Balea pena do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml
Doprajte si po dlhom a stresujúcom dni oddych. Jemne perliaca Balea pena do kúpeľa s obsahom hodnotného levanduľového oleja má vyrovnávajúci účinok na vašu dušu a harmonizuje myseľ. Zabudnite na každodenný stres a užívajte si aromatickú vôňu levandule vďaka pene do kúpeľa.
Kde kúpim Balea penu do kúpeľa s levanduľovým olejom?
Hodnotenia a skúsenosti Balea penou do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml
Máš skúsenosť Balea penou do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml?
Levanduľová pena
1 človek považuje za užitočné
Kúsok Chorvátska doma 🌞
L e v a n d u ľ o v á pena 🫧🛀
Milujem prísady do kúpeľa a najmä levanduľu! 🪻
Je to úžasné a naozaj bezkonkurenčné za cenu a množstvo! Ľuďom, ktorí milujú levanduľu, môžem len odporučiť!
Vôňa je príjemná a pekná, vďakabohu nie je príliš silná, takže vás naozaj uvoľní.
Pre mňa príjemný objav.
- Množstvo
- Kvalita
- Vôňa
- Relax
Prijemná relaxačná pena do kúpeľa
Relax, relax a ešte raz relax. Toto vystihuje moju večernú chvíľku ničnerobenia vo vani s horúcou vodou a levanduľovou vôňou.
Táto pena do kúpeľa naozaj dokáže zrelaxovať človeka.
Vôňa je príjemná, nevtieravá a pokožka po kúpeli ostáva jemná a oddýchnutá.
Táto pena do kúpeľa naozaj dokáže zrelaxovať človeka.
Vôňa je príjemná, nevtieravá a pokožka po kúpeli ostáva jemná a oddýchnutá.
- Príjemná vôňa
- Fajn konzistencia
- Pokožna ostáva jemná
- Veľké balenie
Ako na levanduľovom poli
Asi sa budem opakovať, keď spomeniem, že BALEA je moja obľúbená značka a vždy si v nemenovanej drogérii prezerám výrobky tejto značky, či sa náhodou neobjavila novinka, ktorú MUSÍM vyskúšať!
Milujem levanduľu, pestujem ju a robievam z nej sirup aj levanduľový cukor. Predpokladala som, že keď ide o kozmetický prípravok, vôňa bude mať nádych kozmetiky, drogérie alebo prímesí. Avšak pena voňala rovnako ako môj sirup! Nádherne, sviežo a relaxačne zároveň. Jediné, čo ma prekvapilo, bola farba. Prirodzená farba po vylúhovaní levandule je fialová alebo ružovo-fialová. Táto pena do kúpeľa je tyrkysovej farby. Vôbec ma to neodradilo, kúpeľ v horúcej vode plnej levanduľovej peny po sychravom dni som si neskutočne vychutnávala.
- - nádherná, relaxačná vôňa
- - bohatá a jemná pena
- - tým, že je tam pridaný levanduľový olej, pokožka po kúpeli vôbec nebola vysušená
- - nemá žiadne nedostatky, možno len tá modrá farba (očakávala som fialovú), avšak toto vôbec nepočítam za nedostatok, ide len o vizuálny postreh a účinok kúpeľa to neovplyvnilo
Pena do kúpeľa Balea levanduľa
Výborná pena do kúpeľa 👌🏻. Ak máte radi vôňu levandule, určite odporúčam zakúpiť. Stačí naliať málo a krásne bude peniť a vy si užijete naozajstný relax ☺️. Deti si ju veľmi obľúbili kvôli peneniu a vôni. Levanduľa je obľúbená upokojujúca bylinka. Pokožka bola vláčna, myseľ upokojená a telo vyhriate z kúpeľa. Ak máte radi kúpeľ a využívate ho na relax a upokojenie, táto pena je tá správna voľba!
- - farba peny
- - vôňa
- - upokojujúce účinný levanduľového oleja
- - penenie aj pri malom naliatom množstve
- - príjemná pokožka po kúpeli
Pena, ktorá nevysušuje pokožku
Peny do kúpeľa sú u nás doma veľmi obľúbené, vyskúšali sme už rôzne vône a značky. Veľa z nich sme ale museli dať na blacklist, pretože mne aj deťom vysušovali pokožku.
Táto Balea pena obsahuje levanduľový olej a preto kožu nevysušila, ale práve naopak, premastila.
Vôňa je jemná levanduľová, ideálna pred spaním.
Pena je hustá a dobre pení.
Jediné, čo mi vadí, je malé balenie. Doma ju používame ja a tri deti, takže balenie sa rýchlo minulo. U nás je ideálne litrové balenie:grinning:
Vôňa je jemná levanduľová, ideálna pred spaním.
Pena je hustá a dobre pení.
- nevysušuje pokožku
- príjemne voní
- malé balenie
Levanduľový relax
Skutočný relax
Perfektná hustá pena.
Tak toto je pecka! Mám za sebou skutočne hektický deň a tak som si povedala, že je vhodný čas na otestovanie peny. Otočila som kohútiky s vodou a stačili mi dva uzávery peny. Fakt hustá 😀👍. Kým som napustila plnú vaňu, pena už bola všade. Šuchla som sa dnu a relaxovala. Vôňa levandule je príjemná, ale tá pena ma vrátila do detstva 😀. Už mi chýbala len gumová kačička.
- 💜 Príjemná vôňa
- 💜 Hustá pena
- 💜 Veľa tuhej peny vo vani
- 💜 Perfektný relax
Výborná
V prvom rade upozorňujem, že pena je veľmi hustá, tak keď si ju budete liať do kúpeľa, stačí trochu 😁.
Trošku som mala obavu, či nebude levanduľová vôňa až príliš intenzívna, keďže fľaška vo mne evokovala veľa levandule. Ale mýlila som sa. Vôňa je úžasne jemná, príjemná, relaxačná a skutočne taká, po ktorej si túžite ľahnúť do postele a zaspať vznášajúc sa na fialovom obláčiku 😊. Pena bola hustá a vydržala dlho, takže som si v kúpeli naozaj príjemne oddýchla ♥️.
- Hustá, stačí pridať do kúpeľa naozaj len trochu
- Príjemná, jemná vôňa
- Hustá pena