Balea Beauty Collagen sérum, 30 ml

13 skúseností

Balea Beauty Collagen sérum, 30 mlintenzívny liftingový efekt. Ošetrujúce zloženie s peptidmi podporuje prirodzenú produkciu kolagénu v pleti a redukuje jeho stratu.

Kde kúpim Balea Beauty Collagen sérum, 30 ml?

#test_dm54

Hodnotenia a skúsenosti s Balea Beauty Collagen sérom, 30 ml

Máš skúsenosť s Balea Beauty Collagen sérom, 30 ml?
maggie20  15. máj 2025 Overená recenzia

Liftingové sérum za výhodnú cenu

Balea Collagen sérum sľubuje intenzívny liftingový efekt. Nanášala som si ho na vyčistenú pleť ráno a večer a pleť som naozaj mala hladšiu a vypnutejšiu. Hlbšie vrásky sérum síce nezachránilo, ale tie jemnejšie boli oveľa menej viditeľné. Balenie s kapátkom mi vyhovovalo, ale chýbala mi na ňom aspoň jemná vôňa. Toto sérum je úplne bez vôňe.
  • po použití séra sa mi na pleť ľahšie nanášal makeup
  • vyhladilo jemné vrásky
  • žiadna vôňa
  • hlboké vrásky nezachránilo
andabubua  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea Beauty Collagen sérum

Hodnotím veľmi pozitívne. Ideálna kombinácia kolagénu a retinolu pre nie veľmi zrelú pleť. Sérum používam vo večernej rutinne pod nočný krém. Má jemnú gélovú textúru. Pri pravidelnom používaní vidno, že je pleť jemnejšia, krásne hydratovaná a vyhladzuje jemné vrásky.
  • Gélová textúra
  • Jemné vyhladenie vrások
  • Viditeľne hydratovaná pleť
tiinka86  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea Beauty Collagen Retinol Sérum 30ml

Balea Beauty Collagen Retinol Sérum je vhodnou voľbou pre tých, ktorí začínajú s retinolom alebo hľadajú jemnejšiu starostlivosť o pleť. Ponúka hydratáciu a zjemnenie pleti za dostupnú cenu. Vôňa produktu môže niektorým pripomínať pánsky parfum, čo nemusí byť pre každého príjemné.
  • Dostupná cena
  • Nevhodné pre veľmi citlivú pleť
lizatko1009  10. máj 2025 Overená recenzia

Balea Beauty Collagen sérum

Sérum obsahuje dve obľúbené zložky v starostlivosti o pleť - kolagén a retinol. Má ľahkú, mierne gélovú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva. Vhodné na večerné použitie, lebo retinol môže zvyšovať citlivosť pleti na slnko, preto je nevyhnutné používať SPF. Ale za mňa je malé mínus nízke percento retinolu. Na výrazné účinky je potrebné dlhšie používanie. Pozor! Nekombinovať s inými AHA, vitamínom C. Pre veľmi suchú pleť môže byť sérum málo hydratačné, preto osobne odporúčam kombinovať spolu a krémom.
  • vhodné pre začiatočníkov
  • dostupná cena
  • hydratácia
  • ľahká textúra
  • nízky obsah retinolu

Balea Beauty Collagen sérum

Táto pleťová novinka je vhodná najmä pre citlivú a podráždenú pleť. Má praktické balenie a priaznivú cenu. Napriek tomu, že je parfumfrei, má jemnú, nevtieravú vôňu a šetrné zloženie. Veľké plus je, že neobsahuje alkohol, ale zložky ako panthenol a výťažky z harmančeka, ktoré upokojujú pokožku a zanechávajú ju sviežu a hydratovanú. Po nanesení je pleť príjemne osviežená bez pocitu pnutia a podráždenia. Konzistencia je mliečna.
Obsahuje 0,3 % ceramidov a 2,5 % aminokyselín, ktoré pomáhajú obnoviť kožnú bariéru, znižovať začervenanie a poskytovať hydratáciu. Jeho pH je 5,8 a neobsahuje mikroplasty.
  • za tú cenu ponúka slušný výkon
  • cenovo dostupný
  • obsahuje ceramidy a aminokyseliny
  • vhodný na suchú a citlivú pleť
  • rýchle vstrebávanie
  • musí sa naliať na tampón alebo do dlaní
  • príliš jemný, ak niekto očakáva silnejšie zložky napr. (niacínamid, kyseliny)
barbie77  9. máj 2025 Overená recenzia

Fajn

Sérum je hustejšie, mliečne, čo nie každému vyhovuje. Kapátko je nič moc, ale to na kvalite produktu nič nemení. Má jemnú parfumáciu. Používala som ho v rámci večernej rutiny. Pleť ostala príjemne napnutá, osviežil ju, ale žiadny super viditeľný efekt som nezaznamenala.
Pleť náchylná na upchatie pórov s ním môže mať problém, keďže ostáva na pleti.
  • Rozjasnenie
  • kapátko
asshanti  7. máj 2025 Overená recenzia

Skvelé a cenovo dostupné protivráskové sérum

Balea Beauty Collagen sérum má intenzívny liftingový efekt. Ošetrujúce zloženie s peptidmi podporuje prirodzenú produkciu kolagénu. Acacia Collagen, rastlinná alternatíva kolagénu, chráni ochrannú bariéru pokožky a dodáva jej citeľnú a dlhotrvajúcu hydratáciu. Retinol podporuje štruktúru pokožky. Pleťové sérum viditeľne zmierňuje vrásky, vyhladzuje a definuje kontúry tváre. Má hustejšiu konzistenciu, ale dobre sa rozotiera a pleť je hneď viditeľne žiarivejšia na pohľad, určite treba vyskúšať.
  • Žiarivejší a vypnutejší vzhľad pleti už po krátkom používaní
  • Hydratovaná pleť
  • Hustejšia konzistencia
paralela  7. máj 2025 Overená recenzia

Už po pár dňoch som si všimla, že pleť pôsobí oddýchnutejšie

Toto sérum som mala možnosť testovať a bola som naozaj zvedavá, čo také kolagénové s retinolom dokáže. Moja pleť je po zime unavená, suchšia a sem-tam sa mi ukáže aj nejaká tá vráska. Bola som milo prekvapená. Sérum som používala večer pred krémom a už po pár dňoch som si všimla, že pleť pôsobí oddýchnutejšie, je hladšia a také tie jemné vrásky okolo očí akoby trochu zmäkli. Celkovo som sa cítila lepšie, keď som sa ráno pozrela do zrkadla.
  • ľahké
  • nevonia silno
  • nedráždi
  • hydratuje
  • vyhladzuje
  • pleť pôsobí sviežejšie
  • super cena

Viditeľné účinky

Pleť je po dvoch týždňoch každodenného používanie skutočne vypnutejšia, pevnejšia a šťavnatejšia. Sérum je hustejšie, ja si ho zapracovávam s guashou, takže mne to vyhovuje. Pleť mám doslova nacucanú a je super hydratovaná.
  • skvele hydratovaná pleť
  • vypína pokožku
  • viditeľne zredukoval jemné mimické vrásky

Nesklamalo

Balea Beauty Collagen Retinol sérum ponúka cenovo dostupnú možnosť pre ženy hľadajúce účinný produkt proti známkam starnutia. Hoci má sérum hustejšiu konzistenciu a dávkovanie môže byť menej praktické, výsledky sú viditeľné už po krátkom čase.
  • Viditeľné výsledky: Po niekoľkých dňoch používania som zaznamenala, že moja pleť je hydratovanejšia, jemnejšia a pôsobí pevnejšie.
  • Zloženie: Sérum obsahuje peptidy, rastlinný kolagén z akácie a retinol, ktoré podporujú produkciu kolagénu a zlepšujú štruktúru pokožky.
  • Vhodné pre zrelú pleť
  • Hustá konzistencia

Balea Beauty Collagen sérum

Sérum má trochu hustejšiu konzistenciu a trochu horšie sa aplikuje, ale na pleti sa pekne rozotrie a vstrebe do pokožky. Už po prvom použití je vidieť rozdiel, pleť je hydratovaná, hebká a s pocitom napnutia. Sérum má jemnú vôňu, čo mi vôbec nevadilo. Ďalšie plus pre mňa je, že neupcháva póry. Je však vhodné pre vekovú kategóriu od 45 rokov.
  • Jemná vôňa
  • Vidieť rýchlo výsledok
  • Konzistencia
sima6  23. apr 2025 Overená recenzia

Sérum

Sérum má pomerne hustú konzistenciu, čo nemusí každému vyhovovať. Hoci je odporúčané na ranné aj večerné použitie, mne osobne počas dňa nevyhovovalo – na pleti som ho cítila a nebolo to príjemné. Večer ho ešte ako-tak znesiem. Mám ho s čím porovnať, keďže používam aj sérum s vitamínom C a musím povedať, že toto ma veľmi neoslovilo. Na svoju cenu je podľa mňa priemerné. Od tejto značky som už mala aj lepšie produkty, s ktorými som bola spokojnejšia. A ešte jedna vec – pumpička je úplná katastrofa, dávkovanie je nepraktické a otravné. Zrejme sa k tomuto konkrétnemu séru už nevrátim.
  • Dávkovanie
  • Hustota
zuzana_klinovska  22. apr 2025

Super na pleť

Skúšala som aj drahšie značky, ale Balea bola vždy aj cenovo prijateľnejšia a rovnako dobrá. Po sere mam pleť príjemnú, občas sérum zabudnem dať, ale inak pekne rozjasňuje:)
  • Cenovo dostupný
  • Príjemný pocit po nanesení