraz myslela, že nevsiaknu do pokožky a tá zostane mastná. Ako veľmi som sa však mýlila! Je vynikajúci, rýchlo sa vstrebe, s jemnou vôňou. Tá je však cítiť najviac po ruži, mandľovú vôňu veľmi necítiť, skôr by som povedala, že cítim citrusy alebo bergamot.
- - rýchlovstrebateľný
- - sklenená fľaštička s pumpičkou
- - jemná vôňa
- - prednosťou u mňa pri tejto značke je vegánske zloženie a recyklovateľné obaly
- - nemyslím si, že má nedostatky, no mne tá vôňa nesadla, aj napriek tomu, že je jemná
Telový olej Alverde
Tento olej ma príjemne prekvapil. Používala som ho večer pred spaním. Cvičím šesť dní v týždni a bála som sa, že moja pokožka bude mastná pred ranným tréningom.
Moje obavy sa ale nepotvrdili. Olej sa rýchlo vstrebáva do pokožky, zanecháva pokožku jemnú a hebkú.
Vôňa je príjemná a pôsobí relaxačne.
Ja osobne som ho vyskúšala aj na vlasy. Po umytí som si naniesla malé množstvo na vlhké vlasy ako ochranu pred sušením a žehlením. Odporúčam, vlasy boli nielen chránené, ale aj jemné a hebké na dotyk.
Vôňa je príjemná a pôsobí relaxačne.
- Jemná vôňa
- Rýchlo sa vstrebáva
- Vyživuje a chráni
- Hebká pokožka
- Veľké balenie
Alverde Pro Climate
Tento ošetrujúci telový olej má obsah 100 ml. Je určený na normálnu pokožku. Jeho zloženie je bohaté na oleje zo šípovej ruže, rakytníka, s mandľovým a jojobovým olejom.
Po nanesení tohto oleja ostane telo voňavé a hebké. Ja ho môžem len odporúčať.
Po nanesení tohto oleja ostane telo voňavé a hebké. Ja ho môžem len odporúčať.
- - Nádherná vôňa ruží
- - Vstrebateľnosť rýchla
- - Hebkosť pokožky
Krásne vonia a rýchlo sa vsiakne
Skvelý olej s prírodnou vôňou.
Milujem telové oleje. A tento je skutočne vynikajúci. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastnú pokožku, ale príjemne ju vyživuje a prevonia. Pokožku po použití som mala krásne hebkú a jemnú. Vôňa dlho zostávala na pokožke. Úplne ma prenáša niekam do slnkom zaliatej krajiny, do záhrady plnej ruží. Určite odporúčam, najmä tým, čo milujú vôňu ruží.
- 💗 Nádherná vôňa ruží
- 💗 Vyživujúci